Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εδώ μια άλλη μέχρι και τσιγάρα και τσίχλες μου είχε πει να της αγοράσω από το περίπτερο,  μη τυχόν και δώσει 5 ευρώ από την τσέπη της

Εσύ το απέφυγες. Άλλος συμπολεμιστής όμως, το κάνει συστηματικά πολλές φορές και για πολλές.

Πως να μην κακομάθουν μετά?

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ε βέβαια άμα έχεις μάθει να πληρωνει ο άντρας για όλα, φαγητό, καφέ, ξενοδοχείο, το ταξί για να σε παει σπίτι, την κάρτα για το κινητό όταν τελειώσουν οι μονάδες, και πάει λέγοντας πως να μην χαλαστείς.
Εδώ μια άλλη μέχρι και τσιγάρα και τσίχλες μου είχε πει να της αγοράσω από το περίπτερο,  μη τυχόν και δώσει 5 ευρώ από την τσέπη της

αυτόν τον <<άντρα>> δεν τον σέβονται, όμως. είναι εξαρτημένος από αυτές και υποδεέστερος. αυτές τον πιλοτάρουν και αυτός ακολουθεί.

αυτές είναι πόρνες που δεν θέλουν να ονομάζονται πόρνες. έτσι γίνονται πορνογκόμενες.

και για να ξεσκάσουν, γαμάνε δωρεάν με όποιον τις κάνει <<κλικ>>.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
αυτόν τον <<άντρα>> δεν τον σέβονται, όμως. είναι εξαρτημένος από αυτές και υποδεέστερος. αυτές τον πιλοτάρουν και αυτός ακολουθεί.

αυτές είναι πόρνες που δεν θέλουν να ονομάζονται πόρνες. έτσι γίνονται πορνογκόμενες.

και για να ξεσκάσουν, γαμάνε δωρεάν με όποιον τις κάνει <<κλικ>>.
Αααα γειά σου! Κι αν τον παρατήσουν για νέο κελεπούρι, ίσα που θα βάλει και τα κλάμματα.......... :'(

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Θεωρώ ότι αναφέρεσαι σε σχεσεις αντρών  - δηλαδή Ελλήνων - με αλλοδαπές κωλομπαρούδες,στριπριζούδες και τα συναφή. Ναι εκεί υπάρχει η έννοια της χορηγίας για να υπάρχει κάποια σχέση εκτός μαγαζιού, αλλά στις σχέσεις Ελλήνων με Ελληνίδες μη κωλομπαρούδες με φυσιολογική πρωινή δουλειά και εισόδημα αυτό προφανώς και ευτυχώς για μας δεν ισχύει. Αυτό προσπαθούσα να εξηγήσω στη μαλάκω τη μαυρισμένη την Βουλγάρα από το La Luna αλλά φυσικά την εχάλασε αυτή η κουβέντα. Ε βέβαια άμα έχεις μάθει να πληρωνει ο άντρας για όλα, φαγητό, καφέ, ξενοδοχείο, το ταξί για να σε παει σπίτι, την κάρτα για το κινητό όταν τελειώσουν οι μονάδες, και πάει λέγοντας πως να μην χαλαστείς.
    δεν  γινονται  ολεs οι ξενεs  πουτανεs, στριπτιζουδεs και ολα  τα συναφη.  αλλα  ακομη και οι υπολοιπεs  ,  εχουν ερθει για να τα οικονομησουν και να την βγαλουν με χορηγιεs, να βρουν την τυχη την καλη με καποιον κλπ.    δεν το δινει καμμια τσαμπα απο ολεs αυτεs.      απο στομα σε στομα  η μια με την αλλη εδω και πολλα χρονια , θεωρουν  την ελλαδα παραδεισο. βλεπουν στην ελλαδα να πραγματοποιουνται τα ονειρα τουs.  στην πατριδα τουs πεινουσαν.    καποιοι τιs κακομαθαν.  εγινε η αρχη, γλυκαθηκαν, βρηκαν και συνεχιζουν να βρισκουν  προσφορο εδαφοs.    εχουν μαθει ολα τουs τα εξοδα πληρωμενα,  σπιτια επιπλωμενα, δωρα, χρυσαφικα,  να κτιζουν  σπιτια στην πατριδα κλπ. κλπ.  οσο για τιs ελληνιδεs συμφωνω μαζι σου.  παρα πολλοι τιs χαρακτηριζουν ελλεηνιδεs .  γιατι ομωs ?  εγω εχω ξαναπει οτι η καλυτερη ξενη που εχει ερθει εδω  συγκρινεται μονο με την χειροτερη ελληνιδα.    ομωs και οι δικεs μαs,  ολεs αυτεs οι επωνυμεs, αυτεs που μετρανε απο εμφανιση,  σε χωρουs καλλιτεχνικουs κλπ.  τι ψανουν ολεs αυτεs ?  καποιον επωνυμο, καποιον γαμπρο , καποιο κελεπουρι ,    καποιον με χρημα, χορηγουs κλπ.  τωρα ολοι αυτοι που επικρινουν ολα αυτα, καλο θα ηταν να σκεφτονταν λιγο πιο πλατια, και οχι στατικα ,  να μην εχουν παρωπιδεs, να εχουν flexibility στην κριση τουs  και να εβαζαν για λιγακι τον εαυτο τουs  και τι θα εκαναν  αν ηταν αυτοι στην θεση  των  αλλων των προνομιουχων που  τωρα τουs κατηγορουν.  παντου υπαρχουν αυτοι που ξεχωριζουν ειτε για το μυαλο τουs ειτε για τα χρηματα τουs( ολοι αυτοι λοιπον σκεφτονται και λειτουργουν διαφορετικα απο τουs υπολοιπουs) .  ειναι σαν εγω ο τελευταιοs μαθητηs σε μια ταξη να βρισκω  κατι για  να κατηγορω τον καλυτερο.  η εγω ο μη  κατεχων παλι να επικρινω τον κατεχοντα  γιατι ζει με αυτον τον τροπο που ζει. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Εντάξη θα κεράσει κάτι ο άντρας αλλά μία σωστή γωναίκα θα κάνει και αυτή την κίνηση να βγάλει το πορτοφόλι από την τσάντα. Αλλιώς θεωρείτε κακομαθημένη. Ε....μάλλον χαλάστηκε από την αποψη μου και μόλις τέλειωσε το ποτό της μου λεει ....χαρηκα και την εκανε  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Πολύ όμορφο κορίτσι μεν , δε λέω, αλλά μοιάζει να έχει λίγο "attitude" που λένε.
  εδω το εχουν τα μπαζα δεν θα το εχουν οι ομορφεs ?  οσο για την αλλη καλα ξηγηθηκεs.  :2funny: :tooth:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Εσύ το απέφυγες. Άλλος συμπολεμιστής όμως, το κάνει συστηματικά πολλές φορές και για πολλές.

