voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
- Μινέρβα
- Ασπις
Ποιά Ασπίς ρε;
Του Ψωμιάδη;
Ή Ασπίς Security;
Η Μινέρβα ανήκει σε πολυεθνική.
- Μινέρβα
- Ασπις
Το νημα αυτο αποδεικνυει οτι η ιδεολογια(ψευδης συνειδηση,κατα Καρολο)πεθαινει τελευταια.
Ας ειναι...
ΟΚ παιχτη...
σόρρυ κιόλας αλλά από εσένα δεν περίμενα τέτοιο σχόλιο.
μαλον εννοει την φαρμακευτικηΗ Μινέρβα ανήκει σε πολυεθνική.
σε φαγανε και σενα τα κυκλωματαΓιατί ρε?
Δεν ήμουν άξιος να παίξω στη Λίβερπουλ??
οχιΠοιά Ασπίς ρε;
Του Ψωμιάδη;
Ή Ασπίς Security;
Η Μινέρβα ανήκει σε πολυεθνική.
πού να ξέρω;Γιατί ρε?
Δεν ήμουν άξιος να παίξω στη Λίβερπουλ??
ακριβώςμαλον εννοει την φαρμακευτικη
ακριβώς
εγώ αν με παίρνανε πάντως στη Λίβερπουλ, μόνο για να μεταφέρω μπάλες
με κρέμες ασχολείται η ΜινέρβαΤι ακριβώς;
Σε χάπια βγάζει τους χυμούς;
Τσπα, δε ξέρω κανένα που βγάζει χυμούς στην Πάτρα αν και έχω πάει στην ΒΙΠΕ αλλά δε κόβω και το κεφάλι μου.
Βασικά στον κλάδο και στην περιοχή πάει πολύ καλά ο Λουξ που πλέον έχει μπει και στα μεγάλα ράφια.
έχεις δίκιοΚι εγώ.
(Το οποίο ΕΓΩ είναι αυτό ακριβώς που θέλησα να καυτηριάσω -λέμε τώρα- στο αρχικό μου ποστ.
Πολύ ΕΓΩ & ΕΣΥ έχει πέσει εδώ μέσα)..
τυπε εγω ξερω αυτοι ομως νομιζουν οτι θα τους κανουν αρχηγους με το καλημερα και θα παιρνουν μισθο απο 2 χιλιαρικα και πανω
στο Περιστερι ειναιμε κρέμες ασχολείται η Μινέρβα
και με χάπια
είναι Σχηματάρι
έχεις μπερδέψει ελαφρώς το "βιομηχανία χυμών"Τι ακριβώς;
Σε χάπια βγάζει τους χυμούς;
Τσπα, δε ξέρω κανένα που βγάζει χυμούς στην Πάτρα αν και έχω πάει στην ΒΙΠΕ αλλά δε κόβω και το κεφάλι μου.
Βασικά στον κλάδο και στην περιοχή πάει πολύ καλά ο Λουξ που πλέον έχει μπει και στα μεγάλα ράφια.
αχταρμάς - έχεις απόλυτο δίκιο.στο Περιστερι ειναι
στο Σχηματαρι ειναι η αλλη Μινερβα με τα λαδια
να μην το ξέρω για τη Μινέρβα - πως δηλαδή ανήκει σε πολυεθνική.
σε γενικές γραμμές έτσι είναι ΄πως τα λες.Ένας από τους λόγους που ανέκαθεν υπήρχε υψηλή ανεργία και πριν την κρίση,όχι τόσο υψηλή όπως τώρα,είναι ότι πιστεύουν πολλοί πως το μεταπτυχιακό ή το πτυχίο θα τους κάνει αμέσως διευθυντές.Το να κάνουν κάνα internship δηλαδή πρακτική έτσι για κανα δυο μήνες έστω και τσάμπα κάπου να αποκτήσουν λίγο εμπειρία δεν θέλουν να το ακούνε καν.
Επειδή το αντικείμενό μου είναι η Λογιστική βλέπω πολλούς πτυχιούχους να θέλουν μόνο τις Big4 κάτι εταιρίες κολλοσούς αλλά το να ξεκινησουν ως βοηθός λογιστή σε μια μικρή εταιρία ΑΕ δεν θέλουν καν να το ακούνε..
Φίλη τέλειωσε Master στη Λογιστική σε καλό βρετανικό πανεπιστήμιο και καράφλιασα που με μηδέν εμπειρία ήθελε να είναι προισταμένη σε λογιστήριο.
Από την άλλη έχω φίλο που τον θαυμάζω,τέλειωσε μια σχολή 4 χρόνια, έκανε πρακτική 6 μήνες,σπούδασε έξω και πήρε και άλλο πτυχίο σε καλό πανεπιστήμιο,κάνει Γαλλικά,γράφτηκε στο ACCA και ξεκινά μαθήματα σε λίγο καιρό και το θηρίο θέλει να δώσει κατατακτήριες το Γενάρη για ΑΣΟΕΕ.Αυτός ο φίλος μου έκανε πρακτική σε ναυτιλιακή 2 μήνες τώρα το καλοκαίρι και ψάχνει παντού να δουλέψει.Αν όλοι είχαν θέληση και πείσμα σαν αυτόν πιστεύω θα υπήρχαν λιγότεροι άνεργοι.
Ο μισθός τώρα είναι πονεμένη ιστορία..Δυστυχώς ειδικά τα πρώτα 2-3 χρόνια δουλειάς είναι δύσκολα..Γύρω στα 800 ευρώ για πτυχιούχους..Κάποιες πιο μεγάλες εταιρίες δίνουν και 1000..Εγώ ζω μόνος και είμαι διαρκώς αγχωμένος.Δουλεύω σε εταιρία καλή πάνω στην Ελεγκτική και λογιστική όμως παίρνω μετά από 2 χρόνια κάπου 930 ευρώ.Ζω σε δυάρι με τα έξοδα, το φαγητό μου,τα μεταφορικά μου,τους φόρους..Προσπαθώ να βάλω έτσι 100 ευρώ το μήνα στην άκρη για μια ανάγκη αλλά σκέφτομαι και όσους προσπαθούν να ζήσυον με 600 ευρώ και με λιγότερα.Που μας κατάντησαν γαμώτο!
εδώ σφάλλειςΚαι η ΕΛΒΑΛ στη ΒΙΟΧΑΛΚΟ..
εδώ σφάλλεις
η ΒΙΟΧΑΛΚΟ και η ΕΛΒΑΛ ανήκουνε στο ίδιο γκρουπ - το οποίο ονομάζουνε όμιλο Βιοχάλκο