Νέα

Μικτή ή απλή ασφάλεια αυτοκινήτου; Τί συμφέρει; Τί περιλαμβάνει;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ναι αλλα δεν με επιασες, τι εγραψα και τι μου απαντησες?
ειπαμε υπαρχουν απαλλαγες στις καλυψεις της μεικτης!!
εθνικη ασφ. η απαλλαγη ξεκιναει απο τα 250 ευρω
η αγροτικη 1% επι του ασφαλιζομενου κεφαλαιου του αυτοκινητου
η ιντεραμερικαν ξεκιναει απο τα 1000 ευρω   και παει λεγοντας...

Με Εθνικη εχω αλλα ειπαμε..Τα ασφαλιστρα ειναι παρα πολλα..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
αν το παίρνει η γυναίκα σου
Δηλαδή με μεικτή δε χρειάζεται να δηλώσεις και το όνομα της γυναίκας σου αν το παίρνει;
Πάντως, από πρόσφατη εμπειρία λόγω τρακαρίσματος με το....δρομο  :2funny:,
μετάνιωσα που δεν είχα μεικτή.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Οταν εχεις αυτοκινητο που το χρωστας ακομα η δεν εχεις λεφτα για πεταμα κανεις μικτη ασφαλεια. καλυτερα να πληρωνεις κατι παραπανο το χρονο η το 6μηνο παρα να μεινεις χωρις αμαξι.

Στις ασφαλειες οτι πληρωνεις περνεις. αν πληρωνεις μια καλη ασφαλιστικη θα αποζημιωθεις και γρηγορα και χωρις προβλημα....το φθηνο το κρεας το τρωνε και οι σκυλοι....

η απαλλαγη παιζει αναλογα με το τι πληρωνεις. π.χ. σου λεει με απαλλαγη 500ευρω εχεισ ασφαλιστρο 400ευρω με απαλλαγη 300ευρω εχεις ασφαλιστρο 450ευρω χωρις καθολου απαλλαγη εχεις 600ευρω. οι τιμες ειναι εντελος τυχαιες.

αν η ζημια που κανεις στο αμαξι σου ειναι δηλαδη 1000ευρω και η απαλλαγη σου ειναι 300 θα αποζημιωθεις 700ευρω εφοσον δεν υπαρξουν και αλλες προυποθεσεις οπως παλαιοτητα κτλ καιπιθανες αλλες μειωσεις> Γι'αυτο να γνωριζεται πως σε περιπτωση που ειναι να αποζημιωθειται απο καποια ασφαλιστικη πριν ξεκινησετε την επισκευη του οχηματος να μιλατε με τον διακανονιστη της ζημιας στης καθε εταιρεια ωστε να μην υπαρξει προβλημα στη συνεχεια. αλλες ασφαλιστικες εχουν παλαιοτητα μετα τη 2ετια,αλλες 3ετια, αλλες αναλογια το υψος της ζημιας.

Ναι στη μικτη ασφαλεια ειδικα οταν το χρωστατε το αμαξι σε καποιο δανειο η οπουδηποτε αλλου...ειναι κριμα να πληρωνεις κατι που καποια στιγμη ισως να καταστραφει και να συνεχισεις να το πληρωνεις για χρονια χωρις να το εχεις.

επισης οταν πληρωνεις μια φθηνη ασφαλιστικη εταιρεια...περα απο τον κινδυνο που εχει να κλεισει (ειδη ειναι στο κοκκινο παρα πολλες) μια βολτα απο το ε.π.ι.ε.α. και θα καταλαβετε. σε αυτες τις ασφαλιστικες δεν μπορεις να απαιτησεις κιολας να παρεις γρηγορα τα λεφτα σου θα σου πουνε ελα σε 2-3 μηνες και αν δεν σου αρεσει κανε αγωγη μη με ζαλιζεις αλλο.(και θα εχει και δικιο ο υπαλληλος αφου η εταιρεια του, ΔΕΝ ΤΟΥ δινει λεφτα να πληρωσει αμεσως και δεν μπορει να κανει κατι ο ιδιος)

οι 2 κρατικες εταιρειες αγροτικη (ΑΤΕ) και εθνικη ειναι εταιρειες που πληρωνεις κατι παραπανο αλλα αν σου τυχει κατι περνεις τα λεφτα σου σε λογικο χρονικο διαστημα. ολες οι ασφαλιστικες της μεσαιας κατηγοριας αποζημιωνουν περιπου στο μηνα απο τη στιμη που θα εχουν συμπληρωθει ολα τα απαραιτητα εγγραφα δηλωση,τιμολογια κτλ κτλ και καποιες δυστηχως προβληματικες που πληρωνουν .....οποτε εχουν λεφτα διαθεσιμα για ζημιες....

Τελος η καθε ασφαλιστικη εχει τους δικους της ορους. κακοβουλες ενεργειες,μικτη,τρομοκρατικες. αυτα πρπεπει να τα διαβασει ο αγοραστης πριν κανει την ασφαλεια για να ξερει τι τον καλυπτει και τι οχι.

ΤΙΡ > Σε περιπτωση ζημιας που ειναι να παρετε πισω τα χρηματα σας απο ασφαλιστικη να ρωτατε το συνεργειο αν δεχεται να του κανετε εξουσιοδοτηση ωστε να πληρωθει το συνεργειο αντι για εσας και εσεις να επισκευασεται απλα το αμαξι σας και να φυγετε. το 70% των συνεργειων των αθηνων το δεχονται αυτο (αρκει να μην ειναινα αποζημιωθειται απο ασφαλιστικη που ειναι στο κοκκινο)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...οι 2 κρατικες εταιρειες αγροτικη (ΑΤΕ) και εθνικη ειναι εταιρειες που πληρωνεις κατι παραπανο αλλα αν σου τυχει κατι περνεις τα λεφτα σου σε λογικο χρονικο διαστημα...

Arkidia πληρώνει η ΑΤΕ....

Να σας δείξω εγώ αγωγές (που τις έχω κερδίσει κι όλας), και ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ πληρώνουν.

Είναι "δημόσιοι υπάλληλοι", και θέλουν να "είναι κατοχυρωμένοι".  Με την απόφαση του δικαστηρίου (εις βαρος της εταιρείας τους), είναι.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εμεις παντως εχουμε απλη ασφαλεια στο αυτοκινητο μας!!!
Και παντα ασφαλεια INTERAMERICAN ετσι,οχι κατι αλλες βλακειες εταιριες
Μινεττα ,ING κτλ!

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1

Ρε παιδια εχω μεικτη ασφαλεια χρονια τωρα..Αλλα ειναι πολλα λεφτα κ δεν εχω τρακαρει ποτε αυτα τα χρονια.(8χρ. συνολο σε διαφορετικα αυτοκινητα).
Και εχω δωσει 1 σκασμο λεφτα.Οποτε λεω να την κοψω το κερατο μου.Για το ανασφαλιστος ετσι ρωτησα.Δεν το εχω σκοπο σε καμμια περιπτωση.Το θεωρω λαθος απο πολλες αποψεις.(Και μαλακια μου που ρωτησα).

Aν διακοψεις την μικτη τωρα ,μετα απο 8 χρονια, δεν θα μπορεις να την ξαναεπιλεξεις . Μικτη καλυψη μπορει να γινει μεχρι 5ετιας οχημα.
Γιατί να τη διακοψεις τωρα ; Αλλωστε θα εχει μειωθει αρκετα η τρεχουσα αξια του αυτοκινητου σου οπερ και σημαινει χαμηλοτερα ασφαλιστρα (αλλά και χαμηλοτερη αποζημιωση σε κλοπη ή καταστροφη) αλλά και μικροτερη απαλλαγη .

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω ειμαι της γνωμης απλη ασφαλεια με το μικροτερο δυνατο κοστος και ασφαλιση μονο αυτα που προβλεπει ο νομος,εκτος και αν εχεις παρα πολυ ακριβο καρο.
Τωρα για αμαξι 20000ε ειναι μαλακια να δινεις 1300ε

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Ειναι και θεμα τυχης .

Μην ακουω για επιλογη να μην ασφαλιστει κανεις έστω και για βασικη καλυψη. Οσοι το επιλεγουν αποτελουν ΔΗΜΟΣΙΟ κινδυνο ακόμα και για την οικογενεια τους.Για σκεφτειτε το.

Οποιος δεν μπορει να ασφαλισει το οχημα του τοτε δεν ειναι αξιος να εχει αυτοκινητο.Τι να γινει; δεν μπορουν ολοι να αξιζουν να εχουν οχημα.
Ευτυχως ή δυστυχως ετσι ειναι η κατασταση.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Εμεις παντως εχουμε απλη ασφαλεια στο αυτοκινητο μας!!!
Και παντα ασφαλεια INTERAMERICAN ετσι,οχι κατι αλλες βλακειες εταιριες
Μινεττα ,ING κτλ!

δεν συμφωνω για τη μινεττα που ειναι πολυ σοβαρη εταιρεια και πληρωνει πολυ γρηγορα.

για το συναγωνιστη πιο πανω που λεει για την ΑΤΕ ολες οι εταιρειεσ δεχονται 1000000 αγωγες δεν λεει κατι αυτο. εγω μιλαω πως αν συναντισεις προβλημα σε εθνικη η ΑΤΕ τοτε η ιδια υποθεση σε αλλη εταιρεια ειναι πολυ μεγαλυτερο μπλεξιμο.

Ο συναγωνιστης  Rovral ειπε το πιο σωστο οσοι το επιλεγουν να μην ασφαλιστουν αποτελουν δημοσιο κινδυνο ακομα και για την οικογενεια τους. ανασφαλιστο οχημα μπορει να σου καταστρεψει τη ζωη για παντα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Αυτο δε το ειχα σκεφτει.Τι κυρωσεις-προστιμα υπαρχουν αν τρακαρεις ανασφαλιστος??
εαν γινει καμια στραβη και υπαρξουν θυματα στην τρακα ή αναπηροι τοτε την γαμισες
μιλαμε για εκατονταδες χιλιαδες ευρω

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
εαν γινει καμια στραβη και υπαρξουν θυματα στην τρακα ή αναπηροι τοτε την γαμισες
μιλαμε για εκατονταδες χιλιαδες ευρω

ειδικα αν ειναι νεος ανθρωπος και με καλη δουλεια.....μιλαμε για απιστευτα ποσα αποζημιωσεων... (παιζει ρολο η ηλικια και το επαγγελμα)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Arkidia πληρώνει η ΑΤΕ....

Να σας δείξω εγώ αγωγές (που τις έχω κερδίσει κι όλας), και ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ πληρώνουν.

Είναι "δημόσιοι υπάλληλοι", και θέλουν να "είναι κατοχυρωμένοι".  Με την απόφαση του δικαστηρίου (εις βαρος της εταιρείας τους), είναι.
Σταυρο εχεις απολυτο δικιο.ολες οι ασφαλιστικες προσπαθουνε να μην πληρωσουν.συνηθως το πανε μεχρι το δικαστηριο.και της περισσοτερες φορες πριν το δικαστηριο κανουν καποιο συμβηβασμο και πληρωνουν γιατι ετσι κ'αλλιως θα το χασουν.καλο ειναι να εχει κανεις μικτη.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ήρθε φιλος γιατρος σε κλινική της  Γερμανιας και μου λεγε οτι στην Ευρωπη θεωρούμαστε τρτοκοσμικοι και στο θεμα των ασφαλειων, καθως είμαστε ακομα πρωτοι ακομα και στο πως θα κυκλοφορησουμε ανασφαλιστοι ή ασφαλισμενοι σε ετοιμοθανατες εταιρειες ενω είμαστε πρωτοι στα τροχαια και στους  αναπηρους απο τροχαια...    :headbang:
Τελικα ευρωπαιος δε γινεσαι επειδη ανηκεις καπου...θέλει και παιδεια γαμωτο...
(κομπινα και λοβιτουρα= τριτος κοσμος !!! ) τι να πει κανεις... :think: :think: :think:

:headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
μικτηηηηηηηηηηηηηηηηηη

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ειναι πολλα που παιζουν σημαντικο ρολο στις ασφαλειες....αλλα προσωπικα προτιμω μικτη σε ολα τα "καρα"!

Γενικα "ου μπλεξεις" ειναι η ολη φαση....αλλα τι να κανεις!  :S

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
απλα καταθετω την αποψη του φιλου , οποιος λεει..ξερεις ποσοι αναπηροι κυκλοφορουν στην Ελλαδα απο τροχαια? και ποσοι εχουν σπασει χερια ποδια κλπ? παααααρα πολοι..κι ολοι αυτοι εχουν αδερφια ξαδερφια κλπ κλπ κι αντι πρωτη τους προτεραιοτητα να ειναι η γνωση του θεματος...και ότι άλλο προβλεπεται...εχουμε τα πρωτεια σε ανασφαλιστα αυτοκινητα !! κατι που γινεται πχ στο πακισταν...στο ιρακ ξερω γω που? και καποιοι μιλανε ακομα..για ανασφαλιστα αυτοκινητα...γαμησετα  νοοτροπια...τουρκιας... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑιδια ειχα ενα ατυχημα σημερα στην Πατρα..οπου και ειμαι μονιμος κατοικος..Εχω ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και μικτη ασφαλεια(απο 250 ευρο και πανω πληρωνουν αυτοι δηλαδη) με τα πρωτα 250 να τα δινω εγω! Αλλα εχω μια απορια..με καλυπτει η μικτη εφοσον το ατυχημα εγινε σε αποβαθρα(εκει εχει λιμενικη αστυνομια,δεν εχει δικαιοδοσια η τροχαια..οπως και στα λιμανια) η οχι? Στα καραβια ακουσα δν σε καλυπτει με τιποτα..Ομως σε τετοιο χωρο..σε αποβαθρα τι γινεται? και μιλαμε για ζημια μεγαλη...
Επεξεργασία / Διαγραφή μηνύματος  :s&m_3:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ΠΑιδια ειχα ενα ατυχημα σημερα στην Πατρα..οπου και ειμαι μονιμος κατοικος..Εχω ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και μικτη ασφαλεια(απο 250 ευρο και πανω πληρωνουν αυτοι δηλαδη) με τα πρωτα 250 να τα δινω εγω! Αλλα εχω μια απορια..με καλυπτει η μικτη εφοσον το ατυχημα εγινε σε αποβαθρα(εκει εχει λιμενικη αστυνομια,δεν εχει δικαιοδοσια η τροχαια..οπως και στα λιμανια) η οχι? Στα καραβια ακουσα δν σε καλυπτει με τιποτα..Ομως σε τετοιο χωρο..σε αποβαθρα τι γινεται? και μιλαμε για ζημια μεγαλη...

Δε μας τα λες όλα για να σε βοηθήσουμε:
Στο ατύχημά σου μπλεκόταν άλλος, ή μόνος σου έπεσες πάνω στην κολώνα?
Αν μπλεκόταν, έφταιγε αυτός ή εσύ?
Αν έφταιγε αυτός, δεν υπάρχει "δεν καλύπτεται".
Το τι "καλύπτει" η ασφάλεια του υπαίτιου και τι όχι, είναι θέμα που αφορά αυτόν και την ασφάλειά του, όχι εσένα.  Αφού έκανε ζημιά στην περιουσία σου, θα σε πληρώσει, είτε αυτός είτε η ασφάλειά του - δε σε νοιάζει (επαναλαμβάνω) αυτό.

Πες μας λοιπόν ολοκληρωμένα τι έγινε, και θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Και τα νούμερα (της επισκευής εννοώ - όχι των αυτοκινήτων βέβαια)

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη το τρακαρισμα εγινε σε αποβαθρα η οποια δεν ειχε καποια σημανση!!(ημαρτον δηλαδη..που ζουμε) αυτο που ακουσα απο το λιμενικο ειναι οτι και οι 2 πλευρες εχουν δικιο!! Ομως θεωρητικα μου ειπαν οτι την ευθυνη φερει ο αλλος οδηγος..κοιτα πως εγινε..εμπαινα εγω μεσα για να παρκαρω και ακολουθουσα μια σταθερη πορεια..διχως στροφες,διχως τιποτα..και ξαφνικα πεταχτηκε απο το πλαι(στα δεξια) ο αλλος οδηγος και με χτυπησε(ακριβως στο κεντρο του αυτοκινητου)μου εφαγε πορτα μπροστα και πισω φτερο! αυτος επεσε πανω μου! απο την αλλη ομως λενε οτι δεν παραβιασε κανα stop οποτε ειναι νομιμος(και συμφωνα με αυτον ε,αφου ηρθα απο δεξια μου λεει εσυ φταις!!ενω επεσε πανω μου!)ξερω τον κανονα αυτο αλλα δν υπαρχει περιπτωση να εφαρμοστει σε τετοια αλανα που ειναι η αποβαθρα! ειχα και συνοδηγο μεσα..αλλα ευτυχως ολα καλα..Αυτος φυσικα μου ειπε πως δεν φταιει κ θα παμε σε δικαστηριο..Ομως το πλεονεκτημα μου ειναι η μικτη..που ασχετα με το τι λεει αυτος μπορει ν με αποζημιωσει..(η ασφαλεια μου ενοω)και αυτος ας κανει οτι θελει...αλλα τιθεται ζητημα μου ειπε ενας γνωστος οτι σε τετοιο χωρο παιζει κ να μην σε καλυψει...η ασφαλεια!ουτε εσενα ουτε τον αλλον..(οποιος εχει δικιο δηλαδη) η ζημια ειναι 1200 εμενα! ποσο που με τις δυνατοτητες μου ειναι 1,5 μινιατικο!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Επειδη το τρακαρισμα εγινε σε αποβαθρα η οποια δεν ειχε καποια σημανση!!(ημαρτον δηλαδη..που ζουμε) αυτο που ακουσα απο το λιμενικο ειναι οτι και οι 2 πλευρες εχουν δικιο!! Ομως θεωρητικα μου ειπαν οτι την ευθυνη φερει ο αλλος οδηγος..κοιτα πως εγινε..εμπαινα εγω μεσα για να παρκαρω και ακολουθουσα μια σταθερη πορεια..διχως στροφες,διχως τιποτα..και ξαφνικα πεταχτηκε απο το πλαι(στα δεξια) ο αλλος οδηγος και με χτυπησε(ακριβως στο κεντρο του αυτοκινητου)μου εφαγε πορτα μπροστα και πισω φτερο! αυτος επεσε πανω μου! απο την αλλη ομως λενε οτι δεν παραβιασε κανα stop οποτε ειναι νομιμος(και συμφωνα με αυτον ε,αφου ηρθα απο δεξια μου λεει εσυ φταις!!ενω επεσε πανω μου!)ξερω τον κανονα αυτο αλλα δν υπαρχει περιπτωση να εφαρμοστει σε τετοια αλανα που ειναι η αποβαθρα! ειχα και συνοδηγο μεσα..αλλα ευτυχως ολα καλα..Αυτος φυσικα μου ειπε πως δεν φταιει κ θα παμε σε δικαστηριο..Ομως το πλεονεκτημα μου ειναι η μικτη..που ασχετα με το τι λεει αυτος μπορει ν με αποζημιωσει..(η ασφαλεια μου ενοω)και αυτος ας κανει οτι θελει...αλλα τιθεται ζητημα μου ειπε ενας γνωστος οτι σε τετοιο χωρο παιζει κ να μην σε καλυψει...η ασφαλεια!ουτε εσενα ουτε τον αλλον..(οποιος εχει δικιο δηλαδη) η ζημια ειναι 1200 εμενα! ποσο που με τις δυνατοτητες μου ειναι 1,5 μινιατικο!!

Έτσι που τα λες, δύσκολα τα βλέπω, φιλαράκο...
1) Σε χτύπησε στα δεξιά σου (πλευρά συνοδηγού σου), οπότε "τον είχες" στα δεξιά, και όπως ξέρεις, ο στα δεξιά έχει προτεραιότητα (ελλείψει σήμανσης - το λέει ΚΑΘΑΡΑ ο ΚΟΚ).
2) Αν έφτανες σε ένα δικαστήριο (για καθορισμό υπαιτιότητας) με το ζόρι να έβγαζες ένα 50-50.  Ίσως και να ρίχνανε το φταίξιμο σε σένα λόγω του δεξιά.
3) Η μικτή (που πληρώνει την υπαιτιότητά σου και στο δικό σου και στο δικό του αμάξι) πράγματι, μπορεί να σου πει "εντός του χώρου του λιμανιού δε σε αποζημιώνω για τις δικές σου ζημιές. Ας πρόσεχες".
4) Όμως, δε μπορεί να αρνηθεί να αποζημιώσει τον άλλον (αν δεν έφταιγε). Στις ζημιές τρίτου δε παίζει ρόλο που έγινε το ατύχημα, ας έγινε και σε ταράτσα.
5) Αν ήταν ο Πειραιάς, νομίζω ότι έχει κάτι διαγραμμίσεις κάτω στην άσφαλτο, που κάπως "ορίζουν" τις πορείες (κάτι σαν "δρόμος" δηλαδή). Στην περείπτωση αυτή μπορείς να ισχυριστείς ότι είναι δημόσιος δρόμος (σίγουρα δεν είναι ιδιωτικός, σίγουρα δεν είναι χώρος στάθμευσης - απαγορεύεται αυτή), άρα επιμένεις να σε πληρώσουν, διότι "είναι δρόμος". Βγάλε φωτογραφίες των διαγραμμίσεων (αν υπάρχουν).
6) Δε σε νοιάζει (απέναντι στην ασφάλεια) αν την τάξη την επιβάλλει η αστυνομία, ή το Λιμενικό Σώμα, ή η πυροσβεστική, ή ο στρατός.  Αυτό δεν είναι δική σου δουλειά.
7) Διάβασε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου εκεί που λέει για την "κάλυψη ιδίων ζημιών" τι εξαιρέσεις έχει.  Προσπάθησε να καταλάβεις σε ποιά εξαίρεση μπορούν να πατήσουν για να μη σε πληρώσουν, για να είσαι προετοιμασμένος.
8) Αν τα πράματα είναι διφορούμενα (στο συμβόλαιο), είσαι απαοφασισμένος να πας την ασφαλιστική σου στο δικαστήριο για 1000 ευρώ? Πρέπει να το σκεφτείς και αυτό.
9) Ποιά ασφάλεια έχεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom