abarth
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Το εξωτηκο Μεταξουργείο όντος εχει πέσει τρομερά αλλα η Αντριάνα (15€) εχει ανεβεί τρομερά , δυνατή πίπα , δυνατό γαμηση όμορφο σώμα και μικρό βυζι . Επιλεκτική στους πελάτες της .
Όλα έχουν πέσει ...
Το Μεταξουργείο όμως είναι άθλιο και φθηνό
για αυτό το λόγο όμως το έχουμε πελώρια ανάγκη!
με τ ζορι εχω κανει 2 η 3 καταθεσις αυτό τ χοιμονα εκει δεν παει άλλο τ θεμα εχει τελειωσει
Χριστίνα κολωνου 53Μεταξουργείο.όποιος φοβάται μην ερωτευτεί ας μην πάει. Οι άλλοι ας πανε
εξαρτάται. σε κάποιους ισως να μην αρεσει.ας πούμε στο1%Τόσο καλή ειναι;
Μας ζάλισες τα @@ πια!!! Ούτε ο νταβάς της να ήσουνα.Χριστίνα κολωνου 53Μεταξουργείο.όποιος φοβάται μην ερωτευτεί ας μην πάει. Οι άλλοι ας πανε αφοβα
εσυ να κοιτάς την δουλειά σου.δεν είμαι καμιάς νταβατζής .απλά μου αρέσει να μιλάω για όμορφα πλασματα.τόσοι και τόσοι εδώ μεσα μοιράζονται τον ερωτα τους.Γιατί να μην το κάνω και εγώ?Χριστίνα ψυχή μου είσαι όλη η ζωη μουΜας ζάλισες τα @@ πια!!! Ούτε ο νταβάς της να ήσουνα.
εγω παντως πηγαινω και με αλλες.ο ερωτας εχει και τα ορια τουΝαι, εσύ και ο κορινόπληκτος Πίκερ.
Πρώτη φορά πήγα σήμερα Μετάξι (κυρίως Φυλής πήγαινα αραιά και που) και είδα αρκετές desperate ιερόδουλες... μια πήγε και καλά να μου κλείσει την πόρτα να μην φύγω, άλλη με το που μπήκα ήρθε κατά πρόσωπο και με χάιδευε, αλλά το πιο τραγικό είναι μια που κυριολεκτικά μου χούφτωσε τον πούτσο! Άλλη μου έλεγε θα μου πάρει μόνο €8 επειδή της άρεσα (εμένα δεν μου άρεσε όμως, λολ).
Η πλάκα είναι ότι σε μια (ξανθιά μέτριου ύψους στην Λεωνιδίου, στην δεξιά σκάλα) όπως ερχόταν για δουλειά (ντυμένη) της κάνω ένα φιλικό χτύπημα στο κωλομέρι, δηλαδή όχι χούφτωμα/γράπωμα με το εσωτερικό μέρος του χεριού, αλλά με το εξωτερικό και μου λέει νευριασμένη «ΜΑΛΑΚΑ!!!». Έτσι περιμένει να πιάσει πελάτη; Δηλαδή εγώ τι έπρεπε να πω στην άλλη που μου γράπωσε τον πούτσο; Σόρρυ, αλλά με αυτά που είδα στο Μετάξι πήρα θάρρος, αλλά ξαναλέω, δεν χούφτωσα... υπάρχει κι ένα όριο.
Α λα καρτ ισότητα με λίγα λόγια... θα ήθελα να ακούσω απόψεις από φεμινίστριες, SJWs και ιερόδουλες.
Πρώτη φορά πήγα σήμερα Μετάξι (κυρίως Φυλής πήγαινα αραιά και που) και είδα αρκετές desperate ιερόδουλες... μια πήγε και καλά να μου κλείσει την πόρτα να μην φύγω, άλλη με το που μπήκα ήρθε κατά πρόσωπο και με χάιδευε, αλλά το πιο τραγικό είναι μια που κυριολεκτικά μου χούφτωσε τον πούτσο! Άλλη μου έλεγε θα μου πάρει μόνο €8 επειδή της άρεσα (εμένα δεν μου άρεσε όμως, λολ).
Η πλάκα είναι ότι σε μια (ξανθιά μέτριου ύψους στην Λεωνιδίου, στην δεξιά σκάλα) όπως ερχόταν για δουλειά (ντυμένη) της κάνω ένα φιλικό χτύπημα στο κωλομέρι, δηλαδή όχι χούφτωμα/γράπωμα με το εσωτερικό μέρος του χεριού, αλλά με το εξωτερικό και μου λέει νευριασμένη «ΜΑΛΑΚΑ!!!». Έτσι περιμένει να πιάσει πελάτη; Δηλαδή εγώ τι έπρεπε να πω στην άλλη που μου γράπωσε τον πούτσο; Σόρρυ, αλλά με αυτά που είδα στο Μετάξι πήρα θάρρος, αλλά ξαναλέω, δεν χούφτωσα... υπάρχει κι ένα όριο.
Α λα καρτ ισότητα με λίγα λόγια... θα ήθελα να ακούσω απόψεις από φεμινίστριες, SJWs και ιερόδουλες.