Νέα

Μισογυνισμός στην Ελλάδα και επίπτωση στην νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους
Το θέμα αυτό είναι σχετικά με τον μισογινισμό στην Ελλάδα, από που προέρχεται και άλλα σχετικά. Το δημιούργησα για να ακούσω τις γνώμες σας σχετικά με αυτόν. Εσείς πώς νιώθετε απέναντι σε μια γυναίκα υπεράνω,μίσος αγάπη τι? Είναι από τα παλιότερα θέματα στην χώρα μας και γενικά σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται τον εαυτό σας πιο ανώτερο από μια γυναίκα ίσο ή κατώτερο. Εγώ παρατηρώ ολοένα και πιο βίαιη συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες και ειδικά από πιτσιρικάδες στην ηλικία μου.Στους περισσότερους είτε από χωρισμένους γονείς αλλού από κληρονομιά από τον πατέρα στον γιο,μια πιθανή απόρριψη άλλοι απ τον τρόπο ζωής τους(πουτάνες κτλπ.) Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πάντα θα υπάρχει αυτή η ανωτερότητά που υπήρχε από παλιά στην Ελλάδα και πιστεύω ότι όντως ο θεός έπλασε την γυναίκα σαν βοηθό του άντρα και πάντα θα την βλέπω υποτιμητικά μέχρι να πεθάνω.. 
Πάνε στην κουζίνα σου τώρα και φέρε μας μπύρες να μιλήσουμε!! :2funny: :rockon:

Συνημμένα

• tumblr_la9txg6BfP1qzi8gzo1_500.jpg
    tumblr_la9txg6BfP1qzi8gzo1_500.jpg
    58,6 KB · Εμφανίσεις: 12

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Καλός είναι ο μισογυνισμός. Προφυλάσσει απ' τη δυστυχία.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλημέρα σε όλους
Το θέμα αυτό είναι σχετικά με τον μισογινισμό στην Ελλάδα, από που προέρχεται και άλλα σχετικά. Το δημιούργησα για να ακούσω τις γνώμες σας σχετικά με αυτόν. Εσείς πώς νιώθετε απέναντι σε μια γυναίκα υπεράνω,μίσος αγάπη τι? Είναι από τα παλιότερα θέματα στην χώρα μας και γενικά σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται τον εαυτό σας πιο ανώτερο από μια γυναίκα ίσο ή κατώτερο. Εγώ παρατηρώ ολοένα και πιο βίαιη συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες και ειδικά από πιτσιρικάδες στην ηλικία μου.Στους περισσότερους είτε από χωρισμένους γονείς αλλού από κληρονομιά από τον πατέρα στον γιο,μια πιθανή απόρριψη άλλοι απ τον τρόπο ζωής τους(πουτάνες κτλπ.) Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πάντα θα υπάρχει αυτή η ανωτερότητά που υπήρχε από παλιά στην Ελλάδα και πιστεύω ότι όντως ο θεός έπλασε την γυναίκα σαν βοηθό του άντρα και πάντα θα την βλέπω υποτιμητικά μέχρι να πεθάνω..  

Ε τι γνώμες περιμένεις να ακουσεις ρε συ? ομοιες με την δικια σου... α τις πουτανες τις ελλεηνιδες τις καργιολες κτλπ... οι περισσοτεροι εδω μεσα αυτα θα γραψουν επειδη ειναι και σαιτ για πουτανες μην ξεχναμε... οποτε εχει και το αναλογο κοινο  :P

Ειναι ενα σαιτ στο οποιο μαζευονται αρκετοι να βγαλουν την πικρα τους. Μια πικρα που τις περισσοτερες φορες ειναι παραλογη... σιγα ποιος νομιζεις οτι εισαι και πρεπει να σου πει η αλλη αμεσως ναι ή οι αλλες.

Το θεμα γυναικες εχει να κανει με την κοινωνικοτητα. Οσο πιο κοινωνικος εισαι τοσες μεγαλυτερες οι πιθανοτητες. Αμα εισαι κλειστουλης και μοβορος θα παρεις παπαρακια  :grin:

Επισκέπτης
Ε τι γνώμες περιμένεις να ακουσεις ρε συ? ομοιες με την δικια σου... α τις πουτανες τις ελλεηνιδες τις καργιολες κτλπ... οι περισσοτεροι εδω μεσα αυτα θα γραψουν επειδη ειναι και σαιτ για πουτανες μην ξεχναμε... οποτε εχει και το αναλογο κοινο  :P

Ειναι ενα σαιτ στο οποιο μαζευονται αρκετοι να βγαλουν την πικρα τους. Μια πικρα που τις περισσοτερες φορες ειναι παραλογη... σιγα ποιος νομιζεις οτι εισαι και πρεπει να σου πει η αλλη αμεσως ναι ή οι αλλες.

Το θεμα γυναικες εχει να κανει με την κοινωνικοτητα. Οσο πιο κοινωνικος εισαι τοσες μεγαλυτερες οι πιθανοτητες. Αμα εισαι κλειστουλης και μοβορος θα παρεις παπαρακια  :grin:
αχαχα περιμένω απάντηση από τον σταμούλη μας  :2funny:  :boobies:

toxotis655

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
4
Πόντοι
1
αν δεν υπηρχαν γυναικες το χρημα δεν θα ειχε αξια...το ειπε ο ωνασης!!!  οποτε προτηνω γαμησι και ξυλο!!! και δεν θα ειχαμε και τη οικονομικη κριση!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αν δεν υπηρχαν γυναικες το χρημα δεν θα ειχε αξια...το ειπε ο ωνασης!!!  οποτε προτηνω γαμησι και ξυλο!!! και δεν θα ειχαμε και τη οικονομικη κριση!!!

Κοιτα αν εισαι εσυ στην φωτογραφια λογικο να θες πολλα φραγκα για να γαμησεις φιλε  :P

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο μουνοδουλισμός. Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν από γυναίκες συμπεριφορές που αν τις είχε άντρας θα τον χαρακτήριζαν κάθαρμα και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Όπου δουν μουνί μαζεύονται και χαζογελάνε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο μουνοδουλισμός. Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν από γυναίκες συμπεριφορές που αν τις είχε άντρας θα τον χαρακτήριζαν κάθαρμα και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Όπου δουν μουνί μαζεύονται και χαζογελάνε.

Eσυ εισαι σκληρος ε?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλός είναι ο μισογυνισμός. Προφυλάσσει απ' τη δυστυχία.
Λαθος φιλε μου.....

Ο μισογυνισμος επιδεινωνει την δυστυχια, προβαλοντας μια γελοια δικαιολογια για τα οποια λαθη κανουμε, η δικαιολογοντας με λαθος τροπο την ατυχια γυρω απο την μοναξια.

Απλα πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι δεν ειναι ολοι και ολες για ολους και για ολες και να βαδισουμε αναλογα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλημέρα σε όλους
Δεν υπαρχει ανωτεροτητα για κανεναν φιλε μου !!!!!
Ισοτητα υπαρχει, η οποια μερικες φορες, προβαλεται με λαθος τροπο και αναλογα πως βολευουν τον καθεναν οι περιστασεις.
Το να βλεπεις υποτιμητικα τον καθεναν, φανερωνει τα ανομολογητα κομπλεξ που πιθανον εχεις συσσωρευμενα μεσα σου, απο βιωμματα και καταστασεις και σιγουρα το ολο σκηνικο, μαρτυρα και μια λαθος διαπαιδαγωγιση απο το σπιτι.

Προσωπικα εγω την γυναικα, αναλογα με το τι θα μου δειξει (σε συμπεριφορα εννοω) η θα την λατρεψω, η θα αδιαφορησω στον μεγγιστο βαθμο.

Μισος για την γυναικα δειχνουν μονο κατι καμμενοι παντελως, οι οποιοι συνηθως εχουν και ενα-δυο χωρισμους, η πολλες απορριψεις με πολλη χασουρα, συνηθως οικονομικη, στην πλατη τους !!!!!!

Κανενας θεος δεν επλασε την γυναικα για βοηθο...... αυτα τα λενε κατι κολλημενοι......
Η γυναικα ειναι αυτο που συμπληρωνει τον ανδρα, οπως ακριβως και ο ανδρας, συμπληρωνει την γυναικα, ωστε μεσα απο την ενωση, να ερθει η τεκνοποιηση και κατα συνεπεια η δημιουργια οικογενειας !!!!!!!!

Κανενας ανδρας, η γυναικα, δεν θα πρεπει να θεωρει εαυτον ανωτερο του αλλου, εκτος κι αν προκειται για παιχνιδια ρολου, προς ερωτικη ευχαριστηση μεσω κοινης συνεναισης.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σωστος τυπε

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ουσιαστικά δεν υπάρχει μισογυνισμός στην Ελλάδα.. Το ποσοστό πρέπει να είναι απειροελάχιστο.. Ίσως μισογυνισμός μόνο προς πολύ άσχημες γυναίκες.. Βρισκόμαστε στην εποχή όπου οι γκόμενες έχουν μακράν αποκτήσει το πάνω χέρι.. Όποιος έχει μάτια βλέπει..

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους
:thumbsup:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
6.955
το θεμα γυναικες εχει να κανει με την κοινωνικοτητα. Οσο πιο κοινωνικος εισαι τοσες μεγαλυτερες οι πιθανοτητες. Αμα εισαι κλειστουλης και μοβορος θα παρεις παπαρακια  :grin:

Το θέμα φίλε μου έχει να κάνει με το πορτοφόλι σου και το κοινωνικό σου στάτους. Έχεις λεφτά τότε γαμεις, είσαι μπατίρης δεν υπάρχεις ως άνδρας. Μεγάλο πρόβλημα στην ελλγνική κοινωνία είναι η αδυναμία που έχουν στις γυναίκες (μουνοδουλίαση) οι πιο μεγάλοι απο εμάς (50αρηδες 60αρηδες) η οποία χάλασε την δικά μου γενιά (30)
Οταν ήμουν μικρότερος ήμουν πολύ μισογύνης, σήμερα απλά αδιαφορώ για αύτές διότι εχω συμβιβαστεί με το το γεγονός πως θα ζήσω εργένης χωρίς να γαμάω. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom