You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 746K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Επισκέπτης
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
o pιρφορος ειναιΚαταρχην στη φωτο αναμεσα στις 2 γκομενες ειναι ο Πιτσιλιστης.τωρα αν ειναι αυτες που πηρε με λεφτα ή οχι δεν μπορω να ξερω?ρωτα τον ιδιο.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ναι εχεις δικιοo pιρφορος ειναι
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Πολυ καλες φωτο.καταρχην μπραβο παιδια.οπως βλεπω απο της φωτο οι γκομενες ειναι απλες φοιτητριες.με τα Ρωσσικα δεδομενα μεσης εμφανισης.НЕ КРАСОТКИ НО НЕ УРОДКИ!για καποιον που δεν ξερει τη γλωσσα και να κινηθει σιγουρα ειναι η μονη λυση να αναγκαστει να δωσει 100 Ευρω για να της .Καντε και ενα καλο.ΓΡΑΨΤΕ μια αναλυση.ΣΕ ΠΟΙΑ ΝΤΙΣΚΟ ΤΗς ΠΗΡΑΤΕ?ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΗΔΙ?δηλαδη αυτες σε πλησιαζουν?ή απλως σου χαμογελανε?ποια ειναι η αρχικη τιμη?Για να βοηθισεται με της πληροφωριες σας καποιους που μπορει να πανε Μολδαβια.--Πιστευω οτι ο πιο καταληλος για να το κανει αυτο ειναι ο Αλλανταλον ή ο Πιρφορος.γραψτε καθε λεπτομερια για να παρει ο αναγνωστης πληροφωριες
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ποιος ειναι ο δημητρακης 39 ?Πολυ καλες φωτο.καταρχην μπραβο παιδια.οπως βλεπω απο της φωτο οι γκομενες ειναι απλες φοιτητριες.με τα Ρωσσικα δεδομενα μεσης εμφανισης.НЕ КРАСОТКИ НО НЕ УРОДКИ!για καποιον που δεν ξερει τη γλωσσα και να κινηθει σιγουρα ειναι η μονη λυση να αναγκαστει να δωσει 100 Ευρω για να της .Καντε και ενα καλο.ΓΡΑΨΤΕ μια αναλυση.ΣΕ ΠΟΙΑ ΝΤΙΣΚΟ ΤΗς ΠΗΡΑΤΕ?ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΗΔΙ?δηλαδη αυτες σε πλησιαζουν?ή απλως σου χαμογελανε?ποια ειναι η αρχικη τιμη?Για να βοηθισεται με της πληροφωριες σας καποιους που μπορει να πανε Μολδαβια.--Πιστευω οτι ο πιο καταληλος για να το κανει αυτο ειναι ο Αλλανταλον ή ο Πιρφορος.γραψτε καθε λεπτομερια για να παρει ο αναγνωστης πληροφωριες
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
παντος οχι εγω!πιθανοτατα ο RED εφτιαξε και αλλο κλωνο.ποιος ειναι ο δημητρακης 39 ?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
εγω μιλισα χτες με Fidel και μου ειπε οτι ειναι ο Πιτσιλιστης στη φωτο.και φενεται οτι ειναι αυτος.ο Πιρφορος ειναι πολυ πιο γεματος ενω αυτος της φωτο δεν ειναι.και φενεται κα λιγο απο το μαλι οτι ειναι ο Πιτσιλιστης.
;Όχι ρε δε σου πα για αυτή τη φώτο! Για το βίντεο σου χα πει! Ο πιρφόρος είναι στη συγκεκριμένη φώτο! Πσσσ πασάς στα Γιάννενα α ρε !!1
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
καλα μπορει και 'γω να μπερδευτικα αφου ειναι ετσι με συγχωρειτε παιδια.;Όχι ρε δε σου πα για αυτή τη φώτο! Για το βίντεο σου χα πει! Ο πιρφόρος είναι στη συγκεκριμένη φώτο! Πσσσ πασάς στα Γιάννενα α ρε !!1
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
οχι καλα κανουν για να δουμε και το επιπεδο απο της γκομενες που εχει στις ντισκο και ζητανε 100 Ευρω.μια εικονα αξιζει οσο 1000ες λεξεις.μπραβο τους!μην τους αποθαρινεις.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ!απορω γιατι καποιοι βαζουν φωτος...............
για να μας ειναι πιο πιστευτοι?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ναι ρε φιλε αλλα φωτο της προκοπης!οχι καλα κανουν για να δουμε και το επιπεδο απο της γκομενες που εχει στις ντισκο και ζητανε 100 Ευρω.μια εικονα αξιζει οσο 1000ες λεξεις.μπραβο τους!μην τους αποθαρινεις.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ!
οχι να φενεται ενας κωλος και ενα χερι!
τεσπα!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
καλα μπορει και 'γω να μπερδευτικα αφου ειναι ετσι με συγχωρειτε παιδια.
Θα βγεισ σήμερα να καθόλου?
Που είσαι RED ??????? Καλώς ήλθες σε αποφυλάκισαν οι ΜΟΝΤ???????? άντε Καλός πολίτης....
Ελα΄λίγο να ανάψης τα αίματα διότι πολύ νέκρα έπεσε....
Τώρα τι λές οτι δέν καταλαβες το σχόλιο του Σορίτα;;;;;;;;;;;;;;;
Νομίζω ότι ενοει ότι τα ως άνω τρεία ονόματα των χρηστών αντιστοιχούν στο ένα και αυτό προσωπο.
Σωστά Σορίτα ή λάθος κατανόησα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Η απάντηση αυτή δεν είναι μόνο για τον Allan. Εχει πολλαπλούς αποδέκτες.
1. Δεν αποσκοπώ να εμπλακώ σε νέα (και μάλιστα ανούσια) αντιπαράθεση με κανένα.
2. Τα παρακάτω γραφόμενά μου αποτελούν διαπιστώσεις τις οποίες έκανα μετά από την διασταύρωση πληροφοριών από διαφορετικές πηγές. Είναι πιθανό να κάνω και λάθος, αλλά η πιθανότητα λάθους με βάση τις πληροφορίες που διαθέτω είναι πολύ μικρή.
3. Σε ό,τι με αφορά οι RED, YANTIS + NEMIROF είναι το ίδιο πρόσωπο.
4. Η ταυτότητα του εν λόγω προσώπου μου είναι πλέον γνωστή.
5. Πράγματι τηλεφώνησα στον RED στο Ρουμανικό κινητό του όταν λάμβανα ΡΜ από τον ΥΑΝΤΙΣ όταν ο τελευταίος απειλούσε την ασφάλεια της οικογένειάς μου. Τα λεγόμενα και γραφόμενά του, δεν με έπεισαν...
6. Δεν πρόκειται να σχολιάσω σε κανένα τους λόγους για τους οποίους πιστεύω ότι οι 3 παραπάνω είναι το ίδιο πρόσωπο. Το μόνο που αναφέρω ΔΗΜΟΣΙΑ, ΑΝΟΙΧΤΑ και προς όλες τις κατευθύνσεις είναι ότι οποιαδηποτε προσπάθεια, έμμεση ή άμεση απειλή αναφορικά με την ασφάλεια της οικογένειάς μου, από αυτούς καθώς και το άλλο 4ο μέλος του Forum (ο ξανθός) θα τύχει ΑΜΕΣΗΣ & ΣΚΛΗΡΗΣ αντίδρασής μου, στα πλαίσια της νομιμότητας.
7. Δεν πρόκειται να απαντήσω ΠΟΤΕ σε σχόλια των παραπάνω.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εμενα αυτες οι φωτο μου εδωσαν να καταλαβω παρα πολλα και να βγαλω πολλα συμπερασματα.ειδα τι γκομενες παιζουν.μικρες φοιτητριουλες μεσες για τα Ρωσσικα δεδομενα.πρεπει να ειναι πολυ φτηνιαρες (αλλα αυτο δεν ενοχλει αφου δεν προκειται κανεις να της παντρευτει!) για καποιον που ερχεται απο Ελλαδα σιγουρα η Μολδαβια ειναι ο ΠΑΡΑΔΙΣΟς ΕΠΙ ΤΗς ΓΗς!δε χωραει αμφιβολια.στην Ελλαδα τετοια μικρα ΔΕΝ ΤΑ ΓΑΜΑς ΜΕ 100 ΕΥΡΩ (καθονται λεει ολη νυχτα με αυτα τα λεφτα!).εχει πεσει πολυ το επιπεδο στην Ελλαδα!ναι ρε φιλε αλλα φωτο της προκοπης!
οχι να φενεται ενας κωλος και ενα χερι!
τεσπα!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
εμενα αυτες οι φωτο μου εδωσαν να καταλαβω παρα πολλα και να βγαλω πολλα συμπερασματα.ειδα τι γκομενες παιζουν.μικρες φοιτητριουλες μεσες για τα Ρωσσικα δεδομενα.πρεπει να ειναι πολυ φτηνιαρες (αλλα αυτο δεν ενοχλει αφου δεν προκειται κανεις να της παντρευτει!) για καποιον που ερχεται απο Ελλαδα σιγουρα η Μολδαβια ειναι ο ΠΑΡΑΔΙΣΟς ΕΠΙ ΤΗς ΓΗς!δε χωραει αμφιβολια.στην Ελλαδα τετοια μικρα ΔΕΝ ΤΑ ΓΑΜΑς ΜΕ 100 ΕΥΡΩ (καθονται λεει ολη νυχτα με αυτα τα λεφτα!).εχει πεσει πολυ το επιπεδο στην Ελλαδα!
Ε ρε μήτσο για Μολδαβία μιλάμε όχι για Μονακό ή Λος Άντζελες. Τι περίμενες, φτηνιάρες θαταν. Στα @@ μας. Να τις παντρευτούμε θέλουμε? Μουνάρες είναι? Τις γαμάς? Αυτό έχει σημασία.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
καταρχην γι αυτο που με ρωτισες.μολις πριν λιγο γυρισα απο ραντεβου με το 17χρονο (η κοκκινομαλα που σου ειχα στιλει φωτο).--οσο για της παντριες μην το λες υπαρχουν πολλοι που θελουν να παντρευτουνε.Ε ρε μήτσο για Μολδαβία μιλάμε όχι για Μονακό ή Λος Άντζελες. Τι περίμενες, φτηνιάρες θαταν. Στα @@ μας. Να τις παντρευτούμε θέλουμε? Μουνάρες είναι? Τις γαμάς? Αυτό έχει σημασία.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
καταρχην γι αυτο που με ρωτισες.μολις πριν λιγο γυρισα απο ραντεβου με το 17χρονο (η κοκκινομαλα που σου ειχα στιλει φωτο).--οσο για της παντριες μην το λες υπαρχουν πολλοι που θελουν να παντρευτουνε.
Ραντεβού πήγες. Αλλά ? Ε ναι υπάρχουν αλλά δεν ασχολούμαστε με αυτούς στο θρεντ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις