Νέα

Μικτή ή απλή ασφάλεια αυτοκινήτου; Τί συμφέρει; Τί περιλαμβάνει;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχω εθνικη ασφαλιστικη..Κοιτα ξερω οτι ο δεξια εχει προταιρεοτιτα αλλα σε τετοιο χωρο δν ειναι δυνατο να ισχυει ρε γαμοτο! δηλαδη ειναι σαν πιστα με συγρουομενα..με αυτη την λογικη να παω να πεσω στα δεξια καποιου αυτοκινητου κ να με πληρωσει(πλακα κανω αλλα...) δεν υπαρχει καποια διαδρομη συγκεκριμενη..ολοι στριβουν οπου να ναι..τελοςπαντων..κοιταω τωρα το χαρτι της ασφαλειας να δω αυτο που μ λες..

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
..ολοι στριβουν οπου να ναι..

Γι' αυτό και οι ασφάλειες εξαιρούν τέτοιους χώρους από την κάλυψη.  Γιατί γίνεται το μπάχαλο και δε βγαίνει άκρη.

Και κοίτα, η Εθνική είναι σοβαρή εταιρεία.  ΔΕΝ της αρέσει να την πηγαίνουν οι πελάτες της στα δικαστήρια.  Αν τα πράματα είναι διφορούμενα, έχεις ελπίδες να πληρωθείς.
Αν βέβαια είναι σαφής εξαίρεση το λιμάνι, δεν πρόκειται να τα πάρεις. (Ούτε με δικαστήριο).

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
...ξερω οτι ο δεξια εχει προταιρεοτιτα αλλα σε τετοιο χωρο δν ειναι δυνατο να ισχυει ρε γαμοτο! ...

Και όμως, ισχύει!
Ισχύει με τη λογική που δίνει ο ΚΟΚ.
Διότι για να μη φταις εσύ, σημαίνει ότι με βάση ΚΑΠΟΙΑ λογική, προτεραιότητα έχει ο εξ αριστερών.
ΑΥΤΗ, ποιά λογική είναι?

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
οπως το θετεις δεν εχεις και αδικο..! κοιτα εριξα μια ματια στο ασφαλιστρο εδω περα και στην στηλη με τις καλυψεις αναφερει και τις ζημιες ιδιου(λογικο ειναι..αλλα για εξαιρεσεις που να κοιταξω? ) εμενα αυτο το χαρτι μου εδωσε ο ασφαλιστης μονο..ξερεις αυτο που βαζουμε μπροστα στο τζαμι..και κοιταξα και πισω και δεν λεει κατι πανω στο θεμα μας :S

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.927
Πόντοι
2.356
Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα:
Έχει πάρει κάτι το αυτί σας;
Ξεκίνησε;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.738
Πόντοι
9.931
Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα:
Έχει πάρει κάτι το αυτί σας;
Ξεκίνησε;
Ανασφαλιστος τυπε;:sunglasses:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.927
Πόντοι
2.356
Ανασφαλιστος τυπε;:sunglasses:
Να σου πω τι παίζει.
Έχω το αμάξι σε ακινησία, ουσιαστικά από τον Μάιο, στο πατρικό μου, γιατί δεν το χρειαζόμουν. Η ασφάλεια έχει λήξει από τότε, αλλά επειδή το αμάξι έχει μηδενικά τέλη, δεν μπήκα στη διαδικασία να το θέσω σε ακινησία. Σε δέκα μέρες που θα κατέβω, θα το ασφαλίσω. Για αυτό ρωτάω, μη φάω τσάμπα πρόστιμο. Κατάλαβες;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.738
Πόντοι
9.931
Να σου πω τι παίζει.
Έχω το αμάξι σε ακινησία, ουσιαστικά από τον Μάιο, στο πατρικό μου, γιατί δεν το χρειαζόμουν. Η ασφάλεια έχει λήξει από τότε, αλλά επειδή το αμάξι έχει μηδενικά τέλη, δεν μπήκα στη διαδικασία να το θέσω σε ακινησία. Σε δέκα μέρες που θα κατέβω, θα το ασφαλίσω. Για αυτό ρωτάω, μη φάω τσάμπα πρόστιμο. Κατάλαβες;
Μια απλη ασφάλεια παιζει κατω απο 100 ευρω.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.927
Πόντοι
2.356
Μια απλη ασφάλεια παιζει κατω απο 100 ευρω.
Δεν νομίζω ότι απλή αστική ευθύνη, σε ασφαλιστική εταιρεία με στοιχειώδη παρουσία στην Ελλάδα προσεγγίζει την τιμή που λες.
Υπόψη, μιλάμε για αμάξι δύο ετών.
Όχι για χρέπι 20 ετών που μπορείς να βάλεις και ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 2.000€

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.927
Πόντοι
2.356
Με την ευκαιρία, μιας και είμαστε στο σωστό νήμα, δεν αξίζει να ασφαλίσεις αυτοκίνητο και να μην προσθέσεις θραύση κρυστάλλων, κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα ΚΑΙ οδική βοήθεια, τουλάχιστον συνεπεία ατυχήματος.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.738
Πόντοι
9.931
Δεν νομίζω ότι απλή αστική ευθύνη, σε ασφαλιστική εταιρεία με στοιχειώδη παρουσία στην Ελλάδα προσεγγίζει την τιμή που λες.
Υπόψη, μιλάμε για αμάξι δύο ετών.
Όχι για χρέπι 20 ετών που μπορείς να βάλεις και ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 2.000€
Αν θες να το ασφαλίσεις για τα παντα ολα τοτε πας σιγουρα στα 200, ιδικα αν μιλαμε για καινουργιο αυτοκινητο.

Εγω που το εχω με απλη αλλα πλήρης κάλυψη σε 9ετιας αυτοκινητο δινω 170 ευρω.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.927
Πόντοι
2.356
Αν θες να το ασφαλίσεις για τα παντα ολα τοτε πας σιγουρα στα 200, ιδικα αν μιλαμε για καινουργιο αυτοκινητο.

Εγω που το εχω με απλη αλλα πλήρης κάλυψη σε 9ετιας αυτοκινητο δινω 170 ευρω.
Οκ, αλλά το 100ρικο που έγραψες απλά ΔΕΝ υφίσταται.
Εγώ για τις τρεις καλύψεις που είπα, ξεκινάω από 145 το έτος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom