Νέα

Μισανδρισμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 730
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Παλι μωρη ρουφηχτρα δεν σε σκισαν καλα οι Ιβοριανοι γαμιαδες σου και μπηκες εδω μεσα για δωρεαν ψυχοθεραπεια :think: :S :S :S
η πενταγιω ειναι παρθενα

μη βλεπετε που εδω μεσα μιλαει ολο για πουτσες και γαμησια

στην πραγματικη ζωη ολημερις πλεκει τα προικια της

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.293
Πόντοι
2.586
Γενικά συμφωνώ μαζί σου, αλλά σοβαρά συμφωνείς με αυτά που γράφει ο συγκεκριμένος; Η ελληνική κοινωνία έχει πολλά στραβά, αλλά δεν φταίνε μόνο οι Ελληνίδες σε αυτό. Όσο γαμημενα ναυάγια είναι οι Ελληνίδες, τόσο γαμημενα ναυάγια είναι και οι Έλληνες. Και εμείς και αυτές δημιουργήματα της ίδιας κοινωνίας είμαστε. Λες 1000 φορές καλύτερα ξένη από Ελληνίδα, εγώ λέω καλυτερα να ερωτεύεσαι και να κάνεις σχέσεις αδιαφορώντας για την εθνικότητα. Γιατί έχουν βρεθεί πολλές σκάρτες αλλοδαπές που ειτε σκότωσαν τους Έλληνες συζύγους τους, είτε τους χώρισαν και γύρισαν στην πατρίδα τους παίρνοντας μαζί τα παιδιά. Και από Ελληνίδες του εξωτερικού ξέρω δύο που παντρεύτηκαν Γερμανό και Βρετανό αντίστοιχα και ζουν ευτυχισμένοι (προς το παρόν). Όλα είναι σχετικά.

Αν με τον αλλο συμφωνησα γενικως με εσενα απολυτως. Εχω αναφερθει επι του θεματος και σε διαφορα αλλα νηματα και εννοειται που να ξερεις. Γενικα σιχαινομαι τον νεοΕλληνισμο/ΠΑΣΟΚισμο. Αυτα κατεστρεψες γενικα τους Ελληνες και σιγουρα οχι μονο το ενα φυλο.
Επισης συμφωνω 100% στο να ερωτευεται καποιος και εννοειται δεν εχει να κανει με εθνικοτητα. Αναφερομαι στην γενικη κατασταση που ειναι αποροια του ξεπεσμου. Δεν μου αρεσει να θεωρει η αλλη δεδομενο οτι θα πρεπει να την καλυπτω οικονομικα και να της πληρωνω τα παντα. Αντιθετως μου αρεσεε να κανω εκπληξεις απο πραγματακια μεχρι και ξαφνικα ταξιδακια σε αλλες χωρες (οταν δουλευα εξωτερικο) στις σχεσεις μου.
Αυτο το gold digging, χρυσο αιδοιο και τουπε δεν συνανταται μονο σε Ελληνιδες, γενικα το απεχθανομαι.
Επισης αυτα που λες ακριβως συναντωνται σε γυναικες με χωρες καταγωγης οικονομικης ανεχειας (πρωην ΕΣΣΔ, Ελλαδα κτλπ) και σωστα με βορειοΕυρωπαιεςς κτλπ, ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα τα πραγματα κατα κανονα.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αν με τον αλλο συμφωνησα γενικως με εσενα απολυτως. Εχω αναφερθει επι του θεματος και σε διαφορα αλλα νηματα και εννοειται που να ξερεις. Γενικα σιχαινομαι τον νεοΕλληνισμο/ΠΑΣΟΚισμο. Αυτα κατεστρεψες γενικα τους Ελληνες και σιγουρα οχι μονο το ενα φυλο.
Επισης συμφωνω 100% στο να ερωτευεται καποιος και εννοειται δεν εχει να κανει με εθνικοτητα. Αναφερομαι στην γενικη κατασταση που ειναι αποροια του ξεπεσμου. Δεν μου αρεσει να θεωρει η αλλη δεδομενο οτι θα πρεπει να την καλυπτω οικονομικα και να της πληρωνω τα παντα. Αντιθετως μου αρεσεε να κανω εκπληξεις απο πραγματακια μεχρι και ξαφνικα ταξιδακια σε αλλες χωρες (οταν δουλευα εξωτερικο) στις σχεσεις μου.
Αυτο το gold digging, χρυσο αιδοιο και τουπε δεν συνανταται μονο σε Ελληνιδες, γενικα το απεχθανομαι.
Επισης αυτα που λες ακριβως συναντωνται σε γυναικες με χωρες καταγωγης οικονομικης ανεχειας (πρωην ΕΣΣΔ, Ελλαδα κτλπ) και σωστα με βορειοΕυρωπαιεςς κτλπ, ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα τα πραγματα κατα κανονα.

Μονο εσυ κ ο Νubic μιλατε νορμαλ εδω μεσα!  :hi:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εδω ειμαστε.

Εξηγησε μας, τι ειναι το κλικ που θα ηθελες να σου κανει ο χ αντρας ωστε να τον ερωτευτεις;

Πες μας, τι ειναι για εσενα αυτο το κλικ;
κλικ = ομορφος, ψηλος, γυμνασμενος, οικονομικα ανεξαρτητος, που να γουσταρει χοντρα μπαζα

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εδω ειμαστε.

Εξηγησε μας, τι ειναι το κλικ που θα ηθελες να σου κανει ο χ αντρας ωστε να τον ερωτευτεις;

Πες μας, τι ειναι για εσενα αυτο το κλικ;

να εχουμε χημεια ρε φιλε
να μ αρεσει η φατσα του και η αυρα του
να ειναι down to earth
γλυκος ρομαντικος αλλα και κινκυ
εξυπνος δραστηριος να μας αρεσουν τα ιδια πραγματα
να κανουμε πραγματα μαζι να εχουμε κοινωνικη με ζωη με φιλους εξω αλλα κ στο σπιτι μας
να μην ψαχνει για νοικοκυρα γτ δεν ειμαι
να μην ειμαστε συνεχεια κολλητοι γτ θελω κ χρονο μονη μου
να ειναι οκ αν θελω να παω διακοπες με τις φιλες μ οπως κ αυτος να παει με τους φιλους του
και εννοειται να ειμαστε τρελοι ο ενας για τον αλλον
αν βρω εναν τετοιον τοτε θα παντρευτω!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αγγλία έχει τρελό ανταγωνισμό ψώλες Αγγλίδες,δίμετρες Σκανδιναυές,gold diggers Σλάβες έτοιμες για όλα είναι δύσκολο για Ελληνίδα να επιπλεύσει.
Μοιραία σε κανάν πάκη θα καταλήξει,ούτε καν Τζαμαικανό,Σομαλό ή Αραβα δεν μπορεί να χτυπήσει.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αυτο ηταν το μονο που θα μπορουσε να σε σωσει
η νοικοκυροσυνη
να βλεπει ο αλλος εναν λιπωδη μπογο αλλα να το προσπερνα γιατι θα ζει σε ενα καθαρο σπιτι, θα εχει ενα σιδερωμενο σωβρακο να ντυσει τον κωλο του και θα γυρναει απο τη δουλεια να προσφαϊσει σαν ανθρωπος ενα ζεστο σπιτικο φαγακι
αμα εισαι και χοντρη και αχρηστη ξεχνα το
βγες αυριο στο πετ σοπ και παρε 1-2 γατες για αρχη

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.293
Πόντοι
2.586
ειχα ευκαιριες και αν ηθελα θα ειχα παντρευτει αλλα κανενας δε μ εκανε το κλικ για να μοιραστω στη ζωη μου μαζι του
παντως ειναι γεγονος οτι οι πιο ασχημοι ειναι καπαρωμενοι! Κουφο τελειωςςς

Καθολου κουφο. Ο ασχημος μολις βρει μια κολλαει εκει για να εχει να γαμαει. Ο ωραιος δεν εχει τετοια αναγκη και εκμεταλλευεται τα χρονια που εχει μπροστα του οσο περναει η μπογια του.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.516
Πόντοι
5.006
Ο συνομήλικος σου, τι να σου βρεί  για να σε θέλει ρε Παυλίνα;

Στον  50άρη τουλάχιστον, υπάρχει και μία περίπτωση στις χίλιες, να βρεί ελκυστικό το ότι θα φάει σχετικά φρέσκο κρέας.

Φρέσκο κρέας είναι και τα σφαχτα στο τσιγκελι του χασάπικου...για ποιο λόγο ενας  νορμάλ 50αρης να επιλέξει την 5ι από το χασάπικο?  :S

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.246
Πόντοι
1.406
να εχουμε χημεια ρε φιλε
να ειναι down to earth
να κανουμε πραγματα μαζι να εχουμε κοινωνικη με ζωη με φιλους εξω αλλα κ στο σπιτι μας
να ειναι οκ αν θελω να παω διακοπες με τις φιλες μ οπως κ αυτος να παει με τους φιλους του
:hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αυτο ηταν το μονο που θα μπορουσε να σε σωσει
η νοικοκυροσυνη
να βλεπει ο αλλος εναν λιπωδη μπογο αλλα να το προσπερνα γιατι θα ζει σε ενα καθαρο σπιτι, θα εχει ενα σιδερωμενο σωβρακο να ντυσει τον κωλο του και θα γυρναει απο τη δουλεια να προσφαϊσει σαν ανθρωπος ενα ζεστο σπιτικο φαγακι
αμα εισαι και χοντρη και αχρηστη ξεχνα το
βγες αυριο στο πετ σοπ και παρε 1-2 γατες για αρχη

Η αν είχε λεφτά.Αν κάνει καλές πίπες και έχει λεφτά,κάτι γίνεται.Αλλά με μόνο προσόν τις πίπες δύσκολα.
Η αν γίνει dominatrix και ευεργετεί Αγγλους ευγενείς με στραπονς.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Καθολου κουφο. Ο ασχημος μολις βρει μια κολλαει εκει για να εχει να γαμαει. Ο ωραιος δεν εχει τετοια αναγκη και εκμεταλλευεται τα χρονια που εχει μπροστα του οσο περναει η μπογια του.

αυτο  κανω κ εγω
πιστευω μεχρι τα 40 να βρω αυτο π θελω

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Ο συνομήλικος σου, τι να σου βρεί  για να σε θέλει ρε Παυλίνα;

Στον  50άρη τουλάχιστον, υπάρχει και μία περίπτωση στις χίλιες, να βρεί ελκυστικό το ότι θα φάει σχετικά φρέσκο κρέας.

Τυπε ο 50αρης αν θελει να φαει, θα παει και θα σκασει ενα 50αρικο και θα γαμησει μια χαρα κοπελα σαν τα κρυα τα νερα σε ενα απο τα πολλα στουντιο που υπαρχουν διαθεσιμα.

Θα παει στουντιακι, θα γαμησει μια χαρα και μετα βολτα με τα φιλαρακια του να φανε κανα μεζε, να πιουν κανα ποτηρακι και να κανουν τη πλακα τους.

Αυτο, στη περιπτωση που ο 50αρης ειναι αποτυχημενος γενικα και δεν εχει τη ζωη στα χερια του.

Αν μιλησουμε για τον 50αρη που εχει ενα καλο εισοδημα και δεν ειναι μαλακας, μια χαρα σλαβες θα γαμει καθε εβδομαδα και διαφορετικη, οχι επαγγελματιες. Εχει απειρες εδω στη χωρα μας που γουσταρουν να περνανε καλα. Θα κερναει εξδους-διημερα-διακοπες σε κανα νησι-κανα σκαφακι νοικιασμενο για καμια βδομαδα να φορτωνει μαζι με τους φιλους του πανω 5-6 μουνακια πανω να τα ξεκωλιαζουν ολη μερα-νυχτα, εκδρομες στα χιονια γαμησια μπροστα στο τζακι με τα μουνετα κτλπ.

Ενα καλο εισοδημα να εχει, να μην ειναι μαλακας και να προσεχει την εμφανιση του, θα βαρεθει να γαμαει.

Αρα, ο αποτυχημενος, γαμαει στουντιακι τη μουναρα μονο με 50 ευρω και μετα εχει το κεφαλι του ησυχο και κανει οτι γουσταρει στη ζωη του.

Ο εχων τα φραγκα, γαμει και δερνει οπως θελει οποτε θελει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.599
Πόντοι
25.467
να εχουμε χημεια ρε φιλε
να ειναι down to earth

Παυλίνα!!!

Αν βρεις τέτοιον, τον παντρεύομαι κι εγώ. :)

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
αυτο  κανω κ εγω
αυτο  κανω κ εγω

Λαθος τακτικη αυτη.

Κ η αδερφη μου τα ιδια ελεγε κ τωρα βλεπω που βρισκεται.

Αδιεξοδο φουλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom