allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Μπες στο Σκάυυπε ρε χαζεμένε και συ ,
Θέλω να μιλήσουμε για λίγο μου ελειψες............
ego leo na minis moldova ...tora esi an thelis na sinexisis kai den exis fraga pare to treno ine ftino an thelis boithia grapse pm na su doso perisoteres pliroforiesκαλημερα,μηπως ξερει καποιος να μου πει ,ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να πας απο Σισιναου στην Οδησσο,με δεδομενο οτι το αεροπλανο φτανει στις 2 την νυχτα εκει.
tha se paro otan ftiakso to laptopΜπες στο Σκάυυπε ρε χαζεμένε και συ ,
Θέλω να μιλήσουμε για λίγο μου ελειψες............
xalia i moldavia tasoooooo (to thios terma )Χρονια Πολλα σε ολους τους καψουρηδες του Κισιναου...στον Αγαπουλα,στον Λουλουδατο και σε πολλους αλλους
Οπως ειναι πασιγνωστο εστω και εν μεσω πολικου ψυχους και σφοδρης χιονοπτωσης οι Μολδαβες δεν καταλαβαινουν και πολλα
Πραγματικα ειμαστε πολυ τυχεροι εμεις που ζουμε εδω και απολμβανουμε αυτη τη χωρα......
και γιατι δεν ενημερωσες ρε παπάρα;;;;;;;;; να ερθω να σε δώ;;;;;;;;;;;;;;;;.efsome piga 8 meres bansko me to moro kai girizontas moldova kolisa rumania sto buzau gia 4 nixtes gamata poli xioni esi ti les gamao i oxi ???
efsome piga 8 meres bansko me to moro kai girizontas moldova kolisa rumania sto buzau gia 4 nixtes gamata poli xioni ???
Έτσι μπράβο,ανέβα επάνω allan αμέσως....οι Μολδαβές είναι αρκετά πεινασμένες αυτή την περίοδο λόγω παγετού
Poftă mare
οι φοτογραφιες ειναι χτεσινες απο το βουκουρεστι χαιβανε βουλγαρια ο δρομος οκ αλα με το που μπενεις ρουμανια αμα δεν εχεις λαστιχα χιονιου ξεχνατο μολδαβια πιο σκατα μεχρι να φτασο οντεσα εφτισα αιμα ουκρανια ανοιχτοι οι δρομοι αλλα πολλες τεραστιες λακουβες!! οι ρουμανοι λενε οτι θα ειναι ετσι μεχρι 10 μαρτιου οβερρρρρρ!!!!!!!!!!!