Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ολλανδος συναδελφος που εχει ζησει χρονια στην ρωσσια και στη μολδαβια αλλα ναι και στα παραλια της αλβανιας λογο δουλειας εχει παντρευτει γυναικα απο την σιβηρια..βεβαια και οι δυο κοντευουν τα 5ο αλλα η γυναικα πρεπει να ηταν πολυ ομορφη στα νιατα της.Ειχαμε δουλεψει μαζι το 2002 και μπορω να πω οτι ηταν αριστος χαρακτηρας,τωρα αν οι μολδαβες ειναι φτηνιαρες μπροστα στις ρωσσιδες η αν οι ρωσσιδες ειναι φτηνιαρες μπροστα στις αμερικανες η αν οι κινεζες ειναι φτηνιαρες μπροστα στις γιαππονεζες...αυτο το αφηνω στην κριση των ατομων που μπορουν να βγαλουν γκομενα απο διαφορετικες χωρες χωρις να πληρωνουν παντα για να κανουν σεξ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ραντεβού πήγες. Αλλά  :knockinb: :knockinb: :knockinb:? Ε ναι υπάρχουν αλλά δεν ασχολούμαστε με αυτούς στο θρεντ.
κοιτα δε  :knockinb: σημερα θα  :knockinb: αυριο.μου φενεται θα σου βαλω και σενα το Skype οπως το εβαλα και στον Βασιλη την ωρα που εβγαινε η γκομενα απο το μπανιο και ντυνοτανε! :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ε ρε μήτσο για Μολδαβία μιλάμε όχι για Μονακό ή Λος Άντζελες. Τι περίμενες, φτηνιάρες θαταν. Στα @@ μας. Να τις παντρευτούμε θέλουμε? Μουνάρες είναι? Τις γαμάς? Αυτό έχει σημασία.

Επιτέλους, να και μία άποψη με αρκετή δόση λογικής.
Έπειτα είναι διαφορετικά τα μεγέθη της Πετρούπολης και της Μόσχας με το Κίσινεφ.
Για παράδειγμα, στο IRKUT, στην TULA, στο KURGAN και στο OMSK τις παίρνεις με 50 Δολλάρια την νύχτα.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ΟΧΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΗΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.
αλλά δεν είναι αυτο το θέμα, Η ερώτηση ήταν απο τον red προς εμένα αν οι γκομενες οι συγκεκριμενες αντικατοπτρίζουν το γουστο μου.
ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΗΔΗ.......
1.οπως αποδειχθηκε κι απο τη συνεχεια των ποστ,ο μιτσος29 ειναι παντα "ακριβης" στις πληροφοριες κ αποψεις του,"ΑΛΛΑΝΤΑΛΛΟΝ" παντα κ σε ολα δηλαδη,αλλα μαλλον τοσο καταλαβαινει τοσο λεει καθε φορα......

2.οσο για το να ξαναποσταρω κανονικες,οχι ψοφιο-πουτανες του 1.60,ειναι σαν,επειδη ειδα καπου οτι ειχες μια ferrari,
ειναι σαν μετα απο τα φωτο αυτα, ναρθω εγω κ να σου λεω να κουβεντιασουμε ποσο καλο κ "γαμω τα γκαζια"εχει το νεο "πουντο" κ πως το βλεπεις εσυ,αν θα "γουσταρεις" δηλαδη.....

εχω κ βεβαια, νεα θεματα, κ ΑΑ διαλογης,αλλα φιλολογικου ενδιαφεροντος για οποιον δεν εχει τα 3 ΒΑΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ που ειχε καποτε ο ιωσηφ αναφερει,κ δεν μιλαει ρωσσικα η ρουμανικα,αλλα δεν ξερω αν ξαναβαλω κατι,θα το σκεφτω

κατ τ αλλα,παραμενεις η μονη αξιοπιστη μαρτυρια,με τα οσα διαφορετικα "πρισματα",αντιλαμβανεσαι κι εσυ τα τεκτενομενα γυρω σου -στη μολδαβια εννοω,οχι οτι εισαι χαζος,μην παρεξηγηθουμε κιολας,απλα επειδη οποιος δεν εχει κανει ρουμανια,δεν ειναι ακριβως μες στα πραγματα στην εν λογω περιοχη,οσα ενσυμα κ ναχει αλλου στην αν.ευρωπη

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
το εχετε ξεφτυλισει το θεμα ειδικα εσυ ρε red που μπαινεις με 15.000 ονοματα !!
προσπαθεις να αποδειξεις κατι?
γιατι σκυλος που γαβγιζει δεν δαγκωνει!!!!
συνηθως αυτοι που προσπαθουνε να δειξουνε κατι ειναι αυτοι που δεν το χουν!!!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ολλανδος συναδελφος που εχει ζησει χρονια στην ρωσσια και στη μολδαβια αλλα ναι και στα παραλια της αλβανιας λογο δουλειας εχει παντρευτει γυναικα απο την σιβηρια..βεβαια και οι δυο κοντευουν τα 5ο αλλα η γυναικα πρεπει να ηταν πολυ ομορφη στα νιατα της.Ειχαμε δουλεψει μαζι το 2002 και μπορω να πω οτι ηταν αριστος χαρακτηρας,τωρα αν οι μολδαβες ειναι φτηνιαρες μπροστα στις ρωσσιδες η αν οι ρωσσιδες ειναι φτηνιαρες μπροστα στις αμερικανες η αν οι κινεζες ειναι φτηνιαρες μπροστα στις γιαππονεζες...αυτο το αφηνω στην κριση των ατομων που μπορουν να βγαλουν γκομενα απο διαφορετικες χωρες χωρις να πληρωνουν παντα για να κανουν σεξ...
το θεμα ειναι οτι οι γυναικες κ οι αντρες εχουν διαφοτρες σαν εθνικοτητες ,αν τις δουμε σαν συνολο εμφανισης κ νοοτροπιας
δηλ δεν συγκρινονται οι αλβανιδες,η οι γυφτορουμανες της νοτιας ρουμανιας με τις ουκρανες απο το λβοβ,η τις τρεχες απο την πραγα,ουτε οι νορβηγοι με τους μολδαβους,ετσι για να γινω κατανοητος με ενα παραδειγμα
η εμφανιση, η νοοτροπια κ το φηλινγκ ειναι ειναι σε αποστασεις ετων φωτος......ειδικα επειδη αναφερεις για ατομα που το "παλευουν" κ στην "ελευθερη" αγορα!!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
το εχετε ξεφτυλισει το θεμα ειδικα εσυ ρε red που μπαινεις με 15.000 ονοματα !!
προσπαθεις να αποδειξεις κατι?
γιατι σκυλος που γαβγιζει δεν δαγκωνει!!!!
ακου μεγαλε
εγω μ ενα ονομα μπαινω ,αυτες τις μαλακιες τις λενε 2-3 ατομα που μη εχοντας τι αλλο να πουν,πανε με σοφιστειες να βρουνε πατηματα,να αναιραισουν οτι γραφω,κ που βεβαια ηδη μπροστα τους τα βρηκαν στον "παραδεισο" με τα "αλογα" των 10 ευρω το κεφαλι....
επειδη μαζι εχουμε ανταλαξει ενδιαφερουσες αποψεις ενιοτε με αντιθετη θεση,μην μου αρχιζεις τα "κλωνιστικα" αλλιως κατσε μιλα μονος σου
φιλικα
υγ.δεν καταλαβαινω κ τι σε ενοχλησε,ηταν απαντηση στην προτροπη του αλλαν να βαλω κι αλλες φωτο απο γκομενες κ μια παρατηρηση επανω στην "σοβαροτητα" των παρατηρησεων κι αποψεων του μιτσου29,που αυτος εβγαλε το "σοφο" συμπερασμα των "κλωνων μου"
για τα 15000 η 150000 ονοματα σε παραπαιμπω κ στον "σεβαλιε φιντελ" για πιο πολλα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Η απάντηση αυτή δεν είναι μόνο για τον Allan. Εχει πολλαπλούς αποδέκτες.
1. Δεν αποσκοπώ να εμπλακώ σε νέα (και μάλιστα ανούσια) αντιπαράθεση με κανένα.
2. Τα παρακάτω γραφόμενά μου αποτελούν διαπιστώσεις τις οποίες έκανα μετά από την διασταύρωση πληροφοριών από διαφορετικές πηγές. Είναι πιθανό να κάνω και λάθος, αλλά η πιθανότητα λάθους με βάση τις πληροφορίες που διαθέτω είναι πολύ μικρή.
3. Σε ό,τι με αφορά οι RED, YANTIS + NEMIROF είναι το ίδιο πρόσωπο.
4. Η ταυτότητα του εν λόγω προσώπου μου είναι πλέον γνωστή.
5. Πράγματι τηλεφώνησα στον RED στο Ρουμανικό κινητό του όταν λάμβανα ΡΜ από τον ΥΑΝΤΙΣ όταν ο τελευταίος απειλούσε την ασφάλεια της οικογένειάς μου. Τα λεγόμενα και γραφόμενά του, δεν με έπεισαν...
6. Δεν πρόκειται να σχολιάσω σε κανένα τους λόγους για τους οποίους πιστεύω ότι οι 3 παραπάνω είναι το ίδιο πρόσωπο. Το μόνο που αναφέρω ΔΗΜΟΣΙΑ, ΑΝΟΙΧΤΑ και προς όλες τις κατευθύνσεις είναι ότι οποιαδηποτε προσπάθεια, έμμεση ή άμεση απειλή αναφορικά με την ασφάλεια της οικογένειάς μου, από αυτούς καθώς και το άλλο 4ο μέλος του Forum (ο ξανθός) θα τύχει ΑΜΕΣΗΣ & ΣΚΛΗΡΗΣ αντίδρασής μου, στα πλαίσια της νομιμότητας.
7. Δεν πρόκειται να απαντήσω ΠΟΤΕ σε σχόλια των παραπάνω.

Ρε φίλε Σορίτα γιατί μου το χαλάς τωρα;;;;;;;;;
κατανοητο και σεβαστό να μην θέλεις την αντιπαράθεση με κανέναν κλπ ...
Τί δουλειά έχει και έχουν τα πρωσωπικά σου και οικογενειακά σου με αναφορά και πληροφορίες για  το που μπορεί να πάη κάποιος  
πχ. Μολδαβία ή οπουδήποτε αλλού και το πώς να περάση καλά.

Δέν καταλαβαίνω ποιο άρρωστο μυαλό ή μαλακία του οποιουδήποτε ανεγκέφαλου εμπλέκει
οικογενειακες και πρωσωπικές καταστάσεις.....

Συγνώμη διότι αδυνατό να κατανοήσω τα ώς άνω αφού δεν βρίσκω την αιτία Δημοσίως τουλάχιστον
αλλά επιμένω στην αληθινή και χωρίς υστεροβουλίες ενημέρωση των χρηστών εδώ ως προς το θέμα μας το οποίο είναι ο Σεξοτουρισμός και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο.

Φιλικά πάντα στην Διαθεση σου.

ΥΓ. περιμένω κάτι ακόμα τελευταίου τύπου άν έχεις προς δημοσίευση καλώς να μας το δείξης.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε συ!!! ποιος ο λογος να καθομαι και να χτυπιεμαι για Μολδαβια και για Ρουμανια? Οκ ειπαμε 5 πραγματακια φανηκε οτι δεν εισαι ασχετος!! σπικαρεις και το ρουμανικο καλα επισης Οκ! αλλα να καθομαστε και να προκαλουμε ο ενας τον αλλο βαλε φωτο απο εισιτηρια κλπ yantis.......ε αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα!! δηλ αν εβγαζα και γω 5 φωτο με κρυμενα τα μουτρα μου και κανα 2 ρουμανες τι θα γινοταν? θα ανεβενα στα ματια καποιων?????????ποιος ο λογος να το κανω????

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
[quote author=thanoss link=topic=579.msg1361006#msg1361006 date=125465596
[/quote]
οι αποδειξεις για αυτα που λεω βρισκονται καποιες σελιδες πριν,κ οχι μια αλλα εικοσιμια "ντοκουμεντα",τωρα τι εχω κ αν το εχω,ευκολως γινεται αντιληπτο....
φιλικα επισης

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρε συ!!! ποιος ο λογος να καθομαι και να χτυπιεμαι για Μολδαβια και για Ρουμανια? Οκ ειπαμε 5 πραγματακια φανηκε οτι δεν εισαι ασχετος!! σπικαρεις και το ρουμανικο καλα επισης Οκ! αλλα να καθομαστε και να προκαλουμε ο ενας τον αλλο βαλε φωτο απο εισιτηρια κλπ yantis.......ε αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα!! δηλ αν εβγαζα και γω 5 φωτο με κρυμενα τα μουτρα μου και κανα 2 ρουμανες τι θα γινοταν? θα ανεβενα στα ματια καποιων?????????ποιος ο λογος να το κανω????
βεβαια κ εχεις δικιο,αλλα τα φωτο τα δικα μου ειχαν μπει απο προτροπη του φιλοθεαμονος κοινου...
ο "γιαντις" δεν ειναι εγω βεβαια,κ αυτο με τα εισητηρια κ τα διαβατηρια,το αρχισε ο σοριτας που ελεγε πολλα κ διαφορα τοτε,κ ο "γιαντις" το παραγαμησε το θεμα μετα επισης...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
βεβαια κ εχεις δικιο,αλλα τα φωτο τα δικα μου ειχαν μπει απο προτροπη του φιλοθεαμονος κοινου...
ο "γιαντις" δεν ειναι εγω βεβαια,κ αυτο με τα εισητηρια κ τα διαβατηρια,το αρχισε ο σοριτας που ελεγε πολλα κ διαφορα τοτε,κ ο "γιαντις" το παραγαμησε το θεμα μετα επισης...

Ακριβώς έτσι...... αν και εγώ δέν κρατώ (δεν δημιουργώ) ποτε αναμνηστικά φωτο κλπ απο τις παρέες μου ομολογώ ότι αρέσκωμαι να βλέπω και να συγκρίνω καταστάσεις και θεάματα πχ εμφάνιση - κόστος κλπ.
Δέν έχει να κάνει με την αυτοπροβολή των  χρηστών (νομίζω).

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
1.οπως αποδειχθηκε κι απο τη συνεχεια των ποστ,ο μιτσος29 ειναι παντα "ακριβης" στις πληροφοριες κ αποψεις του,"ΑΛΛΑΝΤΑΛΛΟΝ" παντα κ σε ολα δηλαδη,αλλα μαλλον τοσο καταλαβαινει τοσο λεει καθε φορα......

2.οσο για το να ξαναποσταρω κανονικες,οχι ψοφιο-πουτανες του 1.60,ειναι σαν,επειδη ειδα καπου οτι ειχες μια ferrari,
ειναι σαν μετα απο τα φωτο αυτα, ναρθω εγω κ να σου λεω να κουβεντιασουμε ποσο καλο κ "[size=10pt]γαμω τα γκαζια"εχει το νεο "πουντο"[/size] κ πως το βλεπεις εσυ,αν θα "γουσταρεις" δηλαδη.....

εχω κ βεβαια, νεα θεματα, κ ΑΑ διαλογης,αλλα φιλολογικου ενδιαφεροντος για οποιον δεν εχει τα 3 ΒΑΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ που ειχε καποτε ο ιωσηφ αναφερει,κ δεν μιλαει ρωσσικα η ρουμανικα,αλλα δεν ξερω αν ξαναβαλω κατι,θα το σκεφτω

κατ τ αλλα,παραμενεις η μονη αξιοπιστη μαρτυρια,με τα οσα διαφορετικα "πρισματα",αντιλαμβανεσαι κι εσυ τα τεκτενομενα γυρω σου -στη μολδαβια εννοω,οχι οτι εισαι χαζος,μην παρεξηγηθουμε κιολας,[size=10pt]απλα επειδη οποιος δεν εχει κανει ρουμανια,δεν ειναι ακριβως μες στα πραγματα στην εν λογω περιοχη,οσα ενσυμα κ ναχει αλλου στην αν.ευρωπη[/size]

Κατανοητό κι άς έχω πενταετη εμπειρία ώς επισκέπτης εβδομάδος επί 2 επισκέψεις/ετος
στην ΡΟΥΜΑΝΪΑ (Βουκουρέστη).

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ακριβώς έτσι...... αν και εγώ δέν κρατώ (δεν δημιουργώ) ποτε αναμνηστικά φωτο κλπ απο τις παρέες μου ομολογώ ότι αρέσκωμαι να βλέπω και να συγκρίνω καταστάσεις και θεάματα πχ εμφάνιση - κόστος κλπ.
Δέν έχει να κάνει με την αυτοπροβολή των  χρηστών (νομίζω).
μην συμφωνεις ετσι αλλαν, γιατι ενδεχεται να θεωρηθεις "κλωνος" κ να γινεις κ αμεσα...."muted" :grin: :grin: :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
σιγα μην κατσουμε και σκαναρουμε εισιτηρια και διαβατηρια! ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!! να το κανω για ποιον? για να με πιστεψουν 2-3 κομπλεξικοι? σιγα μην βγαλουμε και κανα Ε9 στην φορα!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μην συμφωνεις ετσι αλλαν, γιατι ενδεχεται να θεωρηθεις "κλωνος" κ να γινεις κ αμεσα...."muted" :grin: :grin: :grin:

ΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ  !!!!!!!!!!!!!!! δέν το νομίζω μια και με γνωρίζουν προσωπικά αρκετά μέλη το δε ψευδόνυμο συντηρήτε περισσότερο απο 30 έτη...... ώς έχει....!!!!!!!!!!!!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σιγα μην κατσουμε και σκαναρουμε εισιτηρια και διαβατηρια! ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!! να το κανω για ποιον? για να με πιστεψουν 2-3 κομπλεξικοι? σιγα μην βγαλουμε και κανα Ε9 στην φορα!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!

Σωστός εδώ  απόλυτα σωστός. υπάρχει και όριο στην Μαλακίαση.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
δηλ αν εβγαζα και γω 5 φωτο με κρυμενα τα μουτρα μου και κανα 2 ρουμανες τι θα γινοταν?
παντως αν εχεις φωτο βαλε,κι εμενα απο ολες τις μαλακιες εδω μεσα που γραφονται,οι φωτο οτι κ ναναι μου αρεσουν ειδικα αν ειναι "φυσικες"
ετσι κι αλλιως οι κωλο-ρατσα ρουμανες,οσο κ να μην τις παω ειναι πολυ πιο πανω σε σωματοτυπο απο τις μολδαβες στο συνολο αναφερομαι,οχι σε ειδικες περιπτωσεις,οποτε οτι εχεις απο φωτο,"ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Σωστός εδώ  απόλυτα σωστός. υπάρχει και όριο στην Μαλακίαση.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ε ναι ρε φιλε! καπου δηλ κατηντησε αηδια! οκ να μπεις να ανταλαξεις 5 αποψεις!!!να διαφωνησεις κιολας! δεν θα ηταν και φυσιολογικο να συμφωνουσαμε ολλοι μεταξυ μας! αλλα οχι και ετσι!να σκαναρουμε και εισητηρια!!
λεει καποιος π.χ οτι θα παει Μολδαβια......του λες 5-6 πραγματα τι να προσεξει και τι οχι! αν θελει να σε ακουσει καλως!! αν δεν θελει παλι καλως! καλη καρδια!! δεν θα κατσω να σκασω και για ενα ξενο!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παντως αν εχεις φωτο βαλε,κι εμενα απο ολες τις μαλακιες εδω μεσα που γραφονται,οι φωτο οτι κ ναναι μου αρεσουν ειδικα αν ειναι "φυσικες"
ετσι κι αλλιως οι κωλο-ρατσα ρουμανες,οσο κ να μην τις παω ειναι πολυ πιο πανω σε σωματοτυπο απο τις μολδαβες στο συνολο αναφερομαι,οχι σε ειδικες περιπτωσεις,οποτε οτι εχεις απο φωτο,"ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"!!!
δεν ποσταρω τιποτα!! δεν ειμαι με το δικο μου pc!! θες να σου βαλω μια φωτο απο Ελληνο-τουρκικα συνορα? να δεις πως κυματιζουνε οι σημαιες πλαι πλαι? ελληνικη-τουρκικη......... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom