Νέα

μικτοι γαμοι..γιατι συμβαινει αυτο το αισχος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 374
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα παντρευοσασταν αλλοδαπη?

• οχι με τιποτα..παππουτσι απ τον τοπο σου κι ας ειναι μπαλωμενο

Ψήφοι: 15 16,0%
  • ναι αμε γιατι οχι..

Ψήφοι: 64 68,1%
  • αναλογα..αν ηταν απο ανεπτυγμενη χωρα ναι..

Ψήφοι: 15 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    94

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αυτά σε πειράζουν εσένα;Θα σε χάλαγε μια Ρωσίδα γυναικάρα που να ναι καλή σύζυγος και να σε σέβεται αλλά θε θελες μια που μιλέτε ίδια γλώσσα και σου ψήνει το ψάρι στα χείλη...Αλβανίδες πέρα από κάτι κακομοίρες έχεις δει κάτι μουνάρες;Αλβανίδα φίλη και πελάτισα έχει τελειώσει ΑΣΟΕΕ να δεις μια μουνάρα νταρντάνα που παθαίνεις εγκεφαλικό..Μη σου πω για Βολιώτη φίλο που παντρεύτηκε μια Νιγηριανή,η κοπέλα κορμάρα και κούκλα στα καλλυντικά και έχουν 4 παιδιά..

ξεροχυνω για Νιγηριανη  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
    Τον μη αποδεκτό άντρα που δεν ανταποκρίνεται στο status της εικόνας και των προτύπων του σήμερα, οι Ελληνίδες υποψήφιες νύφες γυναίκες τον απορρίπτουν αμέσως. Όταν περάσουν τα χρόνια και <<καούν>> τον δέχονται.
    Κατά τη γνώμη μου καλά θα κάνει τότε να παντρευτεί την ξένη <<που δεν έχει καεί>>

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γενικά ο γάμος θέλει υπομονή στο ψαξιμο...όσο πιο μεγαλος παντρευτει ο άντρας εξαργυρωνει περισότερο την αξία του...
Και νεότερη γυναικα θα πάρει ,και πιο κονομημενη και με προίκα κλπ

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Γενικά ο γάμος θέλει υπομονή στο ψαξιμο...όσο πιο μεγαλος παντρευτει ο άντρας εξαργυρωνει περισότερο την αξία του...

Στο γάμο μετράει μόνο αν σου κάνει η λεγάμενη και της κάνεις. Προίκες και συναφή ξεχάστετα. Αν βάζουμε νο 1 την προίκα, έχουμε αποτύχει.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

και συ προικοθηρας τζιελ? :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Στο γάμο μετράει μόνο αν σου κάνει η λεγάμενη και της κάνεις. Προίκες και συναφή ξεχάστετα. Αν βάζουμε νο 1 την προίκα, έχουμε αποτύχει.
τι να μου κανει δλδ;ο γάμος μια σύμβαση είναι για την κοινωνία....παιρνεις μια για να σου κανει παιδία να σε γηροκομησουν και απολαμβανεις τα λεφτά της....για να ζεις μια ζωή καλη

Τι νομίζεις δλδ θα απολαμβανεις μετα τον γαμο;την σουπερ γκομεναρα;ξεχνά το θα χοντρυνει,δεν θα βάφεται,δεν θα βλέπεται,θα ειναι με τα μούτρα σε ενα ταψί γλυκό και θα φτιαξει μια κωλαρα ίσαμε δυο μέτρα φαρδιά....

Θα απολαύσεις σεξ;ειδες πόσες δικαιολογίες εισέπραξε ο άλλος σε εναν μήνα

Θα απολαύσεις νοικοκυροσύνη;αμα είσαι τυχερός και ζει η πεθερα μπορει να φας κανα πιάτο φαι αν σε συμπαθεί

Έπειτα δεν χρειαζεται να την βλέπεις πολύ μεσά στον γαμο την γυναικα,καλυτερα να λείπεις σε δουλειές συνέχεια,γενικά να περνάτε μαζί ελάχιστες ώρες η και καθολου

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τι να μου κανει δλδ;ο γάμος μια σύμβαση είναι για την κοινωνία....παιρνεις μια για να σου κανει παιδία να σε γηροκομησουν και απολαμβανεις τα λεφτά της....για να ζεις μια ζωή καλη

Τι νομίζεις δλδ θα απολαμβανεις μετα τον γαμο;την σουπερ γκομεναρα;ξεχνά το θα χοντρυνει,δεν θα βάφεται,δεν θα βλέπεται,θα ειναι με τα μούτρα σε ενα ταψί γλυκό και θα φτιαξει μια κωλαρα ίσαμε δυο μέτρα φαρδιά....

Θα απολαύσεις σεξ;ειδες πόσες δικαιολογίες εισέπραξε ο άλλος σε εναν μήνα

Θα απολαύσεις νοικοκυροσύνη;αμα είσαι τυχερός και ζει η πεθερα μπορει να φας κανα πιάτο φαι αν σε συμπαθεί

Έπειτα δεν χρειαζεται να την βλέπεις πολύ μεσά στον γαμο την γυναικα,καλυτερα να λείπεις σε δουλειές συνέχεια,γενικά να περνάτε μαζί ελάχιστες ώρες η και καθολου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ολο και περισσοτεροι συμπατριωτες μου παντρευονται αλλοδαπες..γιατι συμβαινει αυτο το αισχος? σκεφτειτε ναχετε πεθερο ΑΛβανο η Ρωσο..διαφορετικη κουλτουρα μπορει και διαφορετικη θρησκεια, τα παιδια πια γλωσσα θα μιλανε? καταδικασμενοι γαμοι..γιατι ομως συμβαινουν ολο και συχνοτερα?
Ελα ρε !!!Σου ξεφυγε αυτό;  :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
οι ποιο πετυχημένοι γάμοι είναι των ναυτικών,τυχαίο;

εχω φιλους ενα ζευγαρι π ειναι αμερικα γιατροι και δουλευουνε παρα πολλες ωρες και δν βλεπει ο ενας τον αλλον
ειναι ευτιχισμενοι με τον γαμο τους  :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ολο και περισσοτεροι συμπατριωτες μου παντρευονται αλλοδαπες..γιατι συμβαινει αυτο το αισχος? σκεφτειτε ναχετε πεθερο ΑΛβανο η Ρωσο..διαφορετικη κουλτουρα μπορει και διαφορετικη θρησκεια, τα παιδια πια γλωσσα θα μιλανε? καταδικασμενοι γαμοι..γιατι ομως συμβαινουν ολο και συχνοτερα?
πακιστανος είσαι;ή νιγηριανός;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχω φιλους ενα ζευγαρι π ειναι αμερικα γιατροι και δουλευουνε παρα πολλες ωρες και δν βλεπει ο ενας τον αλλον
ειναι ευτιχισμενοι με τον γαμο τους  :grin: :grin:
φίλε εγώ οι θεωρίες που λέω είναι απόσταγμα βαθιάς πείρας της ζωής....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Για αυτο κανεις ενα προγαμιαιο συμβολαιο  ;) ειναι must για οσους εχουν περιουσια .Και λες μουρο μου για να δειξεις οτι με αγαπας για μενα... κ οχι για την περιουσια μου.Μετα θανατο αστα παρουν τα παιδια σου αν κανεις.Γνωστος μου που εχει παρα πολλα μικρα σπιτακια το εχει κανει...αλλα αυτος απο πολλες αποψεις ειναι γατονι και του βγαζω το καπελο...και ξενογαμαει κατι γκομενακια απιστευτα αν και 55αρης αλλα πολυ καλα κρατημενος.Τωρα γαμαει μια 30αρα ρωσιδα και δεν μιλαμε για πουτανες και η γυναικα του δεν βγαζει μιλια γιατι την εχει <<δεμενη>> απο πολλες αποψεις...

Εσυ πολλες ταινιες βλεπεις και δε θα σου βγει σε καλο ;)

πριναπ στην Ελλαδα = αξια κωλοχαρτου ζεβασοφτ. Και η γκομενα που θελει να στα φαει στα τρωει μεσω των παιδιων ... αμα τα "απλωσει" κι ολας θα ζει καμια 25ρια χρονια στην υγεια σου. Και μη γελατε, παιζει τρελλα αυτο, πιτσιρικα φορτωνει ματσο 40ρη, αμολαει ενα παιδι και μετα σαλτα και γαμησου μαλακα. Ξερω φαση οπου τυπος "καλης οικογενειας" τον σουταρε η 20 χρονη 2 μηνες μετα τη γεννα, και τωρα αυτος ζει το παιδι του, αυτη, τους γονεις της (οι οποιοι "μεγαλωνουν" ουσιαστικα το παιδι) και τον αδερφο της.

Α Ελληνιδα αυτη

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
Εσυ πολλες ταινιες βλεπεις και δε θα σου βγει σε καλο ;)

πριναπ στην Ελλαδα = αξια κωλοχαρτου ζεβασοφτ. Και η γκομενα που θελει να στα φαει στα τρωει μεσω των παιδιων ... αμα τα "απλωσει" κι ολας θα ζει καμια 25ρια χρονια στην υγεια σου. Και μη γελατε, παιζει τρελλα αυτο, πιτσιρικα φορτωνει ματσο 40ρη, αμολαει ενα παιδι και μετα σαλτα και γαμησου μαλακα. Ξερω φαση οπου τυπος "καλης οικογενειας" τον σουταρε η 20 χρονη 2 μηνες μετα τη γεννα, και τωρα αυτος ζει το παιδι του, αυτη, τους γονεις της (οι οποιοι "μεγαλωνουν" ουσιαστικα το παιδι) και τον αδερφο της.

Α Ελληνιδα αυτη

τυπε ειναι απιστευτο,ποιος το περιμενε απο μια ελληνιδα αυτο;   :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom