Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231

Επισκέπτης
Ένας από τους λόγους που ανέκαθεν υπήρχε υψηλή ανεργία

Η Ελλάδα δεν πάσχει από υψηλό ποσοστό ανεργίας.
Πάσχει από υψηλό ποσοστό φυγοπονίας.

Πάρε τηλέφωνο άυριο 1.000 υποτιθέμενους άνεργους και πέστους ότι έχει έτοιμη δουλειά στο τάδε χωράφι, στην τάδε αποθήκη, στο τάδε λατομείο, στην τάδε οικοδομή

Όσοι δεν έρθουν δε πρέπει να θεωρούνται άνεργοι αλλά φυγόπονοι, και θα σε εκπλήξει το ποσοστό τους.

Το ωραίο είναι ότι με την κρίση μερικοί την έχουν καταβρεί με το χαρτζιλίκι του μπαμπά, αναμασώντας την καραμέλα και το άλλοθι της υψηλής ανεργίας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τέλος πάντων
πάω να φάω...

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Πάρε τηλέφωνο άυριο 1.000 υποτιθέμενους άνεργους και πέστους ότι έχει έτοιμη δουλειά στο τάδε χωράφι, στην τάδε αποθήκη, στο τάδε λατομείο, στην τάδε οικοδομή

Όσοι δεν έρθουν δε πρέπει να θεωρούνται άνεργοι αλλά φυγόπονοι, και θα σε εκπλήξει το ποσοστό τους.

Το ωραίο είναι ότι με την κρίση μερικοί την έχουν καταβρεί με το χαρτζιλίκι του μπαμπά, αναμασώντας την καραμέλα και το άλλοθι της υψηλής ανεργίας

Οτι να ναι... Εχεις δικιο.. Πηξαμε στην προσφορα εργασιας... Βαρεθηκα να αγοραζω την χρυση ευκαιρια και να ειναι 35 κιλα.. Πώς να την κουβαλησω;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οτι να ναι... Εχεις δικιο.. Πηξαμε στην προσφορα εργασιας... Βαρεθηκα να αγοραζω την χρυση ευκαιρια και να ειναι 35 κιλα.. Πώς να την κουβαλησω;
αυτό που σου λέει είναι πως ένας άνεργος κανονικά θα έπρεπε να ψάχνει ο,τι δουλειά βρει.
αλλά αντιθέτως ψάχνουνε ό,τι δουλειά τους βολεύει

αυτό σου λέει.

η προσφορά για δουλειές στα αστικά κέντρα είναι όντως μικρή

αλλά από την άλλη φωνάζουνε που οι αλλοδαποί βγάζουνε λεφτά δουλεύοντας σε όποια δουλειά βρούνε.
δεν πάνε όμως πολλοί να δουλέψουνε σε χειρονακτικές εργασίες.

Βασικά αυτό λέει
και υπάρχει και αυτό

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, και κάτι ακόμα...ψάχνεις εναλλακτικά
...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτό που σου λέει είναι πως ένας άνεργος κανονικά θα έπρεπε να ψάχνει ο,τι δουλειά βρει.
αλλά αντιθέτως ψάχνουνε ό,τι δουλειά τους βολεύει

αυτό σου λέει.

η προσφορά για δουλειές στα αστικά κέντρα είναι όντως μικρή

αλλά από την άλλη φωνάζουνε που οι αλλοδαποί βγάζουνε λεφτά δουλεύοντας σε όποια δουλειά βρούνε.
δεν πάνε όμως πολλοί να δουλέψουνε σε χειρονακτικές εργασίες.

Βασικά αυτό λέει
και υπάρχει και αυτό

Kανονικα ενας ανεργος ΔΕΝ θα επρεπε να δουλευει καν σε απατεωνο - δουλειες του τυπου φυλλαδια
ή ανασφαλιστες εργασιες με ποσοστα ή τηλεφωνικες. Αυτα ειναι απατες ολα. Κλεβουν το κρατος.
Ερχεται η ΤΡΟΙΚΑ βαζει μετρα και εσυ με αυτο που προτεινεις τα αναιρεις. Αποτελεσματα? Παγωμα των αναγκαιων
μεταρυθμισεων και αυτων που έχει προτεινει η ΤΡΟΙΚΑ σαν στοχους.... υποβαθμιση της πιστοληπτικης ικανοτητας...
και κουρεματα του ελληνικου χρεους με υψηλοτερα επιτοκια και ομολογα μεγαλυτερης διαρκειας.

Στο ειπα οτι ΔΕΝ ενδιαφερεσαι για τον τοπο πριν νομιζες οτι εκανα πλακα εγω μιλαω πολυ σοβαρα.
Και το αποδεικνυω μαλλον κανα Τσιπρα θα ψηφισες και εσυ σνα και αυτον μιλας τον βρωμοαπατεωνα
που λεει οτι θα κανει καταγγελιες μνημονιου το μνημονιο ειναι ΔΙΜΕΡΕΣ... αν κανεις καταγγελια η αλλη πλευρα
αποσυρεται και θα καταρευσεις λογω υφεσης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ εβγαινε Ο ΤΣΙΠΡΑΣ τελικα τωρα που το ξανασκεφτομαι να βλεπατε τι απατη σας ετοιμαζε.

