Νέα

Μητρομανεις κοπέλες,ιερόδουλες και μη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Οι νυμφομανείς θέλουν να γαμιούνται. Οι μητρομανείς θέλουν να γαμιούνται και να χύνουν (νομίζω). :rolleyes:
ειμαι κι εγω μητρομανης.....κατα το ειμαι κι εγω βερολινεζος λοιπον.....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ουδολως.Στο 80-90% περιπου των περιπτωσεων ειναι σαν "ανταλλαγμα παροχης υπηρεσιων" που αναλυθηκαν εκτενεστατα παραπανω και κοινωνικη καταξιωση για να μας παιζουν οι φιλεναδες μας.

κοινωνικη καταξιωση το να πηδιεσαι? :S

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
κοινωνικη καταξιωση το να πηδιεσαι? :S

Απ οσα μπορω να συναγω απο τα εξωφυλλα του Ευαγγελιου-COSMOPOUTAN του μεσου κατινακίου (που απο προχειρες "στατιστικες" καλυπτουν το ποσοστο που προανεφερα) και πρότερες συζητήσεις με τέτοιες περιπτωσεις, ναι, καθώς σε "όλο το πακέτο" προστίθεται και αναλόγου κύρους επιβήτορας(sic). Να μην ξεχασω και την κάλυψη της αναγκη διαρκούς αυτοεπιβεβαιωσης.

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
χρμφφφ.. με ταπωσες τωρα :rolleyes:
bicycle.gif

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ετσι μας μαθαίνει η κοινωνία πως είναι διαταραχή να θέλουμε συνέχεια σεξ.
Τα γράφει μια χαρά ο Φρόυντ στην εισαγωγή στην ψυχανάλυση.Αν κάναμε μόνο σεξ δε θα είμασταν παραγωγικοί-ωφέλιμοι για την κοινωνία κλπ...
Ο ντοκ μπορεί να μας τα πει καλύτερα και πιο αναλυτικά

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
χρμφφφ.. με ταπωσες τωρα :rolleyes:

Πάντως, το star system προωθεί τέτοιες ακριβώς πρακτικές. Αυτές τις ημέρες, και η Τζούλια, αλλά και η Βίβιαν, με δηλώσεις τους οικοιποιούνταν τον τίτλο της πουτάνας, λες και είναι κατόρθωμα ή κάτι που θα ωφελήσει π.χ. τους λιμοκτονούντες συνανθρώπους μας στην Αφρική.

Γιατί άραγε παρουσιάζεται σαν καλό το να έχει κάποιος αυτή την ιδιότητα?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Ετσι μας μαθαίνει η κοινωνία πως είναι διαταραχή να θέλουμε συνέχεια σεξ.
Τα γράφει μια χαρά ο Φρόυντ στην εισαγωγή στην ψυχανάλυση.Αν κάναμε μόνο σεξ δε θα είμασταν παραγωγικοί-ωφέλιμοι για την κοινωνία κλπ...

Αν κάνουμε συνέχεια μόνο σεξ φυσικά παύουμε να είμαστε παραγωγικοί, διότι δεν μας περισσεύει χρόνος τελικά.
Όμως αν κάνουμε σεξ στον ελεύθερο χρόνο μας σαν ευχαρίστηση ή χόμπυ, κατά προτίμησιν από το να κάνουμε ορειβασία, ή diving, ή να παίζουμε χαρτιά, που είναι το κακό;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γιατί άραγε παρουσιάζεται σαν καλό το να έχει κάποιος αυτή την ιδιότητα?

απλα διαλεγεις τον κοσμο στον οποιο θες να ζεις. και κινεισαι στους αναλογους 'κυκλους'.

παρουσιαζεται? απο ποιους και σε ποιους?
καλο? ποιος το κρινει και με ποια κριτηρια?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αν κάνουμε συνέχεια μόνο σεξ φυσικά παύουμε να είμαστε παραγωγικοί, διότι δεν μας περισσεύει χρόνος τελικά.
Όμως αν κάνουμε σεξ στον ελεύθερο χρόνο μας σαν ευχαρίστηση ή χόμπυ, κατά προτίμησιν από το να κάνουμε ορειβασία, ή diving, ή να παίζουμε χαρτιά, που είναι το κακό;
Ζήτω ο ελεύθερος χρόνος,εμπρός για νέους εργατικούς αγώνες γιατρέ μου  :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ορειβασια, σκαι νταιβινγκ  :rockon: :rockon: :rockon:

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγω θα έλεγα να αναλύσουμε τη διαφορά που έχει η μητρομανής απο τη νυμφομανή.......

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
και τον πανσεξουαλισμό μη μπερδεύουμε

OP
OP
S

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Βλεπω το θεμα δεν τραβαει,τι διαολο,οτε ενας δεν θελει να γραψεικατι συγκεκριμενο,οχι θεωριες...
Λοιπον,γραφω μια προσωπικη  εμπειρια,και σαν εναυσμα...
Πριν χρονια πολλα,ημουν 26-27 χρονων,μεσα  στο λεωφορειο κοβω μια μουναρα και φαινοταν πολυ καυλιαρα,μελαχροινη,ψηλη,γυρω στα 44.
Κατεβηκα μαζι της  στη  σταση,την πλησιαζω,λεει σε  ειδα  μεσα και κατεβηκα  επιτηδες στην επομενη σταση  απο την κανονικη  μου  για να μη μας παρει κανενα ματι απο τη γειτονια.Κλεισαμε ραντεβου και σε κανα δυο μερες πηγαμε σε  ξενοδοχειο καπου αρχη Συγγρου.
Μεσα  σε  δυο  ωρες τη γαμισα τεσσερις φορες,τι καυλιαρα γυναικα  ηταν αυτη,ακομα το θυμαμαι,και πανω στο γαμισι,οταν εχυνε,τι οταν δ=ηλαδη,συνεχεια  ηθελε να τον εχει  μεσα,το μουνι της σφιγγοταν  γυρω απο τον πουτσο  μου  σαν ταναλια,με μεγαλη δυναμη,σαν  να  εκανε πιπα  με ρουφηγμα,σφιγγοταν-χαλαρωνε,συνεχεια.
Μετα  απο ενα  ακομα ραντεβου καταλαβα οτι  ηταν μητρομανης και  εμαθα και οτι εκανε και  ευκαιριακες βιζιτες,μετα δεν θυμμαι ακριβως πως χωρισαμε δεν την ξαναγαμισα,αλλα θυμαμαι  που  μου  εκανε σαν προξενειο  μια  φιλη  της,αλλα  αρνηθηκα.
Τη  βρηκα μετα  απο  κατι χρονια και  μου το  επαιζε  οτι δεν ειχαμε τιποτα,αυτο  μαγκες ειναι χαρακτηριστικο ολων των γυναικων που ειναι και πουτανες  στην ψυχη,οταν χωριζεις το παιζουν και καλα οτι δεν ειχες τιποτα  μαζι τους,τωρα  γιατι  τους  αρεσει  να το  λενε αυτο το ξερουν οι  ιδιες,εγω δεν μπορω να εχω γνωμη για τα σωψυχα των γυναικων που ειναι και πουτανες  στην ψυχη...

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Βλεπω το θεμα δεν τραβαει,τι διαολο,οτε ενας δεν θελει να γραψεικατι συγκεκριμενο,οχι θεωριες...
Λοιπον,γραφω μια προσωπικη  εμπειρια,και σαν εναυσμα...
Πριν χρονια πολλα,ημουν 26-27 χρονων,μεσα  στο λεωφορειο κοβω μια μουναρα και φαινοταν πολυ καυλιαρα,μελαχροινη,ψηλη,γυρω στα 44.
Κατεβηκα μαζι της  στη  σταση,την πλησιαζω,λεει σε  ειδα  μεσα και κατεβηκα  επιτηδες στην επομενη σταση  απο την κανονικη  μου  για να μη μας παρει κανενα ματι απο τη γειτονια.Κλεισαμε ραντεβου και σε κανα δυο μερες πηγαμε σε  ξενοδοχειο καπου αρχη Συγγρου.
Μεσα  σε  δυο  ωρες τη γαμισα τεσσερις φορες,τι καυλιαρα γυναικα  ηταν αυτη,ακομα το θυμαμαι,και πανω στο γαμισι,οταν εχυνε,τι οταν δ=ηλαδη,συνεχεια  ηθελε να τον εχει  μεσα,το μουνι της σφιγγοταν  γυρω απο τον πουτσο  μου  σαν ταναλια,με μεγαλη δυναμη,σαν  να  εκανε πιπα  με ρουφηγμα,σφιγγοταν-χαλαρωνε,συνεχεια.
Μετα  απο ενα  ακομα ραντεβου καταλαβα οτι  ηταν μητρομανης και  εμαθα και οτι εκανε και  ευκαιριακες βιζιτες,μετα δεν θυμμαι ακριβως πως χωρισαμε δεν την ξαναγαμισα,αλλα θυμαμαι  που  μου  εκανε σαν προξενειο  μια  φιλη  της,αλλα  αρνηθηκα.
Τη  βρηκα μετα  απο  κατι χρονια και  μου το  επαιζε  οτι δεν ειχαμε τιποτα,αυτο  μαγκες ειναι χαρακτηριστικο ολων των γυναικων που ειναι και πουτανες  στην ψυχη,οταν χωριζεις το παιζουν και καλα οτι δεν ειχες τιποτα  μαζι τους,τωρα  γιατι  τους  αρεσει  να το  λενε αυτο το ξερουν οι  ιδιες,εγω δεν μπορω να εχω γνωμη για τα σωψυχα των γυναικων που ειναι και πουτανες  στην ψυχη...
ωραία ιστορία , αν είναι αληθινή

Επισκέπτης
Απλα ειναι κομπλεξικες ρε φιλε, οταν οι σχεσεις που κανουν ειναι λιγων ημερων προτιμουν να τις διαγραφουν τελειως απο το μυαλο τους για να μη τις πουνε πουτανες, μου εχει τυχει κι εμενα με γκομενα που τα ειχα για 2 εβδομαδες. Μετα το επαιζε λες και ημαστε ξενοι... Αν εχουνε γαμηθει με 10 ας πουμε, μετα "θυμουνται" και λενε οτι εχουνε παει με 5, τις μικρες σχεσεις τις "ξεχνανε" τελειως σαν να μην εγιναν ποτε. Δεν ειναι θεμα "πουτανιας στην ψυχη" οπως λες, ειναι θεμα κομπλεξισμου και κατωτεροτητας στην ψυχολογια των γυναικων οσον αφορα το ρολο τους στο σεξ. Γενικα για τον αντρα ειναι μαγκια να λεει οτι γαμησε, ενω για τη γυναικα θεωρειται ντροπη να λεει οτι γαμηθηκε με καποιον που δεν ειχε κανονικη σχεση, ειναι καθαρα θεμα παθητικοτητας των γυναικων στο σεξ. Ειδικα στη χωρα μας συναντας σε μεγαλο βαθμο τετοιες συμπεριφορες, καθως οι γυναικες εδω μεγαλωνουν με ενοχες γυρω απο το σεξ και τον παθητικο τους ρολο. Γι' αυτο και οι "Ελλεεινιδες" πεφτουν στο κρεβατι πιο δυσκολα απο ολες τις αλλες Ευρωπαιες - χειροτερα απο εδω πρεπει να ειναι μονο στην Τουρκια, το θεμα του τεραστιου κομπλεξισμου των γυναικων στη χωρα μας εχει αναλυθει εκτενως σε αυτο εδω το φορουμ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom