Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ακουω συχνα ολους η τους περισσοτερους να παραπονιουνται για την κατασταση που παιζει στην χωρα αυτη την εποχη. Το θεμα ειναι πως αυτοι που παραπονιουνται ειναι εκεινοι που οι ιδιοι επελεξαν αυτο που εχουμε τωρα με την ψηφο τους. Χωρις να ειμαι χουντικος η φασιστας αλλα σιγουρα απολυτος ανθρωπος εχω να τονισω πως η χουντα τουλαχιστον σε ζοριζε αλλα δεν σε εκλεβε...αυτη την εντυπωση εχω , το δε τωρα συστημα μπορει να μην σε ζοριζει καθολου , να δειχνει ανετο - φιλικο και χαλαρο.... μπορει να φαινεται οτι οι 300 της Βουλης οριζουν ολοι μαζι την κατασταση αλλα κατι τετοιο μονο στις εντυπωσεις λειτουργει και παλι... ουσιαστικα η χουντα των 3 ισως να μην διαφερει και πολυ απο την χουντα των 300. Μπορει ενα τετοιο συστημα να δειχνει πιο ευελικτο... και πιο ανετο στις ψυχολογιες ολων οσων το ψηφισαν αλλα οπως βλεπετε μας εχει κατακλεψει , η χουντα που προτεινεται στην 1η επιλογη φυσικα δεν θα ηταν τοσο σκληρη οσο αυτη που περασε δηλαδη αμα ησουν μαλιας θα σε ξυριζε και τα σχετικα θα ηταν πιο νορμαλ αλλα ο χαρακτηρας και ο κεντρικος της αξονας θα ηταν ο ιδιος επομενως ψηφιστε τωρα και καταθεστε την αποψη σας.
Και επειδη καποιοι θα μου ζαλισουν το γεννητικο συστημα.... ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ Πως δεν ειμαι ουτε ακροδεξιος ουτε χρυσαυγιτης ... απλα χουντα με την εννοια του να γινονται σωστα οι δουλειες... να μην υπαρχει κλεψια απατεωνια και αν ειναι να γινει κατι να γινει σωστα απο καποιους σοβαρους ανθρωπους.
Και επειδη καποιοι θα μου ζαλισουν το γεννητικο συστημα.... ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ Πως δεν ειμαι ουτε ακροδεξιος ουτε χρυσαυγιτης ... απλα χουντα με την εννοια του να γινονται σωστα οι δουλειες... να μην υπαρχει κλεψια απατεωνια και αν ειναι να γινει κατι να γινει σωστα απο καποιους σοβαρους ανθρωπους.