Νέα

Μήπως έβαλες μυαλό?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αν τωρα σου δινοταν η ευκαιρια....

• Θα ψηφιζες υπερ μιας (τροποποιημενης σε συγκριση με παλια) Χουντας

Ψήφοι: 13 26,5%
  • Θα ψηφιζες κατα μιας Χουντας και θα παρεμενες στο υπαρχον πολιτικο συστημα

Ψήφοι: 3 6,1%
  • Τιποτα απο αυτα , θα φυγω εξωτερικο μολις βρω ευκαιρια

Ψήφοι: 17 34,7%
  • Ψηφο στα μικρα κομματα , να τους βραχυκυκλωσουμε ολους

Ψήφοι: 13 26,5%
  • Ειμαι βολεψακιας - δημοσιος , στα αρχιδια μου ολα πλεον

Ψήφοι: 3 6,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακουω συχνα ολους η τους περισσοτερους να παραπονιουνται για την κατασταση που παιζει στην χωρα αυτη την εποχη. Το θεμα ειναι πως αυτοι που παραπονιουνται ειναι εκεινοι που οι ιδιοι επελεξαν αυτο που εχουμε τωρα με την ψηφο τους. Χωρις να ειμαι χουντικος η φασιστας αλλα σιγουρα απολυτος ανθρωπος εχω να τονισω πως η χουντα τουλαχιστον σε ζοριζε αλλα δεν σε εκλεβε...αυτη την εντυπωση εχω , το δε τωρα συστημα μπορει να μην σε ζοριζει καθολου , να δειχνει ανετο - φιλικο και χαλαρο.... μπορει να φαινεται οτι οι 300 της Βουλης οριζουν ολοι μαζι την κατασταση αλλα κατι τετοιο μονο στις εντυπωσεις λειτουργει και παλι... ουσιαστικα η χουντα των 3 ισως να μην διαφερει και πολυ απο την χουντα των 300. Μπορει ενα τετοιο συστημα να δειχνει πιο ευελικτο... και πιο ανετο στις ψυχολογιες ολων οσων το ψηφισαν αλλα οπως βλεπετε μας εχει κατακλεψει , η χουντα που προτεινεται στην 1η επιλογη φυσικα δεν θα ηταν τοσο σκληρη οσο αυτη που περασε δηλαδη αμα ησουν μαλιας θα σε ξυριζε και τα σχετικα θα ηταν πιο νορμαλ αλλα ο χαρακτηρας και ο κεντρικος της αξονας θα ηταν ο ιδιος επομενως ψηφιστε τωρα και καταθεστε την αποψη σας.

Και επειδη καποιοι θα μου ζαλισουν το γεννητικο συστημα.... ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ Πως δεν ειμαι ουτε ακροδεξιος ουτε χρυσαυγιτης ... απλα χουντα με την εννοια του να γινονται σωστα οι δουλειες... να μην υπαρχει κλεψια απατεωνια και αν ειναι να γινει κατι να γινει σωστα απο καποιους σοβαρους ανθρωπους.  

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ακουω συχνα ολους η τους περισσοτερους να παραπονιουνται για την κατασταση που παιζει στην χωρα αυτη την εποχη. Το θεμα ειναι πως αυτοι που παραπονιουνται ειναι εκεινοι που οι ιδιοι επελεξαν αυτο που εχουμε τωρα με την ψηφο τους. Χωρις να ειμαι χουντικος η φασιστας αλλα σιγουρα απολυτος ανθρωπος εχω να τονισω πως η χουντα τουλαχιστον σε ζοριζε αλλα δεν σε εκλεβε...αυτη την εντυπωση εχω , το δε τωρα συστημα μπορει να μην σε ζοριζει καθολου , να δειχνει ανετο - φιλικο και χαλαρο.... μπορει να φαινεται οτι οι 300 της Βουλης οριζουν ολοι μαζι την κατασταση αλλα κατι τετοιο μονο στις εντυπωσεις λειτουργει και παλι... ουσιαστικα η χουντα των 3 ισως να μην διαφερει και πολυ απο την χουντα των 300. Μπορει ενα τετοιο συστημα να δειχνει πιο ευελικτο... και πιο ανετο στις ψυχολογιες ολων οσων το ψηφισαν αλλα οπως βλεπετε μας εχει κατακλεψει επομενως ψηφιστε τωρα και καταθεστε την αποψη σας.

Xoυντικός είσαι δυστηχός και μάλιστα κωλοφασίστας.
Το σκεπτικό σου έκτος από ανόριμο είναι και επικίνδυνο.

Αφού βρε παπάρα δεν έζησες την χούντα, τι νοσταλγείς;;;;;;;;

Αυτές τις παπαρίες λένε οι περισσότεροι ταξιτσίδες που τους έδωσε η χούντα άδειες αέρα -πατέρα.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
που κατεβαινεις να μεταδημοτευσω ; :grin:

Μαζι με αλλους μπουρδελιαρηδες θα κανουμε πραξικοπημα. Τελος πια στην χουντα της ελλεηνιδας  :rockon: :rockon: :rockon:

Ωραιες γκομενες χωρις εκμεταλευση και χρηματα πολλα για ΟΛΟΥΣ.

Αλλα ας μην γαμησουμε το θεμα....

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το σκεπτικό σου έκτος από ανόριμο είναι και επικίνδυνο.

Αντε να πληρωσεις κανα κωλ γκερλ κανενος πολιτικου με τους εξτρα φορους. Αν δεν σ αρεσει το θεμα μην απαντας

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειμαι ακροδεξιος , απλα απολυτος στις αποψεις μου.... θα με βγαλεις και χρυσαυγιτη τωρα?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αντε να πληρωσεις κανα κωλ γκερλ κανενος πολιτικου με τους εξτρα φορους. Αν δεν σ αρεσει το θεμα μην απαντας

Απαντάω γιατί λες μαλακίες και δυστηχός υπάρχουν πιτσιρικάδες εδω μέσα που διαβάζουνε τις φασιστοιδεις απόψεις σας και μερικοι παρασήρονται.

Βρε μαλα :jerking: τι ξέρεις να μας πεις εσυ για την χούντα, αφού δεν την έζησες;;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ψηφο στα μικρα αριστερα  κομματα και αποχη μαζικη......αυτη ειναι η λυση για την εξοδο απο το τελμα....να τους βραχυκυκλωσουμε ολους...

haritoss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σίγουρα υπάρχουν και άλλες επιλογές που δεν έχεις βάλει να επιλέξουμε. ΑΥΤΟ είναι χούντα!!

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απαντάω γιατί λες μαλακίες και δυστηχός υπάρχουν πιτσιρικάδες εδω μέσα που διαβάζουνε τις φασιστοιδεις απόψεις σας και μερικοι παρασήρονται.

Βρε μαλα :jerking: τι ξέρεις να μας πεις εσυ για την χούντα, αφού δεν την έζησες;;;

Ρε τυπε.... ζεις στην χουντα του χρηματος χωρις να το ξερεις... κοροιδο.... νομιζεις πως σε κυβερνανε 300 αλλα παλι 1-2 κυβερνανε συνηθως η εξουσια δεν βρισκεται σε αυτους που εχουν τους τιτλους αλλα σε 1-2 ατομα απο πισω τους... αφου ειστε θυματα μην με ζαλιζετε αδικα ρε καθιστε να σας κλεβουνε και καλα σας κανουνε μιας και δεν βαζετε μυαλο αυτους κραζετε και απο πισω τους γλειφετε κιολας και την πληρωνουμε ολοι μας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε τυπε.... ζεις στην χουντα του χρηματος χωρις να το ξερεις... κοροιδο.... νομιζεις πως σε κυβερνανε 300 αλλα παλι 1-2 κυβερνανε συνηθως η εξουσια δεν βρισκεται σε αυτους που εχουν τους τιτλους αλλα σε 1-2 ατομα απο πισω τους... αφου ειστε θυματα μην με ζαλιζετε αδικα ρε καθιστε να σας κλεβουνε και καλα σας κανουνε μιας και δεν βαζετε μυαλο αυτους κραζετε και απο πισω τους γλειφετε κιολας και την πληρωνουμε ολοι μας
+1000000000000000 ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ.....ΤΑΝΚΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ; :think: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συνεπώς καλύτερα Χούντα;;;

Εσυ τι προτεινεις πες μας.... εγω το ανοιξα να κανουμε συζητηση... αρκει να μην βριζετε τους πολιτικους και παλι οι μισοι να ειστε στην προεκλογικη τους εκστρατεια και να τους λετε " ααα συγγνωμη δεν το ηθελα που σε κατηγορησα τελικα εισαι καλος" μεχρι να βγει παλι και να σε γραψει στα αρχιδια του

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

δλδ τώρα προσπαθείς να μας πείσεις ότι πίσω απο τη Χούντα των γλαστρών δε υπήρχαν οι Αμερικανοί.

πα μαλ πα μαλ.

haritoss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Άρα και εσύ καταλαβαίνεις ότι όπια και αν είναι η μορφή τις χούντας είναι κάτι κακό.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εσυ τι προτεινεις πες μας.... εγω το ανοιξα να κανουμε συζητηση... αρκει να μην βριζετε τους πολιτικους και παλι οι μισοι να ειστε στην προεκλογικη τους εκστρατεια και να τους λετε " ααα συγγνωμη δεν το ηθελα που σε κατηγορησα τελικα εισαι καλος" μεχρι να βγει παλι και να σε γραψει στα αρχιδια του
Αφου ρε τυπε οι μισοι ειναι διορισμενοι απο πολιτικους και οι αλλοι μισοι στην ουρα για να διοριστουν......τι περιμενεις;

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δλδ τώρα προσπαθείς να μας πείσεις ότι πίσω απο τη Χούντα των γλαστρών δε υπήρχαν οι Αμερικανοί.

πα μαλ πα μαλ.

Οχι φυσικα και υπηρχαν... και παντα θα υπαρχουν ... αλλα τουλαχιστον δεν υπηρχε τοση ανεργια και κλεψια

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Στο Γουδί και το Πολεμικό Μουσείο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: υπάρχουν τανγκ

Βρε κωλοπαιδα δεν πάτε για κανα μπάφο και αφήστε τα όνειρα.

Μας τελιώσε και ο στρατός πλέον, ζήτημα ειναι να έχουμε 20000 σύνολο (με τους περισσότερους μόνιμους)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αναφέρεσαι φαντάζομαι στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
από την άλλη το ΛΑΟΣ έχει αναχθεί σε ΝΕΟ ΠΟΥΛΕΝ.
ειδικά η υποψηφιότητα Μπαντούβαλου στον Πειραιά σπάει το πουλημένο κατεστημένο.
η δε μη υποστήριξη του Ψωμιάδη είχε καθαρά στοιχεία μηδενικής διαπλοκής.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αφου ρε τυπε οι μισοι ειναι διορισμενοι απο πολιτικους και οι αλλοι μισοι στην ουρα για να διοριστουν......τι περιμενεις;

Ας ειναι στην ουρα δεν με πειραζει ολοι ειμαστε ανθρωποι αλλωστε και αναζηταμε ενα καλυτερο αυριο μεσω των χρηματων και καλα κανουμε απλα το θεμα ειναι πως σε γραφουν στα αρχιδια τους. Καταλαβες? ειναι υπουλοι σε παιρνουν με το μερος τους επειδη σου λενε αυτα που θελεις να ακουσεις σε αντιθεση με εναν απολυτο ανθρωπο ο οποιος αρχικα δεν θα σε κοροιδεψει και μετα σε γραφουν. Υπο αυτη την εννοια Ναι ειμαι χουντικος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom