Αγαπημένη μου Σία...
με λένε Έλενα και είμαι 25 ετών. Εδώ κ ένα μήνα τα έχω με έναν παντρεμένο. Ξέχασα να σου πω οτι έχω ήδη ένα γάμο και τρία παιδιά. Δεν άντεχα άλλο την φασίνα όμως κ αφού του τα έκανα τσουρέκια τον έδιωξα... Φυσικά κράτησα τα παιδιά κ απαγορεύω σ' αυτόν τον μαλάκα να τα δεί. Τα παιδιά τα μεγαλώνει η μαμά μου.
Σου γράφω για να μου δώσεις εσύ μία λύση στο πρόβλημά μου. Βλέπεις εγώ δεν μπορώ. Άλλοι μου λένε οτι το μυαλό μου είναι καμμένο, άλλοι με λεν Ελλεηνίδα. Δεν μπορώ πάντως να δώσω εξήγηση.
Το πρόβλημά μου λοιπόν είναι με τον Γιώργο που έχω τώρα σχέση και είναι παντρεμένος. Τον πιέζω να χωρίσει την γυναίκα του και να ζήσουμε τον έρωτά μας στην Χαβάη ή κάπου αλλού σε έναν ψιλό πύργο, με ωραίες κουρτίνες και μεγάλο χρηματοκιβώτιο. Ελπίζω εκεί να του είναι μόνιμα σηκωμένη...
Έχω μπερδευτεί. Πριν ένα μήνα τα φτιάξαμε και αυτός δεν λέει να χωρίσει. Τι να κάνω ? Έχω απελπιστεί. Έγραψα και στο Κοσμοπόλιταν και μου είπαν να τον παρατήσω τον ανέραστο για τον πρώτο τυχόντα. Εγώ όμως δεν είμαι τέτοια γυναίκα. Τα έχω κόψει αυτά εδώ και δύο βδομάδες, τότε που μία παρτούζα με μια ποδοσφαιρική ομάδα και τους φιλάθλους της δεν πήγε καλά και πόνεσε το πωπάκι μου.
Λέω να του δώσω άλλη μία ευκαιρία. Αν δεν μου πάρει εκείνο το διαμερισματάκι που του ζήτησα, θα τον διώξω. Θα είναι απόδειξη αυτό οτι δεν με αγαπά. Απλά με ταλαιπωρεί και με χρησιμοποιεί μόνο σαν σκεύος ηδονής. Και εγώ δεν το μπορώ αυτό. Είμαι συναισθηματίας (!!!)
Τι με συμβουλέυεις ?
Φιλικά
Έλενα Τσοκάρου-Παρτούζογλου
Μενίδι