που ειναι αυτο το μαγαζι τυπε μου??
Άστο, δεν είναι για σένα. Εκεί δεν είναι ακριβά!
που ειναι αυτο το μαγαζι τυπε μου??
αυτο απεναντι κ πιο πανω απο το τζαμπο,λες ρε μολντο?μπορω να πω οτι μας εσκισες μαλλον ειναι νποτανικα αν θυμαμαι καλα
μπορεις να πεις απλα οτι εκανες λαθοςΔεν είμαι παντογνώστης, αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζεις, έχω άμεση πληροφόρηση για το ό,τι γίνεται στη Μολδαβία, από κύκλους που δεν επιδέχονται αμφισβητήσεις. Στα πλαίσια αυτά, ομολογώ πως το παραπάνω σχόλιό μου ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα στη Μολδαβία, είναι λανθασμένο. Αυτό προέκυψε από έρευνα την οποία μόλις ολοκλήρωσα. Από την άλλη πλευρά, όμως, θα πρέπει να συμφωνήσεις, ότι τα σχόλια της μικρής από το site γνωριμιών, δεν αποτελεί και κάποια σοβαρή πηγή πληροφοριών. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μιλούν για 100 επιβεβαιωμένα κρούσματα και περί τα 700 ύποπτα. Άρα λοιπόν, αυτό που ισχυρίζεται η μικρή σου, έχει μία δόση αλήθειας, επειδή αυτό ακούει στη τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν αντικατροπτίζει την πραγματικότητα, αφού τα ΜΜΕ παγκοσμίως αρέσκονται στην "αρβύλα". Οι επίσημες αρχές μιλούν για 2 νεκρούς και για 10-20 επιβεβαιωμένα κρούσματα τα οποία αντιμετωπίζονται είτε με κατ' οίκον θεραπεία, είτε στο νοσοκομείο. Τα σχολεία που ανέφερε ο ΗΛΙΘΙΟΣ προηγουμένως, κλείσανε για ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Επίσης μαθαίνω ότι οι εργαζόμενοι σε πολλές επιχειρήσεις, με πρόφαση την "επιδημία" (δεν υπάρχει επιδημία με 20 κρούσματα σε σύνολο πληθυσμού 3.500.000 ανθρώπων), την κοπανάνε και δημιουργείται ένα γενικότερο χάος χωρίς σουσιαστική αιτία.
μπουρδολογε!! τα πραγματα ειναι σοβαρα με τιν γριπη .οι γκομενες σου δεν σε ενημεροσαν απο την προηγουμενη βδομαδα?? αυτα κανει η αγαμια στο κεφαλι!!μπορεις να πεις απλα οτι εκανες λαθος
το μωρο κ "δυναμη" στο επακριβως τα ειπε,τι" μια δοση αληθειας"?
ειναι "βαλτη" κι αυτη με μας τους κολασιτες? 100 κρουσματα δεν σημαινει 100 νεκρους
ο μολντο,αν δεν κανει πλακα..με φοβισε ελαφρως..
αλλα βεβαια το νιμου σερνει καραβι
παμε κ με τη γριπη!!!!
καλα ρε τι σε εχουμε εκει? μια βδομαδα τωρα γιατι δεν λεσ τιποτα ? μονο πρεφα και καφε και απο πληροφοριες μιδενεδω πραγματικα επικρατει μικρος πανικος οσον αφορα τη γριπη ,οι αρρωστοι εχουν φτσει τους 300 και πολοι κυκλοφορουν με μασκες.Τα πανεπιστημια και τα κολεγια εχουν κλεισει για μια εβδομαδα λογω της επιδεινωσης ,αυτοι που ερχονται απο ουκρανια ειναι πιο επικινδυνοι γιατι εκει πραγματικα ειναι σε καραντινα ολοκληρες πολεις (τσερνοφτσι) ,εχουν πεθανει 2 ατομα που ηρθαν απο ρωσια (και με αγκαλιασε και ο πιτσι οταν γυρισε γαμωτο)
τσοπα καιμενουλη και θα σου φτιαξω κοκοροσουπιτσαΤώρα με στενοχώρησες!
Αληθεια το λέω!!!!
Πραγματικά πιστεύεις ότι λέγοντάς σε ΗΛΙΘΙΟ σε βρίζω?
καλα ρε τι σε εχουμε εκει? μια βδομαδα τωρα γιατι δεν λεσ τιποτα ? μονο πρεφα και καφε και απο πληροφοριες μιδεν
ρε σορβλιτα εχεις μπλεξει τιν βουρτσα με την πουτσα τα αστερια με τα χτενια τα αυγα με τα καυλια με τον υαντις δεν εχω καμια σχεση ο τυπος εχει να γραψει μινες. τωρα αμα εχει κολισει το αργοστροφο κεφαλι σου τραβα χεσε μας τον γαιδαρο κοψε και την βραδυνη την χουφταλο και μπορει να καταλαβεις ποσο καραζογκιοπαιχτης εισαι υ.γ γαμα και λιγακι καρμιρη και κερνα και κανα ποτο κανα μορο μπας και σου κατση τσαμπαΕυτυχώς που έχουμε εσένα!
Την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι επάνω.
Περιμένω να μου δείξεις πόσο άντρας είσαι!
εδω πραγματικα επικρατει μικρος πανικος οσον αφορα τη γριπη ,οι αρρωστοι εχουν φτσει τους 300 και πολοι κυκλοφορουν με μασκες.Τα πανεπιστημια και τα κολεγια εχουν κλεισει για μια εβδομαδα λογω της επιδεινωσης ,αυτοι που ερχονται απο ουκρανια ειναι πιο επικινδυνοι γιατι εκει πραγματικα ειναι σε καραντινα ολοκληρες πολεις (τσερνοφτσι) ,εχουν πεθανει 2 ατομα που ηρθαν απο ρωσια (και με αγκαλιασε και ο πιτσι οταν γυρισε γαμωτο)
pedia molis girisa apo chisinau imoun eki 7 meres
perasa kala ala den ine ke o paradisos pou lene kapioi edo
exoun poli kalo krasi ke omorfes ginekes
ginekes tous ine mexri 25 xronon i pio megales ine elada ke alou
i times ine kales gia emas an ke kapioi xreonoun parapano an doun kseno
gia na perasis poli kala prepi na milas rosika
i poli ine asfalis ke efkoli, se mia evdomada ematha ta panta [an ke den ine ke pola]
gia opion endiaferete exo akoma ke tilefona
Ευτυχώς που έχουμε εσένα!
Την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι επάνω.
Περιμένω να μου δείξεις πόσο άντρας είσαι!
ρε σορβλιτα εχεις μπλεξει τιν βουρτσα με την πουτσα τα αστερια με τα χτενια τα αυγα με τα καυλια με τον υαντις δεν εχω καμια σχεση ο τυπος εχει να γραψει μινες. τωρα αμα εχει κολισει το αργοστροφο κεφαλι σου τραβα χεσε μας τον γαιδαρο κοψε και την βραδυνη την χουφταλο και μπορει να καταλαβεις ποσο καραζογκιοπαιχτης εισαι υ.γ γαμα και λιγακι καρμιρη και κερνα και κανα ποτο κανα μορο μπας και σου κατση τσαμπα
παλι θα στο πω ,λογω ανωθεν δυναμεων (οπως θα ελαγε ο σοριτας )δεν μιλαω με πρασινουςμπουρδολογε!! τα πραγματα ειναι σοβαρα με τιν γριπη .οι γκομενες σου δεν σε ενημεροσαν απο την προηγουμενη βδομαδα?? αυτα κανει η αγαμια στο κεφαλι!!
βασικα νεε κολασιτη θα διαφωνησω μαζι σου ,ειμαι στη μολδαβια συνεχομενα πολλα χρονια και ακομα μαθαινω και μου ειναι αδιανοητο να σκεφτω οτι εσυ σε 7 μερες την εμαθες,το οτι περασες καλα αυτο σημαινει οτι σου αρεσε .Το καλο κρασι ευ τη καρδια(σοριτα σε αντιγραφω) και οι ομορφες γυναικες ευ τον ερωτηση΄ εσυ τον παραδεισο εν ζωη πως τον οραματιζεσε??? οσο για τα υπολοιπα συμφωνωpedia molis girisa apo chisinau imoun eki 7 meres
i poli ine asfalis ke efkoli, se mia evdomada ematha ta panta [an ke den ine ke pola]
pedia molis girisa apo chisinau imoun eki 7 meres
αν το "κοκινος" αναφερεται σε μενα εχω να σου πω τα εξηςΠρος Σορίτα, Πράσινο, Κοκκινο, Νεμίροφ και λοιπή συνομωταξία.. Δεν είναι κρίμα να γεμίζετε το θρεντ με κοκορομαχίες και να χάνονται οι χρήσιμες πληροφορίες μέσα σε τόσες σελίδες χαζομάρας; Τσακωθείτε βριστείτε και ειρωνευτείτε μεσω πμ...
μολντο-"ρομπα-κοπ" μια ερωτηση εχωβασικα νεε κολασιτη θα διαφωνησω μαζι σου ,ειμαι στη μολδαβια συνεχομενα πολλα χρονια και ακομα μαθαινω και μου ειναι αδιανοητο να σκεφτω οτι εσυ σε 7 μερες την εμαθες,το οτι περασες καλα αυτο σημαινει οτι σου αρεσε .Το καλο κρασι ευ τη καρδια(σοριτα σε αντιγραφω) και οι ομορφες γυναικες ευ τον ερωτηση΄ εσυ τον παραδεισο εν ζωη πως τον οραματιζεσε??? οσο για τα υπολοιπα συμφωνω