The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.807
- Πόντοι
- 25.467
Ποια είναι αυτή που χάθηκε κιόλας??
Η Ταμίλα Κουλίεβα.
Η Ταμίλα Κουλίεβα.
η ρωσσοποντια ηθοποιος ταμιλα
τετοια λες και το στεναχωρεις το παιδι τον παπατρολη κι ειναι κι ευαισθητη ψυχη
ταμιλα κουλιεβα, καλλιτεχνης ηθοποιος
Καμιά σταρούμπα του Σειρηνάκη??
Καμιά σταρούμπα του Σειρηνάκη??
ειπαμε η Ελληνιδα ξερει να ξεχωριζει του μαλακες με την μια..τι να τον κανει εναν αμορφωτο και αναλφαβητο αγροτη-βοσκο? γι αυτο ειπα οι αποτυχημενοι παντρευονται ξενες
Όχι ρε σεις. Του σοβαρού ρεπερτορίου. Από "Γλάρο" και πάνω.
Όχι ρε σεις. Του σοβαρού ρεπερτορίου. Από "Γλάρο" και πάνω.
Μύρωνα, εδώ θα διαφωνήσω. Δεν ξέρουν την τύφλα τους. Θα σου πω μια συγκινητική ιστορία. Όταν ήμουν παιδί, θυμάμαι ότι είχαμε βγει βόλτα με τη νονά μου και τη μάνα μου. Στο γυρισμό περάσαμε με το αυτοκίνητο από μια βιομηχανική περιοχή.
Καθώς συζητούσαν, κατάλαβα από τα συμφραζόμενα, ότι κάποιος την έπεσε στη νονά μου και της έδωσε την επαγγελματική του κάρτα, στην οποία εγραφε τη διεύθυνση του ''μαγαζιού'' του. Βρέθηκε ,λοιπόν, η οδός και ψάχνοντας τον αριθμό συνειδητοποίησαν ότι αντιστοιχούσε σε ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, στο οποίο υπήρχε η εργοστασιάρα του μάγκα. Η μάνα μου γυρνάει και της λέει '' Έπεσες σε κελεπούρι'' και η νονά μου απάντησε ''Σιγά μην ασχοληθώ με τον άξεστο σιδερά''.
Από τότε την έχω σαν πρότυπο Ελλεηνίδας και έχω κόψει κάθε επαφή......
Τέλη του 90 αρχές του 00; Την εποχή που τα λεφτά τους τα κανάλια τα πετούσαν σε μαλακίεςΘυμάστε μια σειρά που γαμιόταν με τον καλύτερο φίλο του γιού της? Ο Μαρκουλάκης ήταν ο γιος και ο γαμιάς-φίλος του γιου ο Χειλάκης αν θυμάμαι καλά...
ναι αλλά σήμερα αυτό το εργοστάσιο δεν υπάρχει και κατά πάσα πιθανότητα ο "σιδεράς" θα είναι πίσω από τα σίδερα για χρέη προς το δημόσιοκαλα ολοκληρο εργοστασιο....τι ηθελε δηλαδη?
ας παντρευτει κανα νεο δικηγορο π δν βγαζει καθαρα ουτε 1000ευρω
Τέλη του 90 αρχές του 00; Την εποχή που τα λεφτά τους τα κανάλια τα πετούσαν σε μαλακίες
Η ζωή που δεν έζησα. 1998Ναι κάπου τότε ήταν
σου ευχομαι τα καλυτερα φιλεκουφαλες νεοναζιδες, θελετε να γινετε νταβαδες στα αρχιδια μας
σε 1μιση μηνα παντρευομαι την ταυλανδοκινεζα μου που την ταλαιπωρω 4 και πλεον χρονια και
την φερνω ελλαδα,
προκειτε για μια μια κοπελα που μεγαλωσε σε καλυβα
σπουδασε με κρατικο δανειο και εγινε αρχιλογιστρια σε
πολυεθνικη με μισθο πλεον τα 650 ευρω
(πολλα λεφτα για τη χωρα)
εχει αγορασει σπιτι στους γερους γονεις της
και οσα εβγαζε ηταν παντα για την οικογενεια
και μολις ερθει εδω θα δουλεψει
ηδη της βρηκα "παρακατιανη" δουλεια (για τις ελλεηνιδες)
με 550 ευρω
δεν θα ερχοταν ελλαδα αλλιως
να καθετε
βγαζω καποια λεφτα αλλα ουτε σπιτι δεν εχω
τα παραταει ολα για παρτυ μου
και ο πατερας μου αλλοδαπη πηρε και εγω αλλοδαπη θα παρω
εχω κανει σχεσεις με πανω απο 10 ελλεινηδες (με 2 εχω συζησει)
ειμαι σχεδον 37
αυτα για οσους λενε οτι μονο οσοι δεν μπορουν να βρουν ελλεηνιδα
παντρευονται ξενες
Τα 650 ευρώ ΔΕΝ είναι πολλά λεφτά για αρχιλογιστή ΕΑΝ εργάζεται σε πολυεθνική στη Κίνα. Λογικά θα είναι σε μεγάλη πόλη της Κίνας (ΑΝ είναι εκεί) και αν μάλιστα είναι σε μια από τις μεγαλύτερες Πεκίνο ή Σαγκάη με το ζόρι φτάνουν για το νοίκι και τα έξοδα του μήνα και με τη καμία πάντος για να βάλεις κάποια στην άκρη για να πάρει σπίτι. Πχ ένα σπίτι στη Σαγκάη μεσαίου μεγέθους (80-90 τμ) σε μια σχετικά καλή περιοχή κοστίζει ΠΑΝΩ από 300χιλιάδες ευρώ και ΔΕΝ τ αγοράζεις. Ουσιαστικά αγοράζεις το δικαίωμα να μένεις σ αυτό για 70 χρόνια.κουφαλες νεοναζιδες, θελετε να γινετε νταβαδες στα αρχιδια μας
σε 1μιση μηνα παντρευομαι την ταυλανδοκινεζα μου που την ταλαιπωρω 4 και πλεον χρονια και
την φερνω ελλαδα,
προκειτε για μια μια κοπελα που μεγαλωσε σε καλυβα
σπουδασε με κρατικο δανειο και εγινε αρχιλογιστρια σε
πολυεθνικη με μισθο πλεον τα 650 ευρω
(πολλα λεφτα για τη χωρα)
εχει αγορασει σπιτι στους γερους γονεις της
και οσα εβγαζε ηταν παντα για την οικογενεια
και μολις ερθει εδω θα δουλεψει
ηδη της βρηκα "παρακατιανη" δουλεια (για τις ελλεηνιδες)
με 550 ευρω
δεν θα ερχοταν ελλαδα αλλιως
να καθετε
βγαζω καποια λεφτα αλλα ουτε σπιτι δεν εχω
τα παραταει ολα για παρτυ μου
και ο πατερας μου αλλοδαπη πηρε και εγω αλλοδαπη θα παρω
εχω κανει σχεσεις με πανω απο 10 ελλεινηδες (με 2 εχω συζησει)
ειμαι σχεδον 37
αυτα για οσους λενε οτι μονο οσοι δεν μπορουν να βρουν ελλεηνιδα
παντρευονται ξενες