Βλεπω το θεμα δεν τραβαει,τι διαολο,οτε ενας δεν θελει να γραψεικατι συγκεκριμενο,οχι θεωριες...
Λοιπον,γραφω μια προσωπικη εμπειρια,και σαν εναυσμα...
Πριν χρονια πολλα,ημουν 26-27 χρονων,μεσα στο λεωφορειο κοβω μια μουναρα και φαινοταν πολυ καυλιαρα,μελαχροινη,ψηλη,γυρω στα 44.
Κατεβηκα μαζι της στη σταση,την πλησιαζω,λεει σε ειδα μεσα και κατεβηκα επιτηδες στην επομενη σταση απο την κανονικη μου για να μη μας παρει κανενα ματι απο τη γειτονια.Κλεισαμε ραντεβου και σε κανα δυο μερες πηγαμε σε ξενοδοχειο καπου αρχη Συγγρου.
Μεσα σε δυο ωρες τη γαμισα τεσσερις φορες,τι καυλιαρα γυναικα ηταν αυτη,ακομα το θυμαμαι,και πανω στο γαμισι,οταν εχυνε,τι οταν δ=ηλαδη,συνεχεια ηθελε να τον εχει μεσα,το μουνι της σφιγγοταν γυρω απο τον πουτσο μου σαν ταναλια,με μεγαλη δυναμη,σαν να εκανε πιπα με ρουφηγμα,σφιγγοταν-χαλαρωνε,συνεχεια.
Μετα απο ενα ακομα ραντεβου καταλαβα οτι ηταν μητρομανης και εμαθα και οτι εκανε και ευκαιριακες βιζιτες,μετα δεν θυμμαι ακριβως πως χωρισαμε δεν την ξαναγαμισα,αλλα θυμαμαι που μου εκανε σαν προξενειο μια φιλη της,αλλα αρνηθηκα.
Τη βρηκα μετα απο κατι χρονια και μου το επαιζε οτι δεν ειχαμε τιποτα,αυτο μαγκες ειναι χαρακτηριστικο ολων των γυναικων που ειναι και πουτανες στην ψυχη,οταν χωριζεις το παιζουν και καλα οτι δεν ειχες τιποτα μαζι τους,τωρα γιατι τους αρεσει να το λενε αυτο το ξερουν οι ιδιες,εγω δεν μπορω να εχω γνωμη για τα σωψυχα των γυναικων που ειναι και πουτανες στην ψυχη...