Νέα

Μητρομανεις κοπέλες,ιερόδουλες και μη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Αν εννοείς την ερώτησή σου και δεν είναι πλάκα, ή είσαι πολύ άτυχος ή κάνεις λανθασμένες επιλογές...
φιλε τζιανεβαν...ειναι εναντια στην φυση της γυναικας να της αρεσει το σεξ...και δη της ελλεηνιδΑς...της αρεσουν ομως οι γοβες,οι τσαντες,τα φορεματα κλπ
μην ανοιγουμε και νεες πληγες....ακους εκει να τις αρεσει και το σεχ..... :grin: :grin: :grin: :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
φιλε τζιανεβαν...ειναι εναντια στην φυση της γυναικας να της αρεσει το σεξ...και δη της ελλεηνιδΑς...της αρεσουν ομως οι γοβες,οι τσαντες,τα φορεματα κλπ
μην ανοιγουμε και νεες πληγες....ακους εκει να τις αρεσει και το σεχ..... :grin: :grin: :grin: :grin:

ειν πασιγνωστο οτι μας βιαζουν, δεν πηδιομαστε :sunglasses:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Ενημερωτικά φίλε, οι μητρομανείς είναι δυστυχισμένες γυναίκες - πρόκειται για διαταραχή.

Σ' αυτό υπάρχει μια μεγάλη δόση αλήθειας. Απλά υπάρχουν σαφώς διαβαθμίσεις. Όπως και στους άντρες εξ άλλου.

Παθαλογικό είναι, και του κάνει τη ζωή δύσκολη, να θέλει κάποια (ή κάποιος) να κάνει σεξ συχεχώς, όλη την ώρα (όπως φυσικά και να τρώει συνεχώς), διότι τον "απορρυθμίζει", κοινωνικά και επαγγελματικά.

Το να θέλει όμως ένας φυσιολογικός άνθρωπος (άντρας ή γυναίκα σεξ 2-3 φορές τη μέρα, αντί για 2-3 φορές τη βδομάδα ή το μήνα, τί κακό έχει;

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
κοιτα ...εγω ειμαι λογικος ανθρωπος..... :sunglasses:
ξερω δεν θα μου αρεσε ενας στα διπλα κιλα απο μενα να προσπαθει να παραβιασει μια σωματικη μου οπη..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εξ ιδιων κρινω τα αλλοτρια..... :grin:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν ξέρω καμια  μητρομανη

Μια γκομινα είχα κάπωτες που ήταν Μητροπανης, άκουγε Μητροπάνο :2funny:

Επισκέπτης
Σ' αυτό υπάρχει μια μεγάλη δόση αλήθειας. Απλά υπάρχουν σαφώς διαβαθμίσεις. Όπως και στους άντρες εξ άλλου.

Παθαλογικό είναι, και του κάνει τη ζωή δύσκολη, να θέλει κάποια (ή κάποιος) να κάνει σεξ συχεχώς, όλη την ώρα (όπως φυσικά και να τρώει συνεχώς), διότι τον "απορρυθμίζει", κοινωνικά και επαγγελματικά.

Το να θέλει όμως ένας φυσιολογικός άνθρωπος (άντρας ή γυναίκα σεξ 2-3 φορές τη μέρα, αντί για 2-3 φορές τη βδομάδα ή το μήνα, τί κακό έχει;

μια φυσιολογικη γυναικα δεν ειναι μητρομανής.

μητρομανής η (ουσιαστικό) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :μήτρα - μαν (μαίνομαι*) -ής] η γυναίκα που πάσχει από μητρομανία, που έχει αχόρταγες, παθολογικές γενετήσιες ορμές συνώνυμα: νυμφομανής.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κοιτα ...εγω ειμαι λογικος ανθρωπος..... :sunglasses:
ξερω δεν θα μου αρεσε ενας στα διπλα κιλα απο μενα να προσπαθει να παραβιασει μια σωματικη μου οπη..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εξ ιδιων κρινω τα αλλοτρια..... :grin:

αχαχα μια σωματικη οπη! οχου τοοοο!! :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.628
Πόντοι
216
Ηξερα για νυμφομανεις, δεν ηξερα για 'μητρομανεις'...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Βέλβυ - κι εσύ εδώ σ' αυτό το νήμα? :grin: Μήπως ταυτίζεσαι για κάποιο λόγο - αν ναι, μας ενδιαφέρει η περίπτωσή σου. :boobies:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
φιλε τζιανεβαν...ειναι εναντια στην φυση της γυναικας να της αρεσει το σεξ...και δη της ελλεηνιδΑς.

Ίσως το σεξ να είναι ενάντια στις συνήθειες της Ελλεεινίδας (γι' αυτό και είναι Ελλεεινίδα, προφανώς δε δεν είναι Ελλεεινίδες ΟΛΕΣ οι Ελληνίδες!)

Όμως, το ξαναλέω, το σεξ είναι ενστικτώδης ανάγκη και άρα εξ ορισμού μέσα στη φύση κάθε ανθρώπου. Πως λες να επεβίωσε και αναπαρήχθη το ανθρώπινο είδος;

Αν τώρα κάποιος(α) διαστέφει τα ένστικτά του, αυτό επίσης είναι πρόβλημα...

Επισκέπτης
Ηξερα για νυμφομανεις, δεν ηξερα για 'μητρομανεις'...

απαντηση #25

μητρομανής η (ουσιαστικό) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :μήτρα - μαν (μαίνομαι*) -ής] η γυναίκα που πάσχει από μητρομανία, που έχει αχόρταγες, παθολογικές γενετήσιες ορμές [size=20pt]συνώνυμα: νυμφομανής[/size].

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
μια φυσιολογικη γυναικα δεν ειναι μητρομανής.

Ένας άντρας που θέλει να πηδάει κάθε μέρα τρεις διαφορετικές γυναίκες είναι φυσιολογικός; (Και μάγκας γαμιάς υποθέτω!)

Ξανακάνω τον (αυθαίρετο εν πολλοίς) παραλληλισμό. Και υπέρβαρος δεν είναι φυσιολογικό να είσαι, αλλά διαφέρει αν είσαι 10 ή 100 κιλά παραπάνω από το φυσιολογικό.

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1

Ουδολως.Στο 80-90% περιπου των περιπτωσεων ειναι σαν "ανταλλαγμα παροχης υπηρεσιων" που αναλυθηκαν εκτενεστατα παραπανω και κοινωνικη καταξιωση για να μας παιζουν οι φιλεναδες μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom