Νέα

Μηνιαίο περιοδικό Bourdela.com!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Bite επειδή θα αναλάβω τη στήλη "Οι πώλοι των Ελλεηνίδων των "Bourdela.com" στείλε μου μία φώτο του πώλου σου να τη δημοσιεύσω εκεί. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τους πωπους μονο των ελλεηνιδων? των ελληνιδων ποιος θα τους αναλαβει?
των αλλοδαπων?

εγω το πολυ πολυ να σου στειλω καμια βλεφαριδα απ το ματακι μου, καμια τριχα απ το μαλλι μου, καμια πλατη μου σε σημειο που εχω καει απ τον ηλιο... αυτα.. διοτι δεν γινεται να χαλασω το σοβαρο :rolleyes: προφιλ που εχω κτισει με κοπο κ ιδρωτα εδω μεσα τοσο καιρο.. μεσα σε μια στιγμη *P *P *P

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Πολύ καλή η ιδέα SPEED. Και όμως είναι εφικτό...Το περιοδικό μπορεί να είναι σε ηλεκτρονική μορφή και θα μπορεί να γίνεται download... από το ίδιο το site ή έστω από rapidshare. Αν βέβαια υπάρχει και ο παράγοντας ΚΕΡΔΟΣ" τότε θα μπορούσε να μετατραπεί η παρουσίαση σε μορφή exe με μοναδικό serial number για κάθε μηχανάκι...οπότε μόνο αυτός που θα πλήρωνε θα μπορoύσε να έχει στο email του το μοναδικό του κωδικό...Ο κωδικός αυτός σε άλλο μηχανάκι θα ήταν παντελώς άχρηστος...Όμως κάτι τέτοιο δεν το θεωρώ λογικό μιας και μόνο με τις διαφημίσεις θα μπορούσε να καλύψει, τα μηδαμινά, ούτως η άλλως έξοδα του και ένα έχει ένα σημαντικό ποσοστό κέρδους.Το να δημιουργηθεί κάτι τέτοιο π.χ. σε  Pagemaker, QuarkXPress το θεωρώ αρκετά εύκολο και εφικτό...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Bite επειδή όλα στον εγκέφαλο είναι, οι πωποί των Ελλεηνίδων είναι ακόμη πιο ερεθιστικοί, γιατί ακριβώς επειδή είναι Ελλεηνίδες θέλεις να τις βιτσιάσεις πιο πολύ (και άλλα να κάνεις πιο πολύ πάνω τους).

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σε παρακαλω
εγω ειμαι κοριτσι του κατηχητικου της προσευχης κ της νηστειας
μην μου λες τετοια
δεν ειναι σωστο

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
σε παρακαλω
μην μου λες τετοια
δεν ειναι σωστο

Και Ελλεηνίδα και του κατηχητικού;

Τώρα είναι που μας έφτιαξες χειρότερα.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

κ κοντη χονδρη κ ασχημη κ με τριχοπτωση (στο κεφαλι.. στα υπολοιπα εχω ισχυρη τριχοφυια)

ααχ... την ωρα που γεννιομουνα.. σχολαγανε οι μοιρες!!!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
σε παρακαλω
μην μου λες τετοια
δεν ειναι σωστο
η καλύτερη του σάιτ είσαι για μένα
αλλά αυτό θα το συζητήσουμε άλλη στιγμή..  :-*  :-*

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
κ κοντη χονδρη κ ασχημη κ με τριχοπτωση (στο κεφαλι.. στα υπολοιπα εχω ισχυρη τριχοφυια)

ααχ... την ωρα που γεννιομουνα.. σχολαγανε οι μοιρες!!!

Στα υπόλοιπα έχεις ισχυρή τριχοφυία;

Έχεις προσέξει το avatar μου;  :smitten: :smitten: :smitten:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αμαν
ξεχασα οτι εισαι κ βιτσιοζος :2funny:
εχω εχω πωωως.. αλλα εννοουσα.. προσωπο... στηθος.. πλατη.. κοιλια.. χερια :2funny: :2funny:
η καλύτερη του σάιτ είσαι για μένα
αλλά αυτό θα το συζητήσουμε άλλη στιγμή..  :-*  :-*  

νικολακη.. :-* (στο μαγουλο.. ως εκει μας επιτρεπει η αγια ηγουμενη)

πιες: ελπιζω να μην σ επεισαν για την καλυτεροτητα μου αυτα τα τυπου ελενη λουκα μονο... :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
αμαν
ξεχασα οτι εισαι κ βιτσιοζος :2funny:
εχω εχω πωωως.. αλλα εννοουσα.. προσωπο... στηθος.. πλατη.. κοιλια.. χερια :2funny: :2funny:
νικολακη.. :-* (στο μαγουλο.. ως εκει μας επιτρεπει η αγια ηγουμενη)

πιες: ελπιζω να μην σ επεισαν για την καλυτεροτητα μου αυτα τα τυπου ελενη λουκα μονο... :2funny:
καθόλου, και το δηλώνω δημόσια..  :)  :-*  :-*  :-* 
πληροφορίες εντός καταστήματος!..  ;)

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Έχω πρυπηρεσία σε αρχισυνταξία, αλλά λεω να πάρω τη στήλη του διαλόγου με τις αναγνώστριες :smitten:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
γλυκιά η παράσυρση ώρες ώρες γλυκιά μου.....  :)
ιδίως με έναν νικολάκη.....  :)  :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αυτος εκει απεναντι...
βαρα τον!

...κ εγω θα προσευχομαι να τον βοηθησει ο θεουλης να βρει το δρομο το σωστο.. τον αγνο..

*P

νικολακη να πας στα ενδοτερα σου να μ απαντησεις :P :-*

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Έχω πρυπηρεσία σε αρχισυνταξία, αλλά λεω να πάρω τη στήλη του διαλόγου με τις αναγνώστριες :smitten:

Αγαπημένη μου Σία...

με λένε Έλενα και είμαι 25 ετών. Εδώ κ ένα μήνα τα έχω με έναν παντρεμένο. Ξέχασα να σου πω οτι έχω ήδη ένα γάμο και τρία παιδιά. Δεν άντεχα άλλο την φασίνα όμως κ αφού του τα έκανα τσουρέκια τον έδιωξα... Φυσικά κράτησα τα παιδιά κ απαγορεύω σ' αυτόν τον μαλάκα να τα δεί. Τα παιδιά τα μεγαλώνει η μαμά μου.

Σου γράφω για να μου δώσεις εσύ μία λύση στο πρόβλημά μου. Βλέπεις εγώ δεν μπορώ. Άλλοι μου λένε οτι το μυαλό μου είναι καμμένο, άλλοι με λεν Ελλεηνίδα. Δεν μπορώ πάντως να δώσω εξήγηση.

Το πρόβλημά μου λοιπόν είναι με τον Γιώργο που έχω τώρα σχέση και είναι παντρεμένος. Τον πιέζω να χωρίσει την γυναίκα του και να ζήσουμε τον έρωτά μας στην Χαβάη ή κάπου αλλού σε έναν ψιλό πύργο, με ωραίες κουρτίνες και μεγάλο χρηματοκιβώτιο. Ελπίζω εκεί να του είναι μόνιμα σηκωμένη...

Έχω μπερδευτεί. Πριν ένα μήνα τα φτιάξαμε και αυτός δεν λέει να χωρίσει. Τι να κάνω ? Έχω απελπιστεί. Έγραψα και στο Κοσμοπόλιταν και μου είπαν να τον παρατήσω τον ανέραστο για τον πρώτο τυχόντα. Εγώ όμως δεν είμαι τέτοια γυναίκα. Τα έχω κόψει αυτά εδώ και δύο βδομάδες, τότε που μία παρτούζα με μια ποδοσφαιρική ομάδα και τους φιλάθλους της δεν πήγε καλά και πόνεσε το πωπάκι μου.

Λέω να του δώσω άλλη μία ευκαιρία. Αν δεν μου πάρει εκείνο το διαμερισματάκι που του ζήτησα, θα τον διώξω. Θα είναι απόδειξη αυτό οτι δεν με αγαπά. Απλά με ταλαιπωρεί και με χρησιμοποιεί μόνο σαν σκεύος ηδονής. Και εγώ δεν το μπορώ αυτό. Είμαι συναισθηματίας (!!!)

Τι με συμβουλέυεις ?

Φιλικά
Έλενα Τσοκάρου-Παρτούζογλου
Μενίδι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom