Νέα

Μια γνώμη :)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kai etsi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kai etsi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ο κολλητός μου εχει γενέθλια και θέλω να ξεφύγουμε απο τα συνηθισμένα (να βγούμε και να γίνουμε λιώμα,κλπ) σκέφτομαι κάτι σε φάση με πουτάνες κλπ αλλά σαν πρωτάρης σε αυτό θα ήθελα μια γνώμη  ;)
Βέβαια δν παίζει πολύ χρήμα οπότε μην πείτε τίποτα τρελό,το παρτάκι θα γίνει σε 3-4 μέρες  :cheesy:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

μιας και θα σας παρει 100-200 ευρω τα ποτα και τα μπουζουκια..

τραβατε σε ενα στουντιακι ενα 50αρακι ο καθενας..  ;)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ο κολλητός μου εχει γενέθλια και θέλω να ξεφύγουμε απο τα συνηθισμένα (να βγούμε και να γίνουμε λιώμα,κλπ) σκέφτομαι κάτι σε φάση με πουτάνες κλπ αλλά σαν πρωτάρης σε αυτό θα ήθελα μια γνώμη  ;)
Βέβαια δν παίζει πολύ χρήμα οπότε μην πείτε τίποτα τρελό,το παρτάκι θα γίνει σε 3-4 μέρες  :cheesy:
ενα call-girl παρτουζα για 1 ωρα και στο τελος να την  :2on1: μαζι!

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
ρενια δούκα...θα σας κανει και καλή τιμή αν πάτε ενα συνταγμα πεζικού ολόκληρο :)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ο κολλητός μου εχει γενέθλια και θέλω να ξεφύγουμε απο τα συνηθισμένα (να βγούμε και να γίνουμε λιώμα,κλπ) σκέφτομαι κάτι σε φάση με πουτάνες κλπ αλλά σαν πρωτάρης σε αυτό θα ήθελα μια γνώμη  ;)
Βέβαια δν παίζει πολύ χρήμα οπότε μην πείτε τίποτα τρελό,το παρτάκι θα γίνει σε 3-4 μέρες  :cheesy:

Ποσα διαθετεις?  :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
να παρετε μια τεραστια τουρτα που θα βγει ο λιλας απο μεσα και θα πει surpriseeeeeeeee...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Οπως λεει και ο συναγωνιστης παραπανω παρτε ενα call-girl αλλα καλυτερα θα ειναι για 2 ωρες παρτε και ενα μπουκαλι κρασι για το/α  ημιχρονο/α

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Οπως λεει και ο συναγωνιστης παραπανω παρτε ενα call-girl αλλα καλυτερα θα ειναι για 2 ωρες παρτε και ενα μπουκαλι κρασι για το/α  ημιχρονο/α

οδηγιες χρησης για το μπουκαλι θα βρειτε εδω: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=80135.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=80135.0[/url]

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλα ρε δεν ντρεπεσε ο λουτσος τους θελη να δη χαρα και οχι το μπουκαλι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

και μην πη κανενας να κλεψη τα μπουκαλια του λιλα ουτε νταλικα δεν τα χωρα τοσα που εχει  :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Γλεντι ανευ τα λεφτα , δεν γινεται.....Αλλοιωτικα σαs βλεπω με καμμια μαυρουλα απ το Δημαρχειο με 10 ευρω ρεφενε

OP
OP
K

kai etsi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
:pipa3:
Καλησπέρα και πάλι παιδιά..
Ευχαριστώ όλους που απάντησαν,και όντως χρειάζονται φράγκα
για να κάτσει κάτι ωραίο γιατί για μαυρούλες δεν νομίζω να ψήνεται κανείς.

Το μπάτζετ που παίζει είναι περίπου 200 ευρά,κατι παρακάτω-κάτι παραπάνω.

Το θέμα είναι :πες οτι συνεννοούμαι με call girl να ρθει για μια ή δυο ώρες σπίτι,εμείς είμαστε 5-6 άτομα,δεν θα υπάρξει πρόβλημα;
Μπορώ να φέρω μια σπίτι και να την πάρουν όλοι;
Οι έμπειροι και παλιότεροι παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας,γιατί πλησιάζει και η μέρα(Παρασκευή) και κάτι πρέπει να κλείσει.
Το ιδανικό για εμάς είναι να φέρουμε 2 κορίτσια σπίτι για 1-1μιση ώρα ώστε να βγουν και τα άτομα.
Αυτά :think:
Και ευχαριστώ και πάλι :sunglasses:

OP
OP
K

kai etsi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Από ότι βλέπω από κριτικές κλπ μάλλον χρειάζονται πολλά φράγκα για αυτό που θέλουμε..
Όπως και να έχει όποιος μπορεί ας βοηθήσει! :rockon:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ρε φυλε μας ειχες πει οτι θα εισασταν 2 ατομα,τωρα μας το εκανες 5-6??????τελικα ποσοι ειστε?

Project_or

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
22
Πόντοι
0
:pipa3:
Καλησπέρα και πάλι παιδιά..
Ευχαριστώ όλους που απάντησαν,και όντως χρειάζονται φράγκα
για να κάτσει κάτι ωραίο γιατί για μαυρούλες δεν νομίζω να ψήνεται κανείς.

Το μπάτζετ που παίζει είναι περίπου 200 ευρά,κατι παρακάτω-κάτι παραπάνω.

Το θέμα είναι :πες οτι συνεννοούμαι με call girl να ρθει για μια ή δυο ώρες σπίτι,εμείς είμαστε 5-6 άτομα,δεν θα υπάρξει πρόβλημα;
Μπορώ να φέρω μια σπίτι και να την πάρουν όλοι;
Οι έμπειροι και παλιότεροι παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας,γιατί πλησιάζει και η μέρα(Παρασκευή) και κάτι πρέπει να κλείσει.
Το ιδανικό για εμάς είναι να φέρουμε 2 κορίτσια σπίτι για 1-1μιση ώρα ώστε να βγουν και τα άτομα.
Αυτά :think:
Και ευχαριστώ και πάλι :sunglasses:

Οι επιλογές σας είναι 2

1) Όλα τα λεφτά σας στο αλκοόλ και όποιος τυχερός ας πάρει και καμιά γκόμενα μαζί του :o :o :o

2) Δώστε από ένα 100 σε καμιά πουτάνα-χορεύτρια να έρθει να τον γλύψει από πάνω μέχρι κάτω (χωρίς να ξέρει τίποτα) :tits2: :tits2: και σεις να πέρνετε μάτι :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: Το άλλο 100 σε αλκοόλ.

Και καλά είναι νομίζω

Τελικά το αλκοόλ μαζεύει πάντα τα λεφτά

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Οι επιλογές σας είναι 2

1) Όλα τα λεφτά σας στο αλκοόλ και όποιος τυχερός ας πάρει και καμιά γκόμενα μαζί του :o :o :o

2) Δώστε από ένα 100 σε καμιά πουτάνα-χορεύτρια να έρθει να τον γλύψει από πάνω μέχρι κάτω (χωρίς να ξέρει τίποτα) :tits2: :tits2: και σεις να πέρνετε μάτι :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: Το άλλο 100 σε αλκοόλ.

Και καλά είναι νομίζω

Τελικά το αλκοόλ μαζεύει πάντα τα λεφτά
οχι ρε φυλε το θεμα ειναι να γαμισουνε κιολας οχι μονο να πιουνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom