Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αυτο ειναι το αποτελεσμα οπου επιβληθηκε ο κομμουνισμο ...κατι ξερει που δεν αποδεχεται σαν και εσενα τον κομμουνισμο ο "χαρισματικος ηγετης ερντογκαν"...
Σου θυμίζω ότι ο αντίπαλος της Αμερικής είναι πάντα κομμουνιστής,κάποτε η Ε.Σ.Σ.Δ κ σήμερα η Κίνα.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δεν έχει σημασία αριστερός ή δεξιός,στην κρίση μου είμαι αντικειμενικός κ είναι γεγονός ότι ο Ερντογάν πήγε κ πάει την Τουρκία μπροστά.....

Τοτε ας εχεις εμπιστοσυνη στο "χαρισματικο ηγετη ερντογκαν" που δεν γουσταρει τον κουμουνισμο... εαν βεβαια ειχε διαβασει κανενα βιβλιο θα ηξερε οτι η τουρκικη αριστερα διαλυθηκε απο οταν το ισλαμικο κομμα αρχισε να αποκταει δυναμικη στην τουρκικη κοινωνια

Επισκέπτης
που ομως δεν ειναι "αριστερο" σαν και εσενα αλλα το στηριζεις....ενω εδω στην ελλαδα βριζεις αυτους που ειναι σε οικονομικο επιπεδο κοντα στο ερντογκαν... ρε μαλακα θα μας τρελανεις εχουν λογικη αυτα που λες?
Δεν το στηρίζω ρε μαλάκα :2funny:,απλά παραδέχομαι ότι πάει καλά....τί δεν θα έπρεπε επειδή είμαι αριστερός;;; :think:

Τότε θα ήμουν κολλημένος....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
που ομως δεν ειναι "αριστερο" σαν και εσενα αλλα το στηριζεις....ενω εδω στην ελλαδα βριζεις αυτους που ειναι σε οικονομικο επιπεδο κοντα στο ερντογκαν... ρε μαλακα θα μας τρελανεις εχουν λογικη αυτα που λες?

μηπως εχουμε καμμια ευθυγραμμιση πλανητων;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Σου θυμίζω ότι ο αντίπαλος της Αμερικής είναι πάντα κομμουνιστής,κάποτε η Ε.Σ.Σ.Δ κ σήμερα η Κίνα.

εαν λες σοβαρα οτι η κινα εφαρμοζει κομμουνιστικη οικονομικη ποιλιτικη πρεπει να σε δει ψυχιατρος...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

η Κίνα είναι "κομμουνιστική" και δεν θα γίνει αντίπαλος των ΗΠΑ.. και αυτό γιατί κρατάει πολύ μεγάλο μέρος του χρεους των ΗΠΑ στα χέρια της (έχει ανοιχτεί πολύ).. μόλις οι Αραβες και οι Ευρωπαίοι ξεφορτώσουν τα αμερικανικά ομόλογα τότε να δείς τι έχει να γίνει...

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Κομμουνιστική στα χαρτιά όπως κ η Ε.Σ.Σ.Δ. προς το τέλος της.....
κε στιν αρχι..μονμο κομουνιστικι δε ιταν,

απλα αλο στα χαρτια αλο στιν πρακσι,ινε σα τα σχεδια επιθεσισ τον προπονιτον στο μπασκετ

Επισκέπτης
εαν λες σοβαρα οτι η κινα εφαρμοζει κομμουνιστικη οικονομικη ποιλιτικη πρεπει να σε δει ψυχιατρος...
Ήταν κ παραμένει διαφορετική η φιλοσοφία του Μάο από αυτή των Μαρξ,Λένιν κτλ...καμία σχέση,δεν το έχω ψάξει αναλυτικά πάντως,δεν με ενδιέφερε ποτέ.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Η Τουρκία είναι δύναμη. Όσο γρηγορότερα καταλάβουν μερικοί κομπλεξικοί ότι δεν συμφέρει την Ελλάδα να την έχει απέναντι τόσο καλύτερα.
Ο Ερντογάν, χαρισματικός... όχι και τόσο δημοκράτης όμως όσο θέλουν μερικοί να πιστεύουν.

Στα του πανεπιστημίου. Για άλλη μια φορά βλέπουμε κόμματα να τσακώνονται σα τα κοκόρια και να διαφωνούν απλά για να διαφωνήσουν. Ένα συμβολικό για μένα κεκτημένο γίνεται μπαλάκι του τενις για να χουμε να ασχολούμαστε στα media.
Υπάρχουν, μερικές δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες (δυστυχώς) ΑΕΙ και ΤΕΙ στη χώρα μας. Σε 5 από αυτά κατα καιρούς συμβαίνουν παραβατικές ενέργιες. Εξαιτίας αυτής της μειοψηφίας αποφασίζουμε τελικά να ισοπεδώσουμε ένα θεσμό που υπάρχει χρόνια και αν μη τι άλλο δίνει μια χροιά ελευθερίας και ανεξαρτησίας στην παιδία (μόνο αυτή μας έμεινε - για χρηματοδότηση ούτε λόγος).
Λες και θα αλλάξει κάτι, αν στα χαρτιά καταργηθεί το άσυλο. Λες και οι μπαχαλάκηδες δεν θα χουν που να κρυφτούν ή η αστυνομία έχει πατάξει το παρεμπόριο απ' όλη την Αθήνα και το μόνο πεζοδρόμιο που της έμεινε είναι αυτό στον τοίχο του κτηρίου της ΑΣΟΕΕ.

@Petros konstantinou: Έχεις πάει στο πανεπιστήμιο ρε τενεκέ ή μόνο απ έξω περνάς;

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
για δουλεια 700 ευρω στη τουρκια ο παπαζολ ξεπουληθηκε στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ...
700 ινε πολα,αλι κσεπουλιοντε για πολι λιγοτερα....κε δε το εχουν καταλαβι,καλο ιεν να βλεπουμε κε το καθρεπτι

εγο πχ κσεπουλιεμε για ενα κοτομπιφτεκο

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ξεχνας τον πλιθορισμο.....

οποτε εσι που κσερι μαθιματικο κανε τισ πρακσισ κε βρεστο

ΣΕ Μια οικονομια που ο πληθωρισμος ειναι κατω απο τον ρυθμο αναπτυξης δεν υπαρχει προβλημα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν το στηρίζω ρε μαλάκα :2funny:,απλά παραδέχομαι ότι πάει καλά....τί δεν θα έπρεπε επειδή είμαι αριστερός;;; :think:

Τότε θα ήμουν κολλημένος....

Καλά τα λες παπαζόλη.
Όπότε και με το Ρήγκαν και τη Θάτσερ συμφωνείς επειδή τα πήγαν καλά

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ήταν κ παραμένει διαφορετική η φιλοσοφία του Μάο από αυτή των Μαρξ,Λένιν κτλ...καμία σχέση,δεν το έχω ψάξει αναλυτικά πάντως,δεν με ενδιέφερε ποτέ.

παπαζολ σταματα της μαλακιες ο μαο εφαρμοσε τον μαοισμο (μαρξισμος - λενινισμος δεν εφαρμοστηκαν σε κινα) ο οποιος απο το 74 και μετα σταδιακα πηγε στον αγυριστο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom