boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Σε 3 γενιές πάντως τέλος η μικρή ''ανούσια'' λεπτομέρεια που θέτει σωστά ο Περσόνας.
χάιφάιβ σύντροφε
Σε 3 γενιές πάντως τέλος η μικρή ''ανούσια'' λεπτομέρεια που θέτει σωστά ο Περσόνας.
Η εθνικοτητα ειναι αυτοπροσδιορισμος ,αλλα οχι μονο .Οι βορειοηπειρωτες που παιρνουν ελληνικη ταυτοτητα σαν "ομογενεις" ,δεν την αποκτουν μονο
επειδη την ισχυριζονται ,αλλα και πρεπει να προσκομισουν εγγραφα απο το αλβανικο κρατος οτι εχουν ελληνικη "εθνικοτητα ".
Δεν σημαινει οτι αυτοι ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ,εχουν ελληνικη εθνικη συνειδηση ,
επειδη το Αλβανικο κρατος τους αποδιδει την ελληνικη
"εθνικοτητα ".Μπορει ομως και να εχουν (Ελλ.Εθν.συνειδ/ση)
Οι οποίες στην συγκεκριμένη Γαλλία ποιές είναι;;; (οι πολιτιστικές παραδόσεις).
Το Le Beaujolais nouveau est arrivé;;;;
Και από πότε η λογοτεχνία δεν εντάσσεται στην πολιτιστική παράδοση;;;
Η ποίηση του Σεφέρη, του Ελύτη, του Γκάτσου δεν είναι τμήμα της δικής μας πολιτιστικής παράδοσης;;; (ή μόνον η Πηνελόπη Δέλτα για τα εθνίκια)
είπαμε... το γένος ετυμολογικά δεν έχει νομική υπόσταση.....
η υπηκοότητα έχει.
ΕΚΕΙ να ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ..........
διαβασε λιγο βλακα
ο Σεφερης αριστερος ητανε Βολταιρο?
Μάριε πολύ κομμουνάκι μου βγαίνεις και δεν μου αρέσει,κάπου εδώ μέσα είδα να ποστάρεις κ ριζοσπάστη!!!διαβασε λιγο βλακα
επειδή έγινε συμπυκνωμένη και παραγωγική συζήτηση για πρώτη φορά,
θα ήθελα να εντοπίσεις τις συγκεκριμένες διαφωνίες σου πάνω στο τελευταίο ανακεφαλαιωτικό ποστ μου!
για να δούμε που συμφωνούμε και που διαφωνούμε...
Δεν χρειάζεται,ορθά διαφώνησες!!! ;)εμένα θα μου εξηγήσεις αυτό το εθνικότητα=εθνική συνείδηση στο οποίο διαφώνησα?
επειδή έγινε συμπυκνωμένη και παραγωγική συζήτηση για πρώτη φορά,
θα ήθελα να εντοπίσεις τις συγκεκριμένες διαφωνίες σου πάνω στο τελευταίο ανακεφαλαιωτικό ποστ μου!
για να δούμε που συμφωνούμε και που διαφωνούμε...
Μάριε πολύ κομμουνάκι μου βγαίνεις και δεν μου αρέσει,κάπου εδώ μέσα είδα να ποστάρεις κ ριζοσπάστη!!!
Με τον Πασόκ ή Σύριζα θα είσαι ρε για μία παγκόσμια Ελλάδα!!!
Τους μπάτσους ελάχιστα,όσο να καταλάβω πόσο σκάρτη ράτσα είναι(ειδικά τα ματ)!!!τι να κανω εχω και εγω ενα παρεθλον
ολοι φωναζουν εδω μεσα αλλα ποτε τους δεν διεκδικησαν τιποτα... μονο πισω απο το πσ τους φωναζουν ;)
για να μιλησεις για τους μπατσους πρεπει να τους εχει νιωσει
εγω που μιλησα για του ΑΝΔΡΕΣ [ ] των ουκ τους εχω νιωσει
εμένα θα μου εξηγήσεις αυτό το εθνικότητα=εθνική συνείδηση στο οποίο διαφώνησα?
Tα χεις μπερδεψει λιγο.Οι ακροδεξιοι περιμένεις να καταδικάσουν αυτο το βίντεο?Απευθηνομαι σε ολους τους Δεξιους-Ακροδεξιους-"Πατριωτες" και "υπερ-Πατριωτες"-Εθνικιστες του θρεντ, αυτους που θελουν Αστυνομια-Λιμενικοο και Στρατο, Ραμπο και Κομμαντα, αυτους που βριζουν το Χρυσοχοιδη ως ακρο-αριστερο. Ενα ωραιο βιντεακι απο το τι γινεται στην "Αγιαν" Ορθοδοξη και ομοδοξη Ρωσσιαν
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ
Τα σχολια σας παρακαλω
Για να μην εχουν απορία οι χτεσινοί χάνοι για τον τρόπο με τον οποίο γαμιούνται, διευκρινίζω: γαμιέστε παντόκορφα, δηλαδη γαμιέστε πάντα, απο παντού και πάντα κορυφαία.
Ετσι για να μην έχετε απορίες.
καθε άτομο ορίζεται εθνικά στη βάση του αυτοπροσδιορισμού.
λαμβάνει υπόψιν του την καταγωγή, τη γλώσσα, τον ποσλιτισμό και ότι άλλο νομίζει και καταλήγει να διατυπώνει την θέση ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΤΑΔΕ. η δήλωση αυτή μπορεί να γίνεται και σιωπηρά με τη συμμετοχή σε ένα συγκροτημένο εθνικό σύνολο...
δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να υπαρχουν δυο έννοιες για την ίδια πραγματική κατάσταση.
δεν είναι απλό;