davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
προσεξε μην παρεις μολδαβικο αερα γιατι σε βλεπο ξιδι για φακες !!Δεν εχω αναγκη εγω...σαν το παλιο καλο κρασι ειμαι,καθε χρονο και καλυτερα
προσεξε μην παρεις μολδαβικο αερα γιατι σε βλεπο ξιδι για φακες !!Δεν εχω αναγκη εγω...σαν το παλιο καλο κρασι ειμαι,καθε χρονο και καλυτερα
σιγα μη ρωταω το καθενα ποιος ειναι και αν ειναι στο σαιτ....καλα κρασια !!!!! !!!! το θεμα ειναι οτι δεν με ξερη κανεις!!!! εχω φαει 5 φορες στον μολντο και ακομα δεν με εχει παρει χαμπαρι ο σαλεπας!!!!! εση τορα τι πεταγεσε ???? θελης να σου μαθο ορθ0γραφια μοντερατορικι !!!
kala οτι εισαι μαρκα φενετε απο χιλιομετραΑκριβη μαρκα ειμαι...δεν καταλαβαινω απο αυτα
λεγε τωρα ποτε θα οργανοθουμε να παμε τιρασπολ να αραξουμε καμια τριετια να γουσταρουμε???σιγα μη ρωταω το καθενα ποιος ειναι και αν ειναι στο σαιτ....
θειο???? ξιγαμου ντε το πλανο!!????? καντο λιανιακοιτα ...εγω δεν ειμαι αντιθετος με την ιδεα τη τιρασπολης...αλλα ακομα καλα ειναι εδω μαλλον το βλεπω για αργοτερα...με θειο μεσα για...επενδυσεις σε σπιτια θα παμε
εισαι σιγουρα γνωστος ...μονο μη βαλεις φοτο μου στο θρεντ ...απο τριτη και μετα που βαζω καινουργια δοντιαλεγε τωρα ποτε θα οργανοθουμε να παμε τιρασπολ να αραξουμε καμια τριετια να γουσταρουμε???
κοιτα δεν εχεις ξαναδει τετοιο διδθμο με θειο και αλεκο αμα τους γνωρισεις τοτε θα καταλαβεις...θειο???? ξιγαμου ντε το πλανο!!????? καντο λιανια
λες να ειναι ο κοντος και κοιλαρας που ητανε σχεδον καθε μερα ντιρλα?εισαι σιγουρα γνωστος ...
μην μαρτυρας ρε...κοιτα δεν εχεις ξαναδει τετοιο διδθμο με θειο και αλεκο αμα τους γνωρισεις τοτε θα καταλαβεις...
οκ μη μου συγχιζεσαι. σε λενε πουστη αυτοι που σε ξερουν, γραφεις σαν να μην εβγαλες δημοτικο και κατα τα αλλα σου φταιω εγω?
οπ εφρεμιε...τι πραγματα εινε αφτα??Κατ΄αρχήν δεν τον είπα πούστη.
Τον είπα αδερφή! Και αν τον είπα δεν σημαίνει ότι είναι. Και αν είναι δεν είναι δική σου δουλειά!
Εμείς εδώ έτσι βριζόμαστε γιατί αυτό μας φτιάχνει. Αμα καβαλήσεις τα 40 και έχεις πηδήξει τον μισό πλανήτη αρχίζεις τα βίτσια.
Εμείς λοιπόν έτσι την βρίσκουμε, εσένα τι σε κόφτει και πετάγεσαι σαν την ψωλή του κόκορα?
Άντε τσίμπα κανένα εικοσάρικο χαρτζιλίκι από τον μπαμπά σου και τρέχα σε καμμιά τρανς.
Εδώ παίζουν τα μεγάλα παιδιά.
οχι ψηλος κι οχι αδυννατος!!!!! ;) ;) ;) ;)σαν γιατροοοοσ ρουμανοσ μιαζειλες να ειναι ο κοντος και κοιλαρας που ητανε σχεδον καθε μερα ντιρλα?
πσσσσσσσστ ....αγαπουλα !!!!παλι εενδυσεις??ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ-ΝΤΑΒΑΡΙΣ,τι γινετε ρε συ?εσυ τα λες αυτοι κερδιζουν??ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟςςς ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕκοιτα ...εγω δεν ειμαι αντιθετος με την ιδεα τη τιρασπολης...αλλα ακομα καλα ειναι εδω μαλλον το βλεπω για αργοτερα...με θειο μεσα για...επενδυσεις σε σπιτια θα παμε
ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΙΓΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΕΜΠΛΕΞΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!πουσε πιτσιρικα και μαγκα...επειδη στη φυλης εφαγα τα νειατα μου εδω ειναι για αντρες οσο για δουλειες και λεφτα αστα δε σε παιρνει ουτε μπροστα στο σοριτα ουτε και στο τασο...αντε βγαλε κανα μεροκαμματο πρωτα και μετα πηγαινε με 20 ευρα να γαμησεις η να σε γαμησουν εσυ διαλεγεις
δεν στο λεμε ισε μαρτιριαρησ!!!!!!!!!!!!!!!!μασ λεσ κι ακριβουσθειο???? ξιγαμου ντε το πλανο!!????? καντο λιανια
πσσσσσσσστ ....αγαπουλα !!!!παλι εενδυσεις??ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ-ΝΤΑΒΑΡΙΣ,τι γινετε ρε συ?εσυ τα λες αυτοι κερδιζουν??ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟςςς ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ντα ντα ντιρλαντα νταπιγες φυλης να γαμησεις!!!! 20 ευρα πολλα εεε??????? τι επιχειρησεις παλι ανηγεις ιασι μολδαβια μερια???? βρηκες χαιβανια παλι και πουλας εκδουλεψη μετα θεαματον και ιποσχομενον πισοκολητον με ωρεες κορασιδες !!! καλα εχη κορη η ντιον???? απο την οσετια που βρεθικες γαλια !!!?? τα καινουργια χαπια σου διμιουργουν και οπτασιες βλεπω πετρελεο βρηκες ?? η παλι με οτοστοπ νταλικα θα ανεβεις τελη ιανουαριου??? ααα μην ξεχασεις να φερης του τασου τα σχεδια!!!! ξερης αυτα με της καλτσοδετες!!!