You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μετατροπή τηλεόραση σε smart
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πως ενεργοποιείται η υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης σε τηλεόραση Samsung
Συχνές ερωτήσεις για Samsung Κινητά Τηλέφωνα. Μάθετε περισσότερα για το “Πως ενεργοποιείται η υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης σε τηλεόραση Samsung” με την Υποστήριξη της Samsung.
www.samsung.com
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.109
- Πόντοι
- 506
Τηλεόραση που να το υποστηρίζει. Πήγαινε να ρωτήσεις σε διάφορα μαγαζιά αν υπάρχει κάποιο boxακι που να μπορεί να το κάνει. Νομίζω δε γίνεται αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Υπάρχει βέβαια και το ρίσκο να σου πουλήσουν κάτι που δε κάνει τη δουλεία που το θες μόνο και μόνο για να στο πουλήσουνΓια να δει λοιπόν τα κανάλια που παρέχει το sky το Open , τι χρειάζεται?
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.209
- Πόντοι
- 1.106
Smart TV πλέον οι περισσότεροι εννουν android TV εννουν πχ να βγαίνει το ertflix applicatio ή το apple TV κτλ να το κατεβάσουν στην τιβι να βάλουν μια φορά το username και password και να έχουν αυτά τα είδους κανάλια μια και καλή χωρίς τηλεφωνα υδραυλικούς ή ηλεκτρολόγους
Xiaomi και Google είναι πιο εύκολες απροσκοτες και φθηνές λύσεις με τηλεκοντρόλ και τα όλα τους.
Τα ΠΑΡΑΝΟΜΟ περιεχόμενο κτλ είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.
Τα hybrid (δηλαδή να πατήσω το κόκκινο κουμπί ΣΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ) για να δω τη Μενεγακη σε επανάληψη ειναι θέμα DIGEA δηλαδή να έχω βάλει κεραία στην ταράτσα και να βλέπω από το αναλογικό τηλεκοντρολ
Xiaomi και Google είναι πιο εύκολες απροσκοτες και φθηνές λύσεις με τηλεκοντρόλ και τα όλα τους.
Τα ΠΑΡΑΝΟΜΟ περιεχόμενο κτλ είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.
Τα hybrid (δηλαδή να πατήσω το κόκκινο κουμπί ΣΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ) για να δω τη Μενεγακη σε επανάληψη ειναι θέμα DIGEA δηλαδή να έχω βάλει κεραία στην ταράτσα και να βλέπω από το αναλογικό τηλεκοντρολ
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 506
Για εξηγήσετε το καλύτερα αυτό αδερφέStremio με torrentio στο xiaomi και έχεις τα ΠΑΝΤΑ. Τι βλέπετε ακόμα από την ελληνική τηλεοραση, απορώ.
Το ertflix που αξίζει πάντως υπάρχει σαν app στο store του TV Box
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.109
- Πόντοι
- 506
Το τι βλέπει και τι δε βλέπει ο καθένας αφορά τον ίδιο. Το stremio ναι έχει τα πάντα όπως λες ΑΛΛΑ δεν έχει τα hybrid που θέλει ο νηματοθέτης. Το stremio είναι άχρηστο στον νηματοθέτει, τα hybrid είναι άχρηστα σε εσένα και εμέναStremio με torrentio στο xiaomi και έχεις τα ΠΑΝΤΑ. Τι βλέπετε ακόμα από την ελληνική τηλεοραση, απορώ.
Το ertflix που αξίζει πάντως υπάρχει σαν app στο store του TV Box
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Εγω εχω amazon fire stick το ειχα παρει black friday μιση τιμη 20-25ε νομιζω. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος, γαμαει κ δερνει!
Για αλλες συσκευες δεν εχω αποψη αλλα αμα οι γαμιαδες λενε οτι και το xiaomi tv γαμαει, τοτε θα γαμαει!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Για αλλες συσκευες δεν εχω αποψη αλλα αμα οι γαμιαδες λενε οτι και το xiaomi tv γαμαει, τοτε θα γαμαει!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 4.209
- Πόντοι
- 2.846
Φίλε για να μην ειναι xmart, λογικά είναι 10ετίας...Δεν θέλω να αγοράσω τηλεόραση smart απο τη στιγμή που αυτή που έχω δουλεύει ακόμα καλά.
Τι σημαίνει δουλεύει καλά, ότι δείχνει? Οι tv κάθε χρόνο κάνουν άλματα στο θέμα εικόνα, αξίζει να πάρεις μια καινούργια εκτος κι αν ειναι καθαρά οικονομικό το θέμα οπότε πάσο...
Κάνε ένα Google, μη μας το κατεβάσουν το θέμα. Οταν λέμε τα πάντα εννοούμε ο,τι θες, Netflix, apple TV, οποιαδήποτε άλλη streaming πλατφόρμα, ταινίες και σειρές, όλα με υπότιτλους με μηδενικό effort.Για εξηγήσετε το καλύτερα αυτό αδερφέ
Δλδ θα ασχολούμαστε με το hybrid του Open TV και της κάθε μαλακιας της ελληνικής tv;
daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.788
- Πόντοι
- 1.196
Μπορεί όμως να το ανοίξει μέσω Internet, στο κινητό πχ και να το στείλει στην ΤV αν είναι smart..Εν μέρη σωστά. Απλά τα hybrid δεν παιζουν στην κανονική ροή στην τηλεόραση άρα δεν υπάρχουν και στα αντίστοιχα apps των καναλιών ή στα σαιτ των καναλιών. Για να τα δεις ας πούμε ότι βλέπεις open. Σου βγάζει μήνυμα να πατήσεις ένα κουμπί για να σου δείξει έναν αγώνα που παίζει εκείνη την ώρα. Ο αγώνας παίζει στο hybrid κανάλι του open. Εσύ με το app του open δεν έχεις πρόσβαση στον αγώνα αλλά στην κανονική ροή του προγράμματος. Ας πούμε οτι είναι ένα κανάλι μέσα στο κανάλι. Λειτουργεί κάπως σαν το τελετεξτ παλιά.
OPEN Beyond | Υβριδική τηλεόραση OPEN
Το OPEN είναι ο πρώτος ιδιωτικός σταθμός στην Ελλάδα που εφαρμόζει την τεχνολογία της υβριδικής τηλεόρασηςwww.tvopen.gr
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.109
- Πόντοι
- 506
Το έχεις δοκιμάσει? Δε νομίζω να γίνεταιΜπορεί όμως να το ανοίξει μέσω Internet, στο κινητό πχ και να το στείλει στην ΤV αν είναι smart..
Slavrlfucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 851
- Πόντοι
- 81
Καλά τα λες για το Fire stick.Εγω εχω amazon fire stick το ειχα παρει black friday μιση τιμη 20-25ε νομιζω. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος, γαμαει κ δερνει!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Έχω την πιο τούμπανο έκδοση, τη 4κ max.
Βλέπεις τα πάντα σε 4κ και παίζει και Dolby Atmos.
Ποια Χιαομι και παπαριές. Δεν κολλάει πουθενά και στριμαρει τα πάντα.
Δοκιμασμένο με Netflix, Disney+, Apple TV.
Slavrlfucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 851
- Πόντοι
- 81
Τυπε στην τηλεόραση δε με ενδιαφέρουν όλες οι εφαρμογές των κινητών, ούτε το community της ΧΙΑΟΜΙ.Κάποιος θα έλεγε ότι παπαρια είναι το fire os σε σχέση με το πλήθος εφαρμογών του android tv που τρέχει το mi Box το οποίο επίσης παίζει 4Κ και dolby atmos και έχει από πίσω ένα τεράστιο community που αναπτύσσει εφαρμογές
Από εκεί φαίνεται ότι δε γνωρίζεις καν για το τι μιλάς.
Και επίσης με 2 κλικ μπαίνουν τα πάντα στο Firestick και το σημαντικό είναι ότι δεν κολλάει πουθενά.
daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.788
- Πόντοι
- 1.196
Ναι, πριν χρόνια, βλεπαμε αγωνες από μια εφαρμογή κινητου (novidunk, καπως έτσι) και προβολή σε tv που είχε γινει smart με μια συσκευη της google, δεν θυμαμαι πως την λένε. Δυσκολα χρόνια, το 2015 πρεπει να ήταν..Το έχεις δοκιμάσει? Δε νομίζω να γίνεται
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις
- 288