Νέα

Μεταξουργείο

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Bile

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Μηνύματα
63
Κριτικές
2
Like
259
Πόντοι
0
Έτυχε να περάσω πρίν λίγες μέρες για βόλτα και πραγματικά όμορφη κοπέλα με πολύ ωραίο σώμα...την πέτυχα όταν έμπαινε μέσα.. μόλις θα έπιανε. Κάνοντας μια βόλτα, παρατήρησα ότι όλοι ήταν Πακιστανοί και Ινδοί που επερνε ...έχεις δίκιο...ηταν 2 Έλληνες που ήθελαν να μπουν...αλλά δεν τους άφησαν και έδωσαν προτεραιότητα σε κάτι μαύρους... μετά απέξω ερχόντουσαν οι ξένοι ένας ένας.....
Φίλε μου δεν μπορώ να σου πω πόσες φορές έχω πάει μαζί της.θα το καταλάβεις από μόνος σου που θα σου πω και τους μήνες.απο Σεπτέμβριος μέχρι Φεβρουάριος τρείς φορές την εβδομάδα. σύμφωνο μαζί σου καλό κορμί το είχα στανταρακι και τα πηγαίναμε πολύ καλά.αλλα την σιχαίνομαι πολύ με όλα αυτά που έβλεπα τώρα τελευταία.για εμένα μακριά.
 
Τελευταία τροποποίηση:

sylvester2024

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2024
Μηνύματα
27
Like
21
Πόντοι
0
Φίλε μου δεν μπορώ να σου πω πόσες φορές έχω πάει μαζί της.θα το καταλάβεις από μόνος σου με της φορές που θα σου πω και τους μήνες.απο Σεπτέμβριος μέχρι Φεβρουάριος τρείς φορές την εβδομάδα. σύμφωνο μαζί σου καλό κορμί.αλλα την σιχαίνομαι πολύ με όλα αυτά που έβλεπα τώρα τελευταία.για εμένα μακριά.
Παίζει να έχει κάτι που κολλάει;
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom