Νέα

Μήπως είμαι μισογύνης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazogamias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Κατά την άποψη μου,οι Ελληνίδες απο τη φύση τους είναι απο τις ομορφότερες κοπέλες στο κόσμο.Γι αυτό το λόγο είναι και καραψωνισμένες και φέρονται περίεργα.

Ρε παικτη,σορυ κιολας,αλλα καλα σου λεει ο τσινουκιος,εχεις γυρισει ολο τον κοσμο και λες αυτα που λες;

Μπορει οντως να ισχυει(χλωμο..) αλλα δε μας λες απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα.

Και γω πιστευω οτι σε αναλογια  οι ομορφες ελληνιδες ειναι πολυ πιο λιγες σε σχεση με αλλες χωρες, αλλα πολυ ομορφες αλλα δε διαλαλω οτι ειναι οι καλυτερες στον κοσμο.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
σορυ αλλα την παλευετε? ειναι ωραιες γκομενες οι ελληνιδες?  :2funny: :2funny: :2funny: σκεφτειτε λιγο...οχι φιλε μου δεν εισαι μισογυνης! αυτες ειναι σιχαμενες! φυσικα φταινε και τα γαμημενα τα σπιτια τους οσον αφορα τον τροπο που τις μεγαλωνουν...

Επισκέπτης
Κατά την άποψη μου,οι Ελληνίδες απο τη φύση τους είναι απο τις ομορφότερες κοπέλες στο κόσμο.Γι αυτό το λόγο είναι και καραψωνισμένες και φέρονται περίεργα.

ΝΑΙ! Είμαι μισογύνης με όλη την ένοια της λέξης. Δεν ήμουν μισογύνης, με έκαναν οι ίδιες! Το μόνο το οποίο με ενδιαφέρει πάνω τους είναι το "κρέας τους" και τίποτε άλλο. Πείτε με ανώμαλο, αλλά ναι πιστεύω πως οι Ελλεηνίδες αντικειμενικά είναι ωραίες γυναίκες, και ναι υπάρχουν ΣΑΦΩΣ ομορφότερες αλλά αντικειμενικά δεν είναι κακές

Τι λέτε ρε πήγαίντε ένα ταξιδάκι Ρωσία ή σε οποιαδήποτε άλλη σλαβόφωνη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης και όταν γυρίσετε αν σας φαίνονται ακόμα ωραίες οι Ελληνίδες τότε χρειάζεστε επειγόντως γιατρό..

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Τι λέτε ρε πήγαίντε ένα ταξιδάκι Ρωσία ή σε οποιαδήποτε άλλη σλαβόφωνη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης και όταν γυρίσετε αν σας φαίνονται ακόμα ωραίες οι Ελληνίδες τότε χρειάζεστε επειγόντως γιατρό..
ακριβως...! μα ειναι δυνατον να συγκρινουμε τα σωβρακα με τις γραβατες? ελεος... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μισο γιν ιμαστε ολι Χ , το Υ ινε μια ατελια

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
με ολο το σεβασμο αγαπητε φιλε επειδη ανεφερες κοπελες του πρωην ανατολικου μπλοκ,θα σου κανω μια απλη ερωτηση και θα ηθελα να μου απαντησεις ειλικρινα.αν,ξαναλεω αν,κουφια η ωρα σου συμβει καποιο σοβαρο προβλημα υγειας πιστευεις οτι μια κοπελα απο εκεινα τα κρατη θα σε κοιταξει?οτι θα σου δωσει ενα ποτηρι νερο?η μηπως σου πει''αγαπη μου ετσι ειναι η ζωη'' και παει σε καινουργιο σπονσορα?μη βλεπετε τη ζωη μονο σημαντα.μη τη βλεπετε με οριζοντα μονο το σημερα.μη βλεπετε το δεντρο και οχι το δασος.αναζητηστε κοπελες με προσωπικοτητα.γιατι αν καποια κοπελα σας αγαπησει πραγματικα αυτη θαναι μονο κοπελα με προσωπικοτητα.οι αλλες απλα ζητουν σπονσορα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
με ολο το σεβασμο αγαπητε φιλε επειδη ανεφερες κοπελες του πρωην ανατολικου μπλοκ,θα σου κανω μια απλη ερωτηση και θα ηθελα να μου απαντησεις ειλικρινα.αν,ξαναλεω αν,κουφια η ωρα σου συμβει καποιο σοβαρο προβλημα υγειας πιστευεις οτι μια κοπελα απο εκεινα τα κρατη θα σε κοιταξει?οτι θα σου δωσει ενα ποτηρι νερο?η μηπως σου πει''αγαπη μου ετσι ειναι η ζωη'' και παει σε καινουργιο σπονσορα?μη βλεπετε τη ζωη μονο σημαντα.μη τη βλεπετε με οριζοντα μονο το σημερα.μη βλεπετε το δεντρο και οχι το δασος.αναζητηστε κοπελες με προσωπικοτητα.γιατι αν καποια κοπελα σας αγαπησει πραγματικα αυτη θαναι μονο κοπελα με προσωπικοτητα.οι αλλες απλα ζητουν σπονσορα
το σπονσοραρισμα ινε ανεξαρτιτο εθνικοτιτασ οποσ και το νοσοκομισμα,γιαφτο να προτιματε τα γεροκομια

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αναλογα την εθνικοτητα αναλογα και το ποσοστο.
μπα τα πσοσστα ινε αναλογα τισ πινασ και τισ αργαματοσινισ,ετσι κι αλιο ολε η χομο 46 αριδεσ ινε παντου,σκουρι και αριη

Επισκέπτης

Φίλε γιατί να μη σε κοιτάξει νομίζεις ότι όλες ψάχνουν για χορηγό και δεν έχουν αισθήματα; Ρε παιδιά ξεκολλάτε αυτά είναι προπαγάνδα των ελλεινίδων και φοβίες των γονιών μας.. ότι οι ανατολικές είναι συμφεροντολόγες και ψάχνουν θύματα...και παπούτσι απ το τόπο σου κλπ και οι περισσότεροι που παντρεύονται ελληνίδες ή χωρίζουν ή ξενοπηδάνε επειδή δεν τις αντέχουν.. Δεν είπα ότι δεν έχει και σωστές ελληνίδες ούτε ότι όλες οι ανατολικές είναι καλές θέλει και εκεί ψάξιμο.. αλλά αμα βρεις μια καλή με προσωπικότητα όπως σωστά λες και θα σε προσέξει και θα σ αγαπάει.. ψυχρές υπολογίστριες υπάρχουν παντού.. Το θέμα είναι πόσο μπορείς να ψάχνεις και να σπας τα νευρα σου εδω πέρα..

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Φίλε γιατί να μη σε κοιτάξει νομίζεις ότι όλες ψάχνουν για χορηγό και δεν έχουν αισθήματα; Ρε παιδιά ξεκολλάτε αυτά είναι προπαγάνδα των ελλεινίδων και φοβίες των γονιών μας.. ότι οι ανατολικές είναι συμφεροντολόγες και ψάχνουν θύματα...και παπούτσι απ το τόπο σου κλπ και οι περισσότεροι που παντρεύονται ελληνίδες ή χωρίζουν ή ξενοπηδάνε επειδή δεν τις αντέχουν.. Δεν είπα ότι δεν έχει και σωστές ελληνίδες ούτε ότι όλες οι ανατολικές είναι καλές θέλει και εκεί ψάξιμο.. αλλά αμα βρεις μια καλή με προσωπικότητα όπως σωστά λες και θα σε προσέξει και θα σ αγαπάει.. ψυχρές υπολογίστριες υπάρχουν παντού.. Το θέμα είναι πόσο μπορείς να ψάχνεις και να σπας τα νευρα σου εδω πέρα..
αγαπητε καμια σχεση δν εχω με ταμπου και προκαταληψεις.και η γνωμη μου εχει βαση σε σχεση με τις εμπειριες που κουβαλαω.εκεινο που ηθελα μεσω του γραπτου μου ειναι το να καταστησω σαφες οτι ανθρωποι που αναζητουν το''μεσσια ''οποια μορφης ειναι αυτος δημιουργουν μυθους οι οποιοι συχνα γινονται πιο τυραννοι απο τους προηγουμενους τυραννους.μαζι σου σε αυτο που λες για τις ελληνιδες.ναι ηταν κακιστες,ναι η συμπεριφορα τους ηταν χειριστη.ομωςμη στην προσπαθεια μας να απαλλαγουμε απο τη μια κατασταση θεοποιησουμε λογω ομορφιας και μονο μια αλλη εθνικοτητα,που γνωριζεις πολυ καλα,οπως και ολοι ξερουμε οτι ο θεος τους ειναι μονο το χρημα.και αν πιστευεις οτι η εθνικοτητα αυτη εχει αισθηματα,και οτι βρισκεται εδω για να προσφερει την αγαπη και την θαλπωρη στους αισθηματικα κατατρεγμενους ελληνες,τοτε δενε χεις παρα να κοιταξεις τους γαμους αυτων των''τρυφερων'' κυριων.πως γινεται αραγε και ειναι με κατι πρωην στρατηγους,με κατι μεγαλοσυνταξιουχους δεκο,με κατι μεγαλεμπορους με πρωην εφοπλιστες?η μηπως και εδω ''ετυχε''και τους αγαπησαν μη γνωριζοντες την καλη οικονομικη τους κατασταση?

Επισκέπτης
μπα τα πσοσστα ινε αναλογα τισ πινασ και τισ αργαματοσινισ,ετσι κι αλιο ολε η χομο 46 αριδεσ ινε παντου,σκουρι και αριη

δεν ξερω ποσοι το καταλαβαν αυτο που ειπες.Κανε μετα.Θα λενε παλι οτι σπαμαρεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παντος δε νομιζω οτι η Ελλεηνιδα θα σε κοιταξει!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885

Καμία δε θα σε κοιτάξει ότι εθνικότητα και να χει, μην εξιδανικεύετε συγκεκριμένες φυλές από τις οποίες έλκεστε περισσότερο, απλά τιμήστε τες με το πουλί και κυρίως τα λεφτά σας

Επισκέπτης
αγαπητε καμια σχεση δν εχω με ταμπου και προκαταληψεις.και η γνωμη μου εχει βαση σε σχεση με τις εμπειριες που κουβαλαω.εκεινο που ηθελα μεσω του γραπτου μου ειναι το να καταστησω σαφες οτι ανθρωποι που αναζητουν το''μεσσια ''οποια μορφης ειναι αυτος δημιουργουν μυθους οι οποιοι συχνα γινονται πιο τυραννοι απο τους προηγουμενους τυραννους.μαζι σου σε αυτο που λες για τις ελληνιδες.ναι ηταν κακιστες,ναι η συμπεριφορα τους ηταν χειριστη.ομωςμη στην προσπαθεια μας να απαλλαγουμε απο τη μια κατασταση θεοποιησουμε λογω ομορφιας και μονο μια αλλη εθνικοτητα,που γνωριζεις πολυ καλα,οπως και ολοι ξερουμε οτι ο θεος τους ειναι μονο το χρημα.και αν πιστευεις οτι η εθνικοτητα αυτη εχει αισθηματα,και οτι βρισκεται εδω για να προσφερει την αγαπη και την θαλπωρη στους αισθηματικα κατατρεγμενους ελληνες,τοτε δενε χεις παρα να κοιταξεις τους γαμους αυτων των''τρυφερων'' κυριων.πως γινεται αραγε και ειναι με κατι πρωην στρατηγους,με κατι μεγαλοσυνταξιουχους δεκο,με κατι μεγαλεμπορους με πρωην εφοπλιστες?η μηπως και εδω ''ετυχε''και τους αγαπησαν μη γνωριζοντες την καλη οικονομικη τους κατασταση?

Φίλε όταν ενας 50ρης ή 60ρης κύριος θέλει να πάρει μια κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά ε τότε τι να περιμένει κανείς ότι τον θέλει για την ομορφία του ή το επίπεδό του; Υπάρχουν τέτοια παραδείγματα όπως υπάρχουν και ωραία παραδείγματα νέοι άντρες έχουν παντρευτεί νέες κοπέλες από αυτές τις χώρες και ζουν ωραία και καλά.. και δε καταλαβαίνω πως απο μερικά άσχημα παραδείγματα γενικεύεις ότι αυτοί οι λαοί έχουν σα θεό το χρήμα...φίλε οι δυτικοευρωπαίοι είναι εκείνοι που τρέχουν όλη μέρα για το χρήμα και τις ανέσεις και δυστυχώς και οι ανατολικοί αρχίζουν να τους αντιγράφουν.. μπορεί σε μερικές δεκαετίες να γίνουν και οι ρωσίδες ελλεηνίδες οπότε τρέξτε όσο προλαβαίνουμε..

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
επαναλαμβανω και λεω.μην αντικαταστησουμε τους δυναστες με καινουργιους που ειναι χειροτεροι.και αν αυτο σας ακουγεται βλακωδες δεν εχετε να δειτε το παρελθον που ειναι παντα οδηγος για το μελλον.ρωτηστε τους πατεραδες σας για τη δεκαετια του 60που χωριατοπουλες κατεβαιναν απο τα χωρια τους και γεματες ναζι χωριζαν τα αφεντικα τους απο τις σνομπ γυναικες τους που τους καταπιεζαν.ε λοιπον αυτες οι χωριατοπουλες οταν απεκτησαν την ισχυ εγιναν 2 φορες χειροτερες σε σχεση με τις προηγουμενες αστες.αυτο  θελω να γινει κατανοητο,οτι οταν δημιουργειται ατμοσφαιρα μεσσια για μια κοινωνικη η εθνικη ομαδα η ομαδα αυτη αποκτοντας την ισχυ αποδεικνυεται χειροτερη της προηγουμενης καταστασης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom