petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Πφφφ,κομπλεξικέ,μην παραδεχτείς την ανωτερότητα.
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011
Γ.Νταλάρας στην Ηürriyet:"Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του"!!!
Πφφφ,κομπλεξικέ,μην παραδεχτείς την ανωτερότητα.
ναι μια χαρά
για μένα ηταν υπερτιμημένος αλλά καλός παίκτης
τώρα στραβωσε μετά τα ουουου με την οντένσε
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011
Γ.Νταλάρας στην Ηürriyet:"Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του"!!!
Τι κάνει η Τέχνη για τα ψάρια
Ευχαριστίες από αυτούς που βύθισαν την χώρα εμένα ως πατριωτικό κόμμα δεν θα με ευχαριστούσαν....Α.Διαμαντοπούλου - Ευχαριστίες σε ΛαΟΣ 24Aug11
δε χαιρεσαι ρε βλημα που τωρα δε θα σε κλεβουνε οι πακηδες μεσα στο πανεπιστημιο αλλα μονο εξω?Ευχαριστίες από αυτούς που βύθισαν την χώρα εμένα ως πατριωτικό κόμμα δεν θα με ευχαριστούσαν....
Σωστά,με τέτοια ''πρόοδο'' είναι να μην χαίρομαι;δε χαιρεσαι ρε βλημα που τωρα δε θα σε κλεβουνε οι πακηδες μεσα στο πανεπιστημιο αλλα μονο εξω?
δε χαιρεσαι ρε βλημα που τωρα δε θα σε κλεβουνε οι πακηδες μεσα στο πανεπιστημιο αλλα μονο εξω?
Ευχαριστίες από αυτούς που βύθισαν την χώρα εμένα ως πατριωτικό κόμμα δεν θα με ευχαριστούσαν....
Δεν είμαι σίγουρος,Α.Ε. θα γίνει πάντως σίγουρα....Τελος εποχης για τις απεργιες Πακηδων ,υποκινουμενες από το γνωστο κώμα .
Θα γινει και το Παντειο ,ψιλονορμαλ εκπαιδευτικό ίδρυμα.
Όταν το ΛΑΟΣ έσκουζε για τις αλλαγές στα βιβλία ιστορίας ξεχάστηκε κιόλας,ο μόνος λόγος που ψήφισε είναι επειδή καταργεί ο νόμος το άσυλο,κανένας άλλος.μιλαει για την σταση του ΛΑΟΣ στην παιδεια...
κλααααψε βλημαΌταν το ΛΑΟΣ έσκουζε για τις αλλαγές στα βιβλία ιστορίας ξεχάστηκε κιόλας,ο μόνος λόγος που ψήφισε είναι επειδή καταργεί ο νόμος το άσυλο,κανένας άλλος.
Να υπερασπίζεται τις καινούργιες πολιτικές αυτών που οι παλιές δεν έπιασαν είναι πολιτική κρίση για τον πούτσο εντελώς......
δε χαιρεσαι ρε βλημα που τωρα δε θα σε κλεβουνε οι πακηδες μεσα στο πανεπιστημιο αλλα μονο εξω?
Ρύθμιση για τους ''αιώνιους φοιτητές'' είχε κάνει ήδη η Γιαννάκου με το επιτρεπόμενο όριο στα διπλά χρόνια σπουδών,το ΠΑΣΟΚ δεν το αλλάζει αυτό.κλααααψε βλημα
τωρα θα κατσεις να διαβασεις να τελειωσεις μη σε πεταξουνε εξω και ξεχνα τις ταξικες παλεις και τους πακηδες
Το πατριωτικό ΛάΟΣ κάποτε έδινε μάχη με τις αλλαγές στην ιστορία από το ΠΑΣΟΚ κ τώρα συμφωνεί με την μετατροπή των πανεπιστημίων σε Α.Ε.Αλλαγή θέσης ΝΔ στο νομοσχέδιο για την Παιδεία
Το βράδυ η ΝΔ βρίζει τον ΛΑΟΣ ως "δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ" επειδή ... ψηφίζει υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου:
Το πρωί υποστηρίζει το νομοσχέδιο, επειδή ... καταργεί το πανεπιστημιακό άσυλο:
Πολύ σταθερή στις θέσεις της η ελληνική "κεντροδεξιά".
Α.Ε. ? σαν την τυποεκδοτικη ενα πραμα?Ρύθμιση για τους ''αιώνιους φοιτητές'' είχε κάνει ήδη η Γιαννάκου με το επιτρεπόμενο όριο στα διπλά χρόνια σπουδών,το ΠΑΣΟΚ δεν το αλλάζει αυτό.
Απλά κάνει τα πανεπιστήμια Α.Ε.
Το δικό σου κατάστημα είναι Α.Ε. σαν την τυποεκδοτική ή Ε.Π.Ε.;;;Α.Ε. ? σαν την τυποεκδοτικη ενα πραμα?
αντε να προσφερεις και εθελοντικη εργασια
σε προδοτες που μαχαιρωνουν πισωπλατα δινω τα @@ μου ενιοτεΤο δικό σου κατάστημα είναι Α.Ε. σαν την τυποεκδοτική ή Ε.Π.Ε.;;;
Τί βασικό δίνεις;;;;
Γενικά ρωτάω....σε προδοτες που μαχαιρωνουν πισωπλατα δινω τα @@ μου ενιοτε
τα ιδια με οσα παιρνεις εδωΓενικά ρωτάω....
Το ξερά ότι έχεις καταπιεσμένες ομοφυλοφιλικές τάσεις όπως κάθε φασιστάκι!!!