Τι γινεται,κανεις δεν γνωρισε ποτε μια τετοια γυναικα? Βαζω μονος μου ενα κομματι που εχω γραψει αλλου,συμπληρώνοντάς το,και ελπιζω να λειτουργησει σαν ερεθισμα για αποστολη περιπτωσεων και απο αλλους συναγωνιστες...
Ισως οι μονες γυναικες που δεν θελουν να παντρευτουν,γιατι ξερουν οτι ειναι αδυνατο, ειναι οι καθαρα μητρομανεις κοπελες,ετσι γεννηθηκαν,δεν υπαρχει απαξιωση σε αυτο ,ετσι ειναι...Μερικες απο αυτες γινονται(σπανια) ιεροδουλες,οι περισσοτερες κι αν παντρευτουν,χωριζουν,η παντρευονται ενα γερο για τα ματια του κοσμου και εχουν οσους νεους θελουν,εχω παραδειγμα ,παλιο βεβαια , απο τετοια γυναικα,ηταν μια πανεμορφη μουναρα ,με απαιχτο σωμα και προσωπο ,Θεσσαλονικιά,καπου...καποτε...επαιρνε τρεις-τεσσερις αντρες την ημερα μεσα στο σπιτι της...Τα βογγητα της ακουγοντουσαν σε ολη τη γειτονια,εμεις πιτσιρικαδες,απο αυτα τα βογγητα και απο τους αντρες που εβγαιναν με κομμενα ποδια απο τα απανωτα γαμισια της,μαθαμε οτι υπαρχει κατι που κανει η γυναικα με τον αντρα και της αρεσει τρελλά...
Δεν υπηρχε πιτσιρικας στη γειτονια που να μην εχει κρυφτει σε γωνια και να τη δει να περναει η να απλωνει ρουχα και να μη βαρεσει μαλακια...Ισως η μεγαλυτερη μουναρα της τοτε ευρυτερης περιοχης...
Η πλακα ειναι ,τωρα το θυμηθηκα κι αυτο,οτι απενατι αλλα κοντα,εμενε μια αλλη,το ιδιο με αυτην,αλλα πιο νταρντανα,και αυτη τα ιδια εκανε,εν γνωσει βεβαια του αντρα της ,επαιρνε συνηθως ενα-δυο γαμιαδες το πρωι και καποιον απογευμα...Δεν ειχε υπαρξει νεαρος στην περιοχη που να μην ειχε μπει εστω μια φορα στο σπιτι της και να μην ειχε απολαυσει το λευκο μελαχροινο δερμα της,τα φοβερα μπουτια και τις υπεροχες βυζάρες της,λεγανε οτι καθε μερα εκανε μπανιο με γάλα,ο αντρας της ηταν πολυ ματσωμένος,ακομα και τωρα που τη φερνω στη σκεψη καυλωνω ,ηταν μια νταρντανα γυρω στα 45-50,που αν την βλεπες μια φορα δεν υπηρχε περιπτωση να την ξεχασεις...