Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το δεύτερο εξάμηνο του 2013 ένας μέσος μισθός θα είναι 350€ με την ανεργία κοντά στο 28-30%  :s&m_3:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
650 πλεον. Απο τα 800 περσυ. Χωρια τα tips(γυρω στα 70-80). Για ξενοδοχειακο υπαλληλο(τουρισμος, η...ατμομηχανη της χωρας  :2funny:) ειναι κλαφτα χαραλαμπε.  :grin:

ρε μαλακες πως μπορειτε και ζειτε με τοσα λιγα λεφτα? ελεος  :headbang:

τελικα ειστε πολυ για τον πουτσο γενια

εμεις μαγκες δε θα τα δεχομασταν αυτα, θα βγαιναμε στους δρομους, θα σκαβαμε τα πεζοδρομια

εμεις διεκδικησαμε πραγματα και οτι καταφεραμε το καταφεραμε με αγωνες

πως εχετε φλωρεψει ετσι  :headbang:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.822
Πόντοι
496
ρε μαλακες πως μπορειτε και ζειτε με τοσα λιγα λεφτα? ελεος  :headbang:

τελικα ειστε πολυ για τον πουτσο γενια

εμεις μαγκες δε θα τα δεχομασταν αυτα, θα βγαιναμε στους δρομους, θα σκαβαμε τα πεζοδρομια

εμεις διεκδικησαμε πραγματα και οτι καταφεραμε το καταφεραμε με αγωνες

πως εχετε φλωρεψει ετσι  :headbang:

Ενω εσεις ειστε η ηρωικη και αυτοδημιουργητη γενια ( :jerking: :jerking:) που
πηρατε μια χωρα απο τους πατεραδες σας με χρεος 5% του ΑΕΠ επι δικτατοριας και τη παραδωσατε
στα παιδια σας, που τωρα βριζετε κιολας ( :jerking: :jerking:), με χρεος
165% του ΑΕΠ.....
Βρε ουστ ξεφτυλισμενη γενια του πολυτεχνειου - μεταπολιτευσης που μιλατε
κιολας.....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Θέλω καθαρά 4.500,00 € μηνιαίο μισθό.
Γραφείο σε ουρανοξύστη, γωνιακό παρακαλώ οπου απο την μια πλευρά θα βλέπω την πόλη και απο την άλλη την θάλασσα.
Συν και μια ΜΟΥΝΑΡΑ γραμματέα.
Αν μάθετε οτι ζητάνε τίποτα σφυρίξτε έτσι:
*Ξέχασα να σας πω οτι ειδικεύομαι στον Ποιοτικό Έλεγχο Πεταλώματος Ψύλλων.
:grin:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Ενω εσεις ειστε η ηρωικη και αυτοδημιουργητη γενια ( :jerking: :jerking:) που
πηρατε μια χωρα απο τους πατεραδες σας με χρεος 5% του ΑΕΠ επι δικτατοριας και τη παραδωσατε
στα παιδια σας, που τωρα βριζετε κιολας ( :jerking: :jerking:), με χρεος
165% του ΑΕΠ.....
Βρε ουστ ξεφτυλισμενη γενια του πολυτεχνειου - μεταπολιτευσης που μιλατε
κιολας.....

φασιστουλης νοσταλγος της χουντας πρεπει να σαι εσυ  :jerking:

εμεις η ξεφτυλισμενη γενια του πολυτεχνειου πηγαμε την ελλαδα μπροστα

με κοπους και αγωνες

εσεις ολη τη μερα στις καφετεριες

η θα δουλευετε για 700 ευρω και δε θα βγαζετε κιχ μη χασετε τα πολλα λεφτα

και μετα θα ψηφιζετε τον αντωνακη τον σαμαρα να σας σωσει  :jerking:

φοβισμενα παιδοβουβαλα

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.822
Πόντοι
496
φασιστουλης νοσταλγος της χουντας πρεπει να σαι εσυ  :jerking:

με κοπους και αγωνες

εσεις ολη τη μερα στις καφετεριες

η θα δουλευετε για 700 ευρω και δε θα βγαζετε κιχ μη χασετε τα πολλα λεφτα

και μετα θα ψηφιζετε τον αντωνακη τον σαμαρα να σας σωσει  :jerking:

φοβισμενα παιδοβουβαλα

Σιγα ρε Ξανθοπουλοι της βιοπαλης που πηγατε και την Ελλαδα μπροστα :2funny: :jerking:
Καταφερατε να δημιουργησετε την Ελλαδα των προσεχως 2 μυριων ανεργων και πρεπει να σας
ευχαριστουμε κιολας... :headbang:
Βρε ουστ..επιμενω..ειστε η χειροτερη γενια που περασε απο αυτη τη χωρα τα τελευταια
200 χρονια..
Οσο τα περι φασισμου τα ακουω βερεσε τυπε. τα νουμερα μιλαν απο μονα τους βλεπεις..

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
..χωρίς πλάκα δεν καταλαβαίνω τι σκατά περιμένουμε να φτιάξει αν δεν κατέβουμε όλοι στο δρόμο , έτσι όπως το πάνε σε λίγο θα συζητάνε όχι την καταβολή μισθών αλλά πληρωμές σε είδος  :- :rockon:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
..χωρίς πλάκα δεν καταλαβαίνω τι σκατά περιμένουμε να φτιάξει αν δεν κατέβουμε όλοι στο δρόμο , έτσι όπως το πάνε σε λίγο θα συζητάνε όχι την καταβολή μισθών αλλά πληρωμές σε είδος  :- :rockon:

πες τα ρε φιλε

αλλα που να ξεκολλησουν αυτοι, ολη μερα αραγμα στις καφετεριες  :jerking:

και ψηφιστε παλι μνημονιο, να σας φτασουν το μισθο στο 1 ευρω την εβδομαδα  :jerking:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Τί δεν κατάλαβες κ.Λούτσε;  :grin:
Μετάβαση απο την εγχρήματη οικονομία στην ανταλλακτική οικονομία.
*Πρέπει να ψάξω που στο διάολο είναι εκείνο το χωράφι στο χωριό. :rolleyes:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
φασιστουλης νοσταλγος της χουντας πρεπει να σαι εσυ  :jerking:

Επειδή υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλοί σαν εσένα που το πιστεύουν πραγματικά αυτό... δες που καταντήσαμε και, φυσικά, δεν πρόκειται να βγούμε από εδώ. Περίμενε μέχρι το τέλος του 2012 και θα καταλάβεις.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η γενιά του Πολυτεχνείου διοικεί εδώ και 40 χρόνια κι ιδού το αποτέλεσμα. Κι όπως λέει κι ένας γκουρού της οικονομίας:

"Results count. All the rest is just conversation".

Περαστικά μας λοιπόν από τους κόπους και τους αγώνες της γενιάς του Πολυτεχνείου!!!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Τί δεν κατάλαβες κ.Λούτσε;  :grin:
Μετάβαση απο την εγχρήματη οικονομία στην ανταλλακτική οικονομία.
*Πρέπει να ψάξω που στο διάολο είναι εκείνο το χωράφι στο χωριό. :rolleyes:

:rolleyes: ....δεν πάμε να ξεχορταριάσουμε ναναι έτοιμο για σπoρά  :rolleyes: ;) :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Επειδή υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλοί σαν εσένα που το πιστεύουν πραγματικά αυτό... δες που καταντήσαμε και, φυσικά, δεν πρόκειται να βγούμε από εδώ. Περίμενε μέχρι το τέλος του 2012 και θα καταλάβεις.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η γενιά του Πολυτεχνείου διοικεί εδώ και 40 χρόνια κι ιδού το αποτέλεσμα. Κι όπως λέει κι ένας γκουρού της οικονομίας:

"Results count. All the rest is just conversation".

Περαστικά μας λοιπόν από τους κόπους και τους αγώνες της γενιάς του Πολυτεχνείου!!!

φιλε για αυτο που εγινε δε φταιει η γενια του πολυτεχνειου

φταιει ο παιδοβουβαλος ο καραμανλης που με την αθλια διαχειριση του εκτοξευσε το χρεος

και οι πουσταραδες οι γερμανοι που τους εχουν πιασει τα ναζιστικα συμπλεγματα τους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε για αυτο που εγινε δε φταιει η γενια του πολυτεχνειου

φταιει ο παιδοβουβαλος ο καραμανλης που με την αθλια διαχειριση του εκτοξευσε το χρεος

και οι πουσταραδες οι γερμανοι που τους εχουν πιασει τα ναζιστικα συμπλεγματα τους
χαχαχαχα
σταυρώστε τον μπουστη.
μόνο αυτός είναι υπεύθυνος.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αυτο που παρατηρησα παντως ειναι οτι οσοι σημερα 65-70 χρονον που στα νιατα τους ειχαν παει αυστραλια και δουλεψαν κανα 10+++ χρονια καναν παιδια εκει..!! βλεπω τα παιδια τους να εχουν φυγει εδω και κανα χρονο εκει...!! Και να ακολουθουν αυτοι με τις συνταξεις τους :) Τουλαχιστων στην γειτονια μου εφυγαν πρωτα τα παιδια τους απο 2 οικογενειες λογο και της υπηκοοτητας που ειχαν :) πηγαν σε ενα γραφειο εξερευσης εργασιας και το με το οτι ηταν αυστριαλιανοι υπηκοοι τους βρηκαν δουλεια σε μια εβδομαδα και κατι απο οτι ρωτησα τους γονοις τους :) αναλογα με της γνωσεις τους φυσικα.. Τωρα βλεπω ακολουθουν και οι πατεραδες και μαναδες τους κλησαν τα μαγαζια τους λογο συνταξης και δεν ξερω αν βαλαν να πουληθουν και τα σπιτια τους δεν ξερω αν τα παρει κανεις με αυτην την κρισι :)...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτο που παρατηρησα παντως ειναι οτι οσοι σημερα 65-70 χρονον που στα νιατα τους ειχαν παει αυστραλια και δουλεψαν κανα 10+++ χρονια καναν παιδια εκει..!! βλεπω τα παιδια τους να εχουν φυγει εδω και κανα χρονο εκει...!! Και να ακολουθουν αυτοι με τις συνταξεις τους :) Τουλαχιστων στην γειτονια μου εφυγαν πρωτα τα παιδια τους απο 2 οικογενειες λογο και της υπηκοοτητας που ειχαν :) πηγαν σε ενα γραφειο εξερευσης εργασιας και το με το οτι ηταν αυστριαλιανοι υπηκοοι τους βρηκαν δουλεια σε μια εβδομαδα και κατι απο οτι ρωτησα τους γονοις τους :) αναλογα με της γνωσεις τους φυσικα.. Τωρα βλεπω ακολουθουν και οι πατεραδες και μαναδες τους κλησαν τα μαγαζια τους λογο συνταξης και δεν ξερω αν βαλαν να πουληθουν και τα σπιτια τους[size=18pt] δεν ξερω αν τα παρει κανεις με αυτην την κρισι :)[/size]...

Δέσποινα - Ντέμης: Πούλησαν το σπίτι τους

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012, 10:47

Πωλητήριο στην έπαυλή τους στο Κεφαλάρι, όπου διέμεναν τα τελευταία τρία χρόνια, έβαλαν η Δέσποινα Βανδή και ο σύζυγός της, Ντέμης Νικολαΐδης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real news», [size=18pt]η πολυτελής βίλα κατασκευάστηκε το 2009 και πωλήθηκε μέσω μεσιτικού γραφείου στο εξωτερικό, σε άγνωστο αγοραστή, έναντι 4,5 εκατ. ευρώ![/size] Το ζευγάρι ψάχνει να νοικιάσει και όχι να αγοράσει σπίτι στα βόρεια προάστια, με ενοίκιο περίπου 10.000 ευρώ τον μήνα.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει να κοιτάει σπίτια στην Εκάλη και ήδη απέρριψε το πρώτο που είδε, καθώς διέθετε κουζίνα 50 τετραγωνικών μέτρων, την οποία θεώρησε μικρή.

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Αυτο που παρατηρησα παντως ειναι οτι οσοι σημερα 65-70 χρονον που στα νιατα τους ειχαν παει αυστραλια και δουλεψαν κανα 10+++ χρονια καναν παιδια εκει..!! βλεπω τα παιδια τους να εχουν φυγει εδω και κανα χρονο εκει...!! Και να ακολουθουν αυτοι με τις συνταξεις τους :) Τουλαχιστων στην γειτονια μου εφυγαν πρωτα τα παιδια τους απο 2 οικογενειες λογο και της υπηκοοτητας που ειχαν :) πηγαν σε ενα γραφειο εξερευσης εργασιας και το με το οτι ηταν αυστριαλιανοι υπηκοοι τους βρηκαν δουλεια σε μια εβδομαδα και κατι απο οτι ρωτησα τους γονοις τους :) αναλογα με της γνωσεις τους φυσικα.. Τωρα βλεπω ακολουθουν και οι πατεραδες και μαναδες τους κλησαν τα μαγαζια τους λογο συνταξης και δεν ξερω αν βαλαν να πουληθουν και τα σπιτια τους δεν ξερω αν τα παρει κανεις με αυτην την κρισι :)...

κ αυτοι που δεν ειχαν υπηκοοτητα τι εκαναν?τουριστικη 3 μηνες ειναι η βιζα κ λενε θα την πανε 1 χρονο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom