Νέα

Μηνιαίο περιοδικό Bourdela.com!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
σε παρακαλω
εγω ειμαι κοριτσι του κατηχητικου της προσευχης κ της νηστειας
μην μου λες τετοια
δεν ειναι σωστο

Συγνωμη δεσποινις ,να κανω μια ερωτηση;

Στο εξωφυλλο του δευτερου τευχους υπαρχει μια δηλωση σου....

Αληθευει;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι κυριε γκαμπαντου! δεν εχω δηλωσει ποτε κατι τετοιο! ειναι ολα ψεμματα! κ θα κανω μηνυση στον δημοσιογραφο!

αγαπω το περιοδικο παρ ολα αυτα κ δεν θελω να κλεισει...

:P
:new_shocked:

Όλο με εκπλήσεις εσύ... :rolleyes:

δεν καταλαβα.. ειναι φυσιολογικο να εχει κανει τοσα ως τα 25? :think:
τελικα οντως ειμαι του κατηχητικου :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Aααα..Ενσταση..!! Καρεκλα μονο στο τμημα στριπτηζαδικων..!

Στα αλλα θα πηγαινουν οι διαφορες πατσαβουρο-αγαμητο-αξυριστες, ενω εμεις θα δεχομαστε για προσωπικες συνεντευξεις γυναικες που μονο για κρεμες/αποτριχωσεις/solarium εχουν (εχουμε..) δωσει αρκετα €€€€€..!
έτσιιιιιιιιιιι  :grin:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε Bite με την Ισιμπάγεβα καινούργιο avatar (και την ισχυρή τριχοφυία) μου κάνεις κάτι τώρα... :smitten: :smitten: :smitten:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δλδ ο πωπος του αλλου αβαταρ μου (στο οποιο κ θα επιστρεψω μετα τους ολυμπιακους)
δεν σου κανε τπτ???

κ μην μου λες γι αυτη την ισχυρη τετοια γιατι τρομαζω οτι θα ξυπνησω αυριο κ θα ειναι αληθινη :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε σπίντ...να αναλάβω το αθλητικό τμήμα του περιοδικού?....σε διαβεβαιώ ότι θα είμαι αντικειμενικότατος......γαμώ τον πειραιά μου γαμώ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε αφήστε να νιμού κλπ...
τη διανομή ποιος θα την κάνει;;

να πάρω το φορτηγό;;;;

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Αγαπημένη μου Σία...

με λένε Έλενα και είμαι 25 ετών. Εδώ κ ένα μήνα τα έχω με έναν παντρεμένο. Ξέχασα να σου πω οτι έχω ήδη ένα γάμο και τρία παιδιά. Δεν άντεχα άλλο την φασίνα όμως κ αφού του τα έκανα τσουρέκια τον έδιωξα... Φυσικά κράτησα τα παιδιά κ απαγορεύω σ' αυτόν τον μαλάκα να τα δεί. Τα παιδιά τα μεγαλώνει η μαμά μου.

Σου γράφω για να μου δώσεις εσύ μία λύση στο πρόβλημά μου. Βλέπεις εγώ δεν μπορώ. Άλλοι μου λένε οτι το μυαλό μου είναι καμμένο, άλλοι με λεν Ελλεηνίδα. Δεν μπορώ πάντως να δώσω εξήγηση.

Το πρόβλημά μου λοιπόν είναι με τον Γιώργο που έχω τώρα σχέση και είναι παντρεμένος. Τον πιέζω να χωρίσει την γυναίκα του και να ζήσουμε τον έρωτά μας στην Χαβάη ή κάπου αλλού σε έναν ψιλό πύργο, με ωραίες κουρτίνες και μεγάλο χρηματοκιβώτιο. Ελπίζω εκεί να του είναι μόνιμα σηκωμένη...

Έχω μπερδευτεί. Πριν ένα μήνα τα φτιάξαμε και αυτός δεν λέει να χωρίσει. Τι να κάνω ? Έχω απελπιστεί. Έγραψα και στο Κοσμοπόλιταν και μου είπαν να τον παρατήσω τον ανέραστο για τον πρώτο τυχόντα. Εγώ όμως δεν είμαι τέτοια γυναίκα. Τα έχω κόψει αυτά εδώ και δύο βδομάδες, τότε που μία παρτούζα με μια ποδοσφαιρική ομάδα και τους φιλάθλους της δεν πήγε καλά και πόνεσε το πωπάκι μου.

Λέω να του δώσω άλλη μία ευκαιρία. Αν δεν μου πάρει εκείνο το διαμερισματάκι που του ζήτησα, θα τον διώξω. Θα είναι απόδειξη αυτό οτι δεν με αγαπά. Απλά με ταλαιπωρεί και με χρησιμοποιεί μόνο σαν σκεύος ηδονής. Και εγώ δεν το μπορώ αυτό. Είμαι συναισθηματίας (!!!)

Τι με συμβουλέυεις ?

Φιλικά
Έλενα Τσοκάρου-Παρτούζογλου
Μενίδι

Αγαπητή μου Έλενα,

με μεγάλη συγκίνηση διάβασα το γράμμα σου και πρέπει να σου πω ότι εκτός από μένα όλη ο ομάδα του bourdela.com συμμερίζεται αμέριστα το πρόβλημά σου. Είναι γνωστό κορίτσι μου ότι υπάρχουν στον κόσμο τέτοια άθλια υποκείμενα που παρασύρουν ανυποψίαστες παρτουζόβιες σαν και σένα στο δρόμο της μονογαμίας.

Και βέβαια να μην τον αφήσεις να χωρίσει το Γιώργο σου, αν χωρίσει τη γυναίκα του πώς θα τον έχεις δικό σου βρε κουτό; Μπορεί να σε πλάνεψε τώρα που είναι αρχή (αλήθεια πώς τα κατάφερε; με το μέγεθος ή με την τεχνική; πες μας να χαρείς γιατί το θέμα παραμένει ανοιχτό εδώ στο περιοδικό...) κι έχασες για λίγο το συνειρμό σου, αλλά είσαι μεγάλη κοπέλα και γρήγορα θα σταθείς στα πόδια σου και θα του δώσεις την κατάλληλη απάντηση: διαμερισματάκι ή τον στέλνεις διακοπές με τη συμβία του!

Σε φιλώ χιαστί,

Σία

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Προς τους κεντρικούς διαχειριστές των bourdela.com!

Πλάκα - πλάκα με πάνω από 50.000 μέλη που έχει το site και εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες ένα περιοδικό σαν αυτό που προτείνει ο speed θα έχει επιτυχία! Επιτυχημένα θεωρούνται τα περιοδικά που πουλάνε πάνω από 10.000 τεύχη και υποψιάζομαι ότι το bourdela mag (με μία τιμή  γύρω στα 3-4 Ευρώ) θα πουλάει 2 και 3 φορές περισσότερα.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Τελεια ιδεα πιστευω πως θα ειχε μεγαλη ανταποκριση απο τον κοσμο οχι μονο των μπουρδελιαρηδων αλλα και απο διαφορους ασχετους οπως επισης θα μπορουσε να τραβηξει και κοσμο που δεν γνωριζει το σαιτ ας το σκευτουν σοβαρα

Επισκέπτης
Προς τους κεντρικούς διαχειριστές των bourdela.com!

Πλάκα - πλάκα με πάνω από 50.000 μέλη που έχει το site και εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες ένα περιοδικό σαν αυτό που προτείνει ο speed θα έχει επιτυχία! Επιτυχημένα θεωρούνται τα περιοδικά που πουλάνε πάνω από 10.000 τεύχη και υποψιάζομαι ότι το bourdela mag (με μία τιμή  γύρω στα 3-4 Ευρώ) θα πουλάει 2 και 3 φορές περισσότερα.

Τελεια ιδεα πιστευω πως θα ειχε μεγαλη ανταποκριση απο τον κοσμο οχι μονο των μπουρδελιαρηδων αλλα και απο διαφορους ασχετους οπως επισης θα μπορουσε να τραβηξει και κοσμο που δεν γνωριζει το σαιτ ας το σκευτουν σοβαρα

καλές οι σκέψεις σας, αλλά για να προχωρήσει μια τέτοια ιδέα πρέπει το περιοδικό  να δοκιμαστεί πιλοτικά. 

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006