Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πάλι τις γκόμενές σου ποστάρεις?
Σε τέτοιες χάλασες 300 χιλιάρικα?
Το σουτιέν το φοράτε μαζί? Πες της να σου δώσει και τη περούκα της.
πιος χαλασε 300 χιλιαρικα??  μαλλον τα μπερδεψες παλι ορεινε!!!!!!!!!!

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε γιατί βιάζεσαι;;;; ασε να μας ποστάρουν και μετα πάρε θέση.
και ποιος σου ειπε οτι πήγαν να δούνε τα αξιοθέατα;;;
Η νταρια ειναι κοσμογυρισμένη μην στεναχωριέσαι ήξεραν πολύ καλά που και γιατι πήγαν.
μονο αμα κανεις τιν αποσταση με αμαχι θα καταλαβεις!! και αμαξη τις προκοπης εε με κανα φιατ αστα βραστα

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
μονο αμα κανεις τιν αποσταση με αμαχι θα καταλαβεις!! και αμαξη τις προκοπης εε με κανα φιατ αστα βραστα

Και αν το κάνεις με το google maps όπως εσύ και οι φίλοι σου συνηθίζετε, δεν χρειάζονται παραπάνω από 2 λεπτά!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΥΑΝΤΑ LANTA ρε σοριτα   το λαντα που κικλοφορεις αλαξετο κοκοβιε !!!

Εγώ έχω LADA NIVA!
H YANTA είναι μόνο μία και...ψόφια!

Γράψε τις μαλακίες σου να ξεδώσεις γιατί όπου νάναι θα μπουν οι MODS και θα τα σβήσουν.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
πιος χαλασε 300 χιλιαρικα??  μαλλον τα μπερδεψες παλι ορεινε!!!!!!!!!!
1.to "ορεινος" ειναι δικο μου το "κοπυραιτ
2.οσες φωτο-κανονικες,οχι απο σαιτ- εχω βαλει εγω,δεν εχετε βαλει ολοι μαζι,σορρυ
τωρα λογω παρουσιας στο πατριδα,δεν εχω ασχολειθει να συμπιεσω κλπ,που δεν ταχω καταλαβει κκιολας...
απο next week "aπιστε" σοριτα!!
βαλουμε κανα- απληρωτο- στοιχημα παλι!!!! :grin: :grin: :grin:
μολδαβια γριπη εχει οντως,δεν νομιζω οτι ειναι τραγικα τα πραγματα-καμμια 100 εχιυν αρωστησει-βεβαια επειδη ειναι της μοδας η γριπη,απ οτι κ ν αρωστησουν ειναι "γκριπα" λενε αυτοι,
το κακο οτι τα μωρα μας,πηγανε στις πατρικες εστιες,πολλα,αλλα δεν πεθανε καμμια ακομα,καθως ισχυει το ρητο,και για ΤΟΝ " ορεινο" ΙΣΧΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ αυτο :grin:-"κακο σκυλι Ψοφο δεν εχει"-ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΟΡΙΤΑΣ!!!!!!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
1.to "ορεινος" ειναι δικο μου το "κοπυραιτ
2.οσες φωτο-κανονικες,οχι απο σαιτ- εχω βαλει εγω,δεν εχετε βαλει ολοι μαζι,σορρυ
τωρα λογω παρουσιας στο πατριδα,δεν εχω ασχολειθει να συμπιεσω κλπ,που δεν ταχω καταλαβει κκιολας...
απο next week "aπιστε" σοριτα!!
βαλουμε κανα- απληρωτο- στοιχημα παλι!!!! :grin: :grin: :grin:
μολδαβια γριπη εχει οντως,δεν νομιζω οτι ειναι τραγικα τα πραγματα-καμμια 100 εχιυν αρωστησει-βεβαια επειδη ειναι της μοδας η γριπη,απ οτι κ ν αρωστησουν ειναι "γκριπα" λενε αυτοι,
το κακο οτι τα μωρα μας,πηγανε στις πατρικες εστιες,πολλα,αλλα δεν πεθανε καμμια ακομα,καθως ισχυει το ρητο,και για ΤΟΝ " ορεινο" ΙΣΧΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ αυτο :grin:-"κακο σκυλι Ψοφο δεν εχει"-ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΟΡΙΤΑΣ!!!!!!

Με γκαϊδό αν κοιμηθείς θα γκαϊδίσεις!
Όλη την αλήθεια για τον ιό στην Μολδαβία θα την την βρείτε εδώ [URL unfurl="true"]http://h1n1.flu-virus.org/Cases-.php?in=Moldova[/url]
Μηδέν (0) κρούσματα από τις 31 Ιουλίου 2009.
Εκτός βέβαια αν πιστεύεις ακόμη ότι ο KOMNIS τέλειωσε την Ιατρική χωρίς μίζα!

Αν συνεχίσεις έτσι, μπορεί και να σε συμπαθήσω.

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
YANTΑ αν θέλεις να είσαι πρωτότυπος, σταμάτα να αντιγράφεις.

Έλα τώρα, μας βλέπουν και παιδιά!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  παντογνωστη ΣΟΡΙΤΑΣ!!!!

Arynna has written for you Arynna 7 november 2009 at 17:44
vezi ca sunt peste 100 cazuri de imbolnaviti ..eu nu vin in chisinau..

Aυτο ειναi aλληλογραφια μου,  απο σαιτ γνωριμιων-σας λεω κ μυστικα τωρα!!!- κ μου το εγραψε μια μολδαβεζα που εφυγε απο το κισιναου γιατι φοβηθηκε,πηγε σε μια φιλη της στα 30 χλμ εκτος-aneni noi
εκλεισε κaι η σχολη της....
αν λεει ψεματα ,σας λεω κι εγω

μεταφραστε το θα δειτε οτι γραφει,σε ερωτηση μου τι γινεται τωρα με τη "γκριπα"

"κοιτα ειναι πανω απο 100 περιπτωσεις αρρωστων....εγω δεν ερχομαι στο κισιναου"
εγω προσωπικα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σοβαρο,καλου κακου ομως εκανα κι εμβολιο απλης γριπης.κ περα απο μαλακιες που λεμε,νομιζω ειναι καποιο μετρο κι αυτο!!!

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  παντογνωστη ΣΟΡΙΤΑΣ!!!!

Aυτο ειναi aλληλογραφια μου,  απο σαιτ γνωριμιων-σας λεω κ μυστικα τωρα!!!- κ μου το εγραψε μια μολδαβεζα που εφυγε απο το κισιναου γιατι φοβηθηκε,πηγε σε μια φιλη της στα 30 χλμ εκτος-aneni noi

εγω προσωπικα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σοβαρο,καλου κακου ομως εκανα κι εμβολιο απλης γριπης.κ περα απο μαλακιες που λεμε,νομιζω ειναι καποιο μετρο κι αυτο!!!
καλα μεχρι να ξηπνισεις γαμικουλα  τις μολδαβιας η γριπη θα  εχει φτασει στο καματερο :2funny: :2funny: ολο λογια εισαι καμια φοτο θα βαλεις??? η σε κολισε ο σοριτας υιαντιτιδα και εγινες και εσυ ορεινο μοσχαρη παλαιοληθηκης εποχης :2funny: :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Δεν είμαι παντογνώστης, αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζεις, έχω άμεση πληροφόρηση για το ό,τι γίνεται στη Μολδαβία, από κύκλους που δεν επιδέχονται αμφισβητήσεις. Στα πλαίσια αυτά, ομολογώ πως το παραπάνω σχόλιό μου ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα στη Μολδαβία, είναι λανθασμένο. Αυτό προέκυψε από έρευνα την οποία μόλις ολοκλήρωσα. Από την άλλη πλευρά, όμως, θα πρέπει να συμφωνήσεις, ότι τα σχόλια της μικρής από το site γνωριμιών, δεν αποτελεί και κάποια σοβαρή πηγή πληροφοριών. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μιλούν για 100 επιβεβαιωμένα κρούσματα και περί τα 700 ύποπτα. Άρα λοιπόν, αυτό που ισχυρίζεται η μικρή σου, έχει μία δόση αλήθειας, επειδή αυτό ακούει στη τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν αντικατροπτίζει την πραγματικότητα, αφού τα ΜΜΕ παγκοσμίως αρέσκονται στην "αρβύλα". Οι επίσημες αρχές μιλούν για 2 νεκρούς και για 10-20 επιβεβαιωμένα κρούσματα τα οποία αντιμετωπίζονται είτε με κατ' οίκον θεραπεία, είτε στο νοσοκομείο. Τα σχολεία που ανέφερε ο ΗΛΙΘΙΟΣ προηγουμένως, κλείσανε για ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Επίσης μαθαίνω ότι οι εργαζόμενοι σε πολλές επιχειρήσεις, με πρόφαση την "επιδημία" (δεν υπάρχει επιδημία με 20 κρούσματα σε σύνολο πληθυσμού 3.500.000 ανθρώπων), την κοπανάνε και δημιουργείται ένα γενικότερο χάος χωρίς σουσιαστική αιτία.

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είμαι παντογνώστης, αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζεις, έχω άμεση πληροφόρηση για το ό,τι γίνεται στη Μολδαβία, από κύκλους που δεν επιδέχονται αμφισβητήσεις. Στα πλαίσια αυτά, ομολογώ πως το παραπάνω σχόλιό μου ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα στη Μολδαβία, είναι λανθασμένο. Αυτό προέκυψε από έρευνα την οποία μόλις ολοκλήρωσα. Από την άλλη πλευρά, όμως, θα πρέπει να συμφωνήσεις, ότι τα σχόλια της μικρής από το site γνωριμιών, δεν αποτελεί και κάποια σοβαρή πηγή πληροφοριών. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μιλούν για 100 επιβεβαιωμένα κρούσματα και περί τα 700 ύποπτα. Άρα λοιπόν, αυτό που ισχυρίζεται η μικρή σου, έχει μία δόση αλήθειας, επειδή αυτό ακούει στη τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν αντικατροπτίζει την πραγματικότητα, αφού τα ΜΜΕ παγκοσμίως αρέσκονται στην "αρβύλα". Οι επίσημες αρχές μιλούν για 2 νεκρούς και για 10-20 επιβεβαιωμένα κρούσματα τα οποία αντιμετωπίζονται είτε με κατ' οίκον θεραπεία, είτε στο νοσοκομείο. Τα σχολεία που ανέφερε ο ΗΛΙΘΙΟΣ προηγουμένως, κλείσανε για ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Επίσης μαθαίνω ότι οι εργαζόμενοι σε πολλές επιχειρήσεις, με πρόφαση την "επιδημία" (δεν υπάρχει επιδημία με 20 κρούσματα σε σύνολο πληθυσμού 3.500.000 ανθρώπων), την κοπανάνε και δημιουργείται ένα γενικότερο χάος χωρίς σουσιαστική αιτία.
για σου σοριτα λεβεντη και της παπαρολογιας αφεντη !!  βομβες γριπες και λοιπα και ο σοριτας !!! ολα καλα!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Вы глупы и не могут иметь женщин вы Молдавии   :o :o :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!
Αν είναι να γαμάμε τις χοντρές με τα βυζιά στο πάτωμα που είναι και μοναδικές που σου κάθονται και να τις πληρώνουμε και 300 χιλιάρικα, καλύτερη η μαλακία!

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!
Αν είναι να γαμάμε τις χοντρές με τα βυζιά στο πάτωμα που είναι και μοναδικές που σου κάθονται και να τις πληρώνουμε και 300 χιλιάρικα, καλύτερη η μαλακία!
οσο και να βρειζεις οτι και ναλες αγαμιτος θα μεινης σκετος χαβαλες !!!!!!!!!  το ξερο οτι προτιμας τιν μαλακια!!!!! το γαμιση για σενα ειναι ακριβο στο χισινεου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
οσο και να βρειζεις οτι και ναλες αγαμιτος θα μεινης σκετος χαβαλες !!!!!!!!!  το ξερο οτι προτιμας τιν μαλακια!!!!! το γαμιση για σενα ειναι ακριβο στο χισινεου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα με στενοχώρησες!
Αληθεια το λέω!!!!
Πραγματικά πιστεύεις ότι λέγοντάς σε ΗΛΙΘΙΟ σε βρίζω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom