Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
προυποθεσειs 2.      δεν περνανε ολοι τα σηματα.  μπορει να κοπουν.    αλλα αν περασουν χρειαζoνται  και λιγο τροποs και φυσικα και χρημα.  μην νομιζουν καποιοι οτι θα γινει η δουλεια τουs με 2 ποτακια.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Γενικά ζεστό μαγαζί και το πρσωπικό ευγενικό. Μετά από αυτή την πρώτη επίσκεψη σε κωλόμπαρο (Το αμνέζια το θεωρώ κάτι διαφορετικό), θα ξαναπάω, λόγω εμφάνισης των κοριτσιών.

Ακόμα θυμάμαι 7-8 ξανθά πλάσματα, με γόβες και μίνι να κάθονται σε παράταξη στο μπαρ του μαγαζιού...η τέλεια εικόνα για μένα.

Περάσανε κρίση οι πολωνέζες, αλλά το μαγαζί είναι.. παλιό και βρίσκει πάντα υλικό. Έχει γίνει ανανέωση στο roster υπάρχουν και μερικές παλιάς κοπής, το καλό είναι ότι ενέδωσαν επιτέλους και προσθέτουν και Ρωσσομούνες στην ομάδα γιατί ποιό παλιά ήταν είδος αρκετά σπάνιο.
Τα της λειτουργίας και τα ''ρέστα'' έχουν γραφτεί, έχουν κάνει σχόλια και επίτιμοι συναγωνιστές, και μερικοί ποιο παλιά… ο καθένας ότι καταλαβαίνει.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
προυποθεσειs 2.      δεν περνανε ολοι τα σηματα.  μπορει να κοπουν.    αλλα αν περασουν χρειαζoνται  και λιγο τροποs και φυσικα και χρημα.  μην νομιζουν καποιοι οτι θα γινει η δουλεια τουs με 2 ποτακια.

Πολύ σωστή η παρατήρηση του συναγωνιστή jerry για το τύπου face control. Δεν εννοώ ότι έχει πόρτα. Να συνεννοούμαστε.
Και εδώ και αλλού και γενικώς σε όλα τα πολιτιστικά κέντρα, ισχύει το ''τσεκάρισμα''. Δεν θα έχουν όλοι τα ίδια, παρά μόνο εάν τα ..καταφέρνουν ή γίνει σύσταση από... εγκεκριμένο μέλος! Αυτά γιατί κατά καιρούς μερικοί κάνουν αρνητικά σχόλια και δικαίωμα τους είναι. Να ξέρουν όμως και τον βασικό λόγο που γίνεται ή καλύτερα δεν.. γίνεται κάτι.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Να γράψω και κάτι βοηθητικό για τους ποιό νέους. Ισχύει και για το συγκεκριμένο μαγαζί (Laluna) και γενικώς σε όλα αυτού του είδους.

Δεν έχει να κάνει η ηλικία στο σπορ και τόσο, όσο.. άλλα πράγματα.
Μια ένδειξη που μερικές φορές αγγίζει τον.. απόλυτο βαθμό ότι περάσατε επιτυχημένα το ''τσεκάρισμα'', είναι το αν θα σας κεράσει πάνω απ όλα το μαγαζί ή η και''παρέα'' σας! Είναι άσχετο όμως το ένα με το άλλο ''κέρασμα''.
Συνήθως το bar κερνάει στο 3 προσωπικό σας ποτό. Έτσι είναι η.. παράδοση!  :grin:
Στο.. φεγγάρι (συνήθως) θα το λάβετε ιδιοχείρως και αυτοπροσώπως από την αυτού εξοχότητα της, την ιδιοκτήτρια και barwoman, υπάρχει και περίπτωση μαζί να σας ζητήσει φωτιά να ανάψει τσιγάρο για να σας δει από ποιό.. κοντά.  :rolleyes:
Παλιά κόλπα των κονσοματρίς που τα κάνουν ακόμη, αν δουλεύουνε σε χώρους με ελάχιστο φωτισμό. Και δεν κοιτάνε να δούνε αν είστε.. όμορφοι!  :o
Γενικώς για το Laluna εάν μπορείτε καλό είναι να αποκτήσετε έστω μια.. τυπική σχέση με την ιδιοκτησία. Όνομα δεν γράφω, ξεχωρίζει όμως πίσω από την μπάρα. Η Δέσπω Διαμαντίδου σε Πολωνική έκδοση.  :2funny:

Και κάτι ακόμη για τους ΄΄ ζημιάρηδες ΄΄.
Προσοχή με τους χορούς! Αρκετές ανεβαίνουν στην μπάρα αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί η διαδικασία όταν γίνει, είναι από τύπου βόλτας έως και strip show.  :boobies:
Δεν το κάνουν φυσικά τσάμπα και όχι με λιγότερο από 40-50 ευρά σε ποτά.
Αν και το βασικό όριο για νέους πελάτες είναι μπουκάλι.. κρασί το λιγότερο. Έτσι λένε για να ψαρέψουν.  :)
Και φυσικά  όλα θα γίνουν μετά από έγκριση της boss. Ακόμη όμως και έτσι η διαδικασία αλλά και το αντίτιμο  στα ποτά δεν είναι για όλους τα ίδια το.. ξαναγράφω και για αυτό το θέμα.
Έχουν γίνει, έχω τύχει, σε διάφορα ευτράπελα εκεί μέσα.
Να τις κερνάνε σαμπάνιες και να μην κουνιούνται, ούτε στο κάθισμα, να αρνούνται να ανέβουν στην μπάρα και να κάνουν μετά από μισή ώρα με άλλη παρέα... έξτρα show με 1-2 σφηνάκια.  :2funny:
Και να είναι παρόντες οι προηγούμενοι της σαμπάνιας! και του όποιο άλλου ''σαματά''.
Χορεύουν όμως στο.. πάτωμα.. κανονικά. :grin:
Όρθιες.. μην πάει ο νους σας αλλού. Αν είστε του.. κουνήματος τουλάχιστον θα βρείτε παρτενέρ. :grin:

Ας πούνε και άλλοι εντυπώσεις και καμιά ιστορία. Δεν.. περιγράφω ..άλλο!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Πολύ σωστή η παρατήρηση του συναγωνιστή jerry για το τύπου face control. Δεν εννοώ ότι έχει πόρτα. Να συνεννοούμαστε.
Και εδώ και αλλού και γενικώς σε όλα τα πολιτιστικά κέντρα, ισχύει το ''τσεκάρισμα''. Δεν θα έχουν όλοι τα ίδια, παρά μόνο εάν τα ..καταφέρνουν ή γίνει σύσταση από... εγκεκριμένο μέλος! Αυτά γιατί κατά καιρούς μερικοί κάνουν αρνητικά σχόλια και δικαίωμα τους είναι. Να ξέρουν όμως και τον βασικό λόγο που γίνεται ή καλύτερα δεν.. γίνεται κάτι.
    :thumbsup:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Γενικώς για το Laluna εάν μπορείτε καλό είναι να αποκτήσετε έστω μια.. τυπική σχέση με την ιδιοκτησία. Όνομα δεν γράφω, ξεχωρίζει όμως πίσω από την μπάρα. Η Δέσπω Διαμαντίδου σε Πολωνική έκδοση.  :2funny:
  :tooth:  :thumbsup:    παλια καραβανα η λεγαμενη.    επισηs σε αυτα τα μπαρακια που γινεται παιχνιδι, θελει και το μαγαζι το κατι τιs  ,    οταν θελειs καποια για εξω  εν ωρα εργασιαs .

