Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
φιλε για αυτο που εγινε δε φταιει η γενια του πολυτεχνειου

φταιει ο παιδοβουβαλος ο καραμανλης που με την αθλια διαχειριση του εκτοξευσε το χρεος

και οι πουσταραδες οι γερμανοι που τους εχουν πιασει τα ναζιστικα συμπλεγματα τους

Ναι,ναι,ναι Αυτος φταει,να το στειλουμε στο Γουδι
ΑΥΤΟΣ εκανε αθροες προσληψεις στο δημοσιο,ΑΥΤΟΣ γαλουχησε και εκπαιδευσε γενιες και γενιες με ονειρο ζωης μια θεσουλα στο δημοσιο (με το σιγουρο μεροκαματακι,ασχετα αν τωρα βαραν το κεφαλι τους ) ΑΥΤΟΣ εβαλε τον κοσμο να πιστεψει στο ονειρο του ευκολου πλουτισμου ( βλ.χρηματιστηριο ) ΑΥΤΟΣ μας εταξε οτι υπαρχουν λεφτα και μετα μας εχωσε στην μνημονιακη κατασταση που ζουμε.
ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣ αρον-αρον σταυρωσον ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΝ
Ασε μας ρε μπαρμπα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

φταιει ο παιδοβουβαλος ο καραμανλης που με την αθλια διαχειριση του εκτοξευσε το χρεος

και οι πουσταραδες οι γερμανοι που τους εχουν πιασει τα ναζιστικα συμπλεγματα τους

Ετσι μπραβο πες τα μεγαλε γιατι δε καταλβαινουν

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
κ αυτοι που δεν ειχαν υπηκοοτητα τι εκαναν?τουριστικη 3 μηνες ειναι η βιζα κ λενε θα την πανε 1 χρονο
Δεν ξερω γιαυτους(οσους δεν εχουν υπηκοοτητα) λεω μονο για οσους ειχαν :).. Ρωτησα για μενα που δεν εχω πχ. Μου ειπαν ειναι δυσκολο..!! Τα παιδια μας βρηκαν γιατι ειναι υπηκοοι αυστραλιας αυστραλοι πολιτες.. Για σενα μου ειπαν πρεπει να εχεις συγγενεις και ειναι δυσκολο κτλ..  Αλλα τα παιδια τους ειναι πολυ καλα εκει γιατι ειχαν και θειους και θειες και τα βρηκαν ολα <<στρωμενα>> + φυσικα της υπηκοοτητας που εχουν φυσικα :)..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
φύγαμε ....και γίδα βραστή στη Βυτίνα! ....και επιστροφή από πάτρα ...με στάση  για .....Παρίση  ;) :2funny: :2funny: :2funny:
Αν δεν εχει στο πρόγραμμα και γουρουνοπούλα στα κάρβουνα να πας μόνος σου στο Ειρηνάκη.  :2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Αν δεν εχει στο πρόγραμμα και γουρουνοπούλα στα κάρβουνα να πας μόνος σου στο Ειρηνάκη.  :2funny: :2funny: :2funny:

A !....γουρννοπουλλλ αααα!  ...μάθε να την λές σωστά 2 νί  και 3 λί  :s&m_2: ;) :2funny: :2funny: :2funny:....éχω καβάτζα στο πύργο ή καλάμάτα !

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006

A !....γουρννοπουλλλ αααα!  ...μάθε να την λές σωστά 2 νί  και 3 λί  :s&m_2: ;) :2funny: :2funny: :2funny:....éχω καβάτζα στο πύργο ή καλάμάτα !
E! τί καθόμαστε;

Φύγαμε
ferrari-046.gif

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μήπως πρέπει να ανοίξουμε καινούριο Thread για μετανάστευση ? Όποιος είναι καταραμένος μισθωτός χωρίς κάποια περιουσία είναι πλέον καταδικασμένος σε αυτήν την χώρα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
πες τα ρε φιλε

αλλα που να ξεκολλησουν αυτοι, ολη μερα αραγμα στις καφετεριες  :jerking:

και ψηφιστε παλι μνημονιο, να σας φτασουν το μισθο στο 1 ευρω την εβδομαδα  :jerking:

Εσυ λες οτι ναναι. Ρε τουβλο αυτοι που δουλευουν 10 ωρες την ημερα σε ποιες καφετεριες πανε? Που δουλευουν υπερωριες τις οποιες δεν πληρωνονται?
Και που αν κανουν οτι αντιδρανε, απολυονται χωρις ουτε καν αποζημιωση πλεον?
Να κατεβουν στον δρομο? Αντε και κατεβηκαν οπως και την ανοιξη. Τι θα γινει? Θα βρεθουν παλι 100-200 μπατσοι ντυμενοι με πολιτικα, θα τα κανουν γης μαδιαμ και μετα αθα αρχισει παλι η καραμελα περι 'αναρχοαπλυτων κομμουνιστων'.
Ασε ειδαμε, τα ξερουμε...
Οσο για την γενια του πολυτεχνειου σου, μην πω καμια κουβεντα τωρα γιατι πρεπει να ετοιμαστω για δουλεια και δεν λεει να παω στραβωμενος.
Μιλανε ολοι, μιλαει και η γενια του πολυτεχνειου. Η πιο βολεμενη γενια ολων των εποχων, που τα βρηκε ολα ετοιμα και στο πιατο.

Ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να πιστευεις οτι οι σημερινοι 30ρηδες ψηφισαν σαμαρα και μνημονιο? Δεν εβγαλαν αυτοι κυβερνηση. Η γενια σου και η γενια του πατερα σου(οι παππουδες μας) την εβγαλαν που ανησυχησαν μηπως ξεβολευτουν.
Ο σημερινος 30αρης απο τι να ξεβολευτει? Απο τα 500 ευρω τον μηνα? Τι μαλακιες διαβαζουμε ρε...οτι ναναι.  :headbang:

Edit: Το οτι πολλοι πιτσιρικαδες ειχαν γεμισει τις καφετεριες και τις παραλιες την μερα των εκλογων, δεν το αμφισβητω ουτε εγω. Ισα ισα, το αντιθετο. Αλλα αυτο το γαμημενο τσουβαλιασμα των παντων, δεν το γουσταρω. Ειδικα απο την γενια του πολυτεχνειου. Ολοι στην μακρονησο και στην γιαρο θα πρεπε να στε.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

όχι φίλε μου η γ%μημένη η γενιά του πολυτεχνείου φταίει
που ο πιο αμόρφωτος και αστοιχείωτος ήταν σαν βασιλιάς
ξεφτιλίστικε κάθε έννοια αξιοκρατίας και ηθικής
και την πληρώνει η νέα γενιά

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ναι,ναι,ναι Αυτος φταει,να το στειλουμε στο Γουδι
ΑΥΤΟΣ εκανε αθροες προσληψεις στο δημοσιο,ΑΥΤΟΣ γαλουχησε και εκπαιδευσε γενιες και γενιες με ονειρο ζωης μια θεσουλα στο δημοσιο (με το σιγουρο μεροκαματακι,ασχετα αν τωρα βαραν το κεφαλι τους ) ΑΥΤΟΣ εβαλε τον κοσμο να πιστεψει στο ονειρο του ευκολου πλουτισμου ( βλ.χρηματιστηριο ) ΑΥΤΟΣ μας εταξε οτι υπαρχουν λεφτα και μετα μας εχωσε στην μνημονιακη κατασταση που ζουμε.
ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣ αρον-αρον σταυρωσον ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΝ
Ασε μας ρε μπαρμπα
φίλε αυτό το απλό πράγμα
δεν μπορεί να το καταλάβει ο αυνανισμένος εγκέφαλος
του βλαχοκυριλέ αρχοντοχωριάτη 50άρη , με τις κωστοπουλικού τύπου lifestyle ψευδαισθήσεις
που χώθηκε χωρίς να βγάλει το δημοτικό στον ΟΤΕ και παίρνει 2500ευρώ το μήνα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
27 ατομα εδω μεσα με πανω απο 24 χιλιαδες το χρονο εισοδημα...

καντε κανα ψυχικο για το σαιτ ρε παιδια... εσεις οι φραγκατοι  :birdman: :birdman:

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
27 ατομα εδω μεσα με πανω απο 24 χιλιαδες το χρονο εισοδημα...

καντε κανα ψυχικο για το σαιτ ρε παιδια... εσεις οι φραγκατοι  :birdman: :birdman:

1ον δεν ειναι μονο 27, αλλα 27+3=30 αυτοι που παιρνουν πανω απο 24 χιλιαρικα.

2ον βγαζεις ζηλια ρε Σταμ κι εισαι και μικρο παιδι. Δεν ειναι φραγκατος καποιος που παιρνει 1,800 ευρω μισθο, μην το ξεφτυλισουμε. Ειδικα οταν προκειται για μεγαλυτερες ηλικιες. Εσενα μπορει να σου φαινονται πολλα τωρα που εισαι πιτσιρικας, αν ομως ησουν 40αρης και ειχες κουτσουβελα τα 1,800 δε θα σου εφταναν μεχρι το τελος του μηνα...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Δεν ειναι φραγκατος καποιος που παιρνει 1,800 ευρω μισθο, μην το ξεφτυλισουμε. Ειδικα οταν προκειται για μεγαλυτερες ηλικιες. Εσενα μπορει να σου φαινονται πολλα τωρα που εισαι πιτσιρικας, αν ομως ησουν 40αρης και ειχες κουτσουβελα τα 1,800 δε θα σου εφταναν μεχρι το τελος του μηνα...
Έχεις απόλυτα δίκιο, δυστυχώς.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
"με 1800ευρώ ζείς σαν πακιστανός στην Αθήνα"

να υποθέσω ότι ο φίλος είναι κάτι πολύ ανώτερο απο καθηγητής πανεπιστημίου
γιατί πολλά μέλη ΔΕΠ ΑΕΙ παίρνουν καθαρά 1600ευρώ και συνεπώς ζούν σαν πακιστανοί

μήπως κάτι κάνουμε λάθος στην χώρα της πιρφορίας ?
μήπως τα έχουμε παντελώς μπερδεμένα στο ταπεινό μυαλουδάκι μας ?

άντε να ξανα-αφιερώσω το τραγουδάκι του Μηλιώκα :

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom