txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.848
- Πόντοι
- 496
Χαιρομαι που βλεπω οτι τα λογια μου σας εμπνεουν...
ρε φιλε για κανε λιγο πιο λιανα αυτο το καφροπαρεας
Χαιρομαι που βλεπω οτι τα λογια μου σας εμπνεουν...
Λεγοντας καφροπαρεας εννοω τους τυπαδες που ξεχυνοντε σε αγελες αναζητωντας γκομενακια,την πευτουν σε οτι εχει δυο ποδια και κατι που μοιαζει με μουνι και οταν μπενουν σε ενα μαγαζι κανουν λες και τους ειχαν σε κλουβι που απαγορευοταν η μαλακια για 20 χρονια.Δηλαδη ο τυπος που θα χωθει σε μια γκομενα και μετα ενω ακομα τον βλεπει θα παει στην παρεα του και θα αρχισει να κανει νοηματα του τυπου θα της ξεσκισω τον αδοξαστο θα την ανοιξω στα δυο θα τη γαμησω μεχρι να μπαταρει και τετεια.Κατι το οποιο εγω το βρισκω γαμω τις φασεις για να γελασω αν το βλεπω αλλα αυτος δεν νομιζω οτι εχει ελπιδες να γαμησει ποτε την συγκεκριμενη γκομεναρε φιλε για κανε λιγο πιο λιανα αυτο το καφροπαρεας
Η εμπειρία σε μάρανε στόκε που θες και υποθέσεις
Ποιος είναι πάλι αυτός ο κοτσοβολος που μας πουλάει πνεύμα?Η εμπειρία σε μάρανε στόκε που θες και υποθέσεις
Με τέτοιο πνεύμα δεν τον βλέπω να βγάζει φραγκο. Σκέψου να παει να πει στην αλλη παμε στην δικαστηρια να ζητησεις τα 100 ευρω Με τις κοτσάνες τους παίρνουν και στον λαιμό τους κόσμο οι αχρηστοιΠοιος είναι πάλι αυτός ο κοτσοβολος που μας πουλάει πνεύμα?
αυτο τι σχεση εχει μαγκα μου;Εγω παντος καποτε ειχα δωσει 200 ευρω σε εναν απο τους δικηγορους που την στηνουν εξω απο την ευελπιδων και περημενουν πελατες για να με περασει αυτοφορο.
Δεν συμφωνωΔεν εχει.Απλα λεω πως βγαζουν ευκολα και ανετα λευτα ειτε ειναι γνωστες ειτε δεν ειναι.
Εγω παντος καποτε ειχα δωσει 200 ευρω σε εναν απο τους δικηγορους που την στηνουν εξω απο την ευελπιδων και περημενουν πελατες για να με περασει αυτοφορο.
Δεν συμφωνεις οτι ενας δικηγορος παταει πανω στην αγνοια του πελατη και τον υπερχρεωνει για δουλεια ρουτινας? (οπως γινετε περηπου σε ολα τα επαγκελματα)Δεν συμφωνω
Δεν συμφωνεις οτι ενας δικηγορος παταει πανω στην αγνοια του πελατη και τον υπερχρεωνει για δουλεια ρουτινας? (οπως γινετε περηπου σε ολα τα επαγκελματα)
θεωρω οτι παντου υπαρχουν λαμογια οπως λες και συ. Απο κει και περα η δουλεια δεν ειναι ευκολη ανετη και χαλαρη.Δεν συμφωνεις οτι ενας δικηγορος παταει πανω στην αγνοια του πελατη και τον υπερχρεωνει για δουλεια ρουτινας? (οπως γινετε περηπου σε ολα τα επαγκελματα)
Δεν ειπα εγω να γινουν κλεφτες.Τονισα αλοστε οτι αυτο γινεται σχεδον σε ολα τα επαγκελματα.Απλως η συγκεκριμενη εμπειρια μου με αυτον τον δικηγορο μου αφησε την εντυπωση οτι μου πειρε 200 ευρω για 2 συμβουλες λιγη χαρτουρα και λιγη ''ασφαλεια''.Κατα τα αλλα την δουλεια που ειχε μαζι μου την ξεπεταξε σε πολυ λιγο χρονο.Εγω δουλευω 4 μερες για να βγαλω 200 ευρω....τωρα θα μου πεις,πρωτον να μην εκανα μαλακιες για να μη περναγα αυτοφορο και δευτερον αλλοι βγαζουν 200 ευρω σε 10 λεπτα.Κλεφτεs να γινουνε???Οπωs μπορει ο καθεναs
Καμια δουλεια δεν ειναι ευκολη ανετη και χαλαρη.Η συγκεκριμενη δουλεια που εκανε ο συγκεκριμενος δικηγορος που φανηκε ''λιγοτερη'' απο την τιμη της.Αλλα οπως ειπα και στο παραπανω σχολιο μου,δεν το κατακρηνω απλα το αναφερω.Και εγω στον τομεα μου μαλλον βαραω στα αυτια τους ανυποψιαστους,ετσι δουλευει ο κοσμος.θεωρω οτι παντου υπαρχουν λαμογια οπως λες και συ. Απο κει και περα η δουλεια δεν ειναι ευκολη ανετη και χαλαρη.
Και αυτοs πρεπει να καλυψει και τιs μερεs που δεν θα υπαρχει πελατηsΔεν ειπα εγω να γινουν κλεφτες.Τονισα αλοστε οτι αυτο γινεται σχεδον σε ολα τα επαγκελματα.Απλως η συγκεκριμενη εμπειρια μου με αυτον τον δικηγορο μου αφησε την εντυπωση οτι μου πειρε 200 ευρω για 2 συμβουλες λιγη χαρτουρα και λιγη ''ασφαλεια''.Κατα τα αλλα την δουλεια που ειχε μαζι μου την ξεπεταξε σε πολυ λιγο χρονο.Εγω δουλευω 4 μερες για να βγαλω 200 ευρω....τωρα θα μου πεις,πρωτον να μην εκανα μαλακιες για να μη περναγα αυτοφορο και δευτερον αλλοι βγαζουν 200 ευρω σε 10 λεπτα.
Σιγουρα.Και ακομα και να μην ηταν ετσι...δεν με υποχρεωσε κανεις να βρεθω στο αυτοφορο...ουτε και να ζητησω δικηγορο θα μπορουσα να το περασω ετσι.Δεν κλαιγομαι για τα λευτα που του εδοσα.Πιο λιανα ειναι σαν να πηγαινεις να πιεις καφε και σου χρεωνουν το φρεντο 7 ευρω.Μπορει το μαγαζι να εχει προβληματα και τεραστιο ενοικιο και να προσπαθει να βγει...η μπορει και απλα να αισχροκρει.Αλλα εσενα η ιδια γευση θα σου μεινει:οτι ο καφες ηταν πανακριβος.Και αυτοs πρεπει να καλυψει και τιs μερεs που δεν θα υπαρχει πελατηs
Δεν ειπα εγω να γινουν κλεφτες.Τονισα αλοστε οτι αυτο γινεται σχεδον σε ολα τα επαγκελματα.Απλως η συγκεκριμενη εμπειρια μου με αυτον τον δικηγορο μου αφησε την εντυπωση οτι μου πειρε 200 ευρω για 2 συμβουλες λιγη χαρτουρα και λιγη ''ασφαλεια''.Κατα τα αλλα την δουλεια που ειχε μαζι μου την ξεπεταξε σε πολυ λιγο χρονο.Εγω δουλευω 4 μερες για να βγαλω 200 ευρω....τωρα θα μου πεις,πρωτον να μην εκανα μαλακιες για να μη περναγα αυτοφορο και δευτερον αλλοι βγαζουν 200 ευρω σε 10 λεπτα.
Δεν ηταν ο προσωπικος μου δικηγορος αυτος.Ηταν απο τα ''κορακια'' που την στηνουν εξω απο την εβελπιδων και αν δουν κανεναν ''χαμενο'' τον πλησιαζουν και τον ''βοηθανε''. Σαν τους τοκογλυφους εξω απο τα κασινο!καλα ρε εμενα ο δικηγορος μ αυξησε τη τιμη απο 15ευρω σε 20 και εκανα παραπονα και σενα σου πηρε 200ευρω?
καλα ρε εμενα ο δικηγορος μ αυξησε τη τιμη απο 15ευρω σε 20 και εκανα παραπονα και σενα σου πηρε 200ευρω?