Νέα

Μήπως έχουν ξεφύγει εντελώς οι τιμές για μπάνιο στη θάλασσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 546
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Ακριβως τυπε, ποτε δεν καταλαβα αυτο το «παμε για μπανιο» να κραταει 6ωρα και βαλε. Εγω προσωπικά με ενα 2ωρο στην παραλια ειμαι ευχαριστημένος, θα κανω το μπάνιο μου, θα ποιο τον καφέ μου και θα κανω και το ματι μου.
αυτοι ειναι οι κλασικοι αργοσχολοι μαλακες, το 80% του ελληνικου λαου

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
τι ποσταρει ρε την πατατα 3.15 δολλαρια το κιλο και εχουμε ιδια τιμη :2funny::2funny::2funny: ο νεςκαφε τα 200 γρ.11 δολλαρια :2funny::2funny:
Κλασικός Ελληναρας ,από τα 50 προϊόντα είδε 4-5 που είναι ποίο ακριβά,με μισθό εκεί 3500€ καθαρά μέσο :jerking:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι παραλίες, στην τελική όποιος θέλει και μπορεί πάει στο χωριό του και θα βρει και κάποια ελεύθερη να αράξει, το πρόβλημα είναι η νοοτροπία.
Είσαι κάτοικος Αθήνας χωρίς ΙΧ και δεν βγαίνεις; Ας μην πας ας παν αυτοί που έχουν.
Τι είδαμε ως τώρα;
Φόροι στα καύσιμα; Γελοίες δικαιολογίες για να μην γλιτώσουν όσοι έχουν Πόρσε :jerking:
Ακρίβεια στα τρόφιμα; Πάρτε pass. Οι υπόλοιποι φάτε πούλους
Αισχροκέρδοια στα ακτοπλοικά; Όσοι έχουν, όσοι δεν έχουν τον πούλο.

Βέβαια όσοι πάνε από κάπου θα κόψουν και θα κόψουν από κάποια άλλα έξοδα το φθινόπωρο. Διαχείριση φτώχειας.
Το κράτος στα αρχίδια του επειδή το ενδιαφέρει μόνο να εισπράξει από τους έμμεσους φόρους. Σιγουράκι.

Το προφανές είναι πως γινόμαστε Κούβα της Ευρώπης, παράδεισος για τους τουρίστες και όσους είναι στο τοπ 10% και άπλες.
Το ενοχλητικό είναι πως κάνουν πως δεν το βλέπουν και βάζουν το ένα κομμάτι του πλυθησμού να τα βάζει με το άλλο.
Όπως στις παραλίες.
Φταίει αυτός που έχει το μπιτσόμπαρο, φταίει αυτός που δέχεται και τα πληρώνει, φταίει και ο άλλος που δεν κερδίζει αρκετά για να πάει.
Το κράτος όμως δεν φταίει.
Τουλάχιστον ας πούνε πως και επίσημα είναι να γίνουμε Κούβα, με τους ιθαγενείς να κυκλοφορούν με σαπάκια και να παίρνουν πίπες από τους τουριστες ενώ ζουν σε τρώγλες για να μην σκάμε κιόλας.
σας το εχουν πει σε ολους τους τονους απο το 2010 ρε γιολαντουτσαιοι και εσεις θελετε ευρω και ΕΕ και ξερο ψωμι:rockon::rockon::rockon:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
αυτοι ειναι οι κλασικοι αργοσχολοι μαλακες, το 80% του ελληνικου λαου
Μαλακας είναι αυτός που κάθεται όλη μέρα κάθε μέρα παραλια? Αυτός που τη βλέπει μόνο σε ελληνικές ταινίες ή καρτ ποστάλ τι είναι δηλαδή?

ELMOUNIO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2016
Κριτικές
1
Like
1.750
Πόντοι
486
Έχω χρόνια που δεν παταω προς βουλα κλπ. Με την παρέα μαζευόμαστε 4 η 5 παμε με αμάξι προς Αρτέμιδα ( λούτσα) τεράστια παραλία οργανωμένα μαγαζιά καθημερινά χωρίς χρέωση ξαπλώστρες ( σουκου 10 ευρώ το σετ ) όλα νορμάλ με ένα καφέ 5 ευρώ καθάρισες. Τσονταρουμε ολοι για βενζίνη και όλα καλα

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.261
Πόντοι
456
Το Ελλαδιστάν, έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε ραγιαδιστάν...ζωα νεοελληνες, θα δουλεουν 10 ωρες για 500-600 ευρω, θα ακουνε τρανο και λαιτ νομιζοντας οτι ειναι πλούσιοι,ενώ θα υπολογίζουν και το 10ευρω, και θα έρχονται εδω οι τουρίστες να τα γαμάνε όλα και να παρτάρουν στην υγεία τον κορόιδων...και δεν αξίζει τίποτα περισσότερο στον νεοελληνα, καμια φορα, οσο και να εξοργίζομαι με ΝΔ κλπ, δεν μπορώ να τους κατηγορίσω, γιατί τέτοιο γαμήση του αξίζει του έλληνα

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.318
Πόντοι
1.056
Ακριβως τυπε, ποτε δεν καταλαβα αυτο το «παμε για μπανιο» να κραταει 6ωρα και βαλε. Εγω προσωπικά με ενα 2ωρο στην παραλια ειμαι ευχαριστημένος, θα κανω το μπάνιο μου, θα ποιο τον καφέ μου και θα κανω και το ματι μου.
Εμας δυο ωρες δεν μας αρκούν για να παραγγείλουμε :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το Ελλαδιστάν, έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε ραγιαδιστάν...ζωα νεοελληνες, θα δουλεουν 10 ωρες για 500-600 ευρω, θα ακουνε τρανο και λαιτ νομιζοντας οτι ειναι πλούσιοι,ενώ θα υπολογίζουν και το 10ευρω, και θα έρχονται εδω οι τουρίστες να τα γαμάνε όλα και να παρτάρουν στην υγεία τον κορόιδων...και δεν αξίζει τίποτα περισσότερο στον νεοελληνα, καμια φορα, οσο και να εξοργίζομαι με ΝΔ κλπ, δεν μπορώ να τους κατηγορίσω, γιατί τέτοιο γαμήση του αξίζει του έλληνα
Και στο Μπαλί ετσι ειναι τυπε.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.261
Πόντοι
456
Εμας δυο ωρες δεν μας αρκούν για να παραγγείλουμε :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και στο Μπαλί ετσι ειναι τυπε.

Η Ινδονησία ανέκαθεν ήταν τριτοκοσμική - ισλαμικη χωρα, η ελλαδα υποτίθεται είναι ευρωπαική χώρα

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.304
Πόντοι
4.546
Έχω χρόνια που δεν παταω προς βουλα κλπ. Με την παρέα μαζευόμαστε 4 η 5 παμε με αμάξι προς Αρτέμιδα ( λούτσα) τεράστια παραλία οργανωμένα μαγαζιά καθημερινά χωρίς χρέωση ξαπλώστρες ( σουκου 10 ευρώ το σετ ) όλα νορμάλ με ένα καφέ 5 ευρώ καθάρισες. Τσονταρουμε ολοι για βενζίνη και όλα καλα
Τρόλλεϋ καφέ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515

ELMOUNIO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2016
Κριτικές
1
Like
1.750
Πόντοι
486
Μακρυά όμως είναι η λούτσα και δεν μαζεύει και μουνια,ενω νότια είναι όλα τα τοπ μουνια
Μην το λες φίλε δεν ξέρω τι ηλικία έχεις πολλά πιτσιρίκια πάνε από 16 και πανω και μόνες τους κορίτσο παρέα περιττό να σου πω ότι το τίμανε όλες το κορδονάκι τους

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.850
Πόντοι
3.715
Η Ινδονησία ανέκαθεν ήταν τριτοκοσμική - ισλαμικη χωρα, η ελλαδα υποτίθεται είναι ευρωπαική χώρα
υποτίθεται
αλλά μην υποτιμάς το ισλάμ
και σε σύγκριση μαζί τους κι εδώ η θεοκρατία ηγεμονεύει με πλείστους τρόπους, ίσως η τελευταία θεοκρατική χώρα της ηπείρου μας. Δηλαδή γάγγραινα, πως να το πούμε, όπισθεν, σκότος, απλυσιά με ασιατικά φτιασίδια.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.277
Πόντοι
1.106
Τύποι: θα πάρετε καφέ Μαρατα, ζάχαρη Μαρατα, κυπελακια Μαρατα, μπισκότα Μαρατα, αναψυκτικά Μαρατα, πετσέτες Μαρατα, ομπρέλες Μαρατα, και όλα τα Μαρατα που θα βρείτε(ή παραπλήσια μάρκα) .
Θα με θυμηθείτε.

Υ.γ. προς αποφυγή παρεξηγήσεων: δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ με την συγκεκριμένη μάρκα, αποδεκτή ποιότητα και φθηνή είναι.
Τυπε οι ίδιες εταιρείες τα φτιάχνουν τα Μαρατα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Τύποι: θα πάρετε καφέ Μαρατα, ζάχαρη Μαρατα, κυπελακια Μαρατα, μπισκότα Μαρατα, αναψυκτικά Μαρατα, πετσέτες Μαρατα, ομπρέλες Μαρατα, και όλα τα Μαρατα που θα βρείτε(ή παραπλήσια μάρκα) .
Θα με θυμηθείτε.

Υ.γ. προς αποφυγή παρεξηγήσεων: δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ με την συγκεκριμένη μάρκα, αποδεκτή ποιότητα και φθηνή είναι.
Τσακω Μαράτα
:2on1:

Τσάκω 365

Τσάκω Alta

Τσάκω Mr Grand

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.679
Πόντοι
8.346
Θα με θυμηθείτε.

Καλαμάκια??

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Μαλακας είναι αυτός που κάθεται όλη μέρα κάθε μέρα παραλια? Αυτός που τη βλέπει μόνο σε ελληνικές ταινίες ή καρτ ποστάλ τι είναι δηλαδή?
ελευθερος επαγγελματιας, ανθρωπος με στοχους και οραμα για τη ζωη και το μελλον του. Δε σπαταλαει την ωρα του και τα χρηματα του σε νερωμενα mohito και σπασμενες ξαπλωστρες μεσα στο λιοπυρι! Δεν έχει χρόνο για τετοιες πολυτελειες. Οι παραλιες ειναι για τους γερους και τα παιδια. Οι νεοι πρεπει να δουλεψουν

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.797
Πόντοι
12.056

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
ποπο κλαψα οι φτωχατζες ρε μλκ θελουν οργανωμενη παραλια και ομπρελινο, παγωμενο νερακι και κλαμπ σαντουιτς ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ.

να δουλεψετε σκληροτερα, να βγαζετε παραπανω λεφτα, να μπορειτε να νοικιασετε ομπρελινο κτλ.

Μεχρι τοτε, θα βουτατε στο λιμανι του πειραια τσαμπε. Αιντε βρωμιαρηδες :coffee:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αν έχεις γκόμενά πρέπει να τα σκάσεις, η γκόμενά δε καταδεχετε να πάει σε απλή παραλία, θέλει ξαπλώστρα καφέ φαΐ αναψυκτικά. Για αυτό μόνο οι πλούσιοι γαμανε
Ναι αν είναι 19-25 ετών και δεν έχει δουλέψει ποτέ τέτοια θέλει.Αν έχει εργαστεί και ξέρει πώς βγαίνουν τα λεφτά ή/και αν είναι μεγαλύτερη μια χαρά πάει και σε ελεύθερη παραλία με καφέ από τα Everest.Απλώς υπάρχουν κάποιοι μαλάκες που θέλουν να κάνουν τους μπρούκλιδες και σκάνε το μηνιάτικό τους να πάνε την γκόμενα σε χλιδάτη παραλία και μετά δεν έχουν λεφτά να βάλουν βενζίνη να πάνε στη δουλειά τους και πάνε με τα ΜΜΜ "από άποψη" όπως λένε για να μην ξεφτιλιστούν.
Εγώ φοιτητής παρόλο που δούλευα με την κοπέλα που τα είχα φοιτήτρια και αυτή και εργαζόμενη βάζαμε μισά μισά τα λεφτά για βενζίνη και πηγαίναμε για μπάνιο όπου φθηνότερα γινόταν.Επειδή πηγαίναμε με τη μηχανή αγοράζαμε καφέ από το πλησιέστερο μαγαζί και πολλές φορές είχαμε από το σπίτι.Φορτώναμε τη μηχανή και πηγαίναμε και περνάγαμε τέλεια.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
τι ποσταρει ρε την πατατα 3.15 δολλαρια το κιλο και εχουμε ιδια τιμη :2funny::2funny::2funny: ο νεςκαφε τα 200 γρ.11 δολλαρια :2funny::2funny:
Μεγάλε,οι απόλυτες τιμές δεν έχουν σημασία.Σημασία έχει η αγοραστική δύναμη του μισθού σου.Αν εδώ αγοράζεις με τα 800€ 800 κιλά πατάτες εκεί με τις 3500€ που παίρνει κάποιος εργάτης περίπου αγοράζει 1100 κιλά.Άρα είναι φθηνότερα.Για εσένα σαν τουρίστα η Νορβηγία είναι πανάκριβη αλλά για τους Νορβηγούς είναι φυσιολογικές τιμές.Εδώ που η πατάτα έχει 1€ το κιλό είναι το πρόβλημα όταν οι παραγωγοί τις πουλάνε 0,30€/κιλό.

• Like
Αντιδράσεις: c79t

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom