Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχεις δίκιο για το ιμμιγκρέσιον της Ουκρανίας, καταργήθηκε το 2009. Μόνο θεώρηση για χρήση στην ΠΜΡ συμπληρώνεις. Και στο στυλ έχεις δίκαιο άνεση και ψυχραιμία χρειάζεται. Αλλά πάλι δεν βλέπω το λόγο γιατί να τους τα σκάσεις.
Παρεπιμπτόντως η πρώτη λέξη που άκουσα όταν πρωτοπήγα Μολδαβία (αεροδρόμιο Κισινιώφ) ήταν η λέξης "μπαξις". Εννοείται ότι πήρε τα ....μου.
Εννοείται ότι πηγαίνω συνέχεια ΠΜΡ. Εκεί είναι η οικογένειά μου άλλωστε.
Μακη πρεπει να κανονισουμε να παμε μαζι.Οχι βεβαια τωρα που αρχιζουν οι ζεστες!το φθινοπωρο που θα εχει γλυκο καιρο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.168
Πόντοι
3.656
εχω νεα απο μολδαβικο μετωπο
εχει παει σεξο- ακτιβιστης για επιτοπου ερευνα,απο οδυσσο ξεκινησε κι ειναι ηδη εκει-κισινιοφ δηλαδη
τα πρωτα συμπερασματα,-πιο πολλα δευτερα που επιστεφει οδυσοο  κ μετα ελλαδα-
παντως τα θετικα,οι γκομενες παροτι πιο ασχημες απο οδησσο, στο πρωσοπο, εχουν πιο καλα σωματα κι ειναι ερκετα πιο ψηλες
τα στραβα η σεξο-νοοτροπια κι οι τιμες  ειναι χαλια,χειροτερα κι απο οδησσο,,, :helpplea:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.168
Πόντοι
3.656
αρχιζω και καταλαβαινω γιατι πλεον διιστανται τοσο πολυ οι αποψεις
εχουν δικιο ολοι,αλλα ο καθεις απο την μερια του,εξ ου κι οι τσακωμι στοο εν λογω θρεντ νομιζω
αλλη οπτικη εχουν αυτοι που ειναι συνεχεια εκει,οχι τουριστες,αλλα με καποια επιχηρηση,που τους φαινεται ωραια κι ευκολα,με την ανεση χρονου κ με την παροχη "εξαρτημενης" εργασιας σε νεαρες κλπ,ολο κ καποια τους καθεται μες στο μηνα,,αναλογα βαβαια αν εχουν  κι αυτοι οικονομικη ανεση μεγαλη..
κι αλλο ο περαστικος που ταλαιπωρειτε κυνηγωντας για 3,4 μερες οπως ο νεαρος μας κτιβιστης,ετων τριακονταεξι μαιων!!και ψαχενι που πως κ βασικα εαν βρει κατι σε φρη γκειμ,γιατι με το σεμι προ κ προ σταιλ,τα πραγματα δυσκολευουν ΑΡΚΕΤΑ,στην συγκεκριμενη πολη,σε σχεση με οδυσο παντα ναφερομαστε..
η αναφορα λεει λοιπον οτι,
μωρα εχει παρα πολλα κ αρκετες  κορμαρες απ οτι καταλαβα,απο το σκαιπινγκ,σε φατσα τωρα οταν ερχεσαι απο οδυσσο ,οπου κ ν απας ολες φαινοντε χοντρομουτσουνες.. :grin:
μαλιστα μου ειπε οτι εχουν πολυ σεξουαλικο σωματοτυπο,κατι σαν ρουμαΝΕς η πλειοψηφια τους,πεταχτους κωλους ,"γερα" ποδια,εντονο βλεμμα,βεβαια εχει κ πολλα μπαζακια βλαχαδερα,και μαλιστα ψωνισμενα,οχι δεκτικα σε καμακι....αυτο απο τα αρνητικα..
δεν μιλανε ομως αγγλικα γενικα,απ οσο προσπαθησε ο ακτιβιστης να μιλησει,οποτε με τα ολιγα ρωσσσικα του οτι εγινε..ραντεβου παντως καταφερε να βγει με 2 ντεβουσκες-καμμια ομως δεν γαμμ.ε!!
επισης δεν ειναι διαθεσιμες οπως στην ουκρανια,εννοω δεν ανταποκρινονται με χαμογελο σε ενα καλο πειραγμα η ενα σταματημα στο δρομο η αλλου για καποιες δηθεν πληροφοριες,οπως οι ουκρνες..
δεν εχει η δεν βρηκε στουντιο οργανωμενα,τιμες,βραδυ σε κλαμπ σαν την οδυσο,αλλα αρκετα  ακριβα το βραδυ παρασκευηςκ μαλλον σαβατου λογικα
καθημερινες ειναι φτηνα,2 ατομα 25-30-40ε πχ μια σαμπανια τοπικη σερβιρισμενη σε τραπεζι,αλλα παρασκευη ιδια μαγαζια θελουν 40-60-80ε για  μινιμουμ προπληρωμενη καταναλωση κ τα πιο χαι φτανουν τα 100-120ε για να καθησεις κατω,εννοειτε πως ολες θελουν,οπως κ ουκρανια τραπεζι αλλιως δεν μπορουν,κουραζοντε ορθιες,ενω οταν ειναι με τις φιλες κ μονες τους,χοερευουν περτατανε κ καθονται ορθιες μεχρι τις 4 το πρωι :grin: :grin: :grin:
επισης εν αντιθεση με ουκρανια σερβιρουν κ στα κλαμπ σουσι,οποτε ο ανεμπηρος θα φορτωθει αν ενδωσει με αλλα 30-230ε χωρις να το καταλαβει,και θα κλαιει,αυτο ουκρανια ακομα ευτυχως δεν τοχουν..σουσι το βραδι στα καραοκε κλπ δηλ,,παλι καλα,,,
και για να μην μπερδεομαστε ,το να βγεις εξω δεν σημαινει οτι σου καθετε,μαλλον το αναποδο κατα 70% συμβαινει με τους ξενους..
εννοειτε πως συνηθως ΔΕΝ καθετε γιατι εισαι ξενος,ακομα κι αν μιλας καποια ρωσσικα,παλι ξενος εισαι,αυτα κι ουκρανια  τα κανουν,βλεπε ιωσηφ μπλασκο
μονο αν μεθυσουν τισ γαμας μετα ,αλλιως θα πηγαινοερχεσαι απο 3,4 βραδια κι αν... :jerking: :jerking:παντως δεν πινουν οπως οι ουκρανες αυτες φυλαγονται ,οποτε,,δεν ... ;)τουλαχιστον αυτα τα ολιγα εχουμε σαν σεξ-ρεπορτ
βεβαια πεφτει χουφτωμα,αλλα....βγαινει ακριβα,καλυτερα παντα στις φασεις αυτες,συντομης επισκεψης ,το πληρωμενο σεμι-προ σταιλ κι οχι το καμακι..
πουτανες εβρεθηκαν μεσω μειλ ρου,μην ξεχνατε ομωε ξερει κατι ρωσικουλια ο νεος,δεν ξερουν αγγλικα τα παρτυ-γκιρλςκ βασικα θελουν πολλα πιο πανω αν αρχισεις τα χαου ματσ,,
,αλλιως στα κλαμπ βραδυ,δεν εχει παρα σε 2 συγκεκριμενα μερη,οπου ζηταν την μανα τους κ τον πατερα τους
υπηρεσιες ομως καλες,υπολογιστε κανα 200ε για 2 ντεβουσκες απο μια ωρα για οποιον μιλα ρωσικα,παραπανω σε αγγλικα,δηλ απο 150-200ε του ζητησαν οι ιδιες για μια μιαμιση ωρα
επιπεδο,νεξτ ντορ ελλαδας,καλουτσικες σχετικα,καλη στο γαμησι η μια που πηρε απο μειλ ρου ;)
τα λοιπα δευτερα ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.168
Πόντοι
3.656
γενικα καλες εντυπωσεις ειχε,εγκληματικοτητα μηδεν,καλες γκομενες,ανω του συνηθως μεσου ορου ,αρκετα ψωνισμενες ομως κι οχι διψασμενες για σεξ κ περιπετεια οπως ουκρανια :grin:,απ οτι καταλαβα κατι σαν δνιπροπετροφσκ ειναι το κισινιοφ,βεβαια σε χαμηλοτερα στανταρ,αλλα κ πιο προσβασιμο απο οδησο η ελλαδα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αρχιζω και καταλαβαινω γιατι πλεον διιστανται τοσο πολυ οι αποψεις
εχουν δικιο ολοι,αλλα ο καθεις απο την μερια του,εξ ου κι οι τσακωμι στοο εν λογω θρεντ νομιζω
αλλη οπτικη εχουν αυτοι που ειναι συνεχεια εκει,οχι τουριστες,αλλα με καποια επιχηρηση,που τους φαινεται ωραια κι ευκολα,με την ανεση χρονου κ με την παροχη "εξαρτημενης" εργασιας σε νεαρες κλπ,ολο κ καποια τους καθεται μες στο μηνα,,αναλογα βαβαια αν εχουν  κι αυτοι οικονομικη ανεση μεγαλη..
κι αλλο ο περαστικος που ταλαιπωρειτε κυνηγωντας για 3,4 μερες οπως ο νεαρος μας κτιβιστης,ετων τριακονταεξι μαιων!!και ψαχενι που πως κ βασικα εαν βρει κατι σε φρη γκειμ,γιατι με το σεμι προ κ προ σταιλ,τα πραγματα δυσκολευουν ΑΡΚΕΤΑ,στην συγκεκριμενη πολη,σε σχεση με οδυσο παντα ναφερομαστε..
η αναφορα λεει λοιπον οτι,
μωρα εχει παρα πολλα κ αρκετες  κορμαρες απ οτι καταλαβα,απο το σκαιπινγκ,σε φατσα τωρα οταν ερχεσαι απο οδυσσο ,οπου κ ν απας ολες φαινοντε χοντρομουτσουνες.. :grin:
μαλιστα μου ειπε οτι εχουν πολυ σεξουαλικο σωματοτυπο,κατι σαν ρουμαΝΕς η πλειοψηφια τους,πεταχτους κωλους ,"γερα" ποδια,εντονο βλεμμα,βεβαια εχει κ πολλα μπαζακια βλαχαδερα,και μαλιστα ψωνισμενα,οχι δεκτικα σε καμακι....αυτο απο τα αρνητικα..
δεν μιλανε ομως αγγλικα γενικα,απ οσο προσπαθησε ο ακτιβιστης να μιλησει,οποτε με τα ολιγα ρωσσσικα του οτι εγινε..ραντεβου παντως καταφερε να βγει με 2 ντεβουσκες-καμμια ομως δεν γαμμ.ε!!
επισης δεν ειναι διαθεσιμες οπως στην ουκρανια,εννοω δεν ανταποκρινονται με χαμογελο σε ενα καλο πειραγμα η ενα σταματημα στο δρομο η αλλου για καποιες δηθεν πληροφοριες,οπως οι ουκρνες..
δεν εχει η δεν βρηκε στουντιο οργανωμενα,τιμες,βραδυ σε κλαμπ σαν την οδυσο,αλλα αρκετα  ακριβα το βραδυ παρασκευηςκ μαλλον σαβατου λογικα
καθημερινες ειναι φτηνα,2 ατομα 25-30-40ε πχ μια σαμπανια τοπικη σερβιρισμενη σε τραπεζι,αλλα παρασκευη ιδια μαγαζια θελουν 40-60-80ε για  μινιμουμ προπληρωμενη καταναλωση κ τα πιο χαι φτανουν τα 100-120ε για να καθησεις κατω,εννοειτε πως ολες θελουν,οπως κ ουκρανια τραπεζι αλλιως δεν μπορουν,κουραζοντε ορθιες,ενω οταν ειναι με τις φιλες κ μονες τους,χοερευουν περτατανε κ καθονται ορθιες μεχρι τις 4 το πρωι :grin: :grin: :grin:
επισης εν αντιθεση με ουκρανια σερβιρουν κ στα κλαμπ σουσι,οποτε ο ανεμπηρος θα φορτωθει αν ενδωσει με αλλα 30-230ε χωρις να το καταλαβει,και θα κλαιει,αυτο ουκρανια ακομα ευτυχως δεν τοχουν..σουσι το βραδι στα καραοκε κλπ δηλ,,παλι καλα,,,
και για να μην μπερδεομαστε ,το να βγεις εξω δεν σημαινει οτι σου καθετε,μαλλον το αναποδο κατα 70% συμβαινει με τους ξενους..
εννοειτε πως συνηθως ΔΕΝ καθετε γιατι εισαι ξενος,ακομα κι αν μιλας καποια ρωσσικα,παλι ξενος εισαι,αυτα κι ουκρανια  τα κανουν,βλεπε ιωσηφ μπλασκο
μονο αν μεθυσουν τισ γαμας μετα ,αλλιως θα πηγαινοερχεσαι απο 3,4 βραδια κι αν... :jerking: :jerking:παντως δεν πινουν οπως οι ουκρανες αυτες φυλαγονται ,οποτε,,δεν ... ;)τουλαχιστον αυτα τα ολιγα εχουμε σαν σεξ-ρεπορτ
βεβαια πεφτει χουφτωμα,αλλα....βγαινει ακριβα,καλυτερα παντα στις φασεις αυτες,συντομης επισκεψης ,το πληρωμενο σεμι-προ σταιλ κι οχι το καμακι..
πουτανες εβρεθηκαν μεσω μειλ ρου,μην ξεχνατε ομωε ξερει κατι ρωσικουλια ο νεος,δεν ξερουν αγγλικα τα παρτυ-γκιρλςκ βασικα θελουν πολλα πιο πανω αν αρχισεις τα χαου ματσ,,
,αλλιως στα κλαμπ βραδυ,δεν εχει παρα σε 2 συγκεκριμενα μερη,οπου ζηταν την μανα τους κ τον πατερα τους
υπηρεσιες ομως καλες,υπολογιστε κανα 200ε για 2 ντεβουσκες απο μια ωρα για οποιον μιλα ρωσικα,παραπανω σε αγγλικα,δηλ απο 150-200ε του ζητησαν οι ιδιες για μια μιαμιση ωρα
επιπεδο,νεξτ ντορ ελλαδας,καλουτσικες σχετικα,καλη στο γαμησι η μια που πηρε απο μειλ ρου ;)
τα λοιπα δευτερα ;)
Αν ειναι να σκασεις τοσα λεφτα για να  :knockinb:καθεσε κ'Ελλαδα :think:αν δωσεις τοσα πιο πολυ θα  :knockinb:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.168
Πόντοι
3.656
Αν ειναι να σκασεις τοσα λεφτα για να  :knockinb:καθεσε κ'Ελλαδα :think:αν δωσεις τοσα πιο πολυ θα  :knockinb:
koitaαxe ο νεαρος εχει την τυχη να δουλευει παρτ ταιμ σε ελληινκη εταιρεια στην οδυσσο,εξ ου κ δεν πληρωνει τα πηγαινε ελα
τωρα βεβαια που πηγε κισινιοφ,χαασε καποια χρηματα ,ερκετα,αλλα ειχε περιεργεια οπως κι εγω τον παρακινησα γιατι εχω διαβασει διαφορα εδω πολυ αντιφατικα..
παντως το γαμησι τοσο παει,μαλιστα πηγε να το παιξει κι οτι εχει μονο ντολλαρς,αλλα εφαγε πορτα μου ειπε,ειδικα μειλ ρου,προτεινε κ τα ιδια,100$ για νυχτα κ παλι πορτα εφαγε,στην οδησσο πολλες δεχοντε ειδικα αν βλεπεσε οπως ο νεαρος,αλλα εκει ειχε ενα περιεργο κλιμα απ οτι καταλαβα,τοχουν παρει πατριωτικα οι πουτανες το θεμα,λες κι ειναι φωτομοντελα :grin: και δεν σπανε τιμες
δεν ειναι πολυ ακριβα,μην κοιτας εσυ που μιλας την γλωσσα,πουθενα δεν ειναι πιο φτηνα,το κακο ητανε ,απο τοι μουπε,οτι η πολη ειναι πολυ βαρετη,και οι γυναοικες καπως το παιζουν ,αυτο σε χαλαει,αν εχεις συνηθισει σε ουκρανικη συμπεριφορα,τα λεφτα ομως εκει παιζουν,τωρα τι ναπω αλο,οτι μουπε κι αυτος αυτα λεω κι εγω,ιδια αποψη δεν εχω,και δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να παω,ειδικα δεν μ αρεσε που ειναι τοσο ακριβ ατα ναιτ κλμπ καραοκε κλπ μαλ..ες,απαραιτητες ομως για το ζεσταμα....
υγ,παρα πολλα πανακριβα αμαξια παντου ειδε,πιο πολλα κι απο οδησο!!!!!μου ειπε..αν ισχυει οντως αυτο ειναι πολυ κακο,την ψωνιζουν κι αλλο τα μωρα κι αντε βγαλε ακρη φτηνα μετα.. :jerking: :jerking: :jerking:
ρε δημητριε .ΠΥΡΦΟΡΟΣ τι σημαινει που λες συνεχεια??δεν μ απαντηξες :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κουραστικα να αναλυω την εννοια του Πιρφορου.Ηταν ενα μελος του σα'ι'τ ο Πιρφορος και γ'αυτον βγηκε αυτο το επιθετο εχει την εννοια του αγαμητου που χαλαει πολλα λεφτα για να  :knockinb: αλλα ακομα και οι Πουτανες τον συχαινοντε.Οταν δε του λες οτι δεν σε θελου οι γυναικες γιατι κατι δεν κανεις καλα σου απανταει γιατι τι εχω?αυτες φταινε.Ο Πιτσιλιστης αρχισε να διαδιδει αυτο το επιθετο και εγινε παντου γνωστο.Υπηρχε και Thread σχετικα με τον Πιρφορο αλλα το διαγραψανε.Παρακαλω του Μοντερατορ να το ξαναβαλουν (αφου δεν εχει φωτογραφιες για να προσβαλει καποιον) γιατι κουραστικα να εξηγω συνεχεια τι σημαινει Πιρφορος! :headbang:Αν θες πληροφωριες για τα καμωματα του πηγαινε σε αυτο το Thread στα τελη Αυγουστου 2010 που πηγανε εκδρομη στη Μολδαβια οι Πιρφοροι θα ριξεις πολυ γελιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.168
Πόντοι
3.656
Κουραστικα να αναλυω την εννοια του Πιρφορου.Ηταν ενα μελος του σα'ι'τ ο Πιρφορος και γ'αυτον βγηκε αυτο το επιθετο εχει την εννοια του αγαμητου που χαλαει πολλα λεφτα για να  :knockinb: αλλα ακομα και οι Πουτανες τον συχαινοντε.Οταν δε του λες οτι δεν σε θελου οι γυναικες γιατι κατι δεν κανεις καλα σου απανταει γιατι τι εχω?αυτες φταινε.Ο Πιτσιλιστης αρχισε να διαδιδει αυτο το επιθετο και εγινε παντου γνωστο.Υπηρχε και Thread σχετικα με τον Πιρφορο αλλα το διαγραψανε.Παρακαλω του Μοντερατορ να το ξαναβαλουν (αφου δεν εχει φωτογραφιες για να προσβαλει καποιον) γιατι κουραστικα να εξηγω συνεχεια τι σημαινει Πιρφορος! :headbang:Αν θες πληροφωριες για τα καμωματα του πηγαινε σε αυτο το Thread στα τελη Αυγουστου 2010 που πηγανε εκδρομη στη Μολδαβια οι Πιρφοροι θα ριξεις πολυ γελιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:kaloooooooooo :grin: :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οταν ροτισα στα πορνοροσικα κατι μολδαβεσ εξο απο το κλαμπ γιατι πανε με αυτουσ τους ιταλουσ τουσ κιλαραδεσ μου απαντασαν το εξισ!
εχουν λεφτα!!!
οποτε καταλαβενετε γιατι επιπεδου γκομενεσ μιλαμε ιπαρχουν εκι!
καρχαριεσ!εκι δε πεζι ρολο ι εμφανισι!πεζι ρολο ι τσεπι!
αν και εγο καταφερα να πιτσιλισο με 20 ευρο για ολι τιν νιχτα ενα πουτανακι απο κλαμπ.προφανοσ θα τισ αρεσα.
αλλα αυτα εκι εινια μια στο εκατομιριο!
εγο στιν αρχι ειχα βρι μια γκομενα εκι περα ι οποια πλιρονα μονο το φαγιτο τισ!τσαμπα διλαδι γιατι εκι ειναι φτινα μερικα μαγαζια........

επισισ τισ πιρα μονο ενα φορεμα 30 ευρο!
αλλα καθε μερα τιν γαμουσα ακαταπαυστα!ιταν value for money!
αλλα μετα απο τεσερισ πεντε μερεσ τιν βαρεθικα και τιν διαολοστιλα!
και πιγενα στισ πουτανεσ με τον αλανταλον)))

επισισ ενα παραπονο που εχο απο τον μολδολαγνο που του τα εχοσα και απο κοντα!!!!
ενο ειχε πει οτι θα σασ προστατεψι απο τουσ καρχαριεσ....

ο πιρφοροσ ιθελε να κερασει ποτο καπια πορνιδια στο αλεπο στο μαγαζι του μολδολαγνου διλαδι...
αυτεσ πιραν τα πιο ακριβα...
ο μολδολαγνοσ ομοσ δε προιδοποιησε τον πιρφορο και τον αφισε να πλιροσι στο τελοσ 25 ευρο 4 απσεντι!!!!!ορεα προστασια!!!!!!
εγο βεβεα του πιρφορου του ειχα πει να μιν κερασει γιατι ιξερα τι θα πεχτι!
αλλα εκινοσ εφαγε τα μουτρα του...τεσπα!
γενικα ειμαι κατα του κερασματοσ τον καρχαριον!
θεσ να σε γαμισο μορι ?παρε 100 ευρο και ελα ολι τιν νιχτα καριολα να σε λουσο με το ζομο μου.απλα τα πραματα!
μι δινετε θαροσ στουσ καρχαριεσ του χισιναου!
ειναι πονιρεσ και ιπουλεσ!βλαχοπονιρεσ!

το θεμα ειναι απλο για να τελιονουμε γιατι εχο βαρεθει να ακουο διαφιμισισ εδο μεσα.

αμα θελετε να δινετε 100 ευρο για μια ορα....αντε και με λιγο διαπραγματευσι για μια νιχτα σε βλαχοπονιρα εξαθλιομενενα πουτανακια τοτε πιγεντε!
μιν νομιζετε οτι θα πατε εκι και θα σασ περιμενουν με τα ποδια ανιχτα οι μολδαβεσ!τοτε χασατε αν νομιζετε ετσι!
σαν μιχανι ατμ σασ βλεπουν και τιποτα αλο!
ειναι γινεκεσ χορισ αισθιματα!
μιλαμε παντα γενικα!
αλλα δεν αξιζει ρε χιστεσ να ψαχνετε να βριτε διαμαντι μεσα στα σκατα!!δε λεει!ιπαρχουν και αλου πορτοκαλιεσ!τα εχι πει και ο μεμοσ αλλα δεν ακουτε!

λιπον  αν θελετε να βριτε τον εροτα τισ ζοισ σασ εκι στον ''παραδεισο ''
κανετε λαθοσ λεβεντεσ μου!δεν ιπαρχουν εροτεσ εκι!μονο καριολιτσεσ που διψανε για πορνοευρο!!!!!!!!!!
αλλα εινια μια καλι προτασι 100 ευρο για ολι νιχτα!αυτο δεν το αμφισβιτο!!!!!
:2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οποιος θελει να πεθανει στα  :2funny: μπορει να παει σε αυτες της σελιδες του Thread λιγο πριν  απο 'κει που εκανα παραθεση να διαβασει τα κατορθωματα των Μπακουριων στη Μολδαβια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.168
Πόντοι
3.656
και για να κλεισω απο τη μερια μου το θεμα,,το κισινιοφ,συνφωνα με τον "αξιπουστα" νεο :grin:ειναι ιδιο με οντεσα σαν εκταση ,αλλακαμια σςχεση σε ομορφια η σημεια που μπορεις να περασεις ευχαριστα την ωρα σου,οι καλες γκομενες λιγες,κι αυτες πολυ ψωνισμενες,τιμες λογικες σε σχεση με οδησο,αλλα το βραδυ ακριβα,κλαμπ ποτα κλπ,κ το βασικο,δεν ειχε ωραιες ντεβουσκες διαθεσιμες,μαλιστα ειδα κι εγω λιγο μειλ.ρου,κι οντως ειτε δεις ποουτανες ειτε κανονικες,ειναι αρκετα χειροτερες απο οδησο,φυσικα καμμια σχεση με πολυ πιο δυνατα μερη σε ντεβουσκες,πχ δνιπροπετροφγσκ η ντανιετσκ,για ενα τριημερο ισως αξιζει ,σαν μια παρασταση,με επομενη σταση οδησο βεβεα,ειδικα καλοκαιρι,με ανακανιση σε ιτακα κ νεο δευτερο μπαρ διπλα στην πισινα,κατι απο μυκονο το ξημερωμα θυμιζει,αλλα που εκει-ιτακα μπορει κ να γαμισεις καμμια μουναρα κατα λαθος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
κισινιοφ αξιζει αν εχεις καποιο φιλο ν απας να δεις κιεχει τιποτα πουτανιδια,αν κι απ οτι καταλαβα,δεν τρεχει κατι ιδιαιτερο ωστε να σε κανει ν απας εκει απ οτι κασπου αλλου σε ουκρανια,ειδικα καλοκαιρι..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
διαβαζοντας το θρεντ αυτο βλεπω οτι οι αποψεις συγκρουοντε
αποψη μου οτι η αληθεια ειναι στη μεση
ουτε χρειαζεσαι 300ε την μερα,για να γαμας εκει,αλλα ουτε κ με 50ε υπαρχει εκδοχη κατι να κανεις εκτος να φας κ να κοιμηθεις
νομιζω με 120-180ε τηνη μερα μπορεις να βολταρεις κ να ριξεις κ ενα ,δυο ημιωρα γαμησια
,ουτε νυχτια,ουτε κ ξεπετα εντελως,
κατι σαν γαμησι σε στουντιο ας πουμε,δυο φορες απο μιση ωρα,ειναι εφικτο με 120-150ε
,με ημιεπαγγελματιες νεξτ ντορ χαριτωμενες κοπελλες,ουτε μοντελλα ουτε μιςς βεβεα,αλλα ουτε κ χαλια
κατι τετιο νομιζω ειναι εφικτο,εφοσον παντα μπορεσεις να συνενοηθεις καπως μαζι τους,οταν κι αν τις βρεις,αυτη ειναι κι η μεγιστη δυσκολια νομιζω..
μαλακίες

πριν από 3 εβδομάδες ήμουνα ξανά για μία εβδομάδα

τα κανονικά έξοδα που κάνεις για να περάσεις στα δικά σου φαγητα δεν τα μετράς. Δηλαδή το διαμέρισμα θα το πλήρωνες ο,τι ταξίδι και να κάνεις. Οπότε τα 50 ευρώ τη μέρα (που είναι και αρχοντιλίκι εκεί) τα αφήνεις στην πάντα.
Τα έξοδα ταξί επίσης είναι αμελητέα, ειδικά αν κινηθείς κεντρικά χωρίς ταξί.

Πάμε στη διασκέδαση - σαμπάνια με 20 ευρουδάκια; πλάκα κάνετε...
οκ, δεν είναι ντομ περινιον, αλλά οι μολδαβές δεν ζητάνε και ντομ περινιον.

έχω ξαναγράψει πως ΔΕΝ πληρώνω λόγω γκαζοκεφαλιάς.
Ε, στη Μολδαβία είναι το πιο εύκολο μέρος να κάνεις καμάκι, να ρίξεις την ίδια μέρα μανίκι και να έιναι και ολονύκτιο.

Άμα σε αυτό το τσάμπα δεν θέλετε να κεράσετε ούτε ένα ποτό ούτε ένα φαγητό με 20 ευρώ (πολύ πλούσια δηλαδή), ε, τι να σας πω.

Υ.Γ. μου φάνηκε πως ο καφές έχει ακριβήνει και γενικώς μου λέγανε οι κοπέλες πως ενώ οι μισθοί δεν ανεβαίνουνε οι τιμές τσιμπάνε.

Υ.Γ.2 μετά το καλοκαίρι θα τσιμπάνε και για πολλούς Έλληνες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.168
Πόντοι
3.656
μαλακίες

πριν από 3 εβδομάδες ήμουνα ξανά για μία εβδομάδα

τα κανονικά έξοδα που κάνεις για να περάσεις στα δικά σου φαγητα δεν τα μετράς. Δηλαδή το διαμέρισμα θα το πλήρωνες ο,τι ταξίδι και να κάνεις. Οπότε τα 50 ευρώ τη μέρα (που είναι και αρχοντιλίκι εκεί) τα αφήνεις στην πάντα.
Τα έξοδα ταξί επίσης είναι αμελητέα, ειδικά αν κινηθείς κεντρικά χωρίς ταξί.

Πάμε στη διασκέδαση - σαμπάνια με 20 ευρουδάκια; πλάκα κάνετε...
οκ, δεν είναι ντομ περινιον, αλλά οι μολδαβές δεν ζητάνε και ντομ περινιον.

έχω ξαναγράψει πως ΔΕΝ πληρώνω λόγω γκαζοκεφαλιάς.
Ε, στη Μολδαβία είναι το πιο εύκολο μέρος να κάνεις καμάκι, να ρίξεις την ίδια μέρα μανίκι και να έιναι και ολονύκτιο.

Άμα σε αυτό το τσάμπα δεν θέλετε να κεράσετε ούτε ένα ποτό ούτε ένα φαγητό με 20 ευρώ (πολύ πλούσια δηλαδή), ε, τι να σας πω.

Υ.Γ. μου φάνηκε πως ο καφές έχει ακριβήνει και γενικώς μου λέγανε οι κοπέλες πως ενώ οι μισθοί δεν ανεβαίνουνε οι τιμές τσιμπάνε.

Υ.Γ.2 μετά το καλοκαίρι θα τσιμπάνε και για πολλούς Έλληνες
φιλε μου καλε με συγψωρεις αλλα εισαι βλακας,,τι σοι υπολογισμοι ειναι αυτοι που κανεις μονο συ ξερεις,τι θα πει δεν υπολογιζω στα εξοδα το διαμερισμα η τα "οδοιπορικα"?μα αυτα ειναι τα πιο πολλα συνηθως,,αν γαμησεις μονο πουτανες ,αυτα ειναι τα μισα,αν γαμησεις κ καμ,ακι,που βγαινει παντα πιο ακριβο το γαμησι ετσι,αλαλειμαστε κ μερακληδες τι να κανουμε,παλι τα μισα λεφτα εκει ειναι ,αν πας καπου 10ημερο
αλλα συ δεν τα υπολογιζεις ,,
δικαιωμα σου νασαι χαζος,αλλα μην λες "μαλακιες" για οσα γραφουν αλλλοι με 10πλασια εμπειρια μυαλο κ μαλλον χρηματα απο εσενα
αυτα δεν θα μπω σε λεπτομερειες,δεν μπορω να αντιπαρατιθεμαι με τον καθεναν τυχαρπαστο εδω μεσα,ειδικ αγια τετοια θεματα ελλασονος σημασιας για μενα.
υγ,20ε η σαμπανια,μπορει ναχει,απλα αν εισαι σε τραπεζι,οπως ειπε ο δικος μου,κι ισχυει κι ουκρανια κ παντου αυτο,πληρωνεις μπροστα απο 40-100ε,πιεις δεν πιεις,.αυτο μονο,
..αν ειστε πολλοι δεν ειναι τιποτε,αν εισαι μονος ειναι αρκετα,κι ενα νερο ναπιεις το 50αρι η 100αρι δεν εποιστρεφετατι,επισης καμμια γκομενα της προκοπης δεν θα παρει οτι φτηνοτερο στον καταλογο,συνηθως τα πιο ακριβα παιρνουν,και συνηθως αν μεινεις πολυ ωρα απο 12.00 εως 4,00 πχ,δεν φτανουν τα 100ε
γι αυτο σου λεω,,ασε καλυτερα μην το κουραζεις,ειναι φανερο ζεις σε αλλη κατηγορια γυνεικων,μαλλον πολυ β..
τωρα το να "ριξεις μανικι" ειναι πανευκολο κ στην ελλαδα κα παντου
το θεμα ειναι και σε τι γκομενες,,
εκει ο "αξιοπουστας" φιλος,πολυ περπατημενος απο ρωσια ουκρανια κι ολα τα βαλκανια πανω απο 10ετια,μου ειπε οτι οι καλες γκομενες ειναι δυσπροσιτες κ ψωνισμενες,μετριοτητα κ μπαζα γαμας ευκολα κ με τα μισα εξοδα ελλαδα,δεν χρειαζεται να πας εκει γι αυτο...οι υπερβολες κι ανακριβειες ειναι εμφανεις,μια προσπαθεια φτηνου εντυπωσιασμου η παντελης αγνοιας της πραγματικοτητας,κανουμε τον κουκο αηδονι,μονοι μας δηλ κ ειμαστε χαρουμενοι μετα..
μην το συνεχισεις σε παρακαλω,εισασι ασχετος με την υψηλη κατηγορια ειναι φανερο,αλλο μπαρτσα η εστω μπαγιερν,κι αλλο αετος σκυδρας αγαπητε μου..
υγ στα συν του κισινιοφ,μουπε ο φιλος,τοχα γραψει κι αρχικα,οτι ενω στη φατσα μαλλον δεν πολυλενε οι ντεβουσκες,εχουν καλα σωματα,γεροδεμενα,οι περισοτερες,ακομα κι η χαμηλη β κλαση ,απο σωμα στεκετε σε καλ επιπεδα,,

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.168
Πόντοι
3.656
γνωρισα καποιες μολδαβεζες προσφατα,εχαν ρουμανικα διαβατηρια,το συμπερασμα μυ,χειροτερες κι απο ρουμανες,οσο κι αν ακουγετε απιστευτο,,κουτοπονηρες οσο δεν παει,,φαγαν γαμησι κ σουτ μετα,ετσι μπας κ καταλαβουν οτι εδω ,δεν εχει μονο μαλ..ες!! :rockon:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γνωρισα καποιες μολδαβεζες προσφατα,εχαν ρουμανικα διαβατηρια,το συμπερασμα μυ,χειροτερες κι απο ρουμανες,οσο κι αν ακουγετε απιστευτο,,κουτοπονηρες οσο δεν παει,,φαγαν γαμησι κ σουτ μετα,ετσι μπας κ καταλαβουν οτι εδω ,δεν εχει μονο μαλ..ες!! :rockon:
file pou tis gnorises aftes tis koutoponires moldavexes ???

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ναι και πάμε στο μαγαζί του και δεν τον βρίσκουμε , vacation  σου λένε οι σερβιτόροι.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι και πάμε στο μαγαζί του και δεν τον βρίσκουμε , vacation  σου λένε οι σερβιτόροι.
ηρθες ρε συ και δε με βρηκες ???...οπως λεει καιο ο σοφος αλλαν ημουν διακοπες με το μωρο

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ενα μήνα ήμουνα (20/6 - 20/7), πέρασα 3 φορές και έλειπες. Καλά όμως δεν στο είπαν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom