Νέα

Μήπως έχουν ξεφύγει εντελώς οι τιμές για μπάνιο στη θάλασσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 546
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.087
Πόντοι
6.166
λίγο μισέλληνας είσαι δεν πειράζει, μπορείς να φύγεις πάντως αν δεν σου αρέσει η ελλάδα και προτιμάς τουρκία ή βουλγαρία
H μιση Τουρκια ειναι Ελλαδα αλλο οι Μογγολοι την κατεκτησαν αρα ναι γουσταρω να δω την πατριδα μου παραλια Πολη κλπ ασε που εχουν και γαμω τις μασες .Ονειρο ζωης ενα Ταξιδι στην Μικρα Ασια Σμυρνη και Αιβαλι.
ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η ΓΑΛΟΝΟΛΕΥΚΗ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

Τελευταία τροποποίηση:

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
δεν προβλέπεται να κάνεις μπάνιο πληβείε γενικά ούτε το καλοκαίρι ούτε το χειμώνα με το βάλεις και το τσιπάκι ούτε 15 λέπτα απο το σπίτι σου δεν θα μπορείς να πας. Μονό μπάνιο στον ιδρώτα θα κάνεις σύμφωνα με την νέα τάξη πραγμάτων και άμα ψοφήσεις χέστηκαν κιόλας δεν σε χρειάζονται πλέον !!!

_TELIS_

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2022
Like
547
Πόντοι
81
Υπάρχουν παραλίες για όλους, ελεύθερες και μη, ανάλογα με την τσέπη του καθενός

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.961
Πόντοι
3.715
Νομίζω Ελλάδα ή εκκλησία έχει τεράστια δύναμη, σαφώς η Τουρκία είναι πιο κοσμικό και συχρινο κράτος από εδω
το θέμα με το Ισλάμ σήμερα είναι ότι έχει γίνει εκφραστής της απόλυτης Άρνησης. Το γεγονός ότι παρουσιάζεται ακάλεστο, λαθραία, σε περιοχές που υφέρπεται χαλεπά το χριστιανικό αίσθημα ως μέρος εθνικής ταυτότητας κι ότι το Ισλάμ επιβάλλει περιχαρακώνοντας τις κοινότητες που φτιάχνονται τοπικά δεν οδηγεί σε ειρηνικά μονοπάτια. Δεν είναι θέμα αφομείωσης ή ενσωμάτωσης, δε συμβαίνει τίποτε από αυτά. Υποβόσκει πάντα το εκδικητικό αίσθημα λόγω σταυροφοριών, δογμάτων, αποκιοκρατίας κι ένα ενοχικό των χωρών υποδοχής. Πάνω εκεί πατάνε οι επισκέπτες εξ Ανατολών και νομίζουν ότι έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους γηγενείς. Τα κράτη σιγοντάρουν ως κομπάρσοι την ίδια καραμελίτσα.
Σόρρυ για το σπαμάρισμα.

Επί του θέματος, οι παραλίες το ΣΚ θα τιγκάρουν νομίζω. Και τα ιδρύματα με τις ξαπλώστρες θα θησαυρίσουν.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
Αμα δεν εχεις λεφτα τοτε δεν κανεις 2 παιδια τυπε. Με βασικο μισθο με το ζορι βγαινεις για παρτη σου, αφου ηθελες να διαιωνισεις το επωνυμο σου, τοτε θα πληρωνεις. Κατι να φας να πιεις 50ευρω; Παρε τοστακια απτο σπιτι. :coffee:

Μια χαρα ειναι οι τιμες, τους παιρνει να τις ανεβασουν και λιγο ακομα, αφου ολα τιγκα ειναι και ετσι :coffee:
:grin::grin: Στην υπουργο Οικογενειας να τα πεις αυτα .

Κατα τα αλλα συμφωνω - γεματα ειναι τα beach bar με ουρες αναμονης .

Ο Αθηναιος καλοπερασακιας φταιει . Πηγαινα καποτε σε "θερετρο" αλλα κοντα σε μεγαλες πολεις της "επαρχιας".

Ο ντοπιος ερχοταν με την ομπρελλα του και το ψυγειακι του . Μονο οι Αθηναιοι και οι ξενοι τουριστες θελανε ξαπλωστρα . Τα 9/10 της παραλιας παρεμεναν ελευθερα , αν την παρουν χαμπαρι την παραλια οι Αθηναιοι και οι Θεσσαλονικεις θα φτιαχθουν αλλα 3 beach bar και η παραλία θα εχει πια μονο ενα κομματακι ελευθερο .

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.712
Πόντοι
1.056
Πάντως το όλο ζήτημα είναι και λίγο δάκτυλος πολιτικός.Γκρινθαζεται ρε μαλακες για να ρίξετε την κυβέρνηση -δημο -περιφερεια.

Όλα καλά, απλά ο κόσμος υπερβάλει ως συνήθως και θέλει να κάνει αντιπολίτευση μιας που έρχονται δημοτικές εκλογές, λέει ο δήμαρχος Πάρου στην πρώτη οργανωμένη κίνηση πολιτών να ανακτήσουν τις παραλίες.

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
Εχω 3 παιδια , τα δυο ειναι απο αλλο γαμο , τα χω σχεδον ολα μαζι .... για να παμε παραλια εντος αττικης δηλαδη , αρτεμιδα , σχοινια , βουλα , εεε θελουμε καπου 150 ευρω ολα μαζι ... ξαπλωστρες φαγητο καυσιμο

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
Εχω 3 παιδια , τα δυο ειναι απο αλλο γαμο , τα χω σχεδον ολα μαζι .... για να παμε παραλια εντος αττικης δηλαδη , αρτεμιδα , σχοινια , βουλα , εεε θελουμε καπου 150 ευρω ολα μαζι ... ξαπλωστρες φαγητο καυσιμο
Να πατε στη παραλια διπλα απο το δημαρχειο της Βουλας που ειναι ελευθερη.Εχει ομπρελες δωρεαν και ντους.Φαγητο παρτε ταπερακι.Για το καυσιμο να κλεινεις μηχανη στις κατηφορες :grin:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.826
Πόντοι
3.656
Τι ψήφισες τύπε είπαμε ;;;

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.286
Πόντοι
2.606
αρα το προβλημα δεν ειναι οτι ειναι ακριβα αλλα το οτι εισαι καρπερος :grin:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.779
Πόντοι
6.536
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τυποι δεν θελω να σας τρομάξω αλλα εχει περάσει καλοκαιρι που δεν εκανα ΚΑΝΕΝΑ μπάνιο! Δεν έπαθα τιποτα.
Τυπε εχω γνωστους σε ορεινο χωριο που δεν εχουν παει για μπανιο ποτε. Δεν τους ενδιαφερει καν.
Επισης εχει κατι κρατη, πολιτειες των ΗΠΑ κλπ, η ακομα και παραθαλασσιες βορειες χωρες οπως Νοβηγια, Καναδας, κλπ που πολλοι κατοικοι δεν εχουν ταξιδεψει ποτε και δεν εχουν κολυμπησει ποτε σε θαλασσα.
Ελλαδα και μονο που εχεις προσβαση σε τοσα χιλιομετρα ακτογραμμης με ζεστα, καθαρα, ακινδυνα νερα, ειναι Τζοκερ. Το τελευταιο που ενδιαφερει ειναι αν εχουν ακριβες ξαπλωστρες σε 10χιλιομετρα (συνολικα) ακτογραμμης σε ολη τη χωρα.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.712
Πόντοι
1.056
Το μπανιο στην θαλασσα δεν ειναι πρωτης αναγκης
ας μην κανουν
Τα είδη πρώτης ανάγκης τα έχει φροντίσει η κυβέρνηση του 41% να βρίσκονται σε κάθε έμψυχο ον που κατοικεί αυτή την χώρα :rockon: σε αφθονία

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.373
Πόντοι
2.356
Τρίτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες φίλε είναι κ η αγορά ανοιχτή οπότε έχει πολύ λιγότερο κόσμο.. Τα σκ γεμάτη πιτσιρίκια με μανάδες να φωνάζουν Γιωργάκη όχι στα βαθιά κτλ...
Από το να πάω σε παραλία με μαμάδες, κωλόπαιδα και καυλωμένους εφήβους, καλύτερα να κάτσω σπίτι μου.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.373
Πόντοι
2.356
Αν έχεις γκόμενά πρέπει να τα σκάσεις, η γκόμενά δε καταδεχετε να πάει σε απλή παραλία, θέλει ξαπλώστρα καφέ φαΐ αναψυκτικά. Για αυτό μόνο οι πλούσιοι γαμανε
Το μουνί της μάνας της γκόμενας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom