προδομενηγρια
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
μπαοκ και ας μην γαμήσω ποτέ χαχαχα
χερουβίμ σεραφίμ και παπαριές
άβε ντουβάριτς χαχα
χερουβίμ σεραφίμ και παπαριές
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Δεν ειναι κ'ετσι,αν θες να βρεις μια μετρια και να πηγαινεις χεράκι χεράκι στο παρκο και να εισαι ολη τη μερα μαζι της θα την βρεις!Ισως για καποιον απο Ελλαδα που εχει να γαμισει χρονια το να βρει μια γκομενα του ειναι θειο δωρο εγω ομως δεν πηγα εκει απο Ελλαδα.και τα ξαναματαγραφο γιατι ι πολι αγαμια εχει καψει τους ελληνες εκει πανο![]()
![]()
![]()
![]()
βεβεα οι τουρκαραβες τα χονουν χοντρα και εχουν μαζεψει και της τελευτες μποζολεσ με αποτελεσμα οι δικοι μας να περιοριζονται στο 1.50 και με σπονσοριλικι παρακαλο!!!!!!! τι να κανουμε τορα αφου οι κισηινιοτεσ ντοπιοι εχουν γαμηθει στης αμαξαρες τα σπιτια τεζα και τα ταξιδια εξο!!!!!!!!
τα καλα μουνια εχουν 2 τοπικους και 3 ξενουσ σπονσορες και οι τουρκαραβες σε ολα τα καλα τα κλαμπ τραπεζατι ρεζερβε ολα τα καλα τραπεζια νον στοπ!!!!!!! πεζεισ μπαλα στην λαχαναγορα aμα θεσ![]()
![]()
![]()
![]()
εχει κατι θειιεσ λουκουμι
![]()
![]()
βεβεα ολοι οι δικοι μας στο κισηινεου γαμανε τεζα εε
![]()
![]()
![]()
και οι προτοι γαμιαδεςςςς
![]()
![]()
καψιμο λεμε τεζαα!!!
σι νεφελιμ και παπαριμ τρικιμια εν κρανιομπαοκ και ας μην γαμήσω ποτέ χαχαχα
χερουβίμ σεραφίμ και παπαριέςάβε ντουβάριτς χαχα
Δεν ειναι κ'ετσι,αν θες να βρεις μια μετρια και να πηγαινεις χεράκι χεράκι στο παρκο και να εισαι ολη τη μερα μαζι της θα την βρεις!Ισως για καποιον απο Ελλαδα που εχει να γαμισει χρονια το να βρει μια γκομενα του ειναι θειο δωρο εγω ομως δεν πηγα εκει απο Ελλαδα.
Δεν ειδα παντος καθολου πλούτοφτωχομπινεδες ειναι ολοι εκει
.
Με σενα εχασα καθε ιδεα οταν μου ειπανε οτι ο Παναγιωταρος ειναι κολλητός σου εκει!Τι κανετε?Παιζεται ταβλι μαζι?Οταν σουρωσει ξαπλωνει στην αγγαλια σου οπως σε ολες της φωτογραφιες που εχει που ειναι ξαπλομενος στην αγκαλιά καποιου.
Οι Ελληνες εκει ηταν θλυβεροι καμια σχεση με αυτα που γραφουνε.Που λες οτι με βοηθισανε.Ναι ο Αλεκος μου εφερε μια γκομενα να μου γνωρισει την ειχα βαλει μαλιστα και φωτογραφιες για να δειτε πως ηταν!
.Δεν πηγαινε κανενας τους πουθενα ολο στο ΟΠΑ καθονταν
.
Αυτο που δεν καταλαβα ποτέ ειναι γιατι ειναι ολοι τους τσακωμενοι με τον Μόλτνο?Ο Μόλτνο ο καημενος δεν προκαλει κανεναν.Η γνωμη μου ειναι οτι τον ζηλευουνε που εχει μαγαζι με το οικοπεδο ιδιοκτητο ενω αυτοι καθονται και κλαινε τη μοιρα τους στο ΟΠΑ.
Αν δεν πηγαινα εγω να πω πως ειναι πραγματικα η Μολδαβια ακομα θα πιστευατε τηςπου γραφουν
.
Γιατι πιστευεις οτι εχει παει?αδερφέ μύκονο πήγαινα δεκατια 90...
φέτος ξαναπήγα με πολωνέζα και κάθε φορά που βγαίναμε έξω την περικυκλώνανε δέκα ιταλοί για τέτοια αγαμία μιλάμε χαχα
στα κλαμπ μόνο ψωλές και πουστάρια είχεkavo paradiso πενήντα ευρώ η είσοδος μόνο για να μπεις και το ποτό μετά δεκαπέντε
από μουνιά γενικά μηδέν τώρα πια χαχα με τα κυάλια τα ψάχνεις χαχαχα
για σου μιτσουμμ λεβεντηη ΤΣΑΡΕΒΙΤΣΣ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! γαμησεσ τιποτα τορα κοντα???? Ο ΜΟΛΝΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΝΕ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣΕ!!!! ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΕΛΙΟΣΕ ΒΡΗΚΕ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΜΠΑΡΜΠΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΖΑΧΑΡΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ !!!!! ΑΞΙΟς Ο ΜΟΛΝΤΟ!!!Δεν ειναι κ'ετσι,αν θες να βρεις μια μετρια και να πηγαινεις χεράκι χεράκι στο παρκο και να εισαι ολη τη μερα μαζι της θα την βρεις!Ισως για καποιον απο Ελλαδα που εχει να γαμισει χρονια το να βρει μια γκομενα του ειναι θειο δωρο εγω ομως δεν πηγα εκει απο Ελλαδα.
Δεν ειδα παντος καθολου πλούτοφτωχομπινεδες ειναι ολοι εκει
.
Με σενα εχασα καθε ιδεα οταν μου ειπανε οτι ο Παναγιωταρος ειναι κολλητός σου εκει!Τι κανετε?Παιζεται ταβλι μαζι?Οταν σουρωσει ξαπλωνει στην αγγαλια σου οπως σε ολες της φωτογραφιες που εχει που ειναι ξαπλομενος στην αγκαλιά καποιου.
Οι Ελληνες εκει ηταν θλυβεροι καμια σχεση με αυτα που γραφουνε.Που λες οτι με βοηθισανε.Ναι ο Αλεκος μου εφερε μια γκομενα να μου γνωρισει την ειχα βαλει μαλιστα και φωτογραφιες για να δειτε πως ηταν!
.Δεν πηγαινε κανενας τους πουθενα ολο στο ΟΠΑ καθονταν
.
Αυτο που δεν καταλαβα ποτέ ειναι γιατι ειναι ολοι τους τσακωμενοι με τον Μόλτνο?Ο Μόλτνο ο καημενος δεν προκαλει κανεναν.Η γνωμη μου ειναι οτι τον ζηλευουνε που εχει μαγαζι με το οικοπεδο ιδιοκτητο ενω αυτοι καθονται και κλαινε τη μοιρα τους στο ΟΠΑ.
Αν δεν πηγαινα εγω να πω πως ειναι πραγματικα η Μολδαβια ακομα θα πιστευατε τηςπου γραφουν
.
Εγω δεν πιστευω οτι της γυναικες εκει της χαλασανε οι Τουρκοι και οι Αραβες γιατι δεν ειναι παρα πολλοι στον αριθμο.Της Μολδαβες της χαλασανε οι Μολδαβοί.Οι Μολδαβοί στην συμπεριφορα με της γυναικες ειναι σαν τους Ιταλους ισως και πιο θύματα!για σου μιτσουμμ λεβεντηη ΤΣΑΡΕΒΙΤΣΣ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! γαμησεσ τιποτα τορα κοντα???? Ο ΜΟΛΝΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΝΕ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣΕ!!!! ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΕΛΙΟΣΕ ΒΡΗΚΕ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΜΠΑΡΜΠΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΖΑΧΑΡΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ !!!!! ΑΞΙΟς Ο ΜΟΛΝΤΟ!!!![]()
ΚΑΙ ΡΕ ΜΙΤΣΟ ΠΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΑΡΑΒΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙς ΤΑ ΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ!!!!!!!!! ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!!!!!!!! ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥΝΙ ΕΥΡΕΣΗ!!!! ΨΙΣΙΜΟ !!!!!!!!! ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΠΟΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ!!!!!! ΤΟ ΧΕΙΣ ΑΥΤΟ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
να τα χάσει κάποιος πιο πολύ από σένα δεν γίνεται Yanti Yantopouleσι νεφελιμ και παπαριμ τρικιμια εν κρανιο![]()
![]()
![]()
τυπε τα χεισ χασει εκει πανο
![]()
![]()
![]()
μας έχεις φλομώσει στη μαλακίαΟ ΜΟΛΝΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΝΕ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣΕ!!!! ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΕΛΙΟΣΕ ΒΡΗΚΕ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΜΠΑΡΜΠΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΖΑΧΑΡΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ !!!!! ΑΞΙΟς Ο ΜΟΛΝΤΟ!!!
anebase me tsareeΕγω δεν πιστευω οτι της γυναικες εκει της χαλασανε οι Τουρκοι και οι Αραβες γιατι δεν ειναι παρα πολλοι στον αριθμο.Της Μολδαβες της χαλασανε οι Μολδαβοί.Οι Μολδαβοί στην συμπεριφορα με της γυναικες ειναι σαν τους Ιταλους ισως και πιο θύματα!Το παραδεχτηκε και ο Αλέκος αυτο!Ο Μολδαβός που δουλευει στην οικοδομη στη Ρωσσια απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ τα λεφτα τα στελνει στη γυναικα του στη Μολδαβία.
Της τρεμουνε της γυναικες τους.Με οσους φιλους ειχα βγει πίνανε και πριν πανε σπιτι για να ξεμεθσουνε και να μην πανε σπιτι τους πιωμενοι πινανε καφε!Εσυ που εισαι αιωνιος φοιτητης ιατρικης θα ξερεις οτι αυτο ειναι οτι χειροτερο για την καρδιά!Ο Ρωσσος πηγαινει ή τον πηγαινουν σπιτι μεθυσμενος και της ριχνει και ενα ξυλο και η γυναικα του το ανεχεται.Ειχα μια Μολδαβη που ειχα γνωρισει στο 24οπεν σας ειχα βαλει νομιζω και το λινκ απο τη σελιδα της και μου ελεγε πως την εδερνε ο πρωην αντρας της (Ρωσσος απο την Αγια Πετρουπολη).
Αυτο μ'αρεσει στους Ρωσσους που της απαξιωνουνε και της κλανουνε τελειωςενω οι Μολδαβοι ειναι θύματα.
Και οι Ελληνες βεβαια στη μαλακια δεν πανε πισω.Εχει κ'εδω μερικους που εχουνε παντρευτει ολοι Ρωσσιδες (απομηναρια που τους πηρανε γιατι κανενας Ρωσσος δεν της ηθελε να της παντρευτει) της κουβαλανε παντου μαζι,τους διαταζουνεκαι περιφανευονται που εχουν γυναικα
![]()
.
Η Ρωσσια εκτος του οτι εχει πολυ περισσοτερες γυναικες οι αντρες της γραφουνε στ'αρχηδια τους.Εδω συνηθως η γυναικα σε κυνηγαει για να την πηδηξεις και να την σπιτωσεις και να παντρευτειτε και καλα,Μολδαβια συμβαινει το αντιθετο!
ΤΥΠΕ οι αντρεσ φοραν παντελονια!!!!! αφινεισ τον ενα πιανεισ τον αλλον χορισ να ξερεισ καταστασεισ και προσοπα ΚΑΙ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο τυποσ που γραφεισ εφαγε πολλα χρονια απο την ζοη του εκει μεγαλοσε 6 παιδια επιβιοσε σε καταστασεις που πολι λιγοι ανθροποι θα μπορουσαν να αντεξουν το καθε λεει που χαλαει ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟ!!!! ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ!!!!!!!!!!ΣΤΑ 50 ΦΕΥΓΑ ΤΟ ΜΟΡΟ ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΖΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ και κοσμο βοηθησε και πουστιεσ του καναν και ποτε δεν πιραξε κανεναν!!! στην μολδαβια αμα δεν στηριζεισ οικονομικα την γυναικα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!!!! ΦΑΕ ΚΑΙ ΕΣΗ ΚΑΜΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΣ ΕΓΟ Ο ΡΕΝΤ Ο ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Ο ΜΟΛΝΤΟ !! και μετα βγεσ και μιλα!!!! το υαντισ υαντοπουλος και που να ξερεσ πιοσ ειναι ο υαντισ !!!!!!!!!! βγενει απο το γιανης πουλοπουλος ???? λιβανιζεισ τιποτα εκει???? και που σε μιν τριβεσε πολι στην γκλιτσα του τσοπανου φιλικα παντα!!!!!!!!! δεν χαμπαριαζουμε οι ανατολικοι!!!!! και αν τραβασ ζορι με την παρτι μου σφιρα να στο λισο Υ.Γ παρακληση σε ολουσ για να γραφουν οι σιντροφοι κοψτε τα προσοπικα και τησ μαλακιεσ να γουσταρουμε να βγενει και καμια ακρη!!!!μας έχεις φλομώσει στη μαλακίατα χωνε ο μολδο χαχα βρήκες άνθρωπο να τα χωσει
αυτός δεν χέζει για να μην τρώει χαχαχα δεν υπάρχει πιο ερωτομαλακας από αυτόν
τον έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη η άλλη κάθε βράδυ την ψάχνει να την βρει που είναι όταν γυρίζει σπίτι χαχαχα και το σπονσοριλίκι κανονικά κάθε μήνα για αυτήν και το παιδί της
εικοσιεπτάρα χωρισμένη με παιδί κλασική περίπτωση τελειωμένη χαχα και εσύ αυτό το θεωρείς μαγκιά
![]()
Ναι αλλα πόσοι ειναι αυτοι? 10-20 ατομα?Μιλαω για αυτους που εχουν λεφτα.Δεν λεω κανουν κακο οπως κανουν και οι Ελληνες αλλα δεν ειναι πολλοι.Τη Βουλγαρια που πηγαιναν κοπαδια απο αγαμητους Ελληνες την καταστρεψανε.Αλλα στην Μολδαβια δεν εχει πολλους ξενους γιατι δεν ειναι τουριστικο μέρος και η Ελλαδα δεν ειναι και τοσο κοντα οδικος και σπανια εχει απευθειας πτηση απο Αθηνα.anebase me tsaree![]()
![]()
φοιτητησ
![]()
αχχχ χρονια καλλα!!!!!!
![]()
![]()
θα παο να πεταξο και χαρταετο
![]()
![]()
τεσ πα στο θεμα τορα!!!! τα χεισ ξαναγραψει αυτα αλλα οταν ο τουρκοαραβομαλακας οπου βρει μουνι το πληρονει τεζα!!! αμεσα η εμεσα!!! ποσ δεν τησ χαλασν τησ γινεκεσ!!! ???? και εκτοσ απο μπουρδελο που τα χεισ ξαναγραψη ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑς ΠΟΡΝΟΕΛΛΗΝΑς??????? ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ >>???ΑΝΤΑΓΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΣΙΝ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ!!!!!!!!!!!!??????
Ο Μολντο ειναι τυχερος που εχει γκομενα τον σταυρωνει βεβαια αλλα τι να κανει.Για σκεψου οι αλλοι φουκαραδες στο ΟΠΑ που δεν γαμανε τιποτα και μονο στα ονειρα τους εχουν γυναικαμας έχεις φλομώσει στη μαλακίατα χωνε ο μολδο χαχα βρήκες άνθρωπο να τα χωσει
αυτός δεν χέζει για να μην τρώει χαχαχα δεν υπάρχει πιο ερωτομαλακας από αυτόν
τον έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη η άλλη κάθε βράδυ την ψάχνει να την βρει που είναι όταν γυρίζει σπίτι χαχαχα και το σπονσοριλίκι κανονικά κάθε μήνα για αυτήν και το παιδί της
εικοσιεπτάρα χωρισμένη με παιδί κλασική περίπτωση τελειωμένη χαχα και εσύ αυτό το θεωρείς μαγκιά
![]()
mitso απο το 2004 ο μολντο ειναι παντοτε μα παντοτε με γυναικα!!!!!!!Ο Μολντο ειναι τυχερος που εχει γκομενα τον σταυρωνει βεβαια αλλα τι να κανει.Για σκεψου οι αλλοι φουκαραδες στο ΟΠΑ που δεν γαμανε τιποτα και μονο στα ονειρα τους εχουν γυναικα![]()
καλα μας τα χεις πρηξει με τον μεσο μισθο!λες και στην ελλαδα ολοι ζουνε απο τον μισθο![]()
![]()
![]()
και στην ελβετια ο μισθος ειναι 3χιλιαδες αλλα θες 1000μονο για ενοικιο και ολα ειναι πανακριβα![]()
![]()
σιγα την κακομοιρια της ελλαδας καθε μερα εξω κλαμπ καφε κ μπουζουκιααπλα κλαιγονται γιατι δν βγαζουν τα πολλα και ζοριζονται καπως..και τι με την ανεργια?και γω ξερω ανεργους π εχουν 500χιλ η ενα μυριο
![]()
ειδες καμια ελληνιδα να γινεται πουτανα??
![]()
![]()
![]()
ειναι ασχετο με το θρεντ...αλλα τι ακριβως σε χαλασε δηλαδη?
εδω αλεξ71 τραμουντανα κ αλλοι πολυ χειροτερα λενε απο οσα λεω εγω![]()
![]()
οχι δεν θελω να γινω σαν αυτους![]()
ε αυτο παντου στον κοσμο συμβαινει γιατι τοσος ντορος με την Ελλαδα και τους Ελληνες?![]()
τώρα κόψτε τα προσωπικά έτσι? όταν γράφεις εσύ για τους άλλους όλα καλά χαχα τώρα σε έτσουξεΤΥΠΕ οι αντρεσ φοραν παντελονια!!!!! αφινεισ τον ενα πιανεισ τον αλλον χορισ να ξερεισ καταστασεισ και προσοπα ΚΑΙ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο τυποσ που γραφεισ εφαγε πολλα χρονια απο την ζοη του εκει μεγαλοσε 6 παιδια επιβιοσε σε καταστασεις που πολι λιγοι ανθροποι θα μπορουσαν να αντεξουν το καθε λεει που χαλαει ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟ!!!! ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ!!!!!!!!!!ΣΤΑ 50 ΦΕΥΓΑ ΤΟ ΜΟΡΟ ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΖΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ και κοσμο βοηθησε και πουστιεσ του καναν και ποτε δεν πιραξε κανεναν!!! στην μολδαβια αμα δεν στηριζεισ οικονομικα την γυναικα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!!!! ΦΑΕ ΚΑΙ ΕΣΗ ΚΑΜΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΣ ΕΓΟ Ο ΡΕΝΤ Ο ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Ο ΜΟΛΝΤΟ !! και μετα βγεσ και μιλα!!!! το υαντισ υαντοπουλος και που να ξερεσ πιοσ ειναι ο υαντισ !!!!!!!!!! βγενει απο το γιανης πουλοπουλος ???? λιβανιζεισ τιποτα εκει???? και που σε μιν τριβεσε πολι στην γκλιτσα του τσοπανου φιλικα παντα!!!!!!!!! δεν χαμπαριαζουμε οι ανατολικοι!!!!! και αν τραβασ ζορι με την παρτι μου σφιρα να στο λισο Υ.Γ παρακληση σε ολουσ για να γραφουν οι σιντροφοι κοψτε τα προσοπικα και τησ μαλακιεσ να γουσταρουμε να βγενει και καμια ακρη!!!!![]()
![]()
![]()
πολυ σωστοςΓιατι πιστευεις οτι εχει παει?Οπως Ρωσσια δεν εχει παει ποτέ του και εχει μεινει ακομα στα ρεπορταζ της δεκαετιας του '90
ετσι και για τη Μυκονο σου λεει!Η Μυκονος ειναι πανακρυβη και το μονο που θα κανεις ειναι να
.Δεν εχει και τιποτα να δεις.Σε αλλα νησια οι θαλασσα ειναι πολυ καλητερη απο'κει.
Και με γκομενα να πας δεν αξιζει γιατι σε μια βδομαδα μπορει να φας 3000-3500 Ευρωμε αυτα τα λεφτα πας Τα'ι'λανδη για 2 μηνες!