Νέα

μικτοι γαμοι..γιατι συμβαινει αυτο το αισχος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 374
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα παντρευοσασταν αλλοδαπη?

• οχι με τιποτα..παππουτσι απ τον τοπο σου κι ας ειναι μπαλωμενο

Ψήφοι: 15 16,0%
  • ναι αμε γιατι οχι..

Ψήφοι: 64 68,1%
  • αναλογα..αν ηταν απο ανεπτυγμενη χωρα ναι..

Ψήφοι: 15 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    94

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Ολο και περισσοτεροι συμπατριωτες μου παντρευονται αλλοδαπες..γιατι συμβαινει αυτο το αισχος? σκεφτειτε ναχετε πεθερο ΑΛβανο η Ρωσο..διαφορετικη κουλτουρα μπορει και διαφορετικη θρησκεια, τα παιδια πια γλωσσα θα μιλανε? καταδικασμενοι γαμοι..γιατι ομως συμβαινουν ολο και συχνοτερα?
Αρχισα να πιστευω οτι μαλλον καπου λασκαρουν οι βιδες σου. Για αυτο και οι περισσοτεροι παντρευετε ελληνιδες και στα 5-10 χρονια βρισκεστε με δυο τρια κουτσουβελα, χρωστατε τα κερατα σας για να κανετε το σοου σας και σας αποκαλουνε πανω μαλακα κατω μαλακα και χτυπιεστε μεταξυ σας και σας πηδιονται και με αλλους. Βρες μου εσυ μια ελληνιδα που θα μου δωσει κεφαλαιο να ανοιξω μαγαζι, το σπιτι να ειανι πεντακαθαρο, να κανω μπανιο να μου δινει πετσετα να σκουπιστω, να μοπυ φερνει πρωινο στο κρεββατι, να την πηδαω οποτε θελω εγω, να ερχεται στο μαγαζι να βοηθαει χωρις να πει κουραστηκα και κυριως, να λατρευει τα παιδια και τα παντα να λειτουργουν ρολοι στο σπιτι, και ελα να μου το πεις. Επειδη εγω αυτο το ζω με ''αλλοδαπη''.Και μαλιστα ΑΣΙΑΤΙΣΣΑ. καταλαβες τωρα αγορακι? αντε γιατι ο καθε φυτουλας εχει αποψη, για αυτο και επιβιωνουν κατι αποβρασματα σαν τους χρυσαυγουλιτες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αρχισα να πιστευω οτι μαλλον καπου λασκαρουν οι βιδες σου. Για αυτο και οι περισσοτεροι παντρευετε ελληνιδες και στα 5-10 χρονια βρισκεστε με δυο τρια κουτσουβελα, χρωστατε τα κερατα σας για να κανετε το σοου σας και σας αποκαλουνε πανω μαλακα κατω μαλακα και χτυπιεστε μεταξυ σας και σας πηδιονται και με αλλους. Βρες μου εσυ μια ελληνιδα που θα μου δωσει κεφαλαιο να ανοιξω μαγαζι, το σπιτι να ειανι πεντακαθαρο, να κανω μπανιο να μου δινει πετσετα να σκουπιστω, να μοπυ φερνει πρωινο στο κρεββατι, να την πηδαω οποτε θελω εγω, να ερχεται στο μαγαζι να βοηθαει χωρις να πει κουραστηκα και κυριως, να λατρευει τα παιδια και τα παντα να λειτουργουν ρολοι στο σπιτι, και ελα να μου το πεις. Επειδη εγω αυτο το ζω με ''αλλοδαπη''. καταλαβες τωρα αγορακι? αντε γιατι ο καθε φυτουλας εχει αποψη, για αυτο και επιβιωνουν κατι αποβρασματα σαν τους χρυσαυγουλιτες.
μην αγχωνεσαι τυπε....ο τυπος ο μυρωνας ειναι πακιστανος και δεν εγκρινει τους μικτους γαμους συμπατριωτων του με ρωσιδες.....δεν μιλαει για μας τους ελληνες

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
μην αγχωνεσαι τυπε....ο τυπος ο μυρωνας ειναι πακιστανος και δεν εγκρινει τους μικτους γαμους συμπατριωτων του με ρωσιδες.....δεν μιλαει για μας τους ελληνες
Δωστε του μια μπανανα τοτε να σιωπησει. καλα για τις ρωσσιδες δεν λεει να ασχολουμαι, αλλα η καλυτερη ελληνιδα ειναι η χειροτερη ασιατισσα. αποδεδειγμενα. ο ανθρωπος ειναι αλλου...

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26
Αρχισα να πιστευω οτι μαλλον καπου λασκαρουν οι βιδες σου. Για αυτο και οι περισσοτεροι παντρευετε ελληνιδες και στα 5-10 χρονια βρισκεστε με δυο τρια κουτσουβελα, χρωστατε τα κερατα σας για να κανετε το σοου σας και σας αποκαλουνε πανω μαλακα κατω μαλακα και χτυπιεστε μεταξυ σας και σας πηδιονται και με αλλους. Βρες μου εσυ μια ελληνιδα που θα μου δωσει κεφαλαιο να ανοιξω μαγαζι, το σπιτι να ειανι πεντακαθαρο, να κανω μπανιο να μου δινει πετσετα να σκουπιστω, να μοπυ φερνει πρωινο στο κρεββατι, να την πηδαω οποτε θελω εγω, να ερχεται στο μαγαζι να βοηθαει χωρις να πει κουραστηκα και κυριως, να λατρευει τα παιδια και τα παντα να λειτουργουν ρολοι στο σπιτι, και ελα να μου το πεις. Επειδη εγω αυτο το ζω με ''αλλοδαπη''.Και μαλιστα ΑΣΙΑΤΙΣΣΑ. καταλαβες τωρα αγορακι? αντε γιατι ο καθε φυτουλας εχει αποψη, για αυτο και επιβιωνουν κατι αποβρασματα σαν τους χρυσαυγουλιτες.

και αυτο δεν ειναι μονο στισ ασσιατισες

αυτα τα λενε μονο κατι παιδακια που ειναι ακομη στο βρα** της μαμας τους και δεν εχουν τα αρχ**** να κανουν αυτο που θελουν

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κινέζα, Κορεάτισσα ή από τη χώρα του ανατελλοντος ηλίου;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
:rockon:..καλα τα λες οι ελληνιδες ειναι απιστευτα εγωκεντρικες.νομιζουν οτι το μουνι τους αξιζει χρυσαφι.ασε που εμφανισιακα ειναι για τα μπαζα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.599
Πόντοι
25.467
O κ. Τζέτζης δεν έχει γνωμοδοτήσει, και ως εκ τούτου έχω αρχίσει να ανησυχώ.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ο Ταμηλος δε διασταυρωνεται, οτι γονιδιο εχει πανω του ειναι κυριαρχο, μονο κλωνους παραγει

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 10
  • 2.jpg
    2.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 9

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.599
Πόντοι
25.467
Να διασταυρώσουμε τον Ταμήλο με την Ταμίλα παίκτη??

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=567481;type=avatar[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.tvzapping.gr/userfiles/0b688f97-7078-41d4-8e02-6b13bc3d7ca3/866690large.jpg[/img[/URL]]

Αλήθεια... αυτή η ψυχή που χάθηκε;

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=567481;type=avatar[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.tvzapping.gr/userfiles/0b688f97-7078-41d4-8e02-6b13bc3d7ca3/866690large.jpg[/img[/URL]]

Αλήθεια... αυτή η ψυχή που χάθηκε;

[/quote]

Ποια είναι αυτή που χάθηκε κιόλας??  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom