Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το νημα αυτο αποδεικνυει οτι η ιδεολογια(ψευδης συνειδηση,κατα Καρολο)πεθαινει τελευταια.

Ας ειναι...

Και έτσι καθαρίσαμε με Γκράμσι, Αλθουσέρ και καμιά 20αριά άλλους.

Ας ειναι...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Τι ακριβώς;

Σε χάπια βγάζει τους χυμούς;

Τσπα, δε ξέρω κανένα που βγάζει χυμούς στην Πάτρα αν και έχω πάει στην ΒΙΠΕ αλλά δε κόβω και το κεφάλι μου.

Βασικά στον κλάδο και στην περιοχή πάει πολύ καλά ο Λουξ που πλέον έχει μπει και στα μεγάλα ράφια.

Επισκέπτης
εγώ αν με παίρνανε πάντως στη Λίβερπουλ, μόνο για να μεταφέρω μπάλες

Κι εγώ.

(Το οποίο ΕΓΩ είναι αυτό ακριβώς που θέλησα να καυτηριάσω -λέμε τώρα- στο αρχικό μου ποστ.
Πολύ ΕΓΩ & ΕΣΥ έχει πέσει εδώ μέσα)..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι ακριβώς;

Τσπα, δε ξέρω κανένα που βγάζει χυμούς στην Πάτρα αν και έχω πάει στην ΒΙΠΕ αλλά δε κόβω και το κεφάλι μου.

Βασικά στον κλάδο και στην περιοχή πάει πολύ καλά ο Λουξ που πλέον έχει μπει και στα μεγάλα ράφια.
με κρέμες ασχολείται η Μινέρβα
και με χάπια
είναι Σχηματάρι

για την Ασπίς -σορρυ παραπληροφόρηση εκ παραδρομής

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κι εγώ.

(Το οποίο ΕΓΩ είναι αυτό ακριβώς που θέλησα να καυτηριάσω -λέμε τώρα- στο αρχικό μου ποστ.
Πολύ ΕΓΩ & ΕΣΥ έχει πέσει εδώ μέσα)..
έχεις δίκιο
από την άλλη αυτό μου ήρθε σαν πρώτο παράδειγμα γιατί είναι κάτι που έχει σημαδέψει προσωπικά την επαγγελματική μου πορεία.
αν είχα μπει δημόσιο θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα σήμερα. Αλλά οκ, έχεις δίκιο.
Από τη μία ζητάνε κάποιοι προσωπικά στοιχεία και από την άλλη ζητάνε κάποιοι να μη βάζουμε προσωπικά παραδείγματα.

ισορροπία μηδέν

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
τυπε εγω ξερω αυτοι ομως νομιζουν οτι θα τους κανουν αρχηγους με το καλημερα και θα παιρνουν μισθο απο 2 χιλιαρικα και πανω :2funny:

Ένας από τους λόγους που ανέκαθεν υπήρχε υψηλή ανεργία και πριν την κρίση,όχι τόσο υψηλή όπως τώρα,είναι ότι πιστεύουν πολλοί πως το μεταπτυχιακό ή το πτυχίο θα τους κάνει αμέσως διευθυντές.Το να κάνουν κάνα internship δηλαδή πρακτική έτσι για κανα δυο μήνες έστω και τσάμπα κάπου να αποκτήσουν λίγο εμπειρία δεν θέλουν να το ακούνε καν.

Επειδή το αντικείμενό μου είναι η Λογιστική βλέπω πολλούς πτυχιούχους να θέλουν μόνο τις Big4 κάτι εταιρίες κολλοσούς αλλά το να ξεκινησουν ως βοηθός λογιστή σε μια μικρή εταιρία ΑΕ δεν θέλουν καν να το ακούνε..

Φίλη τέλειωσε Master στη Λογιστική σε καλό βρετανικό πανεπιστήμιο και καράφλιασα που με μηδέν εμπειρία ήθελε να είναι προισταμένη σε λογιστήριο.

Από την άλλη έχω φίλο που τον θαυμάζω,τέλειωσε μια σχολή 4 χρόνια, έκανε πρακτική 6 μήνες,σπούδασε έξω και πήρε και άλλο πτυχίο σε καλό πανεπιστήμιο,κάνει Γαλλικά,γράφτηκε στο ACCA και ξεκινά μαθήματα σε λίγο καιρό και το θηρίο θέλει να δώσει κατατακτήριες το Γενάρη για ΑΣΟΕΕ.Αυτός ο φίλος μου έκανε πρακτική σε ναυτιλιακή 2 μήνες τώρα το καλοκαίρι και ψάχνει παντού να δουλέψει.Αν όλοι είχαν θέληση και πείσμα σαν αυτόν πιστεύω θα υπήρχαν λιγότεροι άνεργοι.

Ο μισθός τώρα είναι πονεμένη ιστορία..Δυστυχώς ειδικά τα πρώτα 2-3 χρόνια δουλειάς είναι δύσκολα..Γύρω στα 800 ευρώ για πτυχιούχους..Κάποιες πιο μεγάλες εταιρίες δίνουν και 1000..Εγώ ζω μόνος και είμαι διαρκώς αγχωμένος.Δουλεύω σε εταιρία καλή πάνω στην Ελεγκτική και λογιστική όμως παίρνω μετά από 2 χρόνια κάπου 930 ευρώ.Ζω σε δυάρι με τα έξοδα, το φαγητό μου,τα μεταφορικά μου,τους φόρους..Προσπαθώ να βάλω έτσι 100 ευρώ το μήνα στην άκρη για μια ανάγκη αλλά σκέφτομαι και όσους προσπαθούν να ζήσυον με 600 ευρώ και με λιγότερα.Που μας κατάντησαν γαμώτο!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι ακριβώς;

έχεις μπερδέψει ελαφρώς το "βιομηχανία χυμών"
η Λουξ είναι βιομηχανία αναψυκτικών
η ΑΣΠΙΣ είναι βιομηχανία χυμών
κοινώς παράγει και δίνει το φυσικό χυμό σαν πρώτη ύλη στην Coca Cola ας πούμε ή στην PEPSI (δεν ξέρω αν δίνει και στη ΛΟΥΞ)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στο Περιστερι ειναι
στο Σχηματαρι ειναι η αλλη Μινερβα με τα λαδια
αχταρμάς - έχεις απόλυτο δίκιο.
Πίσω από το Γιώτη είναι η Μινέρβα η φαρμακευτική και στο Σχηματάρι τα λάδια.
Αυτό σημαίνει πως μπορεί ο Βολταίρος να έχει δίκιο και να μην το ξέρω για τη Μινέρβα - πως δηλαδή ανήκει σε πολυεθνική.
Βέβαια αυτό δεν αλλάζει πως είναι μεγάλη εταιρία και πως έχει παραγωγή Ελλάδα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ένας από τους λόγους που ανέκαθεν υπήρχε υψηλή ανεργία και πριν την κρίση,όχι τόσο υψηλή όπως τώρα,είναι ότι πιστεύουν πολλοί πως το μεταπτυχιακό ή το πτυχίο θα τους κάνει αμέσως διευθυντές.Το να κάνουν κάνα internship δηλαδή πρακτική έτσι για κανα δυο μήνες έστω και τσάμπα κάπου να αποκτήσουν λίγο εμπειρία δεν θέλουν να το ακούνε καν.

Επειδή το αντικείμενό μου είναι η Λογιστική βλέπω πολλούς πτυχιούχους να θέλουν μόνο τις Big4 κάτι εταιρίες κολλοσούς αλλά το να ξεκινησουν ως βοηθός λογιστή σε μια μικρή εταιρία ΑΕ δεν θέλουν καν να το ακούνε..

Φίλη τέλειωσε Master στη Λογιστική σε καλό βρετανικό πανεπιστήμιο και καράφλιασα που με μηδέν εμπειρία ήθελε να είναι προισταμένη σε λογιστήριο.

Από την άλλη έχω φίλο που τον θαυμάζω,τέλειωσε μια σχολή 4 χρόνια, έκανε πρακτική 6 μήνες,σπούδασε έξω και πήρε και άλλο πτυχίο σε καλό πανεπιστήμιο,κάνει Γαλλικά,γράφτηκε στο ACCA και ξεκινά μαθήματα σε λίγο καιρό και το θηρίο θέλει να δώσει κατατακτήριες το Γενάρη για ΑΣΟΕΕ.Αυτός ο φίλος μου έκανε πρακτική σε ναυτιλιακή 2 μήνες τώρα το καλοκαίρι και ψάχνει παντού να δουλέψει.Αν όλοι είχαν θέληση και πείσμα σαν αυτόν πιστεύω θα υπήρχαν λιγότεροι άνεργοι.

Ο μισθός τώρα είναι πονεμένη ιστορία..Δυστυχώς ειδικά τα πρώτα 2-3 χρόνια δουλειάς είναι δύσκολα..Γύρω στα 800 ευρώ για πτυχιούχους..Κάποιες πιο μεγάλες εταιρίες δίνουν και 1000..Εγώ ζω μόνος και είμαι διαρκώς αγχωμένος.Δουλεύω σε εταιρία καλή πάνω στην Ελεγκτική και λογιστική όμως παίρνω μετά από 2 χρόνια κάπου 930 ευρώ.Ζω σε δυάρι με τα έξοδα, το φαγητό μου,τα μεταφορικά μου,τους φόρους..Προσπαθώ να βάλω έτσι 100 ευρώ το μήνα στην άκρη για μια ανάγκη αλλά σκέφτομαι και όσους προσπαθούν να ζήσυον με 600 ευρώ και με λιγότερα.Που μας κατάντησαν γαμώτο!
σε γενικές γραμμές έτσι είναι ΄πως τα λες.
μια και μιλάμε για εταιρίες, σε οριεμένες μπαίνεις μέσα ΜΟΝΟ σαν internship. Και μετά ΜΟΝΟ αν έχεις βιογραφικό που είναι σε ανταγωνιστή του κλάδου και σε ξέρουνε καλά.
π.χ. P&G ή KRAFT

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και η ΕΛΒΑΛ στη ΒΙΟΧΑΛΚΟ..
εδώ σφάλλεις
η ΒΙΟΧΑΛΚΟ και η ΕΛΒΑΛ ανήκουνε στο ίδιο γκρουπ - το οποίο ονομάζουνε όμιλο Βιοχάλκο, αλλά το γεγονός πως είναι πολυμετοχικές δεν σημαίνει πως είναι ξένων συμφερόντων.
Στο ίδιο γκρουπ ανήκει μια βουλγάρικη και αρκετές ακόμα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom