Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Συνάδελφε moynakias, επειδή τυχαίνει να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα, θεωρώ ότι αυτά που γράφεις παραπάνω (αλλά και προχθές για το ΧΑΛΑΡΑ) είτε είναι promo είτε αποκυήματα της φαντασίας σου. (με όλο το σεβασμό προς εσένα αφού δεν σε ξέρω)
ελα νε ντε ...
έχει πουλησει παραμυθι και εχει δαγκωσει η μονικα οσο καμμια άλλη...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Παντελῶς ἀντιεπιστημονικὴ ἡ κατάταξις εἰς τὴν ἰδίαν κατηγορίαν.

Ὁ «Σκαραβαῖος» εἶναι ποτοπωλεῖον μεθ' ἑταιρισμοῦ ἐλαφροῦ τύπου. Θεωρητικῶς δύναται τις νὰ τὸ ἐπισκεφθῇ ὁμοῦ μετὰ τῆς συζύγου ἤ ἐρωμένης του. Αἱ τραπεζοκόμοι ἀρέσκονται νὰ πιστέυωσι ὅτι δὲν εἶναι πόρναι.

Θα  μου  επιτρέψετε  να  είπω  ότι  ενιοι κολακεύονται υπολαμβάνουσαι ότι  θα  ηδύναντο  να  είναι
Συγχωρέστε  με !

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Συνάδελφε moynakias, επειδή τυχαίνει να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα, θεωρώ ότι αυτά που γράφεις παραπάνω (αλλά και προχθές για το ΧΑΛΑΡΑ) είτε είναι promo είτε αποκυήματα της φαντασίας σου. (με όλο το σεβασμό προς εσένα αφού δεν σε ξέρω)
Aγαπητε συναγωνιστη , ειλικρινα δεν εχω κανενα λογο να φαντασιωνομαι εδω με τα λεγομενα μου ουτε επισης κανενα συμφερον να προβαλω καμμια. Δεν αμφισβητω οτι γνωριζεις ομως αυτα που γραφω δεν εχω καν στοιχειο υπερβολης και για τα δυο καταστηματα. Εξ αλλου κι αλλοι συναγωνιστες με εχουν επιβεβαιωσει κατα καιρους και προσφατα αν ριξεις μια ματια. Ουτε εγω σε γνωριζω και με σεβασμο σου απαντω και χωρις ιχνος παρεξηγησεως.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
:pipa3:Συμφωνω σε ολα , το μονο μειον για μενα ειναι το πολυ μικρο βυζι της, αλλα μουναρα και τωρα που πηρε και λιγα κιλα ειναι ακομα καλυτερη. Συναγωνιστη να τη παρεις παρτουζα με μια κολλητη της απο εκει , γαμαει και στο λεσβιακο θα περασεις ζαχαρι
  μικρο εχει ναι.    αλλα  φθανει και μπορει και το γλυφει και μονη τηs. παντωs  ολα  μα ολα τα κανει ΤΕΛΕΙΑ .  αυτη η γκομενα γεννηθηκε για να γαμιεται.  το ζει.  και μικρη ειναι και ψηλη  και πολυ ωραιο σωμα και πανεμορφο προσωπο(  γαλαζοπρασινα ματια, baby-face, ξανθο μαλλι).  θα  τηs  ριξω ενα τηλεφωνο  και θα δοκιμασω για το αλλο που λεs.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  δεν παρακολουθειs.  ;)  :-*  αφου εχω γραψει τοσα και τοσα για την παρτη τηs.    28αρα αλλα με baby-face, ναζιαρα, παιχνιδιαρα , στα 1,70 ,  ξανθουλα και πρασινογαλανοματα ( κατι τετοιο ). με ωραιο τουρλωτο κολλαρακι και ομορφεs  μπουταρεs , και φιλαει και καλα. ( τα κατεχει ολα ) .  βαρεθηκα δεν ξαναγραφω για αυτην. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εμενα  παντωs  φορουσε τα εξηs 3  =    γοβεs  - το στρινγκ  -  και ενα δαντελωτο διαφανεs μαυρο μπλουζακι που με το ζορι καλυπτε το στρινγκ τηs.    ωραιο στητο βυζακι,  αρκετα ψηλη  -  παρα πολυ ωραιο σωμα -  ξανθια με γαλανοπρασινα ματια -    27-28 χρ -βραζιλιανικο κολλαρακι,  πολυ  ψηλα ποδια  -  ωραιεs μπουταρεs ( ευχαριστιοσουν να χουφτωνειs)-  τρομερα  παιχνιδιαρα  -  πολυ εμπειρη,  πολυ ομορφη  - φωνουλεs καυλωτικεs  -  στριπτιζακι -  παιχνιδια  και γλυψιματα με τα  βυζακια τηs ,    -  παιχνιδια με το μουνακι τηs , παιχνιδια με το στρινγκ τηs μεχρι να το βγαλει κλπ(  :pipa1::jerking: )    για να κατσω εγω  μονο κανενα 10λεπτο . 
  παρε και αλλο ενα. 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.091
Πόντοι
22.785
  εγω δεν ασχολουμαι με μιλφ.    οι προτιμησειs μου ειναι   με νεεs , ομορφουλεs ,  ξανθουλεs ( φυσικεs )  με γαλανα η πρασινα ματια και παιχνιδιαρεs.   
Αγαπούληηηηηηηη

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
   δεν παρακολουθειs.  ;)   :-*  αφου εχω γραψει τοσα και τοσα για την παρτη τηs.    28αρα αλλα με baby-face, ναζιαρα, παιχνιδιαρα , στα 1,70 ,  ξανθουλα και πρασινογαλανοματα ( κατι τετοιο ). με ωραιο τουρλωτο κολλαρακι και ομορφεs  μπουταρεs , και φιλαει και καλα. ( τα κατεχει ολα ) .  βαρεθηκα δεν ξαναγραφω για αυτην. 

διάβασα διάφορα πιό πίσω, ο ένας την είχε πει μελαχροινή. λοιπόν... είναι αυτή που έλεγες με το στριγκάκι και τον κώλο βραζιλίας, τότε...........

27-28 είναι πάρα πολύ καλή ηλικία, λέω!  :rolleyes:

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
 εγω δεν ασχολουμαι με μιλφ.    οι προτιμησειs μου ειναι   με νεεs , ομορφουλεs ,  ξανθουλεs ( φυσικεs )  με γαλανα η πρασινα ματια και παιχνιδιαρεs.    

ορισμένες μιλφ τρώγονται... με... κρέμα... γενικώς, όμως, όταν ξοδεύεις, καλύτερα νά 'ναι νέες!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
  εγω δεν ασχολουμαι με μιλφ.    οι προτιμησειs μου ειναι   με νεεs , ομορφουλεs ,  ξανθουλεs ( φυσικεs )  με γαλανα η πρασινα ματια και παιχνιδιαρεs.   

ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ !!! :headbang: :headbang: :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Μήπως η χήρα με τα 5 ορφανά; :think:

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
με το παλιο dolls που ηταν λιγο πιο πανω απο τον οιστρο και απεναντι τι εχει γινει?εκλεισε οριστικα?

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
γειά σας.

πέρασμα από τον κάβο με φίλους προ δύο εβδομάδων. το συμπέρασμα; ούτε φοβερά μουνιά έχει, ούτε υπάρχει περίπτωση να ψαρέψει κανείς <<υπηρεσίες>> άνευ μεγάλης χορηγίας και ταλαιπωρίας (μέσα τίποτα φυσικά). δηλαδή, καλύτερα σε στριπ όπου μπορείς να κάτσεις πιο χαλαρά, σε μεγαλύτερο χώρο (και με λιγότερη τσιγαρίλα από τα τσιγάρα των άλλων), να λάβεις και κάποιες υπηρεσίες για το δεκάρικό σου (όπως κανένα <<χορό>> καλά προσανατολισμένο και με ρότα προς... υγρές καταστάσεις) και με πιό ωραία μουνιά από τα οποία ορισμένα ψαρεύονται και για βίζιτες...

μένει να δοκιμάσουμε το μπαράκι του σεληνόφωτος πιο πάνω, να δούμε αν αξίζει!

αλλιώς, καλύτερα εκεί όπου τα λεφτουδάκια θα πιάσουν τόπο στα σίγουρα.

εγώ λεφτά για τυχόν μέλλουσες υπηρεσίες της κουμπούρας από ρουμάνες της δεύτερης εθνικής κατηγορίας δε δίνω.

αυτά.

υ.γ. ο σερβιτόρος στον κάβο μας έκοψε ένα ευρώ από τον λογαριασμό. από 21 στα 20..........

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
δεν θα είχε ρέστα από το 30άρι (ή 40άρι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom