Προσωπικά μιλώντας,είμαι εναντίον του επιθετικού σαλοναρίσματος από τις κοπέλες,όπως και της πρακτικής και από τη μεριά των αντρών που βρίσκουν ευκαιρία για τζάμπα χούφτωμα... Στην περίπτωση τη δική σου θα είχες κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθείς αν σε αποκαλούσε ''μαλάκα'' η κοπέλα που σου έπιασε τον πούτσο και της το επέστρεφες χουφτώνοντάς την!Το ότι η δεύτερη σε έβρισε ήταν υπεραντίδραση εκ μέρους της κατατάσσοντάς σε στην κατηγορία των ενοχλητικών που απλώς βολτάρουν και κάνουν φασαρία στα τσαρδιά,και μάλλον έτσι εξηγείται αφού έγραψες ότι δηλώνεις άγνοια για τα μαγαζιά και τις κοπέλες του Μεταξουργείου.Το ότι πλην μερικών εξαιρέσεων οι κοπέλες και οι τσατσάδες κινούνται στα όρια του νευρικού κλονισμού,τόσο εξαιτίας της αναδουλειάς,όσο και του πολύ χαμηλού επιπέδου των πελατών (μπάζα),έχει θιχτεί αρκετές φορές.Τέλος,όσον αφορά τη διαφορά αντιμετώπισης από κοπέλες και υπηρεσίες στη Φυλής και στα κεντρικά γενικότερα,πάνω-κάτω τα ίδια με το
Μεταξουργείο,ίσως στον μέσον όρο είναι καλύτερα στα κεντρικά,με επιφύλαξη πάντα...
Να και σοβαρή απάντηση άνευ τρολλαρίσματος...
Γιατί να την χουφτώσω; Δεν το θεωρώ «τιμωρία», ούτε ξέρω πόσοι την έχουν χουφτώσει πιο πριν...
Φασαρία; Ούτε καν... αν έψαχνα φασαρία, θα έβριζα ή θα έριχνα κανά χαστούκι.
Φαντάσου κιόλας να την χούφτωνα πραγματικά (γράπωμα με το εσωτερικό μέρος του χεριού, όχι απαλό χτύπημα με το εξωτερικό) και ήταν και ντυμένη κιόλας, όχι (ημί)γυμνη...
Για τα μπάζα (Πάκια, γέροι κλπ.) το παρατήρησα, σε πολλές μάλλον τους φαινόμουν σαν ξερολούκουμο, αφού κιόλας μια χοντρή-μπάζο μου είπε ανοιχτά να μου πάρει μόνο €8 (ούτε €5 δεν της έδινα, τζάμπα σπίτι της ίσως).
Αυτό με τις καληνύχτες μέρα-μεσημέρι είναι γνωστό φαινόμενο; Δεν είδα καμία απάντηση.
Για το χαμηλό επίπεδο πρώτα από όλα φταίνε οι ίδιοι. Δεν μπορείς π.χ. να μου έχεις απαγορευτικό καπνίσματος και να αφήνεις πελάτες να καπνίζουν ελεύθερα, χώρια ότι καπνίζουν και οι τσατσάδες εντός κλειστού χώρου. Μια ιερόδουλη προς τιμήν της βγήκε να καπνίσει έξω στο προαύλιο. Γενικά θέλει γερή αναμόρφωση το όλο σύστημα και να αρχίσουν να πληρώνουν και κανά φόρο... από του χρόνου είπαν μόνο πληρωμές με κάρτες για το αφορολόγητο.
Φυλής πήγα πριν κανά μήνα και δεν παρατήρησα τέτοια φαινόμενα. Η τσάρκα κουραστική είναι για μένα, θα με βόλευε να υπήρχε ένα site στυλ Google Maps που να δείχνει φωτός από τα κορίτσια της τωρινής βάρδιας και έτσι να έχω προαποφασίσει που θα πάω, χωρίς να χάνω χρόνο βολτάροντας...
Τέλος, για τις αναδουλειές που λες, σεβαστό, αλλά έτσι από περιέργεια γνωρίζει κανείς πόσα (μαύρα) βγάζει μια τσατσά & ιερόδουλη εκεί πέρα; Εγώ είμαι πολύ χαμηλά αμειβόμενος και ετοιμάζομαι για μετανάστευση... παρ' όλ' αυτά δεν το βρίσκω δικαιολογία για νευρικό κλονισμό, αλλιώς θα έβριζα και γενικά θα φερόμουν άσχημα.