Επισκέπτης

α θες και να φτάσει 35 κιλά η ΧΕ για να βρεις δουλειά ε;
τα 5 που είναι τώρα δε σου φτάνουν;

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Γιατί χρυσή ευκαιρία που είναι γεμάτη αγγελίες μαιμου;Το καλύτερο είναι χρυσός οδηγός.Θέλεις ξέρω γω ναυτιλιακές εταιρίες Ελλάδα τις βρίσκεις όλες,οπότε μπαίνεις στα site τους και βλέπεις για δουλειές ή χτυπάς κάνα τηλέφωνο.Θες Λογιστικές-Ελεγκτικές εταιρίες το ίδιο κτλ κτλ..Αν πραγματικά κάποιος ψάχνει για δουλειά δεν ανοίγει έτσι για τα μάτια μόνο το kariera.gr και κάνει 5-10 αιτήσεις τη βδομάδα για να πει ότι ψάχνει..Πρέπει να ψάχνεις πολλές ιστοσελίδες,εφημερίδες και άλλες πηγές και τηλέφωνο σε εταιρίες κι ας μην έχουν δημοσιελυσει θέση εργασίας.

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Τυπε μη μας τσουβαλιαζεις ολους. Απο την αλλη αναλογισου που εχουν φτασει οι μισθοι. Φιλος μου δουλευει part-time για 250 ευρω το μηνα  :headbang:  ελεος! Αν βγαλεις τα λεφτα που θα δωσει για βενζινη / εισητηρια, καμια τυροπιτα, κανα νερο, ποσα νομιζεις του μενουν στο χερι? Αξιζει τον κοπο?

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
καμια τυροπιτα, κανα νερο,
Αυτά είναι πολυτέλειες. Νερό?  Απ΄τη βρύση.
Η τυρόπιτα είναι υπερτιμημένη. Αν αγοράσεις τα υλικά της απ' το S/M κοστίζουν 0,10 ευρώ, όχι 1,50 που στην πουλάνε.

Μερικά πράματα που θεωρούνται δεδομένα (όπως το νερό και η τυρόπιτα στη δουλειά) πρέπει να πάψουν να θεωρούνται.

Δυστυχώς.

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αυτά είναι πολυτέλειες. Νερό?  Απ΄τη βρύση.
Η τυρόπιτα είναι υπερτιμημένη. Αν αγοράσεις τα υλικά της απ' το S/M κοστίζουν 0,10 ευρώ, όχι 1,50 που στην πουλάνε.

Μερικά πράματα που θεωρούνται δεδομένα (όπως το νερό και η τυρόπιτα στη δουλειά) πρέπει να πάψουν να θεωρούνται.

Δυστυχώς.

ρε που φτασαμε, η τυροπιτα να θεωρειται πολυτελεια  :headbang:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
650 πλεον. Απο τα 800 περσυ. Χωρια τα tips(γυρω στα 70-80). Για ξενοδοχειακο υπαλληλο(τουρισμος, η...ατμομηχανη της χωρας  :2funny:) ειναι κλαφτα χαραλαμπε.  :grin:

Επισκέπτης
Τυπε μη μας τσουβαλιαζεις ολους. Απο την αλλη αναλογισου που εχουν φτασει οι μισθοι. Φιλος μου δουλευει part-time για 250 ευρω το μηνα  :headbang:  ελεος! Αν βγαλεις τα λεφτα που θα δωσει για βενζινη / εισητηρια, καμια τυροπιτα, κανα νερο, ποσα νομιζεις του μενουν στο χερι? Αξιζει τον κοπο?
Δεν τσουβαλιαζω ρε τύπε, αλλα δε μπορώ να δεχτώ από τη μια να λενε οτι δεν εχει πολλες δουλειες πλεον στην Αθηνα και απο την αλλη να μενει ο μισος πληθυσμος σ αυτην
Να ξεκουμπιστούν πισω στα χωριά τους να παν να σκαψουν κανα χωραφι

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Μια χαρα εισαι ακομα τυπε
Οδευουμε προς 120 ευρώ το μήνα...

Ξερεις κατι? Τα φραγκα με νοιαζουν μονο αν σκεφτω το εξης. Με εκνευριζει οτι δουλευω μονιμως απογευμα μεχρι τις 1.30-2 το βραδυ και δεν μπορω να βγω εξω(πλην μιας φορας την βδομαδα) να πιω και γω κανα ποτακι. Ποσα ατομα να δεις σε ενα βραδυ και ποσα πραγματα να κανεις? Αν επαιρνα κανα χιλιαρικο το μηνα, θα το καταπινα μαλλον(που δεν παιρνω κι ορκο δεδομενου οτι δεν ζω για να δουλευω, αλλα υποτιθεται οτι δουλευω για να ζω).
Αλλα ειναι μαλακια αυτο που γινεται. Και την διασκεδαση την εχουμε διαγραψει πλεον. Οχι οτι ημουν και κανα party-animal πριν  :grin:
Τεσπα, δεν πολυσκαω κιολας. Την υγεια μου να χω. Αλλοι δεν εχουν καν δουλεια, τι να λεμε τωρα.

Επισκέπτης
Ξερεις κατι? Τα φραγκα με νοιαζουν μονο αν σκεφτω το εξης. Με εκνευριζει οτι δουλευω μονιμως απογευμα μεχρι τις 1.30-2 το βραδυ και δεν μπορω να βγω εξω(πλην μιας φορας την βδομαδα) να πιω και γω κανα ποτακι. Ποσα ατομα να δεις σε ενα βραδυ και ποσα πραγματα να κανεις? Αν επαιρνα κανα χιλιαρικο το μηνα, θα το καταπινα μαλλον(που δεν παιρνω κι ορκο δεδομενου οτι δεν ζω για να δουλευω, αλλα υποτιθεται οτι δουλευω για να ζω).
Αλλα ειναι μαλακια αυτο που γινεται. Και την διασκεδαση την εχουμε διαγραψει πλεον. Οχι οτι ημουν και κανα party-animal πριν  :grin:
Τεσπα, δεν πολυσκαω κιολας. Την υγεια μου να χω. Αλλοι δεν εχουν καν δουλεια, τι να λεμε τωρα.
Ρεσιπσιονιστας εισαι τυπε;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom