Ρε φίλε μαριε καταρχήν δεν έχουμε ακούσει την πλευρά του ταξιτζή 1 αυτό ..2 νομίζεις είναι εύκολα να είσαι ταξιτζής ; ξέρεις πόσα εκατομμύρια κάνει μια αδια ; η νομίζεις ότι οι ταξιτζήδες πάνε πάντα με το ταξίμετρο .ξέρεις πχ ότι Αλεξανδρούπολη Κομοτηνή κοστίζει 75 ευρώ και παίρνουν 50 ; ασχτετα τη κάνουν στην Αθήνα που όντος υπάρχει πολύ απάτη .αν πάθεις κάτι το ταξί θα ρθει να να πάρει να σε πάει στο νοσοκομείο ..γιατί αν περιμένεις από το ασθενοφόρο ζήτω που κάηκες ..νομιζισ οτι ένα μεροκάματο 100 ευρώ στης 12 ώρες και μεροκάματο του τρόμου γιατί κουβαλάνε τον κάθε απατεώνα που δεν ξέρουν την έχουν μέσα στην βαλίτσες που κουβαλάνε ..νομίζεις ότι είναι αρκετό; και μιλάμε για μεροκάματο ιδιοκτήτου όχι οδηγού..πάντως φίλε μου εύχομαι να ξεμπλέξεις εύκολα και όπως σου είπα και πιο πριν ρώτα ένα εξωτερικό δικηγόρο καλύτερα και μετά σε αυτόν της ασφαλιστικής σου .
Διευκρίνηση. Δεν αναφέρθηκα στο περιστατικό, αλλά στο σχόλιο που τους λέει απατεώνες. Και ναι, την πλειονότητα των ταξιτζήδων τους θεωρώ απατεώνες. Θέλεις να μάθεις τους λόγους;
1) Το ξέρεις πως υπάρχουν ταξιτζίδες σε επαρχιακές πόλης που δεν έχουν ταξίμετρο; Και ειδικά στα νησιά, που έχει και τουρισμό. Καταλαβαίνεις το λόγο...
2) Πόσοι ταξιτζίδες με ανεβασμένο το σημαιάκι δεν παίρνουν κόσμο; Πολλοί...Γιατί κάνουν επιλογές. Κανονικά όλους αυτούς πρέπει να τους τραβάμε στα δικαστήρια, διότι αρνιούνται να σε πάρουν. Αλλά κανείς δεν μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία.
3 Το ξέρεις πως όταν είσαι επιβάτης, κανονικά δεν επιτρέπεται να πάρει και δεύτερο άτομο στην ίδια κούρσα; Η τουλάχιστον πρέπει να σε ρωτήσει; Ξέρεις πόσοι το κάνουν αυτό;
4) Υποτίθεται πως τους χρυσοπληρώνουμε, διότι έχουν έξοδα. Σέρβις αυτοκινήτου, βλάβες, να αλλάζουν τα λάστιχα τακτικά επειδή είναι επαγγελματικά οχήματα και κάνουν πολλά χιλιόμετρα. Και σε ρωτάω: Πόσα αυτοκίνητα σαβούρα έχεις πετύχει στο δρόμο; Μερικά μπαίνεις μέσα και βρωμάνε!!! Γιατί να τους χρυσοπληρώσω αυτούς; (Για να μην πω για κάτι τρισάθλιους οδηγούς, που ούτε ένα σπρέι μασχάλης δεν βάζουν! Σε επαφή με κόσμο έρχεσαι. Πρέπει να προσέχεις τουλάχιστον τα στοιχειώδη της καθαριότητας)
5)Να σου πω και μερικά περιστατικά που μου έχουν συμβεί, για να δεις τους λόγους που έχω σχηματίσει αυτήν την άποψη:
α) Πρωί, κατά τις 6, ο οδηγός κοιμήθηκε στο τιμόνι!!! Ευτυχώς που ήμασταν σε φανάρι και του φώναξα να ξυπνήσει!!! Αφού δεν είσαι νηφάλιος τι οδηγάς ρε μεγάλε; Να κάνεις τι μαλακία να την πληρώσει και ο επιβάτης.
β) Μπαίνω σε ταξί που είχε ταμπελάκι μη καπνίζοντες. Ο οδηγός κάπνιζε εκείνη την ώρα. Και του λέω ευγενικά, μπορώ να ανάψω τσιγάρο; Η απάντηση του: “Οχι, απαγορεύεται”. Και εσύ γιατί καπνίζεις;” τον ρωτάω, αλλά έκανε τον κινέζο. Εκεί είναι που τα πήρα και του λέω αν θες να μην καπνίσω, σβήσε και εσύ το τσιγάρο σου τώρα. Και το πέταξε από το παράθυρο}.
γ) Είμαι φαντάρος. Ψάχνω απεγνωσμένα ταξί (σε νησί έγινε αυτό το σκηνικό) για να προλάβω την πτήση. Το πρώτο ταξί: {Οχι ρε φίλε, που να τρέχω στο αεροδρόμιο}. Το δεύτερο ταξί: {Φιλαράκι δεν προλαβαίνω, σε λίγο τελειώνω τη βάρδια μου και πρέπει να παραδώσω το ταξί}....