Το χειρότερο αγαπητέ μου Agianako είναι να βλέπεις λεβεντόπαιδα, με ωραίο παρουσιαστικό και φουσκωτό πορτοφόλι, να προσκυνάνε δημοσίως αλλοδαπές εταίρες, εκλιπαρόντας τες για ένα βλέμμα, ένα χαμόγελο...ένα νεύμα.. Αυτό με φουρκίζει..
Και στο Σκαραβαίο, στο Μέγαρο αλλά και σε άλλα του είδους βλέπουμε (και έχουμε δει) ηλικιωμένους ή μεσόκοπους που δεν τους βοηθά το παρουσιαστικό τους και το λέγειν....ο αέρας τους τέλοσπάντων, να γίνονται έρμαια των αρπακτικών με δόλωμα το πορτοφόλι. Εκεί λες εντάξει...δε γίνεται κι αλλιώς.
Το να βλέπεις όμως τον ωραίο τύπο με τον αέρα του και τη φινέτσα του να "προικίζει" τα αλλοδαπά κι αυτές να του κάνουν και τερτύπια...ε τότε τι να πω.....κρίμα κι άδικο...αλλά τι ψάχνω...κακός γίνομαι στα μάτια άλλων.... :dunno:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

φιλε μου  εγω δεν βρισκω τιποτα το κακο σε αυτο.        o καθεναs θα πρεπει να κοιταει την παρτη  του και μονο αυτη.        αλλοs  μπορει και γουσταρει να  εχει ενα  quatro audi και να επιβαρυνεται τα εξοδα του και το servis του και να το εχει αποκλειστικοτητα , να το χαιρεται και να το απολαμβανει ,  ενω αλλοι να νοικιαζουν ενα φιατακι( να πηδανε την καθε πουτανα  και να ζουνε ουτοπιστικα ).    παντου και παντα υπαρχουν διαφορετικεs αποψειs , διαφορετικα μυαλα και διαφορετικεs ικανοτητεs  και το  επακολουθο διαφορετικεs επιλογεs ( δεν μπορουν ολοι να γινουν ολοι διευθυντεs. υπαρχουν και οι υπαλληλοι).   

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αααα γειά σου! Κι αν τον παρατήσουν για νέο κελεπούρι, ίσα που θα βάλει και τα κλάμματα.......... :'(

το θέμα είναι πώς το νιώθει ο άλλος. εάν την βλέπει ως πορνίδιον και άνευ δικών του συναισθημάτων, τότε καλώς, έχει μια πορνογκόμενα, την οποία πληρώνει για τις υπηρεσίες τις. εάν όμως την ερωτεύεται, τότε, χέσε μέσα!

γενικώς, καλά είναι να μην χρηματοδοτεί κανείς μόνο ΜΙΑ, σε τέτοιες περπιπτώσεις. πόρνες υπάρχουν παντού. καλύτερα να το ξέρει ΚΑΙ αυτή!

Επισκέπτης
Και στο Σκαραβαίο, στο Μέγαρο

Παντελῶς ἀντιεπιστημονικὴ ἡ κατάταξις εἰς τὴν ἰδίαν κατηγορίαν.

Ὁ «Σκαραβαῖος» εἶναι ποτοπωλεῖον μεθ' ἑταιρισμοῦ ἐλαφροῦ τύπου. Θεωρητικῶς δύναται τις νὰ τὸ ἐπισκεφθῇ ὁμοῦ μετὰ τῆς συζύγου ἤ ἐρωμένης του. Αἱ τραπεζοκόμοι ἀρέσκονται νὰ πιστέυωσι ὅτι δὲν εἶναι πόρναι.

Τὸ «Μέγαρον» ἦτο (καὶ θὰ εἶναι) προθάλαμος πορνείου.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πόσο περίπου διαρκεί η φάση μ´αυτή την κατάθεση;
  και που να ξερω εγω,  ποσο κανει ο καθεναs μεχρι να ....... ?    επισηs  αυτεs οταν  σε ξερουν ,  βγαινουν  και πριν πανε στην  δουλεια με 100.  τωρα αν καποιοs θελει την ταδε( και θελει και αυτη ε ? )  εν ωρα εργασιαs για εξω,  δεν υπαρχει προβλημα αρκει να πληρωθουν τα μεσιτικα-κερατιατικα και στην μεσιτρια για να αφησει την εργαζομενη( τοτε εχουμε 50+100).     

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Παντελῶς ἀντιεπιστημονικὴ ἡ κατάταξις εἰς τὴν ἰδίαν κατηγορίαν.

Ὁ «Σκαραβαῖος» εἶναι ποτοπωλεῖον μεθ' ἑταιρισμοῦ ἐλαφροῦ τύπου. Θεωρητικῶς δύναται τις νὰ τὸ ἐπισκεφθῇ ὁμοῦ μετὰ τῆς συζύγου ἤ ἐρωμένης του. Αἱ τραπεζοκόμοι ἀρέσκονται νὰ πιστέυωσι ὅτι δὲν εἶναι πόρναι.

Τὸ «Μέγαρον» ἦτο (καὶ θὰ εἶναι) προθάλαμος πορνείου.

Πολύ μ' άρεσε αυτό το "αρέσκονται να πιστεύωσι".

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
  και που να ξερω εγω,  ποσο κανει ο καθεναs μεχρι να ....... ?    επισηs  αυτεs οταν  σε ξερουν ,  βγαινουν  και πριν πανε στην  δουλεια με 100.  τωρα αν καποιοs θελει την ταδε( και θελει και αυτη ε ? )  εν ωρα εργασιαs για εξω,  δεν υπαρχει προβλημα αρκει να πληρωθουν τα μεσιτικα-κερατιατικα και στην μεσιτρια για να αφησει την εργαζομενη( τοτε εχουμε 50+100).      

χα χα, εννοούσα πόσο κάθονται στην καβάτζα με το ποσό που ανέφερες. τώρα, να κάθονται μέχρι να λεκιαστείς, με ένα ποτό, αμφιβάλλω!  :grin:

πάντως οι πληροφορίες σου είναι πάρα πολύ καλές. ευχαριστώ. ιδίως αυτά για το <<έξω>>. δεν γνωρίζω το μέρος. μόνο τη βιτρίνα, πηγαίνοντας στο στριπ απέναντι.

ελπίζω να εννοείς 100 και... ξενοδοχείο και όχι μάπες ταβέρνες!  :rolleyes:

είσαι ενημερωτικότατος. θα ρίξω μια ματιά με το ξαδελφάκι μου......

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
χα χα, εννοούσα πόσο κάθονται στην καβάτζα με το ποσό που ανέφερες. τώρα, να κάθονται μέχρι να λεκιαστείς, με ένα ποτό, αμφιβάλλω!  :grin:

πάντως οι πληροφορίες σου είναι πάρα πολύ καλές. ευχαριστώ. ιδίως αυτά για το <<έξω>>. δεν γνωρίζω το μέρος. μόνο τη βιτρίνα, πηγαίνοντας στο στριπ απέναντι.

ελπίζω να εννοείς 100 και... ξενοδοχείο και όχι μάπες ταβέρνες!  :rolleyes:

είσαι ενημερωτικότατος. θα ρίξω μια ματιά με το ξαδελφάκι μου......
    οταν καποια  θελει να βγαλει κανενα εχτρα ευρω και αν γουσταρει  τον αλλον ενταξει ? ( με 2 ποτακια πανω = 24 και συννενοηση για κατω =36  + δωρακι 20-30.  συνολο 80-90 ευρω ).  μετα απο αυτην την πρωτη γνωριμια το καλυτερο ειναι τηλεφωνο και ξενοδοχειο πριν παει στην δουλεια.  παλι καποιεs αν δεν γουσταρουν, οσα ποτα και αν κεραστουν δεν πανε κατω.  ολα σχετικα ειναι.    εχω συναντησει εκει τυπο που πηγε στην αρχη κατω , εκανε οτι εκανε , δεν χορτασε μαλλον  και μετα με συννενοηση και με την ιεραρχια , φορτωσε 2 για ηοτελ( αλλη ανεση εκει και χωρου και χρονου.  του στοιχισε για εξω απο 100 στην καθε μια + 50 ειπαμε τα κερατιατικα, για να τιs αφησουν να φυγουν εν ωρα εργασιαs.  ετσι δουλευει το συστημα. μετα οι λεγαμενεs θα επεστρεφαν παλι για να συνεχισουν  ειτε τα κερασματα, ειτε το κατω, ειτε το εξω παλι. οτι τουs κατσει. τυχερα ειναι αυτα.  παντωs εχει τιs καλυτερεs μουναρεs στο συνολο  απο παρα πολλα αλλα μπαρακια  που μπορει να γινει παιχνιδι και απο την πρωτη φορα. 

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
    οταν καποια  θελει να βγαλει κανενα εχτρα ευρω και αν γουσταρει  τον αλλον ενταξει ? ( με 2 ποτακια πανω = 24 και συννενοηση για κατω =36  + δωρακι 20-30.  συνολο 80-90 ευρω ).  μετα απο αυτην την πρωτη γνωριμια το καλυτερο ειναι τηλεφωνο και ξενοδοχειο πριν παει στην δουλεια.   παλι καποιεs αν δεν γουσταρουν, οσα ποτα και αν κεραστουν δεν πανε κατω.   ολα σχετικα ειναι.    εχω συναντησει εκει τυπο που πηγε στην αρχη κατω , εκανε οτι εκανε , δεν χορτασε μαλλον   και μετα με συννενοηση και με την ιεραρχια , φορτωσε 2 για ηοτελ( αλλη ανεση εκει και χωρου και χρονου.  του στοιχισε για εξω απο 100 στην καθε μια + 50 ειπαμε τα κερατιατικα, για να τιs αφησουν να φυγουν εν ωρα εργασιαs.  ετσι δουλευει το συστημα. μετα οι λεγαμενεs θα επεστρεφαν παλι για να συνεχισουν  ειτε τα κερασματα, ειτε το κατω, ειτε το εξω παλι. οτι τουs κατσει. τυχερα ειναι αυτα.  παντωs εχει τιs καλυτερεs μουναρεs στο συνολο  απο παρα πολλα αλλα μπαρακια  που μπορει να γινει παιχνιδι και απο την πρωτη φορα. 
Τυπε μου εκει εχει καλα κομματια?? Ειναι μετα κ γ εξω? Δλδ γ χοτελι? Αν κ σε οποιο να παω με γδυνουν κανονικοτατα!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Τυπε μου εκει εχει καλα κομματια?? Ειναι μετα κ γ εξω? Δλδ γ χοτελι? Αν κ σε οποιο να παω με γδυνουν κανονικοτατα!
  αφου ειπα οτι εχει τιs καλυτερεs μουναρεs  απο πολλα αλλα μπαρακια, οπου μπορει να κανει καποιοs παιχνιδι και απο την πρωτη φορα.  τωρα για το γδυσιμο που λεs εγω τουλαχιστον, δεν κανω πικροχολα σχολια και επικρισειs.    υπαρχουν ομωs και χαιρεκακα αλλα κορακια που περιμενουν πωs και πωs να το παιξουν ξυπνιοι και να πεταξουν την μαλακια τουs.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
   αφου ειπα οτι εχει τιs καλυτερεs μουναρεs  απο πολλα αλλα μπαρακια, οπου μπορει να κανει καποιοs παιχνιδι και απο την πρωτη φορα.   τωρα για το γδυσιμο που λεs εγω τουλαχιστον, δεν κανω πικροχολα σχολια και επικρισειs.    υπαρχουν ομωs και χαιρεκακα αλλα κορακια που περιμενουν πωs και πωs να το παιξουν ξυπνιοι και να πεταξουν την μαλακια τουs.
Βασικα εγω φταιω που με γδυνουν! Δεν εχω κρατει!

alkyon4

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Από τι ώρα είναι ανοικτά αυτά τα μαγαζιά τις καθημερινές; Ρωτάω γιατί μερικές φορές έχω χρόνο μετά τη δουλειά :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom