Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
ναι αυτη λεω...πολυ ωραια αλλα περιεργη...θα μπορουσε να χε κανει περιουσια !

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εμενα  παντωs  φορουσε τα εξηs 3   =    γοβεs  - το στρινγκ  -  και ενα δαντελωτο διαφανεs μαυρο μπλουζακι που με το ζορι καλυπτε το στρινγκ τηs.     ωραιο στητο βυζακι,  αρκετα ψηλη  -  παρα πολυ ωραιο σωμα -  ξανθια με γαλανοπρασινα ματια -    27-28 χρ -βραζιλιανικο κολλαρακι,   πολυ  ψηλα ποδια  -   ωραιεs μπουταρεs ( ευχαριστιοσουν να χουφτωνειs)-   τρομερα  παιχνιδιαρα  -   [size=14pt]πολυ εμπειρη[/size],   πολυ ομορφη  - φωνουλεs καυλωτικεs  -  στριπτιζακι -  παιχνιδια  και γλυψιματα με τα  βυζακια τηs ,    -  παιχνιδια με το μουνακι τηs , παιχνιδια με το στρινγκ τηs μεχρι να το βγαλει κλπ(  :pipa1::jerking: )     για να κατσω εγω  μονο κανενα 10λεπτο .   βεβαια την πατησα και εγω λιγο στα ποτα( που τα παρεγγελνε κατω και την αφηνα νομιζονταs οτι χρεωνονται στην απλη τιμη ). παντωs το πηρα το τηλεφωνακι και εχουμε αρχισει τα μηνυματα ( σιγα μην αφηνα τετοια μουναρα. επομενο ραντεβου για φαγητο και μετα ξενοδοχειο).

Είδες τι συμβαίνει όταν η κοπέλα είναι έμπειρη? Ακόμη και τους ειδήμωνες παγιδεύει.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
"Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δε την αφήνει" :rockon:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
:think: :think: :think: Το μαγαζί έχει πουτάνες? Μάλλον ευρωρουφίχτρες προσφέρει.
Ο χαρακτηρισμός "πουτάνα" έχει αρκετές ερμηνείες στην πλούσια γλώσσα μας.
Μαγαζιά τέτοιου είδους, εκτός από ρουφήχτρες, έχουν και καταθέτες που αρέσκονται στο ευγενές σπορ της χορηγίας. Και μην ξεχνάμε πως όλοι, λίγο πολύ, την έχουμε "πατήσει" σε τέτοιους χώρους λόγω άγνοιας ή υπερβολικής σιγουριάς. Το κακό είναι αν εθιστείς....εκεί αναλαμβάνουν δράση οι "προφέσορες" του είδους!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Εδώ μιλάς για τον έγκριτο συναγωνιστή..... :cheesy:
Πάλι δε με πιάνεις..."προφέσορες" εννοώ τα άτομα, κατά το πλείστον, τις κοπέλες ή και άλλους "βοηθητικούς" παράγοντες, που εστιάζουν το στόχο τους στην τσέπη του παντελονιού ή απευθείας στο πορτοφόλι.
Τώρα αν κάποιοι σκορπούν φράγκα για τέτοιου είδους δαπάνες, πάσο. Δεν είμαι οικονομικός σύμβουλος. Τοποθετούμαι μόνο στην περίπτωση που αν μου περίσσευαν, θα προτιμούσα να έχω απευθείας "όφελος" απ'το να δημιουργήσω μια ουτοπιστική ιστορία, που στο τέλος της δε θα είχα καν το θάρρος να αναλάβω την ευθύνη της μέγιστης βλακείας μου... Ευτυχώς για μένα, έζησα περιπτώσεις κοντινών ανθρώπων, που έχασαν πολλά ή και καταστράφηκαν ακόμη, ζώντας μέχρι τέλους το παραμύθι τους. Μεγάλη κουβέντα, βέβαια, αυτή και μεγαλύτερη ακόμη η εξάρτυση όσων νιώθουν θεοί για μια πουτάνα....όταν τελειώσουν τα καύσιμα σβήνει το παραμύθι.... :dunno: 

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:s&m_3: :s&m_3:

no money no honey!!!!

Για σκεφτέιτε συναγωνιστές πόσες εκει έξω , όχι απο τα κωλομαπαρα-στιπ θα μας πλησιαζαν εαν ειμαστε ΑΦΡΑΓΚΟΙ....

Η απάντηση είναι γνωστή .....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Παντοτινή αλήθεια, αυτό που είπες....
  ειδεs τι εγραψε ο επομενοs ?    no money , no honey.    αυτα τα πραγματα ειναι πασιγνωστα.    επισηs ο καθε ανδραs ειτε εχει- ειτε κυκλοφορει- ειτε πηδαει  και  την αναλογη γκομενα, παντοτε σε συναρτηση με το κοινωνικο του status και το οικονομικο του επιπεδο.    δλδ. τυχαιο το παραδειγμα ε ?  αν εσυ ειχεs παραδακι μπολικο θα πηγαινεs να πηδηξειs στα φυληs η στα μασαζ η στα στουντιο ?  θα το επαιζεs και εσυ χορηγοs ( σε αυτεs που γουσταρουν τουs χορηγουs και το αξιζουν βεβαια.)  θα την ειχεs  αποκλειστικοτητα( εκτοs απροοπτου  :2funny:  εχουν χαλασει παρα πολυ οι γυναικεs την σημερον εποχη )  , θα περνουσεs καλα και οταν την βαριοσουνα θα προχωρουσεs  παρακατω.  το ιδιο και  αυτη βεβαια. καποιον αλλον θα εβρισκε.)  τα θελουν ολεs τουs τα λεφτα. δεν μπορει να γινουν ολεs πουτανεs.  σε πολλεs τουs αρεσει να παιζουν  με αυτον τον τροπο.   

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
  αν εσυ ειχεs παραδακι μπολικο θα πηγαινεs να πηδηξειs στα φυληs η στα μασαζ η στα στουντιο ?  θα το επαιζεs και εσυ χορηγοs  δεν μπορει να γινουν ολεs πουτανεs.  σε πολλεs τουs αρεσει να παιζουν  με αυτον τον τροπο.     
Αν συνέβαινε αυτό στον Agiana θα ήταν κάθε 15 μέρες στα FKK της Γερμανίας και θα την περνούσε σεΐχης!!!! Όσο γι'αυτές που δεν είναι πουτάνες και σου μαδάνε συνειδητά την τσέπη, είναι οι χειρότερες πουτάνες. Κι όταν κοπεί η επικουρική πέταξε το πουλάκι.... :uglystupid:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Εάν έχεις ''γνωριστεί με ή χωρίς εισαγωγικά και δεν σε κεράσουν στο τρίτο ποτό...να ανησυχείς!  :)

ΥΓ Χωρίς πρόθεση να σου την ''πω'' ..φυσικά

μια φορά έχω πάει σε τέτοιο μαγαζί και δεν έφτασα σε 3ο ποτό!!! οπότε δεν μου τη "λες"...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Είδες τι συμβαίνει όταν η κοπέλα είναι έμπειρη? Ακόμη και τους ειδήμωνες παγιδεύει.
   εγω παντα λεω τα συκα-συκα και την σκαφη-σκαφη.  παντα οπωs εχουν τα πραγματα και να βοηθαω οπωs μπορω, χωριs να το παιζω ειτε γαμιαs ειτε επαιων και χωριs να κανω καυστικεs κριτικεs( που οποιοs το κανει δειχνει κομπλεξ και πολλα αλλα και ειναι για λυπηση δυστυχωs )   και επικρισειs στον καθενα που θελει να τρωει τα λεφτα του, με οποιον τροπο γουσταρει αυτοs.      επισηs  ειδεs καθολου μεχρι τωρα  να εχει γραφτει κατι αναλογο ,  ειτε τι παιζει  στο λα λουνα  ,  μεχρι που εγραψα εγω καποια πραγματα ?   επισηs για 2 ποτα που παραγγειλε η κοπελλα παραπανω, δεν βαριεσαι( πρεπει να ζησει και αυτη).

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Αν συνέβαινε αυτό στον Agiana θα ήταν κάθε 15 μέρες στα FKK της Γερμανίας και θα την περνούσε σεΐχης!!!! Όσο γι'αυτές που δεν είναι πουτάνες και σου μαδάνε συνειδητά την τσέπη, είναι οι χειρότερες πουτάνες. Κι όταν κοπεί η επικουρική πέταξε το πουλάκι.... :uglystupid:
    η γνωμη μου ειναι  οτι θα το εκανε πραγματι αυτο, μεχρι που θα το βαριοτανε. μετα θα το γυριζε στο χορηγοs μεχρι που να το βαριοτανε και αυτο (  γιατι απλα  ειναι και αγαπουληs και τρυφερουληs και ρομαντικοs  και αγκαλιτσαs ) . οσο για το αλλο που λεs , εξαρταται απο την οπτικη γωνια που το βλεπει ο καθεναs.  υπαρχουν αποψειs και αποψειs.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ακόμη και τους ειδήμωνες παγιδεύει.
    την βγαζουμε περα με τιs γυναικεs  ρε συ ?  αν θελουν κατι και οταν θελουν αφου  ξερειs  τωρα.  αδιαβαστουs μαs πιανουν.  δυστυχωs ετσι ειναι η πραγματικοτητα.  εκανεs και ορθογραφικο λαθοs βλεπω,  περιεργο για σενα.  ξανα στο γυμνασιο πρεπει να παs για εμπεδωση.   

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
   την βγαζουμε περα με τιs γυναικεs  ρε συ ?  αν θελουν κατι και οταν θελουν αφου  ξερειs  τωρα.  αδιαβαστουs μαs πιανουν.  δυστυχωs ετσι ειναι η πραγματικοτητα.   εκανεs και ορθογραφικο λαθοs βλεπω,   περιεργο για σενα.  ξανα στο γυμνασιο πρεπει να παs για εμπεδωση.

Αν μου βρείς δασκάλα έμπειρη και πρόθυμη να αναλάβει την εκγύμνασή μου, ξανακάθομαι ευχαρίστως...... ;)

Αλλά είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως και μάλλον θα μείνω στην ίδια τάξη. :cheesy:

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
 ειδεs τι εγραψε ο επομενοs ?    no money , no honey.     αυτα τα πραγματα ειναι πασιγνωστα.     επισηs ο καθε ανδραs ειτε εχει- ειτε κυκλοφορει- ειτε πηδαει  και  την αναλογη γκομενα, παντοτε σε συναρτηση με το κοινωνικο του status και το οικονομικο του επιπεδο.    δλδ. τυχαιο το παραδειγμα ε ?  αν εσυ ειχεs παραδακι μπολικο θα πηγαινεs να πηδηξειs στα φυληs η στα μασαζ η στα στουντιο ?  θα το επαιζεs και εσυ χορηγοs ( σε αυτεs που γουσταρουν τουs χορηγουs και το αξιζουν βεβαια.)  θα την ειχεs  αποκλειστικοτητα( εκτοs απροοπτου  :2funny:  εχουν χαλασει παρα πολυ οι γυναικεs την σημερον εποχη )  , θα περνουσεs καλα και οταν την βαριοσουνα θα προχωρουσεs  παρακατω.   το ιδιο και  αυτη βεβαια. καποιον αλλον θα εβρισκε.)  τα θελουν ολεs τουs τα λεφτα. δεν μπορει να γινουν ολεs πουτανεs.  σε πολλεs τουs αρεσει να παιζουν  με αυτον τον τροπο.    

Θεωρώ ότι αναφέρεσαι σε σχεσεις αντρών  - δηλαδή Ελλήνων - με αλλοδαπές κωλομπαρούδες,στριπριζούδες και τα συναφή. Ναι εκεί υπάρχει η έννοια της χορηγίας για να υπάρχει κάποια σχέση εκτός μαγαζιού, αλλά στις σχέσεις Ελλήνων με Ελληνίδες μη κωλομπαρούδες με φυσιολογική πρωινή δουλειά και εισόδημα αυτό προφανώς και ευτυχώς για μας δεν ισχύει. Αυτό προσπαθούσα να εξηγήσω στη μαλάκω τη μαυρισμένη την Βουλγάρα από το La Luna αλλά φυσικά την εχάλασε αυτή η κουβέντα. Ε βέβαια άμα έχεις μάθει να πληρωνει ο άντρας για όλα, φαγητό, καφέ, ξενοδοχείο, το ταξί για να σε παει σπίτι, την κάρτα για το κινητό όταν τελειώσουν οι μονάδες, και πάει λέγοντας πως να μην χαλαστείς.
Εδώ μια άλλη μέχρι και τσιγάρα και τσίχλες μου είχε πει να της αγοράσω από το περίπτερο,  μη τυχόν και δώσει 5 ευρώ από την τσέπη της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom