Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Το La Luna δεν ειναι ουτε για αρχαριους, αλλα ουτε και για τους προχωρημενους.
Οι περισσοτερες, οπως προαναφερθηκε, ειναι πολωνεζες.
Δεν ειδα ομως πουθενα (μπορει να μην προσεξα) να λεει καποιος οτι ολες εκει μεσα ειναι συγγενεις (αδερφες, ξαδερφες) απο τα ιδια χωριά. Και εχουν καθε μια τους απο 2 , 3 παιδια.
Ερχονται, παιζουν λιγο με κανενα μαλακα, του τρωνε τα φραγκα και μετα, αντε γεια.
Μολις μπει ανθρωπος μεσα, του την πεφτουν αγρια και κολλανε σαν βδελες. Αν δεν πιουνε καμια 10αρια ποτα η μια, δεν ξεκολλανε.
Μην ελπιζετε και πολυ για να κανετε φαση, εκτος και αν το φυσατε το ταλιρο.
Εκει πανε συνεχεια οι ιδιοι και οι ιδιοι, μπας και ριξουν καμια συγκεκριμενη.
Ετσι ειναι αυτες, " ελα αποψε στο μπαρ, και δεν μπορω εξω, και δουλευω κλπ."
Αλλα, σαμπως παντου δεν συμβαινουν αυτα? (βλεπε Οιστρος κλπ)
Απλα, στο La Luna, το εχουν κανει επαγγελμα.
Αυτα απο μενα.

Φιλε Πάνο δεν σε αμφισβητω στα βασικα τουλάχιστον που περιγραφεις. Σε ολα αυτα τα μαγαζια ισχυουν οι βασικοι..κανόνες αγορας και ζητησης, του εξειδικευμενου όμως χωρου. Για..μπαρ μιλαμε που προσφερουν ''παρεα''. Το αν θα βγουν τα ...εισαγωγικά ή θα προστεθουν δεν ξερω και εγω τι αλλο δεν θα μπει σε καμια ταμπελα κανενος μαγαζιού. Ωφείλει ο..ενδιαφερόμενος να το κανει και αυτο κατα περιπτωση θελει και..τρόπο. Δεν θελω να γινω..εριστικός δεν είμαι εγω ο ειδημων και οι αλλοι οι ΄΄πελατες΄΄. Ισως όμως αυτη η παραμετρος του ΄΄ψαξιματος΄΄ να σου διαφευγει σαν..κατασταση. Θα μπορουσα να ΄΄περιγραψω΄΄πολλυ περισσοτερα αλλα δεν εχει καμια αξία. Με την αφορμη της ..αντιδρασης σου μονο γραφω κατι όχι για να απορριψω αυτα που λές.Συμφωνω ..ειναι και δυσκολα, ειναι όμως και ευκολα η ποιο χαλαρα απο μια οριοθετημενη κατασταση. Για το τελευταιο είναι το μονο που θα..επιμεινω.

ΥΓ. Δεν είναι όλες ...συγγενείς Πανο. Είναι ενα παλιο ΄΄κολπο΄΄ που το κανουν για να ΄΄κοψουν κινηση΄΄ και αντιδρασεις, αλλα κυριως όταν θελουν να δειξουν σε καποιον οτι δεν ειναι...μονες. Οι περισσοτερες σε αυτα τα μαγαζια μιλανε μεταξυ τους μονο αν τυχει να ειναι στην ιδια...''παρεα'' και για οση ωρα κρατησει το πανηγυρι μεσα ή εξω απο το μαγαζί.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
στο καβο εμαθα εκτος απο ποκιλια σερβιρουν και φρουτοσαλατα...
φαντασου θα παιρνουν κεφαλια και για αυτη...

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Δεν ειδα ομως πουθενα (μπορει να μην προσεξα) να λεει καποιος οτι ολες εκει μεσα ειναι συγγενεις (αδερφες, ξαδερφες) απο τα ιδια χωριά. Και εχουν καθε μια τους απο 2 , 3 παιδια.
Ερχονται, παιζουν λιγο με κανενα μαλακα, του τρωνε τα φραγκα και μετα, αντε γεια.
Μολις μπει ανθρωπος μεσα, του την πεφτουν αγρια και κολλανε σαν βδελες. Αν δεν πιουνε καμια 10αρια ποτα η μια, δεν ξεκολλανε.
Αυτα απο μενα.
Η δική μου άποψη για το la Luna και τις Πολωνέζες του, είναι ότι θέλουν προσοχή γιατί όπως όλες άλλωστε οι κοπέλες των μαγαζιών αυτών έχουν ένα λόχο "Αγαπούληδες" από πίσω και οι πιθανότητες να κάνεις κάτι παραπάνω εκτός μαγαζιού είναι ανύπαρκτες.
Επίσης μεγάλη προσοχή στο λογαριασμό. Φουσκώνει χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Την τελευταία φορά που πήγα με παρέα πληρώναμε τα ποτά ένα - ένα.

passa

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Like
16
Πόντοι
0
Για το οιστρως, εχουμε καποια πληροφορια?

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Αυτα απο μενα.

δεν έχω πάει αλλά θα σταθώ σε ένα key point που ανέφερες, ότι δηλαδή έχουν 2-3 παιδιά. Καλά σε αυτή την περίπτωση αρχίζουν τα κλασσικά ότι δεν έχουν χρόνο έξω κ.τ.λ. , έχουν το δίκιο τους βέβαια εφόσον έχουν παιδιά μικρά δηλαδή μέχρι 15 χρόνών ή μικρότερα.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Laluna (Μιχαλακοπούλου)-  Περιοδος επισκέψεων(6) Απριλιος/Ιούλιος

Η ομαδα ανανεωθηκε και πλεον διαθετει και μερικά άλογα..κουρσας, περα απο τις παλιες. Το σημαντικό της ιστορίας ειναι η προσθηκη 2..διμετρων στην κυριολεξια. Συνηθως..καθονται και δεν περιφερονται για ευνοητους λόγους. Ο βασικός λογος που ξαναγραφω κατι ειναι ότι για αυτο το μαγαζι ειχα..κρατησει μερικα..μυστικά. Το ενα και βασικοτερο εξ αυτων πλεον αποκαλυφθηκε αφου αναφερεται η υπαρξη του..ιδιαιτερου χωρου και τροπου προσεγγισης οποτε απλά το επιβεβαιωνω. Βέβαια θα υπαρξουν και εδω όπως και αλλου μερικοί που θα αμφισβητησουν όχι την υπαρξη αλλα την ισως την χρηση. Δεν με απασχολεί αν και η κριση μερικών τιθεται εν αμφιβόλω εστω και για απλα ζητηματα. Καπου παραπισω διαβαζα πριν καιρο για συγγενεις και οικογενειες και για χαλια..ομαδα. Οκ για θεματα γουστου δεν υπαρχει ζητημα αλλα επισης πρεπει να υπαρχει θεμα αντιληψης και εκτιμησης. Το μαγαζακι δουλευει παντα, τελευταια επισκεψη στα τελη Ιουλιου σε βραδυα καθημερινης όπου ηταν..σχεδον τιγκα και όχι μονο απο μπαροβιους και μπουρδελιαρηδες ελληνες αλλα και τουριστες. Τα εχω ξαναδει εκει ..απλα τα επισημαινω. Για οσους ισως τους κινησει το ενδιαφερον εχω κανει μια..καταγραφη που στα βασικα της σημεια στα ποιο πολλα θα ελεγα εξακολουθει να ισχυει.
(Ονοματα και ειδικες λεπτομερειες δεν ξαναγραφω)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Επισκεφτηκε κανας παιχτης la luna προσφατα? Συμφωνα με φιλο μου, ενας γνωστος του φορτωσε ενα πολυ δυνατο μωρο μετα απο κερασμα 3 ποτων, αφου αραζανε ωρα μαζι..

Αξιζει γενικα επισκεψη απο αποψης ποιοτητας προσωπικου?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Πέρασμα χθες από το Ritorno..είχα να πατήσω πάνω από χρόνο..χώρος ο γνωστός,μεγάλο μπαρ στην ευθεία όπως μπαίνεις με <<πίστα>> στο εσωτερικό του για χορό στο στύλο..
Αρκετές γυναίκες ,σίγουρα πάνω από 12 και 4 barwomen!!
Πελάτες δύο άτομα <35 ετών και οι υπόλοιποι ήταν(ή φαίνονταν)>55.
Όσον αφορά στις γυναίκες..την τελευταία φορά που πήγα είχε αρκετές εμφανισιακά ανεκτές..Τώρα ΕΦΙΑΛΤΗΣ..Δεν είδαμε μια που να πεις βλέπεται..κοιλιες,μπουτια που ξεχείλιζαν,μύτες που προεξείχαν και 2-3 που θα μπορούσαν να παίξουν σε θρίλερ..Επίσης 1-2 που πιθανότατα πριν 15 χρόνια δούλευαν σε στριπτιζάδικο και μάλλον τέλειωσαν τα λεφτά..
Η μόνη που άξιζε ,ήταν μια ξανθιά barwoman σαν τη μύγα μεσα στο γάλα.
Το ανδρικό ποτό 8 ευρώ..για γυναικείο φυσικά δε ρωτήσαμε..
Α κάποια στιγμή χόρεψε μια  κοπέλα στο στύλο με τα ρούχα και μια άλλη έκανε χορό της κοιλιάς.Δε θα σχολιασώ..
για άλλα κόλπα δε ξέρω τί γίνεται και δε θέλω να μάθω..αν μου έκανε πρόταση κάποια από αυτές να την ακουμπήσω και να με πληρώσει,θα έκανα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.
Συμπερασματικά..κωλόμπαρο για απελπισμένους/ειδικά γούστα (μπαζόφιλους/νεκρόφιλους κτλ)..
Εικόνα που δε μου προκάλεσε μόνο αηδία αλλά και λύπη.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μιλάς για το bar... όχι το στριπ... σωστά?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Δεν έχω να προσθέσω και πολλά για το συγκεκριμένο, αφού ο συναγωνιστής Seihis τα έχει πει όλα και πολλά παραπάνω...

La Luna. Το συγκεκριμένο βρίσκεται στον παράδρομο που υπάρχει σε ένα παρκάκι, απέναντι από το ξενοδοχείο Crown Plaza και το κτίριο της AXA.

Μικρός χώρος, με δυο καναπέδες και καμιά 20-30 σκαμπό. Στο υπόγειο, όπου κατεβαίνεις 4-5 σκαλιά υπάρχει καβάτζα, την οποία δεν τίμησα, μιας και η παραμονή μου στο μαγαζί ήταν πολύ μικρή.

Ρόστερ Πολωνικό. Οι κοπέλες άνω του μετρίου, περίπου 8 όταν πήγα εγώ, με δυο από αυτές να μπορούν άνετα σε εμφάνιση να ανταγωνιστούν CT. Μην ρωτήσετε ονόματα δεν συγκράτησα.

Επίσης να αναφέρω ότι οι κοπέλες δεν σε πρήζουν για ποτό και κέρασμα, είναι ευγενέστατες και μάλιστα όταν είπα σε μια ότι απλά πήγα μόνο για ποτό, αποχώρησε με χαμόγελο.

Μπύρα 6 ευρώ.

Γενικά ζεστό μαγαζί και το πρσωπικό ευγενικό. Μετά από αυτή την πρώτη επίσκεψη σε κωλόμπαρο (Το αμνέζια το θεωρώ κάτι διαφορετικό), θα ξαναπάω, λόγω εμφάνισης των κοριτσιών.

Ακόμα θυμάμαι 7-8 ξανθά πλάσματα, με γόβες και μίνι να κάθονται σε παράταξη στο μπαρ του μαγαζιού...η τέλεια εικόνα για μένα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ακόμα θυμάμαι 7-8 ξανθά πλάσματα, με γόβες και μίνι να κάθονται σε παράταξη στο μπαρ του μαγαζιού...η τέλεια εικόνα για μένα.
      τρελεs  φασειs  ( μονοζυγο- διζυγο-  τριζυγο  )  με πολυ δυνατα μωρα .  συμφωνειs ?   

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Δεν έχω να προσθέσω και πολλά για το συγκεκριμένο, αφού ο συναγωνιστής Seihis τα έχει πει όλα και πολλά παραπάνω...

La Luna. Το συγκεκριμένο βρίσκεται στον παράδρομο που υπάρχει σε ένα παρκάκι, απέναντι από το ξενοδοχείο Crown Plaza και το κτίριο της AXA.

Γενικά ζεστό μαγαζί και το πρσωπικό ευγενικό. Μετά από αυτή την πρώτη επίσκεψη σε κωλόμπαρο (Το αμνέζια το θεωρώ κάτι διαφορετικό), θα ξαναπάω, λόγω εμφάνισης των κοριτσιών.

Μόλις αναρρώσω θα με πας; :-*

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
      τρελεs  φασειs  ( μονοζυγο- διζυγο-  τριζυγο  )  με πολυ δυνατα μωρα .  συμφωνειs ?   

Ναι !

Τα πάντα όλα και εγώ δεν το περίμενα ;)

Ειδικά εκείνη με το μινάκι έβγαζε πολύ καύλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom