tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.830
- Πόντοι
- 3.656
Τυποι δεν θελω να σας τρομάξω αλλα εχει περάσει καλοκαιρι που δεν εκανα ΚΑΝΕΝΑ μπάνιο! Δεν έπαθα τιποτα.
Ο Άλεξ όλη του τη ζωή δεν κάνει .
Σιγά !
Τυποι δεν θελω να σας τρομάξω αλλα εχει περάσει καλοκαιρι που δεν εκανα ΚΑΝΕΝΑ μπάνιο! Δεν έπαθα τιποτα.
τύπε και εγώ το ίδιο είχε χαλάσει ο ηλιακός και δεν είχα λεφτά να το φτιάξωΤυποι δεν θελω να σας τρομάξω αλλα εχει περάσει καλοκαιρι που δεν εκανα ΚΑΝΕΝΑ μπάνιο! Δεν έπαθα τιποτα.
τύπε πολυ παράπονο για το τιποτα η πλεμπα. κανω σουμα για απολλο αστερα αυριο, 210 εουρο ξαπλώστρα, βαλε και πετσέτες αλλα 40 ευρω, παρκινγκ κανα 20 ρικο, και κανα 100ρι καφέδες σαλατες φαγητο για τα παιδια. χοντρα χοντρα κανα 400ρι ολ ιν. και πάλι καλα να λεμεΤο μπανιο στην θαλασσα δεν ειναι πρωτης αναγκης
ας μην κανουν
Τι λε ρε τυπε, οι μιλφαρες τα πετανε ολα οξω, οι πιτσιρικες επισης, τα κωλοπαιδα ειναι λιγο ζαλιζοπουστες αλλα με μια κλοτσια τα εχεις θαψει μεσα στην αμμο και το βουλωνουν. Αμα φυγουν οι μαμαδες και οι πιτσιρικες τι θα βλεπεις; Ψωλαρια;Από το να πάω σε παραλία με μαμάδες, κωλόπαιδα και καυλωμένους εφήβους, καλύτερα να κάτσω σπίτι μου.
καλα ρε τυπε, εδω μας λες οτι σου αρκει ενα διωρο στην παραλια. Δεν εισαι αντιπροσωπευτικο δειγμα, μη το ψαχνεις.Τυποι δεν θελω να σας τρομάξω αλλα εχει περάσει καλοκαιρι που δεν εκανα ΚΑΝΕΝΑ μπάνιο! Δεν έπαθα τιποτα.
Ασε μη μας πάρει κανα μάτι και καταλάβει ότι είμαστε φτωχοίΤύποι τραβάτε στο Καβούρι, όπως πηγαίναμε και το 80, όλα ωραία και δωρεάν.
καλα ρε τυπε, εδω μας λες οτι σου αρκει ενα διωρο στην παραλια. Δεν εισαι αντιπροσωπευτικο δειγμα, μη το ψαχνεις.
Εγω ενα διωρο θελω να αραξω στην ζεστη για να αρπαξω φωτια και να εχω ορεξη να μπω να κολυμπησω για καμια ωρα, δεν εισαι για θαλασσα εσυ, για πισινα το πολυ.
Τι λε ρε τυπε, οι μιλφαρες τα πετανε ολα οξω, οι πιτσιρικες επισης, τα κωλοπαιδα ειναι λιγο ζαλιζοπουστες αλλα με μια κλοτσια τα εχεις θαψει μεσα στην αμμο και το βουλωνουν. Αμα φυγουν οι μαμαδες και οι πιτσιρικες τι θα βλεπεις; Ψωλαρια;
ΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΗ ΠΡΩΙΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗΤΗ ΠΛΕΜΠΑΤΗ ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ ΤΟΥ ΣΑΗ
δεν υπάρχει πλέμπα στο σαιτ τύπε όλοι από την Ιθάκη γράφουμε αυτή τη στιγμήΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΗ ΠΡΩΙΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗΤΗ ΠΛΕΜΠΑΤΗ ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ ΤΟΥ ΣΑΗ
εδω χαλαρα μαν. οπου να ναι ερχονται οι κίνοες με τα σουπερ φουντ για δεκατιανό
400αρου εδωσε ο τυπος μου
ρετρός άπλας/τούμπανο...εδω χαλαρα μαν. οπου να ναι ερχονται οι κίνοες με τα σουπερ φουντ για δεκατιανό
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ????? ΑΝΩ ΓΚΥΖΗ?εδω χαλαρα μαν. οπου να ναι ερχονται οι κίνοες με τα σουπερ φουντ για δεκατιανό
Κάνε οπως ο Μπαρος ...
Γραψε το νικ σου στην αμμο με καρδουλα δίπλα και ξεκίνα μετα να βαζεις σε ιγκνορ λιστ εναν εναν που εχει γραψει εδω μέσα
Ειναι κακό κάρμα οι φτωχάτζες