Νέα

Μήπως είμαι μισογύνης;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα bazogamias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
επαναλαμβανω και λεω.μην αντικαταστησουμε τους δυναστες με καινουργιους που ειναι χειροτεροι.και αν αυτο σας ακουγεται βλακωδες δεν εχετε να δειτε το παρελθον που ειναι παντα οδηγος για το μελλον.ρωτηστε τους πατεραδες σας για τη δεκαετια του 60που χωριατοπουλες κατεβαιναν απο τα χωρια τους και γεματες ναζι χωριζαν τα αφεντικα τους απο τις σνομπ γυναικες τους που τους καταπιεζαν.ε λοιπον αυτες οι χωριατοπουλες οταν απεκτησαν την ισχυ εγιναν 2 φορες χειροτερες σε σχεση με τις προηγουμενες αστες.αυτο  θελω να γινει κατανοητο,οτι οταν δημιουργειται ατμοσφαιρα μεσσια για μια κοινωνικη η εθνικη ομαδα η ομαδα αυτη αποκτοντας την ισχυ αποδεικνυεται χειροτερη της προηγουμενης καταστασης

Φιλε αυτό μπορεί να συμβεί οι άνθρωποι επηρεάζονται απ το περιβάλλον που ζουν μπορεί να φέρεις μια Ρωσίδα εδώ και να γίνει τα ίδια...αλλά τότε θα πάρει απο μας το πούλο γρήγορα και άμεσα..το θέμα είναι να δίνεις ευκαιρίες να πέρνεις ρίσκα και να προσπαθεις να κρίνεις σωστά..και δε μίλησε κανείς για μεσσίες ούτε για εξιδανίκευση όλες πρέπει να περνάνε από φίλτρο και να δοκιμάζονται..
 

Επισκέπτης
εχουνε δικεο,αφτι ξερουν

θα δωσω tip για να το καταλαβουνε

συνδεστε την προηγουμενη κουβεντα μου με το βοθρο κ πολλαπλασιαστε με το 2 για να κατανοησετε τι λεμε.Οποιος βρει το quiz κερδιζει κοτομπιφτεκο
 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
11.112
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
θα δωσω tip για να το καταλαβουνε

συνδεστε την προηγουμενη κουβεντα μου με το βοθρο κ πολλαπλασιαστε με το 2 για να κατανοησετε τι λεμε.Οποιος βρει το quiz κερδιζει κοτομπιφτεκο
δε ξερο προπεδια ,του 2 μονο του ενα ξερο
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Φίλε αυτα που περιέγραψες είναι τα κόμπλεξ και οι ανασφάλειες των ελλεηνίδων..που ωθούν το κάθε άντρα να γίνει ή μισογύνης ή γκευ.. Εκείνο που σου προτείνω είναι να γνωρίσεις Ρωσίδες για να ξαναβρείς τη αγάπη σου για τις γυναίκες... :) Ρίξε και μια ματιά εδώ  ;)

www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36487.225]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36487.225[/url]

μεγαλεεεεεε :rockon:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Φίλε όταν ενας 50ρης ή 60ρης κύριος θέλει να πάρει μια κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά ε τότε τι να περιμένει κανείς ότι τον θέλει για την ομορφία του ή το επίπεδό του; Υπάρχουν τέτοια παραδείγματα όπως υπάρχουν και ωραία παραδείγματα νέοι άντρες έχουν παντρευτεί νέες κοπέλες από αυτές τις χώρες και ζουν ωραία και καλά.. και δε καταλαβαίνω πως απο μερικά άσχημα παραδείγματα γενικεύεις ότι αυτοί οι λαοί έχουν σα θεό το χρήμα...φίλε οι δυτικοευρωπαίοι είναι εκείνοι που τρέχουν όλη μέρα για το χρήμα και τις ανέσεις και δυστυχώς και οι ανατολικοί αρχίζουν να τους αντιγράφουν.. μπορεί σε μερικές δεκαετίες να γίνουν και οι ρωσίδες ελλεηνίδες οπότε τρέξτε όσο προλαβαίνουμε..
ελπιζω να μην γινει ποτε αυτο! :new_shocked:φιλοι μου αραβες μου ειπαν οτι ακομα και στης αραβικες χωρες το γαμησι ειναι πιο ευκολο απο την Ελλαδα.αν εχεις λεει ενα σχετικα καλο αμαξι και πεις σε μια γκομενα(ευγενικα)να την πας μεχρι το σπιτι με τ'αμαξι.θα κατσει.για πες το σε μια Ελεηνιδα τι θα ακουσεις! :tickedoff:
 

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Μηνύματα
16.466
Like
18
Πόντοι
166
Νομίζω έδωσες ατυχές παράδειγμα, εδώ οι κοπέλες δεν μπαίνουν σε αμάξια ξένων γιατί φοβούνται το βιασμό κυρίως. Νομίζω όχι μόνο οι ελληνίδες αλλά κοπέλες κάθε εθνικότητας δε θα μπουν σε αμάξι ενός τυχαίου τύπου στο δρόμο αν δεν έχουν σκοπό να του κάτσουν. Εκτός του ότι οι ελληνίδες δεν κάθονται γενικά εύκολα σε κανέναν, είναι και το ότι φοβούνται το βιασμό, οπότε δε θα του δώσουν καν την ευκαιρία, δε θα πουν δηλαδή "ας μπω και άμα μου αρέσει βλέπουμε".
Στις αραβικές χώρες μπορεί να μη γίνονται πολλοί βιασμοί οπότε ίσως δε φοβούνται οι κοπέλες. Όχι ότι αμφισβητώ ότι εκεί είναι πιο εύκολο να γαμήσεις.

Τώρα, όσο για το θέμα του μισογυνισμού, νομίζω ότι από όσους έχουν απαντήσει εδώ κανείς δεν είναι μισογύνης, απλώς δε γουστάρει τις ελλεεινίδες. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο  :grin:
Εκτός από αυτόν που είπε ότι τις βλέπει σαν κρέας και τελείωσε η υπόθεση, δε θυμάμαι ποιος ήταν. Καλά κάνει, άποψή του.
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
κύριοι παρακαλώ απαντήστε..

τι πιάνει μιά γκόμενα μετά το πήδημα?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom