moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
oxi file ...de pirazi edo eimai toraΕνα μήνα ήμουνα (20/6 - 20/7), πέρασα 3 φορές και έλειπες. Καλά όμως δεν στο είπαν?
oxi file ...de pirazi edo eimai toraΕνα μήνα ήμουνα (20/6 - 20/7), πέρασα 3 φορές και έλειπες. Καλά όμως δεν στο είπαν?
oxi file ...de pirazi edo eimai tora
η μια δουλευει κ μενει κατω πατησια κι η αλλη εχει ερθει επισκεψη κ να βρει δουλεια,λεει,εγω νομιζω σπονσορα-θυμαfile pou tis gnorises aftes tis koutoponires moldavexes ???
να ενας σωστος,οχι θα κατσει να σκασει!!ΖΕΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ - Κοινως διακοπες στο Ελλαδισταν με το Ξανθο αμόρε.......
οχι ρε ευσωμε μην ερχεσαι ...χαλια η μολδαβια...ο τασος που θα ερθει σε λιγο θα στα πει ...δε γαμαμε πλεον καθε μερα ....χαλια μαυρα σου λεωEνα πουλάκι κελάιδεσε οτι εγινες ωραιο τεκνο με την νεα σου οδοντοστοιχεία.
Μου λειψατε ολοι σας ισως μπορεσω Σεπτεμβριο να ερθω να σας δω,
φιλε γυναικα μολδαβεζα που θα μπει σε αεροπλανο εχει χαλασει ηδη...αν δεν ερθεις δε θα μαθεις πως ειναι εδω...η μια δουλευει κ μενει κατω πατησια κι η αλλη εχει ερθει επισκεψη κ να βρει δουλεια,λεει,εγω νομιζω σπονσορα-θυμα
οχι ρε ευσωμε μην ερχεσαι ...χαλια η μολδαβια...ο τασος που θα ερθει σε λιγο θα στα πει ...δε γαμαμε πλεον καθε μερα ....χαλια μαυρα σου λεω
περα απο την εμπειρια του συναγωνιστη που ηταν προδιμηνου εκει,ταγραψα πιο πριν,μετρια κ κατω η κατασταση για τον ξενο με λιγα ρωσσικα,χωρις ρωσσικα καθολου, απλα απογοητευτικη,φιλε γυναικα μολδαβεζα που θα μπει σε αεροπλανο εχει χαλασει ηδη...αν δεν ερθεις δε θα μαθεις πως ειναι εδω...
περα απο την εμπειρια του συναγωνιστη που ηταν προδιμηνου εκει,ταγραψα πιο πριν,μετρια κ κατω η κατασταση για τον ξενο με λιγα ρωσσικα,χωρις ρωσσικα καθολου, απλα απογοητευτικη,
δεν χριαζετε ναρθω για να καταλαβω
,,,για σενα κ καποιους αλλους που ειστε εκει συνεχεια καλα καλουτσικα μπορει ναναι,για εμας ομως για 6,7,10μερες με αυτα που ακουσα σε τιμες κ βασικα σε νοοτροπια,αλλα κι απο πρωσοπικη αποψη,οι πιο μαλακισμενες γκομενες που "ντιβαρουν" καλοκαΙΡΙ ΟΝΤΕΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΑ ΤΗς ΠΛΑΚΑς ΑΠΟ ΜΟΛΝΤΟΒΑ..
αν ηταν φτηνα κι ευκολα θαχε γινει γνωστο,σε ολα τα φορουμ ομως μιλανε για κομπλεξικες γκολντφινγερς κλπ γκομενες,,κι οσοι ηρθαν κι εγραψαν εδω στο φορουμ δεν ειναι ενθουσιασμενοι,οπως κ σε ξενα αντιστοιχα φορουμ,τα ιδια γραφουν,μπαντ πλαυ-γραουντ κι ακριβεια,ανευ ποιοτητας...
εκτος απο κανα δυο,ατομα εδω,που νομιζω η εχουν βαλει τοσο χαμηλα τον πηχυ που χεροντε με το τιποτα...η ειναι πιο τυχεροι,παντα καποιος εινε πιο τυχερος απο τους αλλους,αλλα εμας ενδιαφερει η μεση κατασταση κι οχι οι εξαιρεσεις
αυτη ειναι η γνωμη μου,να περνας καλα εκει,για εσενα πουσαι μονιμος ειμε σιγουρος ειναι οκ,για εμας υπαρχει η οντεσα καλοκαιρι ευκολα και γρηγορα-φτηνα οχι-αλλα πολυ καλα σχεδον ΑΑΑ κατηγορια προσβασιμη σε ολους εως 40-45ετων,προστο ετο!! ;)
Εχεις απολυτο δικιο αδερφε ετσι ακριβως οπως τα περιεγραψες αλλα ωφειλω να σε ενημερώσω
οτι εκτος απο την πολυ καλη εμφανιση τους,
κανουν αψογο κρεβατι - κατεχουν το αθλημα σωστα ήτε επι χρημασι ήτε επι συναισθηματικου δεσμου.
αγαπητε
η ετσι οπως τα λεω ειναι η αυτο που λες εσυ μετα,,
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓραΦΕΙς ΕΣΥ..
ημουν 3 βδομαδες μολδαβια οποιος ενδιαφερεται μπορει να με ρωτησει ,αλλα με αγοραιο ερωτα δεν ασχολουμαι να ξερετε
Εκει κανεις το εξης συστημα (ετσι ηταν εδω της αρχες της δεκαετιας του '90)της μιλας λιγακι μεσα στη ντισκο.Περιμενεις να βγει στο δρομο μετο το κλεισιμο της ντισκο εκει την παιρνεις με το 1/3 της τιμης που ζηταγε στην ντισκο.Απ'το να παει σπιτι της χωρις χαρτζηλικι θα παει και με λιγοτερα.Το συστημα που δουλευουν ειναι το εξης.Οι πουτανες (της ξερουνε στις ντισκο) πληρωνουνε σαν εισοδο 20-50 Ευρω εξαρταται απο τη ντισκο και προσπαθουν να ψαρεψουν πελατες.Συνηθως πηγαινουν για δουλεια παρασκευη και σαββατο βραδυ.πηγα και στο ντεζαβου τελευταια μερα,με πηγε 1 ελληνας που γνωρισα στον μολδο,μου 8υμισε μπουρδελο που πας και διαλεγεις ποια 8ελεις και την παιρνεις μαζι σου,πηγα τριτη ειχε πολυ λιγο κοσμο,και ηταν πολυ μικρο,ηξερα τι παιζοταν εκει και παρολο που με επαιζε μια δεν εδωσα πολλη σημασια γιατι ηξερα οτι πελατη επσαχνε,τελικα πηγε σε εναν ασχημουλη μονη της σε ενα τραπεζι,και την εκλασε και εφυγε τελικα μονη της χωρις πελατη
ησουν εδω 3 βδομαδες και δεν σε ειδα ????ημουν 3 βδομαδες μολδαβια οποιος ενδιαφερεται μπορει να με ρωτησει ,αλλα με αγοραιο ερωτα δεν ασχολουμαι να ξερετε
ελα ρε στελαρα εσυ εισαι ???? ρε φιλε εισαι ειδικη περιπτωση...καλο παλικαρι αλλλα εχεις ενα μικρο ελλατωμα δε κερνας ....βεβαια σεβομαι την αποψη σου αλλα εδω εχει φτωχεια και αυτες περιμενουν το κατι τις απο μας ...εστω ενα κερασμα στο μπαρ η στο ρεστωραν ...δε λεμε να πληρωνεις τις τανες απλα ενα κερασματακιπηγα και στο ντεζαβου τελευταια μερα,με πηγε 1 ελληνας που γνωρισα στον μολδο,μου 8υμισε μπουρδελο που πας και διαλεγεις ποια 8ελεις και την παιρνεις μαζι σου,πηγα τριτη ειχε πολυ λιγο κοσμο,και ηταν πολυ μικρο,ηξερα τι παιζοταν εκει και παρολο που με επαιζε μια δεν εδωσα πολλη σημασια γιατι ηξερα οτι πελατη επσαχνε,τελικα πηγε σε εναν ασχημουλη μονη της σε ενα τραπεζι,και την εκλασε και εφυγε τελικα μονη της χωρις πελατη