Το La Luna δεν ειναι ουτε για αρχαριους, αλλα ουτε και για τους προχωρημενους.
Οι περισσοτερες, οπως προαναφερθηκε, ειναι πολωνεζες.
Δεν ειδα ομως πουθενα (μπορει να μην προσεξα) να λεει καποιος οτι ολες εκει μεσα ειναι συγγενεις (αδερφες, ξαδερφες) απο τα ιδια χωριά. Και εχουν καθε μια τους απο 2 , 3 παιδια.
Ερχονται, παιζουν λιγο με κανενα μαλακα, του τρωνε τα φραγκα και μετα, αντε γεια.
Μολις μπει ανθρωπος μεσα, του την πεφτουν αγρια και κολλανε σαν βδελες. Αν δεν πιουνε καμια 10αρια ποτα η μια, δεν ξεκολλανε.
Μην ελπιζετε και πολυ για να κανετε φαση, εκτος και αν το φυσατε το ταλιρο.
Εκει πανε συνεχεια οι ιδιοι και οι ιδιοι, μπας και ριξουν καμια συγκεκριμενη.
Ετσι ειναι αυτες, " ελα αποψε στο μπαρ, και δεν μπορω εξω, και δουλευω κλπ."
Αλλα, σαμπως παντου δεν συμβαινουν αυτα? (βλεπε Οιστρος κλπ)
Απλα, στο La Luna, το εχουν κανει επαγγελμα.
Αυτα απο μενα.
Φιλε Πάνο δεν σε αμφισβητω στα βασικα τουλάχιστον που περιγραφεις. Σε ολα αυτα τα μαγαζια ισχυουν οι βασικοι..κανόνες αγορας και ζητησης, του εξειδικευμενου όμως χωρου. Για..μπαρ μιλαμε που προσφερουν ''παρεα''. Το αν θα βγουν τα ...εισαγωγικά ή θα προστεθουν δεν ξερω και εγω τι αλλο δεν θα μπει σε καμια ταμπελα κανενος μαγαζιού. Ωφείλει ο..ενδιαφερόμενος να το κανει και αυτο κατα περιπτωση θελει και..τρόπο. Δεν θελω να γινω..εριστικός δεν είμαι εγω ο ειδημων και οι αλλοι οι ΄΄πελατες΄΄. Ισως όμως αυτη η παραμετρος του ΄΄ψαξιματος΄΄ να σου διαφευγει σαν..κατασταση. Θα μπορουσα να ΄΄περιγραψω΄΄πολλυ περισσοτερα αλλα δεν εχει καμια αξία. Με την αφορμη της ..αντιδρασης σου μονο γραφω κατι όχι για να απορριψω αυτα που λές.Συμφωνω ..ειναι και δυσκολα, ειναι όμως και ευκολα η ποιο χαλαρα απο μια οριοθετημενη κατασταση. Για το τελευταιο είναι το μονο που θα..επιμεινω.
ΥΓ. Δεν είναι όλες ...συγγενείς Πανο. Είναι ενα παλιο ΄΄κολπο΄΄ που το κανουν για να ΄΄κοψουν κινηση΄΄ και αντιδρασεις, αλλα κυριως όταν θελουν να δειξουν σε καποιον οτι δεν ειναι...μονες. Οι περισσοτερες σε αυτα τα μαγαζια μιλανε μεταξυ τους μονο αν τυχει να ειναι στην ιδια...''παρεα'' και για οση ωρα κρατησει το πανηγυρι μεσα ή εξω απο το μαγαζί.