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
Συναδελφοι θα αναφερθω στον Καβο.Μακρια απο τις Ρουμανες εκει μεσα και ειδικοτερα την Αντριαννα 23 ετων.Eιναι λεπτη ,καστανη με καρε μαλλι και περιπου 1,68.Δε θα πω λεπτομερειες,γιατι ως γνωστον θα αρχισετε την ειρωνικη κριτικη,αλλα οποιος θελει τον ενημερωνω σε PM.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
ΛΥΧΝΑΡΙ
Ειναι 10 μέτρα αποσταση , στον ιδιο δρομο απο το LALUNA. Και τα δυο ειναι στην παραδρομο της Μιχαλακοπουλου πισω απο το παρκακι κατεβαινοντας στον οποιο αν και εχω παει/οερασει..χχχ φορες δεν ξερω πως τον λενε. Ειναι ευκολο παντως να βρεθει κατεβαινοντας Μιχαλακοπουλου δεξια σε όποιο δρομο στριβει. Δυο..ειναι που πανε δεξια
Το ΛΥΧΝΑΡΙ( αν και δεν ειμαι απολυτα βεβαιος οτι το λενε..ετσι και δεν αλλαξε προσφατα όνομα, δεν κοιταω ταμπελες εκει που ξερω)
ειναι επισης σαν το LALUNA μαγαζι απο τα '80ς. Αρχες δεκαετιας.
Ειναι πολυ ποιο μεγαλο και παλια ειχε αλλη..διαρυθμιση απο αυτη που ειναι τωρα. Τωρα εχει κυκλικο τεραστιο μπαρ και σκαμπο ...περιφεριακα με πασσο προς την τζαμαρια.
Τα ποτα εδω..προσοχη.. σε αυτα που που θα πιειτε. Ζητειστε επιμονα την μαρκα σας και για επιβεβαιωση δοκιμαστε ..σκετο οτιδηποτε αν ειναι αλκοολ χωρις χυμους και τετοια που σπανε την γευση αλλα και την...οσφρηση. Υπαρχει κινδυνος για...bomba οποτε αν δειτε τα σκουρα ...μπυρες η κρασια...που θα ανοιχθουν παντα..εμπρος σας.
Οι τιμες ειναι ιδιες με LALUNA ίσως και ποιο φτηνα μερικες ημερες λογω...αναδουλειας.
Τον χειμωνα αυτο το μαγαζι έχει πολυ πληθυσμο αλλα απο ποιοτητα ....δεν ειναι πάντα ότι το καλυτερο. Συνηθως, γιατι υπαρχουν και οι...εκπληξεις με κατι περαστικες. Ο πληθυσμος ειναι κυριως Ελληνιδες, Ρουμανες, Βουλγαρες και πρωην Ανατολικων χωρων.
Για αυτη την περιοδο όμως υπαρχει σοβαρό...ζητημα  :dancing:
Στο μαγαζι δουλευουν 3-4 γυναικες μονο αν και περιμενου νεα..σοδεια, απ οτι πηρε τ αυτι μου. Μεσα σε αυτες τις ..λιγες ειναι και μια ελληνις. ΄΄Δεσποινις ετων 39΄΄ προερχομενη απο τα μερη του Κολοκοτρωνη! σχετικα καλα εμφανσιακα όπου το καλα εχει να ακνει και αναλογα με την ηλικια.Εδω ειμαι πλεον συγκεκριμενος αλλα ξανα ισχυουν τα βασικα να μην τα ξαναγραφω. Επισης και ενα αλλοδαπό απο πρωην Ανατολικη χωρα, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως ποια, που μιλαει καλα ελληνικά. Η ποιο μικρη ειναι σαφως ποιο..σφικτη απο την ..άλλη ..σωματικο-δερματικως όμως τα γουστα ποικιλουν.
Σε αυτα που πρεπει απαραιτητως να προσεξετε ειναι το να μην εμφανιστειτε νωρίς καθως εκει και δεν εχει πολλυ κοσμο μεχρι πριν απο ..κατι ημερες, αλλα και πινουν γενικως το..καταπετασμα και βεβαια δεν συμφερει ακομη και αν υπαρχει..συνεχεια.
Υπαρχει..διαθεση και..ανταποκριση απο πλευρας τους όμως και εδω ισχυει η..ρημαδα η προσεγγιση. ήρεμα στην αρχη αλλα ποιο ξεκαθαρα απ οτι στο αλλο μαγαζι για τις διαθεσεις. Καντε και..προεκτασεις χεριων μετα το κερασμα/τα(καλο ειναι να αφησετε να φανει οτι υπαρχει διαθεση και για αλλα ποτα) και μιληστε τους καιαπο αρκετα εως και πολυ...προστυχα!! Ειπαμε οχι κατ ευθειαν αλλα το σηκωνει το κλιμα. Εαν ολα πηγανε απο την αρχη...σωστα θα υπαρξει ανταποκριση σχεδον...άμεσση. Καλο ειναι να έχετε καθησει όμως και σε μερος που να..βολευει πρωτα για τα ..αρχικα σταδια που μπορει να ειναι φυσικα και τα..ολοκληρωμενα. Μπαινοντας λοιπον πηγαινετε αριστερα προς το μπαρ και καιστε απο την μεσα μερια προς την..ακρη του. Εκει το φως ειναι παντα...χαμηλοτερο και αργα σχεδον...κατεβαινει.Εξυπηρετει καθε ειδους..προεκτασεις.
Για το αν θα υπαρχει μετα ..ειπαμε..Ναι μεν αλλα δεν ειναι δεδομενο ότι ετσι ακριβως γινεται. Αν προκυψει συνεχεια ..η τιμη τιμη δεν έχει και χαρα στον που την έχει. Δεν νομιζω παντως ότι εκει θα υπαρξει...προβλημα. Τις τιμες της αγορας τις ξερετε...διαχειριστειτε το.
Καλο βολι σε όσους προσπαθησουν.
ΥΓ2 Δεν γραφω αλλα για σημερα. Θα επανέλθω όμως με νεότερα για αλλα μαγαζια/μερη και απο τωρα το ..περιγραφω, θα ακολουθουν ποιο...άγριες ..καταστασεις για ποιο..έτοιμους. 
φίλε σωστά αυτά πού γράφεις αλλά δέν αναφέρεις τό ποιο σημαντικό
εγώ δύο φορές πέρασα άλλωστε μένω κοντα καί οί γυναίκες ήταν ηλικίας 50 καί βάλε...καί από εμφάνιση άστα νά πάνε.. μάλλον πρέπει νά μάς κεράσουν παρά νά τίς κεράσουμε.
επειδή είσαι παληός όμως για λόγους ιστορικούς ένα ήταν τό καλό μαγαζί στην μηχαλακοπούλου, ΤΟ ΚΛΟΕ τής ρούλας πούκλεισε πρίν πολλά χρόνια
εκεί εαν δέν ήσουν πατσαβούρας κάτι έβγαζες εάν γούσταρε η γυναίκα.
το λυχναρι για την ιστορία είχε ιδιοκτητη τον αρκουδα παλια πριν κερδίσει πολλά λεφτα στο λαχειο .μετα άνοιξε τό σευχελες στά ιλισια και μετα πήρε τόν κάβο.
και μιά συμβουλή που με απαγοητεύεις πού δέν την έχεις δώσει.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ κυρίως στούς νέους κάτω από 60......
μαδάνε και άν σε πιάσουν για λουκουμά θά σε φάνε ζωντανό....
κυριως στίς μέρες μας που είναι παρα παρα πολυ δύσκολες....
μέ τα ίδια λεφτά που θα χαλάσειςσε ένα χρόνο πάς και περνάς κανένα τρίμηνο σέ καμμια χώρα τύπου ταιλάνδη και μέ πολύ λιγότερα....κλπ
επίσης αυτό που εχω γραψει σαν απο τούς ποιο παλιους στό σαιτ πάρτε μια ταμπέλα και βάλτε το στό δωματιό σας και να τό διαβάζετε καθε πρωι.
αφήστε τα χαδάκια πιασιματάκια ψηλομπαλαμούτια καί αερογαμίες τύπου στριπτιτζίδικων ΚΟΛΌΜΠΑΡΩΝ κλπ και πηγέντε να ριξετε κανενα παλαμάρι σέ κανένα στούντιο με κανένα 50ρι καί αυτά νά με συγχωρίσετε είναι πάρα πολλά ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.......
και φυσικά πρώτα από όλα η οικογενειά σας και τά παιδιά σας έτσι.....

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
φίλε σωστά αυτά πού γράφεις αλλά δέν αναφέρεις τό ποιο σημαντικό
εγώ δύο φορές πέρασα άλλωστε μένω κοντα καί οί γυναίκες ήταν ηλικίας 50 καί βάλε...καί από εμφάνιση άστα νά πάνε.. μάλλον πρέπει νά μάς κεράσουν παρά νά τίς κεράσουμε.

Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ''κατεβάσει ρολλά'' εδώ και πολύ καιρό. Αν θυμάμαι καλά..περίπου την περίοδο της επίσκεψης 1,5 χρόνο πριν. Για το ρόστερ δεν θα διαφωνήσω σε ότι αφορουσε τους τελευταιους μήνες αλλά όχι για τα προηγούμενα. Είχε πολυπληθή ομάδα θυμάμαι προ 2ετίας, 11αδα και..πλήρη πάγκο και με πολλά προσόντα.

επειδή είσαι παληός όμως για λόγους ιστορικούς ένα ήταν τό καλό μαγαζί στην μηχαλακοπούλου, ΤΟ ΚΛΟΕ τής ρούλας πούκλεισε πρίν πολλά χρόνια

Οι αναμνήσεις και οι ''γνώσεις'' μου σταματάνε στο CLOE..εποχή Ρούλας, γιατί υπήρξε και διάδοχη κατάσταση μετά. Βέβαια οι εμπειρίες μου τα χρόνια εκείνα δεν ήταν ανάλογες ποσοτικά τουλάχιστον με το τώρα, καθώς τα κωλόμπαρα ναι μεν υπήρχαν αλλά τα ενδιαφέροντα μου στρέφονταν σε άλλου είδους μαγαζιά. Βασικός λόγος το ότι πάντα παιζανε (και παίζουνε) ελληνικά καψουροτράγουσα είδος που ποτέ δεν με συγκίνησε και που δεν κατάφερα ποτέ να αντέξω...(παραπάνω από..κάποια ώρα και μετά από πολύ προπόνηση).

και μιά συμβουλή που με απαγοητεύεις πού δέν την έχεις δώσει.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ κυρίως στούς νέους κάτω από 60......

Δεν συνηθίζω να δίνω συμβουλές, ειδικά για το τι ''πρέπει'' να κάνει κάποιος. Όταν βρίσκω χρόνο κάνω καμιά ενημέρωση για το sport για όσους έχουν ίδιου τύπου γούστα, διασκέδασης.
Προσωπικά μου αρέσει αλλά δεν πρόκειται και να κάνω ''κινημα'' για να προστεθούν οπαδοί, όπως ούτε και να καταλήξω σε ''αφορισμούς''.
Η διασκέδαση είναι προσωπική υπόθεση και ένας τύπος της είναι και αυτός. Η συμμετοχή όπως και η επιλογή του τρόπου και του είδους δεν με αφορά και δεν θέλω να κάνω και αναλύσεις περισσότερες για το θέμα.
Άποψη σου, αλλά ατυχής η προτροπή σου για υποδείξεις. Αλλωστε δεν διεκδίκησα ποτέ κάποιο ρόλλο έμεσσο ή άμεσσο του δασκάλου. Seihis...γαρ!
Τα σέβη μου ...και καλή σου διασκέδαση!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.291
Πόντοι
46.232
επίσκεψη με φίλους στο LA LUNA ,να πώ ότι δεν έχω σχέση με αυτά του είδους του μπαρ , εγώ είμαι για ποιο μάχιμες καταστάσεις... ..
σε σχέση με αλλα 3-4 που έχω πάει με φίλο αυτό είναι σαν όαση(στα αλλα δεν είχε ουτε μια που να βλέπεται ,έστω για τα γουστα μου),είχε κοντά στις 12 κοπέλες απο της οποίες 2-3 είναι τοπ , 2 είναι καλές και οι υπόλοιπες είναι μόνο για λάτρεις τον μιλφ γκίλφ και πιασιμάτων για να το πω ευγενικά , μουσική ....ότι κάτσει ελληνικά ξένα όλων τον ειδών και σε τυχαία σειρά , στο μαγαζί έχει μονο δυο τραπέζια με καναπέ αλλιώς κάθεσαι στις καρέκλες περιξ του μπαρ...ποτό κοπέλας στα 12 , για το πριβε τριπλάσια τιμή , εγώ την πάτησα σαν αρχάριος(που είμαι σε αυτα τα μαγαζια)μου την έπεσε ξανθια πολωνέζα με ωραίο σώμα κοντά στα 40- που το καταλαβαίνεις μόνο απο κοντά ,όλο υποσχέσεις αλλά σωστό τρελοκομείο όλο χωρό δεν καθόταν.....στα μείον ότι την κέρασα πέντε ποτά ,πήρε αυτη άλλα δυο χωρις να με ρωτησεί, κατα τα αλλα πολλά γλωσσόφιλα αφθονο χούφτωμα παντού και χωρίς όχι......το 90% απο τις κοπέλες είναι απο την πολωνία ενώ έχει και μιά βουλγάρα μπουκιά κ συχώριο........     

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εμενα  παντωs  φορουσε τα εξηs 3  =    γοβεs  - το στρινγκ  -  και ενα δαντελωτο διαφανεs μαυρο μπλουζακι που με το ζορι καλυπτε το στρινγκ τηs.    ωραιο στητο βυζακι,  αρκετα ψηλη  -  παρα πολυ ωραιο σωμα -  ξανθια με γαλανοπρασινα ματια -    27-28 χρ -βραζιλιανικο κολλαρακι,  πολυ  ψηλα ποδια  -  ωραιεs μπουταρεs ( ευχαριστιοσουν να χουφτωνειs)-  τρομερα  παιχνιδιαρα  -  πολυ εμπειρη,  πολυ ομορφη  - φωνουλεs καυλωτικεs  -  στριπτιζακι -  παιχνιδια  και γλυψιματα με τα  βυζακια τηs ,    -  παιχνιδια με το μουνακι τηs , παιχνιδια με το στρινγκ τηs μεχρι να το βγαλει κλπ(  :pipa1::jerking: )    για να κατσω εγω  μονο κανενα 10λεπτο .  βεβαια την πατησα και εγω λιγο στα ποτα( που τα παρεγγελνε κατω και την αφηνα νομιζονταs οτι χρεωνονται στην απλη τιμη ). παντωs το πηρα το τηλεφωνακι και εχουμε αρχισει τα μηνυματα ( σιγα μην αφηνα τετοια μουναρα. επομενο ραντεβου για φαγητο και μετα ξενοδοχειο). 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
επίσκεψη με φίλους στο LA LUNA ,να πώ ότι δεν έχω σχέση με αυτά του είδους του μπαρ , εγώ είμαι για ποιο μάχιμες καταστάσεις... ..
σε σχέση με αλλα 3-4 που έχω πάει με φίλο αυτό είναι σαν όαση(στα αλλα δεν είχε ουτε μια που να βλέπεται ,έστω για τα γουστα μου),είχε κοντά στις 12 κοπέλες απο της οποίες 2-3 είναι τοπ , 2 είναι καλές και οι υπόλοιπες είναι μόνο για λάτρεις τον μιλφ γκίλφ και πιασιμάτων για να το πω ευγενικά , μουσική ....ότι κάτσει ελληνικά ξένα όλων τον ειδών και σε τυχαία σειρά , στο μαγαζί έχει μονο δυο τραπέζια με καναπέ αλλιώς κάθεσαι στις καρέκλες περιξ του μπαρ...ποτό κοπέλας στα 12 , για το πριβε τριπλάσια τιμή , εγώ την πάτησα σαν αρχάριος(που είμαι σε αυτα τα μαγαζια)μου την έπεσε ξανθια πολωνέζα με ωραίο σώμα κοντά στα 40- που το καταλαβαίνεις μόνο απο κοντά ,όλο υποσχέσεις αλλά σωστό τρελοκομείο όλο χωρό δεν καθόταν.....στα μείον ότι την κέρασα πέντε ποτά ,πήρε αυτη άλλα δυο χωρις να με ρωτησεί, κατα τα αλλα πολλά γλωσσόφιλα αφθονο χούφτωμα παντού και χωρίς όχι......το 90% απο τις κοπέλες είναι απο την πολωνία ενώ έχει και μιά βουλγάρα μπουκιά κ συχώριο........     
  ενταξει δεν πειραζει.  αφου εισαι μαχιμοs κανειs και για εκει. την επομενη φορα ( 12 + 36 + 20 )  για τον καθενα μαs.

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
636
Πόντοι
86
Jerry για ποιο μαγαζί μιλάς και για ποια κοπέλα γιατί μπερδεύτηκα λίγο

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
γεια σας !για την κοπελια απ την Βουλγαρια που ειναι στο λαλουνα ξερουμε κατι ?ειναι λιγο τρελη ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.291
Πόντοι
46.232
αν λες για την μελαχρινή είναι 26 χρονών και δεν θα την χαρακτήριζα τρελή , γιατί το λές??????

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αν λες για την μελαχρινή είναι 26 χρονών και δεν θα την χαρακτήριζα τρελή , γιατί το λές??????

Είναι μια που έχει γινει κατράμι από το πολύ (p)solarium μήπως ?
Έκατσα για 1 ποτό μαζί της πριν καμιά 10 ημέρες αλλά πως το εφερε η κουβέντα, της λέω ...κοίτα με τις Ελληνίδες όταν γνωρίζουμε και βγαίνουμε  - προφανώς εκτός κωλόμπαρου  - γενικώς δεν κερνάμε έτσι όπως συμβαίνει εδώ μέσα. Εντάξη θα κεράσει κάτι ο άντρας αλλά μία σωστή γωναίκα θα κάνει και αυτή την κίνηση να βγάλει το πορτοφόλι από την τσάντα. Αλλιώς θεωρείτε κακομαθημένη. Ε....μάλλον χαλάστηκε από την αποψη μου και μόλις τέλειωσε το ποτό της μου λεει ....χαρηκα και την εκανε  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Πολύ όμορφο κορίτσι μεν , δε λέω, αλλά μοιάζει να έχει λίγο "attitude" που λένε.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Έκατσα για 1 ποτό μαζί της πριν καμιά 10 ημέρες αλλά πως το εφερε η κουβέντα, της λέω ...κοίτα με τις Ελληνίδες όταν γνωρίζουμε και βγαίνουμε  - προφανώς εκτός κωλόμπαρου  - γενικώς δεν κερνάμε έτσι όπως συμβαίνει εδώ μέσα. Εντάξη θα κεράσει κάτι ο άντρας αλλά μία σωστή γωναίκα θα κάνει και αυτή την κίνηση να βγάλει το πορτοφόλι από την τσάντα. Αλλιώς θεωρείτε κακομαθημένη. Ε....μάλλον χαλάστηκε από την αποψη μου και μόλις τέλειωσε το ποτό της μου λεει ....χαρηκα και την εκανε  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Πολύ όμορφο κορίτσι μεν , δε λέω, αλλά μοιάζει να έχει λίγο "attitude" που λένε.

μακρυά!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Έκατσα για 1 ποτό μαζί της πριν καμιά 10 ημέρες αλλά πως το εφερε η κουβέντα, της λέω ...κοίτα με τις Ελληνίδες όταν γνωρίζουμε και βγαίνουμε  - προφανώς εκτός κωλόμπαρου  - γενικώς δεν κερνάμε έτσι όπως συμβαίνει εδώ μέσα. Εντάξη θα κεράσει κάτι ο άντρας αλλά μία σωστή γωναίκα θα κάνει και αυτή την κίνηση να βγάλει το πορτοφόλι από την τσάντα. Αλλιώς θεωρείτε κακομαθημένη. Ε....μάλλον χαλάστηκε από την αποψη μου και μόλις τέλειωσε το ποτό της μου λεει ....χαρηκα και την εκανε  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

να κεράσει η γκόμενα σε κωλόμπαρο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom