kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
ελληνιδα ειναι νομιζω!
ρε πες την να παρει τα αρχιδια σου
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
ελληνιδα ειναι νομιζω!
τυπε αν πατε στα δικαστηρια γραψε ποτε θα δικαστει η υποθεση σας να ερθουμε να γελασουμε λιγοΚαλησπερα παιδια, θα ηθελα να σας πω λιγο το προβλημα μου. Πηγα με μια κοπελα call girl(δεν θελω να πω ποια για ευνοητους λογους) και μου ζητησε παραπανω χρηματα στο τελος τα οποια και φυσικα δεν εδωσα...βλακας δεν ειμαι..Αυτη αρχισε να φωναζει οτι δεν την πληρωσα κλπ και με περνει τηλεφωνο οτι θα μου κανει μηνυση για κλοπη(!) βρισκοντας το ονομα μου απο το τηλεφωνο μου....
Και ερωτω. Τι προβλημα μπορει να εχω εγω απο κατι τετοιο? Εννοειται κλοπη δεν υπηρξε απλα ψαχνει κατι να πει!!! Μπορεις ετσι να κανεις ψευτικες μηνυσεις και να περιμενεις αποτελεσματα? Αν καποιος γνωριζει επι του θεματος ας βοηθησει...Ευχαριστω εκ των προτερων!
Εισαι πολυ λαθος,υπαρχει ενα προγραμμα android που λεγεται greek caller id και βγαζει κανονικα ονομα,διευθηνσηΓια να της δώσει η τηλεφωνική σου εταιρεία τα στοιχεία σου θέλει εισαγγελική εντολή, λόγω προσωπικών δεδομένων. Αμφιβάλλω αν μία κατά πάσα περίπτωση χωρίς άδεια διαμονής αιτούσα – παρανόμως εργασθείσα ως πόρνη θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα.
Άμα απευθυνθεί σε δικηγόρο πιο πολλά θα πληρώσει σ’αυτόν για την σύνταξη της έγκλησης κλπ και τα περαιτέρω τρεξίματα. Και εγώ σου προτείνω αυτό
επρεπε να της πεις να σου δωσει και κανα ψιλο τυπερε πες την να παρει τα αρχιδια σουεγω μια φορα ειχα παει σε πουτανα σπιτι της και της ειπα οτι ξεχασα τ λεφτα σ αμαξι και εφυγα χωρις να πληρωσω
![]()
![]()
![]()
![]()
και στην δικη τι γινεται?
Και να τον αναλαβει αφιλοκερδως δικηγορος μελος του μπου τυπετυπε αν πατε στα δικαστηρια γραψε ποτε θα δικαστει η υποθεση σας να ερθουμε να γελασουμε λιγο![]()
Ρε μαν τι γινεται σου τρωει ο πιτσιρικας τις γκομενες;επρεπε να της πεις να σου δωσει και κανα ψιλο τυπε![]()
επρεπε να της πεις να σου δωσει και κανα ψιλο τυπε![]()
ελληνιδα ειναι νομιζω!
επρεπε να της πεις να σου δωσει και κανα ψιλο τυπε![]()
Ειναι δυνατον μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ εκδιδομενη που παρεχει ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ υπηρεσιες και αμοιβεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ χωρις να κοβει αποδειξεις να κινηθει ΝΟΜΙΚΑ εναντιον σου;;;![]()
αυτη η υποθεση ειναι φταγμενη για αλεξ τυπεΚαι να τον αναλαβει αφιλοκερδως δικηγορος μελος του μπου τυπε![]()
![]()
πολυ γελιο φιλε ο δικηγορος της πουτανας να λεει μας εκλεψε κυριε προεδρε πηρε κωλαρακι και δεν πληρωσε![]()
αυτη η υποθεση ειναι φταγμενη για αλεξ τυπε![]()
Το πάει στη λογική "ο κλέψας του κλέψαντος"!Ειναι δυνατον μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ εκδιδομενη που παρεχει ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ υπηρεσιες και αμοιβεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ χωρις να κοβει αποδειξεις, να κινηθει ΝΟΜΙΚΑ εναντιον σου;;;![]()
κυριακατικο θεμα τυπεμαλακιες ρε ανοιξε θεμα να χαμε να λεγαμε κλαιν μαιν πουτς