kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Εγώ πάλι τα βάζω στην τράπεζα και παντρεύομαι Ελλεηνίδα
με 45χιλ?μονο?τοσο επεσε η τιμη των ελλεηνιδων? για δωσε λεπτομερειες φιλε
Εγώ πάλι τα βάζω στην τράπεζα και παντρεύομαι Ελλεηνίδα
με 45χιλ?μονο?τοσο επεσε η τιμη των ελλεηνιδων? για δωσε λεπτομερειες φιλε
Δεν τις νοιάζει το χρήμα τύπε
ποια 200+ εδω αλλος ειπε οτι σε 2 χρονια εδωσε 45χιλιαδες για στριπτιζου :S :S
εγω με τοσα λεφτα παντρευομαι με 5 γυναικες στη Βουλγαρια
δλδ φιλε 9000/τεμαχιο παει στη βουλγαρια
Δεν τις νοιάζει το χρήμα τύπε
και πιο λιγο στην επαρχια με ενα 5χιλιαρο κανει το ψυχικο
τυπε σαν την ελλεεινηδα δεν εχει
ρε τυπε μην εισαι καγκουρας, ανυπομονος καφροπαρεας
(κλεμμενο απο αλλο θρεντ)
Σωστός! Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο πόσοι έχουν τόσες καβάτζες πια και το διαφημίζουν!
Επίσης άσχετο: Σπάνια έχουν κάποιοι καβάτζες γκόμενες για να γλιτώνουν τις call girls και λοιπές πίπες... Οι γκόμενες θέλουν όλο στρατηγική μάρκετινγ για να τις προσεγγίσεις γι αυτό το σκοπό, εκτός αν σε γουστάρουν...
Επισης οταν καποιος βρισκει γκομενα εξαφανιζεται δια μαγειας απο προσωπου γης
Με τα μούτρα πέφτουν οι περισσότεροι ως γνωστόν. Ότι θέλουν κάνουν οι γκόμενες. Οι περισσότερες εξ αυτών ούτε γυμνάζονται ούτε τίποτα, και όμως και διαλέγουν και σε έχουν στο χέρι. Βέβαια δεν ισχύει για όλους τους άντρες.
εισαι ντιπ ηλιθιος. Εννοεις οτι θα παει να ζητησει τα 100 επιπλεον ευρω η πουτανα ; δεν πας καλα , για τετοια ποσα δεν παει κανεις δικαστηρια χαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα νομιζα οτι σκεφτηκες πονηρα να βγαλεις καμια ηθικη βλαβη λογω της αδικοπραξιας που θα ηταν ενα πιο νορμαλ ποσο αλλα εισαι ασχετος τελειωςΘα στο θέσω αλλιώς για να το βρεις μόνος σου. Όταν ο (α) κλέψει από τον (β) ένα ποσό (γ) τι ποσό θα ζητήσει κατ’αρχήν ως αποζημίωση ? Τώρα άμα θες εσύ να αιτηθείς και ηθική βλάβη εγώ σε υποστηρίζω
εισαι ντιπ ηλιθιος. Εννοεις οτι θα παει να ζητησει τα 100 επιπλεον ευρω η πουτανα ; δεν πας καλα , για τετοια ποσα δεν παει κανεις δικαστηρια χαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα νομιζα οτι σκεφτηκες πονηρα να βγαλεις καμια ηθικη βλαβη λογω της αδικοπραξιας που θα ηταν ενα πιο νορμαλ ποσο αλλα εισαι ασχετος τελειως
Χαιρομαι που βλεπω οτι τα λογια μου σας εμπνεουν...ρε τυπε μην εισαι καγκουρας, ανυπομονος καφροπαρεας
(κλεμμενο απο αλλο θρεντ)
Η εμπειρία σε μάρανε στόκε που θες και υποθέσειςΚαλά από γυναίκα που μπαίνει σε ιστοσελίδα για πόρνες και βρίζει δεν θα περίμενα περισσότερα. Αφού ξεχείλισες επίπεδο και νομική παιδεία τράβα να διαβάσεις και Γενικό Αστικό γιατί έχεις και εξετάσεις σε λίγο και άσε τις υποθέσεις αυτές σε άλλους πιο έμπειρους ;)