The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.968
- Πόντοι
- 25.467
δεν επιασε το "υ"
α... ιδιοκτήτης τουριστικού λεωφορείου.
δεν επιασε το "υ"
Επίσης προς μελέτη 2734/ 1999 πέρι εκδιδομένων
Άρθρο 5 - Ποινικές κυρώσεις
2. Πρόσωπο που εκδίδεται με αμοιβή και έρχεται σε σαρκική συνάφεια εν γνώσει ότι
πάσχει από σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ή άλλη μολυσματική νόσο, τιμωρείται με
φυλάκιση μέχρι ένα (1) έτος εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα από άλλη
διάταξη.
φαγωθηκατε με τον πιρφοραλεξ αμα του στειλει πιμι η εκδιδομενη θα ξεχασει και πως λενε τον πελατη του.. ζητα συνδρομη του αλεξ
μην λετε κοτσανες. Εγκληση θα του εκανε που είναι ποινικό δικαστήριο για κλοπη, οχι γιατι δεν της εδωσε τα συμφωνηθεντα για να πηδηχτουν. Δεν μπορείς να ζητήσεις για παρανομες πράξεις χρήματα. Δηλαδή με λίγα λόγια αν δεν τα βρούμε στι εμπόριο ναρκωτικών δεν γινεται να παω δικαστικά να στα ζητήσω.. χαχαχαχαχαχαχχαχαχα
και με το θεμα τι σχεση εχει;Βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη
Βαριά σωματική ή διανοητική πάθηση υπάρχει ιδίως αν η πράξη προξένησε στον παθόντα κίνδυνο ζωής ή βαριά και μακροχρόνια αρρώστια ή σοβαρό ακρωτηριασμό ή αν τον εμπόδισε σημαντικά και για πολύ χρόνο να χρησιμοποιεί το σώμα ή τη διάνοιά του.
Αν ο υπαίτιος επιδίωκε το αποτέλεσμα που προξένησε τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.
Τι να πω ελπιζω να μην υπαρχει θεμα και περισσοτερο απο τιποτα νταβατζηδες...ευχαριστω για την βοηθεια παντως!
Μιας κ τα ξέρεις καλά για πες μας τι αποζημίωση είναι αυτή κ σε τι πόσο θα κυμανθεί . Υ.Γ αν βγάλεις πόσο αποζημίωσης λόγω ηθικής βλάβης για κλοπή εκατό ευρώ θα γίνω Βραζιλιάνα
Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να σας πω λιγο το προβλημα μου. Πηγα με μια κοπελα call girl(δεν θελω να πω ποια για ευνοητους λογους) και μου ζητησε παραπανω χρηματα στο τελος τα οποια και φυσικα δεν εδωσα...βλακας δεν ειμαι..Αυτη αρχισε να φωναζει οτι δεν την πληρωσα κλπ και με περνει τηλεφωνο οτι θα μου κανει μηνυση για κλοπη(!) βρισκοντας το ονομα μου απο το τηλεφωνο μου....
Και ερωτω. Τι προβλημα μπορει να εχω εγω απο κατι τετοιο? Εννοειται κλοπη δεν υπηρξε απλα ψαχνει κατι να πει!!! Μπορεις ετσι να κανεις ψευτικες μηνυσεις και να περιμενεις αποτελεσματα? Αν καποιος γνωριζει επι του θεματος ας βοηθησει...Ευχαριστω εκ των προτερων!
ε μα τι τωρα...παντα ειχα καβατζες για γαμησια παντρεμενες κτλ...αν δν ειχα πηγαινα μπουρδελακι οχι κολ γκερλ με 100-200ευρω :S
ΑΣΧΕΤΟ: Ε μα έτσι είναι! Πάντως αδερφάκο κομματάκι δύσκολο να βρεις καβάτζες.... τη σήμερον. Εκτός αν είσαι ο ΚΟΥΚΛΟΣ Ή Ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ (ή απλώς έχει ανοίξει ο πισινός και κατεβάζεις παπάδες, κοινώς κωλόφαρδος...
ΑΣΧΕΤΟ: Ε μα έτσι είναι! Πάντως αδερφάκο κομματάκι δύσκολο να βρεις καβάτζες.... τη σήμερον. Εκτός αν είσαι ο ΚΟΥΚΛΟΣ Ή Ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ (ή απλώς έχει ανοίξει ο πισινός και κατεβάζεις παπάδες, κοινώς κωλόφαρδος...
ναι σημερα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα :-...τωρα εμενα και παλια μ φενονταν πολλα τα 200ευρω για μια ωρα για μια πουτανα...ισως επειδη ειχα μετρο συγκρισης τη βουλγαρια...ισως επειδη πηγαινα βαρδαρη με 20-25-30 ευρω...ισως
Σωστός! Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο πόσοι έχουν τόσες καβάτζες πια και το διαφημίζουν!
φιλε κατι ηξερε ο Γιωργακης
Φιλαράκι κι εγώ Βαρδάρη και Βίλκα όσο ήμουν Σαλονίκη. Δίνεις ένα 30'αρι και ξεδίνεις. Τώρα 200+ μου φάινονται κοροϊδίστικα λίγο.
ποια 200+ εδω αλλος ειπε οτι σε 2 χρονια εδωσε 45χιλιαδες για στριπτιζου :S :S
εγω με τοσα λεφτα παντρευομαι με 5 γυναικες στη Βουλγαρια
Καβάτζες υπήρχαν !! ;)
Τρισσεκατομμυρια