Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Aυτοι τη δουλεια τους κανουν. Φοβουνται εξεγερση του λαου και περνουν τα μετρα τους.

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει τέτοιος φόβος. Κάτι τέτοιο είναι απίθανο. Τουλάχιστον προς το παρόν...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μην ξεχναμε οτι οπου δεν παταει μπατσος δεν παταει και φασιστας:Οποτε τωρα"πατανε",ενδεχομενως και να πατησουν κυριολεκτικα,να κανουν πχ καμμια"εκδηλωση"στο Γκινη με ομιλητη τον Στελαρα ας πουμε,παντα στα πλαισια της ελευθερης διακινησης ιδεων,with a little help from διμοιριες και ετσι.Λεμε τωρα.Σεναριο.

Δηλαδή θα εξακολουθήσουν εντός ακαδημαϊκού χώρου δραστηριότητες που ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ; Για αυτό πότε θα υπάρξει τέλος;

Μέσα στο χώρο ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΤΕΛΟΣ. Όποιος θέλει κάτι άλλο, ΈΞΩ! Ας μισθώσει ένα χώρο της αρεσκείας του και ας κάνει ό, τι θέλει. Είτε Στελάρας είναι αυτός (εγώ έναν ξέρω, το σ'χωρεμένο τον Καζαντζίδη), είτε οποιοσδήποτε. ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!

Επισκέπτης

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι ε?
Όταν όμως ο Palach ασχολήθηκε με κάτι περισσότερο απ'τα μαθήματα και αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στα σοβιετικά τανκς η κάστα σου έλεγε άλλα..
Τεσπα δεν έχετε ελπίδα, το λύσαμε αυτό..

1) Δεν έχω υπ' όψιν μου καθόλου το γεγονός. Θα το ψάξω ωστόσο...
2) Μπήκαν τα Σοβιετικά άρματα μάχης μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου;
3) Δεν ανήκω σε κάστα
4) Έλαβες τους χαιρετισμούς που έστειλα από τον Τερέ;

Επισκέπτης
1) Δεν έχω υπ' όψιν μου καθόλου το γεγονός. Θα το ψάξω ωστόσο...
2) Μπήκαν τα Σοβιετικά άρματα μάχης μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου;
3) Δεν ανήκω σε κάστα
4) Έλαβες τους χαιρετισμούς που έστειλα από τον Τερέ;

1) Ψάξ'το
2) Από το πανεπιστήμιο ξεκίνησε ο αγώνας (όπως και οι περισσότεροι άλλωστε)..
3) Φυσικά και ανήκεις.
4) ??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ναι ε?
Όταν όμως ο Palach ασχολήθηκε με κάτι περισσότερο απ'τα μαθήματα και αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στα σοβιετικά τανκς η κάστα σου έλεγε άλλα..
Τεσπα δεν έχετε ελπίδα, το λύσαμε αυτό..
Δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη ανοησια, απο το να αυτοκτονεις σε ενδειξη...διαμαρτυριας και μαλιστα με τοσο μαρτυρικο τροπο.
Το απορριπτω ασυζητητί.
Ζησε, αγωνισου, ανατρεψε.
Πρεπει να εχει καποιος σοβαροτατα ψυχολογικα προβληματα για να κανει κατι τετοιο.
Και φυσικα δεν ειναι αξιο μιμησης, δεξιά ή αριστερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
1) Ψάξ'το
3) Φυσικά και ανήκεις.
4) ??
ΚΑΣΤΑ
Με τον όρο κάστα περιγράφεται ο θεμελιώδης κοινωνικός θεσμός της Ινδίας. Πολλές φορές ο όρος χρησιμοποιείται μεταφορικά για να υποδείξει κοινωνικές διακρίσεις η έντονο κοινωνικό αποκλεισμό. Στην πιο σύνθετη μορφή του, σύστημα έγχρωμων καστών, ο όρος αναφέρεται στην φυλετική ταξινόμηση των ΗΠΑ, της Νότιας Αφρικής και άλλων χωρών.

Συνεπώς, ως "καστα" νοειται μια ομαδα περιχαρακωμενη και αποκλεισμενη.
Και φυσικα οι δεξιοι δεν αποτελουν καστα, αφου ειναι η πλειοψηφια της κοινωνιας.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Will do!

Η νεολαία είναι πάντα το μαχητικότερο τμήμα του λαού. Η νεολαία που συγκεντρώνεται και οργανώνεται είναι το πιθανότερο να ξεκινήσει τους αγώνες.

3) Φυσικά και ανήκεις.

Μπα; Και το όνομα αυτής;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη ανοησια, απο το να αυτοκτονεις σε ενδειξη...διαμαρτυριας και μαλιστα με τοσο μαρτυρικο τροπο.
Το απορριπτω ασυζητητί.
Ζησε, αγωνισου, ανατρεψε.
Πρεπει να εχει καποιος σοβαροτατα ψυχολογικα προβληματα για να κανει κατι τετοιο.
Και φυσικα δεν ειναι αξιο μιμησης, δεξιά ή αριστερα.

Σωστό .
Το ίδιο περίπου όμως είχε κάνει και ο Γιουκιο Μισίμα ,αυτοκτόνησε σε ενδειξη διμαρτυριας διοτι χαθηκε ο πατριωτισμός από την ιαπωνία .
Ηταν ομοφυλόφιλος .Μη αποδεκτή σεξουαλικότητα στην εποχή του .

Εχεις δίκιο ,κάποιος πρέπει να αγωνίζεται και να πολεμάει ,όχι να αυτοκτονεί .

Επισκέπτης
Μπα; Και το όνομα αυτής;

URL]]

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.zgeek.com/forum/gallery/files/9/0/9/0/nazi_flag_58.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Αγαπητε ΝΑΤΣΟ,

Μεχρι τωρα ζουσαμε στο θεατρο του παραλογου ο συμμαχος σας ο Νικολας της Χρυσης Αυγης κανοντας καποιες ηλιθιες πραξεις σε επιπεδο συμβολισμων (πχ ναζιστικος χαιρετισμος) αντι να συμπερηφερεται σαν εθνικιστης και να προωθει την ιδεολογια μας... ταυτιζε με αυτους τους χαιρετισμους τον εθνικισμο με το ναζισμο (γινομενος επικοινωνιακος σακος του μποξ για την αριστερα) και εδινε λαβες σε ουδετερους πολιτες αλλα και σε δεξιους να μην ταυτιζονται με τον εθνικισμο...και πως να ταυτιστουν οταν οι γονεις τους ειχαν νεκρους απο τους γερμανους...?

Αυτο που εκανε χτες το ΠΑ.ΣΟ.Κ ηταν να παραδωσει το πολιτικο κεφαλι του ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ στον Καρατζαφερη.... ΟΛΟς Ο ΚΟΣΜΟΣ ειδε χτες ποιος εσυρε τα μεγαλα κομματα στη αρση του ασυλου... ΠΩς ΘΑ σταθει πλεον ο Μιχαλολιακος στον πατριωτικο χωρο σαν αποτυχημενος?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Στα λόγια μου έρχεσαι..

Το εγκλημα του ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ειναι οτι κανει φασαρια αλλα απο αποτελεσμα τιποτα... τι θα πει πλεον στους δικους του οπαδους εναντιον μας οταν εμεις διαλυσαμε το ΑΒΑΤΟ?

ΕΓΩ να σου πω την αληθεια ευχομαι να κανει καμια μαλακια για να τον χρεωσουμε την σταμπα του τσιρακιου της αριστερας...θα του λεμε

-ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ...τωρα που κερδισαμε πας και κανεις επισοδεια για να δωσεις αλλοθι στα γκρουπουσκουλα? Γιατι δεν ακολουθεις τον δικο μας δρομο της ηρεμια για να τους αποτελειωσουμε? Γιατι δεν το παιζεις συνετος...και να τους αφησεις να ξεκινησουν αυτοι φασαρια....για να τους συλλαβει η αστυνομια? (μιας και πλεον χωρις να ερωτηθουν οι πρυτανικες αρχες παρεμβαινει η αστυνομια) εισαι τσατσος της αριστερας?

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Σωστό .
Το ίδιο περίπου όμως είχε κάνει και ο Γιουκιο Μισίμα ,αυτοκτόνησε σε ενδειξη διμαρτυριας διοτι χαθηκε ο πατριωτισμός από την ιαπωνία .
Ηταν ομοφυλόφιλος .Μη αποδεκτή σεξουαλικότητα στην εποχή του .

Εχεις δίκιο ,κάποιος πρέπει να αγωνίζεται και να πολεμάει ,όχι να αυτοκτονεί .
Αυτός που το κάνει δεν το κάνει για να γίνει πόστερ στον τοίχο όπως με τον Τσε στα φοιτητικά δωμάτια των Αμερικάνικων Πανεπιστημίων :jerking: - το κάνει γιατί το λέει η καρδιά του. Έτσι έκανε και ο Παναγούλης όταν πήγε να σκοτώσει τον Παπαδόπουλο στη Βάρκιζα.

Δεν είμαι αριστερός, αλλά πέρα από την ουσία των πράξεων - χρειάζονται και τα σύμβολα. ;)

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αυτός που το κάνει δεν το κάνει για να γίνει πόστερ στον τοίχο όπως με τον Τσε στα φοιτητικά δωμάτια των Αμερικάνικων Πανεπιστημίων :jerking: - το κάνει γιατί το λέει η καρδιά του. Έτσι έκανε και ο Παναγούλης όταν πήγε να σκοτώσει τον Παπαδόπουλο στη Βάρκιζα.

Δεν είμαι αριστερός, αλλά πέρα από την ουσία των πράξεων - χρειάζονται και τα σύμβολα. ;)

Πιστευω οτι εχεις το θαρρος της γνωμης σου και να μας πεις σε ποια ιδεολογια πιστευεις...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Εδω σχολιασαμε το μη ουσιαστικο περιεχομενο της αυτοκτονιας ως μεσο αντιδρασης.
Και εσυ μου φερνεις παραδειγμα τον Παναγουλη.
Να αυτοκτονησει πηγε ο Παναγουλης?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Δηλαδη τωρα, αν καταλαβα καλα, θελετε να μου πειτε οτι με την ψηφιση του νομου, θα μπαινοβγαινει η αστυνομια στα πανεπιστημια, θα παψει να εκπεμπει απο το πολυτεχνειο το indymedia, θα παψουν να βρισκουν εκει καταφυγιο οι διαφοροι μεταναστες κλπ κλπ.
Συγνωμη, ειστε σοβαροι?
Τίποτα δεν προκειται να αλλαξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom